Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

24 ianuarie 2025

Ar fi fost mai credibili protestatarii din Piata Universitatii daca erau imbracati in zdrente ?


Antena 3 nu mai este aici langa protestatari

Moderatorii si majoritatea invitatilor postului de televiziune Antena 3 sunt deranjati de situatia financiara buna a celor care protesteaza in Piata Universitatii impotriva Proiectului Rosia Montana – RMGC. Mai precis sunt nemultumiti ca tinerii sunt bine imbracati, au biciclete scumpe, au serviciu, au masini de teren, curent electric in casa si lanturi de aur la gat. Cei care protesteaza au fost catalogati ca hipsteri, ecologisti, nationalisti, protestatari de meserie, anti-capitalisti, anti-corporatisti, anarhisti, stangisti periculosi, sunt mobilizati de ONG-uri sponsorizate de Soros, etc. Pe scurt Antena 3 vrea sa ne convinga ca nu este bine sa ne alaturam celor care protesteaza la Universitate.

Ar fi fost mai credibili protestatarii din Piata Universitatii daca erau imbracati in zdrente si vorbeau cu dezacorduri?

Ce nu intelege sau nu vrea sa inteleaga conducerea postului de televiziune Antena 3 este ca impotriva proiectului Rosia Montana sunt mult mai multi romani, nu doar cei care protesteaza in Piata Universitatii.

Sigur ca postul de televiziune Antena 3 are dreptul sa faca contract cu RMGC si sa dea spoturile lor publicitare chiar si din 3 in 3 minute. Dar si noi cei care am fi fost in stare sa iesim in strada ca sa ii aparam putem sa uitam ca exista Trustul Intact. Ne-am staurat de dispretul, aroganta si de incercarile de manipulare pe care le vedem in ultimul timp la acest post.

Vad ca 22 de mineri de la Rosia Montana care „vor doar sa munceasca” s-au blocat intr-o galerie de mina si 200 de mineri protesteaza la suprafata. Nu vor sa ramana someri. Nici noi nu vrem dar nici nu putem fi de acord cu un proiect total dezavantajos din punct de vedere economic pentru Romania doar pentru ca 300 de locuitori din zona Rosia Montana sa aiba un loc de munca pe o perioada de cel mult 15 ani, ca sa nu mai vorbim si de gradul foarte mare de periculozitate al tehnologiei pe care compania Gabriel Resources Gold Corporation – RMGC vrea sa o utilizeze pentru extragerea aurului.

DESECRETIZARE Roşia Montană – Documentele desecretizate NU sunt autentice

Transmisiune LIVE din mijlocul protestelor

NU proiectului Rosia Montana. In forma lui actuala proiectul Rosia Montana nu este de interes national, nu este in beneficiul economic al Romaniei. Tradarea de tara in aur se masoara.

Antena 3 este aici? Nu, Antena 3 nu mai este aici.

Nu insistati. Este ordin de sus. Partidul Conservator este pentru exploatarea resurselor de la Rosia Montana

Daca locuitorii din Rosia Montana vor sa se scalde in cianura este doar problema lor. Dar ce au cu noi?

Se incearca insistent discreditarea celor care se impotrivesc Proiectului Rosia Montana

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

30 Responses “Ar fi fost mai credibili protestatarii din Piata Universitatii daca erau imbracati in zdrente ?”

  1. georgesur
    11 septembrie 2013 at 18:54

    Le-as pune o singura intrebare celor de la Rosia Montana: pot sa isi asume ei singuri,ortacii de suprafata de acolo, despagubirile pe care le va plati Romania cind vom polua Tisa si Dunarea ? Am fi prea naivi sa credem ca RMGC sau Rovana ,sau politicieni sustinatori etc. vor mai fi peste 15 ani p’acilea !

  2. Adriana
    11 septembrie 2013 at 19:42

    Antenele nu mai sunt de mult cu noi, cei care i-am sustinut. Sa nu va mai vad. Badea, Gherghe, Grecu, v-ati facut de tot cacatul zile acestea si cu Rosia si cu cainii fara stapan. Nicio deosebire intre voi si basisti. Va meritati, sau poate v-ati inteles, sa ne manupulati, sau sa ne innebuniti.

