Go to ...

Hai ca se poate on YouTubeRSS Feed

8 aprilie 2020

Dictatura minoritatilor este benefica democratiei?


Jos majoritatea! Sus minoritatea! 

Inteleg ca niste membri ai Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei au semnat o motiune prin care cer o investigatie asupra modului in care Romania isi protejeaza minoritatile, mai precis minoritatea germana. In Romania a fost ales un presedinte de nationalitate germana. Unii oameni vorbesc pe la colturi ca de fapt a fost impus NU ales. Ce oameni rai!  Nu este suficient? Mai mult de atat ce sa mai facem?

Sa alegem un Parlament doar cu parlamentari de nationalitate germana? Ceilalti cetateni romani sa nu aiba dreptul sa candideze? Sa fie specificat clar in Constitutia Romaniei ca au dreptul sa fie alesi doar cetatenii romani de nationalitate germana? Si la conducerea tuturor insititutiilor sa fie tot cetateni romani de nationalitate germana? Cetatenii romani de nationalitate romana sa NU aiba nici un drept doar obligatii?

Doar ne-a spus Klaus Werner Iohannis ca ““dictatura majoritatii este profund daunatoare democratiei”

The rights of the German minority in Romania

Motion for a resolution The rights of the German minority in Romania

Cum lupta tarile pe care le prezentati dvs in Romania impotriva "DICTATURII MAJORITATII"?

Cateva intrebari pentru excelentele lor ambasadorii celor 11 state care au semnat in 29 iunie 2018 aplelul in care isi exprimau ingrijorarea cu privire la modificarile aduse legislatiei penale: 1. In tarile dvs cine formeaza guvernul? Majoritatea care castiga alegerile sau minoritatea care le pierde? 2. In tarile dvs cine legifereaza? Parlamentul sau cei care protesteaza in strada? 3. Cum lupta tarile pe care le prezentati dvs in Romania impotriva "DICTATURII MAJORITATII"? 4. Dupa cum stiti in Romania deciziile CCR sunt obligatorii. Presedintele Romaniei nu respecta decizia CCR publicata in 8 iunie 2018 in Monitorul Oficial. Excelentele voastre nu sunt ingrijorate? 5. Dupa cum ati aflat presedintele Romaniei este nemultumit ca in Romania majoritatea parlamentara este cea care decide prin vot ce legi sunt adoptate. In tarile dvs cum se intampla? Sunt considerate adoptate proiectele de lege propuse de opozitie care nu intrunesc numarul de voturi necesar? 6. Noi stiam ca "Dictatura majoritatii" inseamna democratie. Cum sa fie democratia "daunatoare democratiei"? Democrația (în traducere literală „conducere de către popor”, din grecescul δημοκρατία – demokratia, de la demos, „popor” + kratos, „putere” = "puterea poporului") este un regim politic care se bazează pe voința poporului. Principiile de bază ale democrației sunt votul universal și suveranitatea națiunii.De esența democrației moderne ține respectarea drepturilor omului (egalitatea în fața legii, dreptul la opinie etc.), pluripartidismul, limitarea și separarea puterilor în stat.

Publicată de Veninosul pe Joi, 5 Iulie 2018

Tags: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns