Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

13 iunie 2024

O corcitura intre un caine din rasa Puli si din cate se pare, un umanoid a fost dusa de stapan la medicul veterinar din comuna Haineala


rasa puli

O corcitura intre un caine din rasa Puli si din cate se pare, un umanoid a fost dusa de stapan la medicul veterinar din comuna Haineala.

Proprietarul a declarat vizibil speriat ca hidosenia pripasita de cativa ani in gospodaria lui a inceput brusc sa vorbeasca.

Medicul veterinar care initial a  refuzat sa consulte aratarea a declarat ca, intradevar, printre maraituri  a reusit sa inteleaga cu greu cuvintele “ inspectie judiciara” si “se fac presiuni asupra justitiei“.

Sub protectia anonimatului, medicul veterinar a declarat ca hidosenia pare a fi un experiment nereusit al unor oamenii de stiinta cu mintea ratacita,  o forma de viata care nu ar trebui sa existe si ca a reusit sa ii administreze o doza soc de laxative.

Din nefericire, intr-un moment de neatentie, corcitura a reusit sa evadeze din cusca in care era tinuta de medicul veterinar.

Au fost anuntate organele de ordine care au inceput cautarile.

Cei care pot da informatii reale despre locul in care s-a ascuns ciudata forma de viata vor primi o recompensa substantiala.

Un obiect zburator neidentificat care a patruns in spatiul aerian al Romaniei fara sa aiba autorizatie de survol a aterizat fortat in curtea Palatului Cotroceni

Mister aviatic! Un elicopter Tarom disparut in anul 2013 a aterizat acum cateva ore pe aeroportul din Targoviste

A fost descoperit stramosul lui Boc – Dinozaurul “Balaurul Bondoc”

Disparitie misterioasa de la Muzeul Antipa

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses “O corcitura intre un caine din rasa Puli si din cate se pare, un umanoid a fost dusa de stapan la medicul veterinar din comuna Haineala”

  1. Emil Vulcanescu
    1 august 2013 at 21:18
  2. 2 august 2013 at 0:05

    Esti absolut sigura ca nu e cu 2 i??

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58