  3. 11 septembrie 2013 at 20:35

    Dora,
    Dincolo de faptul ca eu sunt unul care ar vrea ca Statul Roman sa-si exploateze zacamintele si sa nu le mai lase sa „zaca”, tie, cand „il pupi” pe Ponta, nu-ti miroase a cianura? Nu cumva tocmai mirosul asta te ameteste si te zapaceste? Nu esti dezamagita ca Antonescu e de aceeasi parere cu tine?
    Antena trei are dreptul la o sustinere ca si Dl Iliescu, numai ca, dupa cum vedem, Antena3 face si dezbateri, asa cum fac – fiecare cu partinirea ei – si alte televiziuni.
    Problema ta e ca daca „proiectul de diploma” al lui Toa Lent Cucuruzer V(anturici)8 o fi fost „Spargerea USL”, tu vrei sa-ti iei ca tema „Spargerea ACD”. Nici o problema… numai ca locotenentul in cauza avea o singura contradictie: nu accepta faptul ca scopul si mijloacele sale erau unele basite, pe cand la tine totul se afla in contradictie incat, obtinerea aceste „diplome”, n-ar face decat sa te „salveze” de la ridicolul clocit in gandului nespus – ca o crampa abdominala basesciana – aruncandu-te in penibilul spusei fasaite, scartaite sau bubuitoare, e drept – de ridicolu’ ca crampa – eliberatoare.
    Ce razbate din „ciornele” tale?
    – Ca pana si cei de la Antena3 sunt invidiosi pe cei din PU. Error! Se scoate in evidenta ipocrizia celor ce se afirma ca ecologisti, intocmai iubitorilor de maidanezi. Stii tu… si stii ca am dreptate dar… ce sa zici… Abia ai facut rost de niste firimituri… Noroc ca a aparut chestia asta cu RM ca altfel, probabil, ar fi trebuit sa te bucuri de moartea unui copil…
    – Ca Antena3 ii face pe toti la un loc in toate feluirile. Error! Ei sunt de fapt adunati acolo, cate putini din toate feluirile. doar
    – Ca Antena3 are dreptul sa dea reclama lui RM la trei nimute. Error! Intoxicare. Exista totusi o lege a audiovizualului.
    – Ca Antena3… Atata in articolul asta. Na ca e Ponta la Antena3. Chiar sunt curios sa-l vad pe mincinosul asta pe care il pupi tu. Sa vad cum se mai suceste dl Girueta.

    Nici nu mai corectez. Go!

    • 11 septembrie 2013 at 23:51

      @incognito
      Nu sunt deloc dezamagita … chiar ma bucur ca este impotriva proiectului … daca ai citit cu atentie am scris ca il felicit … da, stie toata lumea ca Adina Valean este pentru proiect … sa nu imi spui ca tu deabia acum ai aflat … cauta si tu pe google … vezi ce a spus si Renate Weber tot europarlamentara PNL … ca nu a fost lasata sa vorbesca, etc
      Uite aici articol impotriva lui Crin. Nu ce scriu eu
      http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-a-devenit-crin-antonescu-mai-comunist-decat-ion-iliescu-si-mai-ecologist-decat-victor-1056762.html

      • 12 septembrie 2013 at 18:19

        Dora
        Daca TU ai ajuns sa citezi EVZ, o fituica baSSista, insemna ca TU si blogul tau ati pus ca fundament al entitatilor voatre pontist-anticriniste (blog si persoana), baSSismul.

        Referitor la Antena3, insusi cel pe care il pupi de mama focului, a fost in dezacord cu tine, ca si in problema RM. …Dar, daca mai pune niste firimituri acolo, sunt sigur ca se rezolva…

        Referitor la neveste, nu Alina Valean si nici Daciana Sarbu sunt liderii, copresedintii USL si nici presedinti ai partidelor din care fac parte. (Á propos! Tu ai fost vreodata nevasta? Te intreb ca sa stiu daca intelegi din vreo aducere aminte sau e cazul sa-ti desenez…).

        „Felicitarile” tale la adresa lui Antonescu, ca si „prietenia” lui Ponta, sunt „sarutul Iudei”.
        Daca e de felicitat Crin Antonescu ar fi pentru faptul ca a inteles sa pareze loviturile marsave ale „aliatului” si sa raspunda, fara ca raspunsurile sa-i fie macar „stropite” de marsavia „aliatului”. Sigur, n-ai sa-l feliciti tu pentru asta ci, tu ai sa-ti continui campania ticaloasa de denigrare (inclusiv la adresa Antenei3), campanie mozolita in siropul firimiturilor de tort.

        Dupa faza cu EVZ astept efuziunile tale de pupinbaSSau.

        Alt á propos!: ai fost cu firimiturile la analiza? Vezi ca va pune in sirop „prafuri” impotriva rusinii, cum ne punea noua, in armata, bromura in ceai.
        Nu gasesc alta explicatie pentru paloarea ta egala in fata unui penibil pentru care cei cu bun simt ar lua foc. Probabil, pachetul promotional de firimituri de tort a continut (in loc de „mod d’emploi”) CD-ul cu „Sparge mama oglinda”.

        P.S. Sper ca blogul tau sa nu se suceasca cel putin in privinta sustinerii pamfletului.

  4. Emil Vulcanescu
    11 septembrie 2013 at 21:04

    @ Incognito
    Prietene Draga , esti sucarit RAU !
    Blogul „gazdei” noastre nu este un blog „anticrist” cum ai scriis intr-o postare daca vrei sa-ti dau bloguri anticriste , incepe cu cel a lui A.N. fiindca de acolo ne cunoastem si mai pot sa-ti dau cate bloguri si link-uri vrei…

    OFF TOPIC : Ascult acum la Radio Romania Actualitati ca exista o problema a „MAIDANEZILOR” in Bucuresti .
    In Cluj problema asta s-a rezolvat in timpul cand era IDIOTUL de Funar primar care ne-a „vopsit” pe toti in rosu, galben si albastru .
    Stiti cea a facut ?
    A platit tigani cu 10.000 de lei (acum 1 leu) pentru fiecare caine adus la „Centrele ” de intretinere , banii nu au fost din bugetul local ci i-au platit cei care au avut caini de rasa si i-au lasat „liberi” iar apoi 10 % au fost sterilizati iar restul au fost eutanasiati !

    Tiganii s-au dus si pe sate ca sa mai aduca caini ca sa nu fie nevoiti sa fure fier vechi sau sine de cale ferata si taranii si-au legat cainii si nu i-au mai lasat liberi .
    Sa fiti iubiti …
    Cu stima Emil

    P.S.
    @ Marian din … Berceni
    Astept cu nerabdare sa inceapa exploatarea aurului de la Certej , jud Hunedoara iar cand va fi un dezastru ecologic transfrontalier , nici Satanail Cotrocensis , nici un parlamentar sau euro parlamentar nu vor mai dori cianuri in tara.
    Sa fii iubit …
    Cu stima Emil

    • 11 septembrie 2013 at 23:19

      Domnule Vulcanescu
      Chiar sunt shucarit Rau, iar dvs. cred ca, la ora aceasta, sunteti obosit. Nu cred ca Rau dar oricum… nu mai puteti citi „anti-crinist”… E prea mult… e prea lung…
      Mai incercati maine pe trezie.
      In rest… ramane cum am vorbit…
      Cat despre caini, daca abia acum ati luat la cunostinta, ma tem ca ce ati auzit, e doar ecoul. Lucrurile se petrec de mai bine de o saptamana dar daca ati fost in concediu pe blogul gazdei noastre, n-aveati de unde sa aflati. Pentru un cetateam al Europei mileniului trei sunteti cam saracutz informat.
      Inexplicabilele binefaceri ale primului dintre celebii primari clujeni au fost prevestite inca de pe vremea „multstimatului si iubitului”, intr-un banc. (nu de lucru, nu de pesti…; banc)

      Cica:
      Decorul: Soseaua Berceni, o Dacia 1100 cu o roata cazuta, trotuarul, gardul spitalului Al. Obregia.
      Personaje: Soferul Daciei scarpinand-se in cap, un nebun pe gard scarpinandu-se in nas.
      Actiunea:
      Nebunul: Nene dac vrei sa ajungi acasa, scoate cate o piulita de la alea trei roatili si pune-o p-aia la locul ei.
      Soferul: (uimit) Cum ti-a venit ba ideea asta?
      Nebunul: Pai, mai nene, eu sunt nebun nu sunt tampit.
      Morala: Sa nu tragi cu tunul unde creste papadia.

      … si Funar – ca m-am intors la el – nu e singur.

  5. 12 septembrie 2013 at 0:10

    Traiasca GOAGAL!!!
    Proiectul RMGC a fost inceput in 1999, cand Gold Corporation a obtinut licenta. Ia uite ce Guvern era atunci:
    Prim-ministru
    Radu Vasile (17 aprilie 1998 – 13 decembrie 1999)
    ad-int. Alexandru Athanasiu (13 – 22 decembrie 1999)
    Ministru de stat, ministrul apărării naționale
    Victor Babiuc (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministru de stat, ministrul justiției
    Valeriu Stoica (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul de interne
    Gavril Dejeu (17 aprilie 1998 – 21 ianuarie 1999)
    Constantin Dudu Ionescu (21 ianuarie – 22 decembrie 1999)
    21 ianuarie 1999 – În urma demisiei ministrului de interne Gavril Dejeu, funcția este preluată de Constantin Dudu Ionescu care asigură, totodată, și relațiile Guvernului cu Parlamentul.
    Ministrul afacerilor externe
    Andrei Gabriel Pleșu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul finanțelor
    Daniel Dăianu (17 aprilie – 23 septembrie 1998)
    Decebal Traian Remeș (23 septembrie 1998 – 22 decembrie 1999)
    23 septembrie 1998 – Daniel Dăianu este revocat din funcție. În aceeași zi, președintele Emil Constantinescu îl numește în funcția de ministru al finanțelor pe Decebal Traian Remeș.
    Ministrul muncii și protecției sociale
    Alexandru Athanasiu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul privatizării
    Sorin Dimitriu (17 aprilie 1998 – 19 octombrie 1998)
    19 octombrie 1998 – Ministrul privatizării, Sorin Dimitriu, își depune demisia la Secretariatul General al Guvernului. Președintele Emil Constantinescu dispune ca, până la desemnarea noului ministru, interimatul la conducerea ministerului să fie asigurată de premierul Radu Vasile.
    Ministrul industriei și comerțului
    Radu Berceanu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul agriculturii și alimentației
    Dinu Gavrilescu (17 aprilie – 2 decembrie 1998)
    Ioan Avram Mureșan (2 decembrie 1998 – 22 decembrie 1999)
    27 noiembrie 1998 – Premierul Radu Vasile semnează documentul prin care a fost declanșată procedura de schimbare a ministrului agriculturii, Dinu Gavrilescu, cu cel al reformei – Ioan Mureșan.
    2 decembrie 1998 – La Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Emil Constantinescu, noul ministru al agriculturii, Ioan Mureșan, depune jurământul.
    Ministrul transporturilor
    Traian Băsescu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul lucrărilor publice și amenajării teritoriului
    Nicolae Noica (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul comunicațiilor
    Sorin Pantiș (17 aprilie 1998 – 16 decembrie 1998)
    Conform Hotărârii nr. 47 din 16 decembrie 1998 a Parlamentului României, ministerul este desființat.
    Ministrul apelor, pădurilor și protecției mediului
    Romică Tomescu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul educației naționale
    Andrei Marga (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul sănătății
    Francisc Baranyi (17 aprilie – 24 iunie 1998)
    ad-int. Valeriu Stoica ( 24 iunie – 10 iulie 1998)
    Hajdu Gabor (10 iulie 1998 – 22 decembrie 1999)
    24 iunie 1998 – Prin decret prezidențial, președintele Emil Constantinescu îl revocă din funcția de ministru al sănătății pe Francisc Baranyi. Valeriu Stoica, ministrul justiției, este desemnat ministru interimar al sănătății.
    10 iulie 1998 – Noul ministru al sănătății, Hajdu Gabor (UDMR) depune, la Palatul Cotroceni, în fața președintelui Emil Constantinescu, jurământul de credință.
    Ministrul reformei, președintele Consiliului pentru Reformă
    Ioan Avram Mureșan (17 aprilie – 2 decembrie 1998)
    Victor Babiuc (2 decembrie 1998 – 16 decembrie 1998)
    Conform Hotărârii nr. 47 din 16 decembrie 1998 a Parlamentului României, ministerul este desființat.
    Ministrul turismului
    Sorin Frunzăverde (17 aprilie 1998 – 16 decembrie 1998)
    Conform Hotărârii nr. 47 din 16 decembrie 1998 a Parlamentului României, ministerul este desființat.
    Ministrul cercetării și tehnologiei
    Horia Ene (17 aprilie – 30 octombrie 1998)
    ad-int. Valeriu Stoica (30 octombrie 1998 – 17 decembrie 1998)
    30 octombrie 1998 – Prin Decretul nr. 367, publicat în Monitorul Oficial nr. 417 din 11 mai 1998, președintele României, Emil Constantinescu aprobă cererea de demisie din funcție a ministrului cercetării și tehnologiei, Horia Ene, revocarea sa din funcție și desemnarea unui ministru interimar: Valeriu Stoica, ministrul justiției.
    Ministrul culturii
    Ion Caramitru (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul tineretului și sportului
    Crin Antonescu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul pentru relațiile cu Parlamentul
    Alexandru Sassu (17 aprilie 1998 – 16 decembrie 1998)
    Conform Hotărârii nr. 47 din 16 decembrie 1998 a Parlamentului României, ministerul este desființat.
    Ministru delegat pe lângă primul-ministru pentru integrare europeană
    Alexandru Herlea (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministru delegat pe lângă primul-ministru pentru minorități naționale
    Gyorgy Tokay (17 aprilie 1998 – 27 ianuarie 1999)
    Peter Eckstein Kovacs (27 ianuarie – 22 decembrie 1999)
    27 ianuarie 1999 – În urma demisiei ministrului Gyorgy Tokay, funcția de ministru delegat pentru minorități naționale îi revine lui Peter Eckstein-Kovacs.
    Pai daca a fost semnat un contract, oare cand s-o fi semnat????? Anul trecut??? Acum doi ani?? Sau s-a semnat prin 99? pai daca s-a semnat prin ’99, e normal ca s-a pierdut, la atata vreme trecuta peste el, l-or fi oancat moliile.

    • 12 septembrie 2013 at 0:16

      @Rica Venturiano
      Asa si in afara de primul ministru de atunci Radu Vasile si de Berceanu cine o mai fi semnat pentru licenta?

      • 12 septembrie 2013 at 15:31

        Theo, nu stiu, dar daca tot este sa cautam vinovatii, hai sa-i cautam cum trebuie, nu?? Pentru ca vad peste tot blamuri si vina aruncate frara discernamant, „ca am auzit eu la postul ala, sau alalant”. Nu merge pe „auzite”Theo. Cand acuzi, nu merge ca pe bloguri, „ala e basist” si gata toti ii sar in cap. In lumea „reala”, din afara „cyberspace-ului” acuzatiile se fac PE DOVEZI CONCRETE, pentru ca altfel se numesc calomnii.
        Cine a semnat, unde e contractul, e treaba altora sa afle. Si se poate afla, numai sa se vrea. Intrebarea este „SE VREA”??
        Asa cum am spus, eu personal nu sunt impotriva exploatarii, ci impotriva FURTULUI si a MINIMILAZARII PARTICPATIEI STATUUI, pentru niste arginti intrati in conturi personale. Mie cat ii revine statului, si modul in care a fost incheiat acest contract (ca sute de alte contracte de acest fel) imi repugna. Au ajuns niste analfabeti si niste oportunisti sa ne fure pe fata si noi sa-i aplaudam inca??? Ne injuram intre noi si ne dam in cap, pentru ca niste politicieni CORUPTI PANA IN MADUVA OASELOR, indiferent de culoarea politica, sa isi bage mana pana la gat in buzunarul nostru pe toate caile??? Vai ce popor am ajuns. Dezbinat, umilit si injosit pana la culme. Si noi ii aplaudam tot pe ei, si intre noi ne dam in cap.

  6. 12 septembrie 2013 at 0:12

    Numele lui Radu Vasile e cumva legat de PSD, sau ma insel eu?? Cu PNL stiu sigur ca nu are legatura, 🙂

  7. 12 septembrie 2013 at 4:32

    Televiziunea Romana este sub tutela partidelor politice,un dezastru national.Antena 3 a facut figuri de libertatea presei dar in realitate si-a facut clienti si banuti vin caci asa e romanul se gindeste caci o duce bine poate mai tirziu cei care se uita la antena 3 schimba canalul cum a spus Base, va rugam sa nu va uitati la antena 3.Ar trebui sa fie luat pentru o data in seama si cei bolinzi de informati sa nu se uite la antena 3.Eu nu ma uit de doua luni de zile si nu ma voi uita la Antena 3.Numai asa poti sai termini toti inpreuna sa nu ne uitam la antena 3 si sint sigur caci vor falimenta in citeva luni de zile din motive de publicitate cind nimeni nu se uita la televiziunea ta esti un om mort sarac disperat nimeni nu mai plateste un leu, pentru publicitatea produselor lor la un canal fara telespectatori.

  8. ALM
    12 septembrie 2013 at 7:05

    @Theodora
    „Războiul” dvs cu Antena 3 a intrat în faza analizei pe text. Din păcate n-aţi ajuns la semantică.
    Dacă amărâţii ăia de la Roşia Montană erau câini probabil că asistam la o nouă decembriadă. Aşa, empatia se opreşte la un peisaj presupus viitor, dar care există acum.
    Am văzut câteva poziţii ale protestatarilor, sub formă de sfaturi pentru locuitorii Roşiei Montane:
    – Apucaţi-vă de agriciultură! Acolo este aproape deşert selenar, pământul este „îmbibat” cu metale grele, apa are culoarea urinei! Pădurile, care au mai rămas, nu sunt bogate în fructe şi, chiar dacă ar fi, cine ar cumpăra produse agricole din Roşia Montană? Asta presupunând că ar avea drumuri şi mijloace de transport către oraşe mai răsărite.
    – Deschideţi pensiuni şi atrageţi turişti! Personal, consider aceasată idee ca fiind o insultă la adresa localnicilor. Ştiţi care sunt obiectivele turistice din zonă? Păi, ar fi unul – Castelul de la Izvorul Ampoiului! Folosit ca reşedinţă de vară şi birouri administrative pentru cei care se ocupau de afacerile miniere din zonă. Şi nici măcar nu este situat în Roşia Montană …

    Văd că ne … omoară grija despre cine a semnat licenţa de exploatare. O să aflăm, o să-i împuşcăm şi o să-i vindem la kilogram! O să obţinem cumva din vânzare măcar un miliard de dolari? Tragică ţară a devenit România, cabotini sunt protestatarii ei …

    Ca o concluzie, păcat că roşienii s-au născut oameni …

    • 13 septembrie 2013 at 18:11

      Dle ALM, cred ca ati exagerat cu”:
      „Văd că ne … omoară grija despre cine a semnat licenţa de exploatare. O să aflăm, o să-i împuşcăm şi o să-i vindem la kilogram! O să obţinem cumva din vânzare măcar un miliard de dolari? Tragică ţară a devenit România, cabotini sunt protestatarii ei …”
      Nu aceeasi atitudine o aveati legat de alte proiteste. Eu unul chiar cred ca niste vinovati care sa plateasca nu sunt chiar de neglijat. Chiar asa, sa se fure TOTUL si nimeni sa nu plateasca pentru ca „ne … omoara grija de vinovati”?? Pe mine nu ma … omoara grija de CINE sunt vinovatii ca aparteneta politica, ci sa vad macar cativa din acesti vinovati ca platesc. sa vad consficate cateva averi ilicite, obtinute prin vanzarea pe nimic si pe spagi barosane a tarii. Chiar nu ma interese4aza ce sigla politica au vinovatii.

      • ALM
        14 septembrie 2013 at 10:57

        Domnule Venturiano, nu pot avea aceiaşi atitudine pentru orice fel de protest. Asta fiindcă nu simt nevoia să inlocuiesc parlamentarismul legal cu proteste dirijate. Cu un singur amendament: atunci când sunt dirijate de nedreptăţi sociale!

        • 14 septembrie 2013 at 11:04

          @ALM
          Domnule ALM pe mine nu ma plateste nimeni. Nu am fost la protestul din PU din lispa de timp. Probabil ca sunt cativa lideri care sunt sponsoritati de Soros, de fapt ONG-urile din care fac parte sunt sponsorizate. Asta nu ma poate convinge pe mine sa nu am aceeasi parere cu ei despre proiectul Rosia Montana. Cei care sunt impotriva acestui proiect nu se duc toti la proteste. Sigur ca imi pare rau ca minerii de la Rosia Montana nu au serviciu. Stiu ce inseamna sa nu ai serviciu. Nu mi se pare normal santajul pe care il fac minerii. Ma refer ca s-au blocat in mina. Proiectul nu este bun nici dpdv economic. Nu am cum sa fiu de acord cu acest proiect. Si daca vorbim de proeteste dirijate PROTESTUL MINERILOR NU ESTE DIRIJAT DE CEI DE LA RMGC?

        • 14 septembrie 2013 at 11:20

          Dle ALM, aveti dreptate, dar spuneti-mi si mie cand protestele n-au fost dirijate, alimentate, directionate???
          De exemplu acum nu inteleg. Nu avem un Parlament ales cu MAJORITATE? Un Guvern ce reprezinta MAJORITATEA vointei poporului? De ce se mai mprotesteaza? sa inteleg atunci ca cei ce protesteaza sunt acei putini care nu sunt de acord cu USL-ul?
          Care proteste sunt „nedirijate”? Pana si protestele sindicale sunt dirijate.
          TOATE protestele sunt dirijate intr-un fel sau altul. Cand spuneti de protestele dirijate de „protestele sociale” deja cred ca vorbim de Revolutii. ca doar n-o sa fie un protest „social” indreptat impotriva opozitiei, 😉
          In opinia mea, toate protestele sunt o cale de manipulare, in folosul unora sau altora. Acum de exemplu, cu circul asta legat de RMGC, poate ar fi fost mai bine sa explice cinva ce inseamna „PERICOLUL CIANURII” atat de isterizat in ultima vreme, sa intreleaga si omul fara studii de chimie. Dar s-a preferat isteria cianurii, in locul adevarului, legat de cat castiga, sau mai bine zis CAT PIERDE, statul din toata afacerea asta.
          Eu asa sunt convins, ca statul a pierdut enorm, cand putea sa castige mai bine, doar pentru ca cei in masura sa asigure incheierea unui contract CORECT pentru ambele parti, au inchis ochii cu ajutorul unor sume enorme, ca sa castige doar o parte, si NU STATUL!!!
          Protestele sunt doar „o deviere de la un drum in lucru”, si nimic altceva. Da-le de treaba, da-le subiecte de dicutie, ca sa nu se uite in alte parti, si sa vada cumva adevarul.

        • ALM
          14 septembrie 2013 at 11:41

          Stimată Theodora, îmi pare rău că prestaţi fără plată. M-aş alătura protestului dvs dacă el ar oferi o alternativă, măcar pentru roşieni. Aşa, este un NU hotărât pentru nimic. Poate, acum vreo 12 ani, era bine. Acum, indiferent de continuare, proiectul nu mai este bun nici dpdv economic …
          Mă bucur pentru empatia pe care o manifestaţi faţă de cei 33 de mineri care protestează cu sănătatea sau, poate, chiar cu viaţa.

          • 14 septembrie 2013 at 11:50

            @ALM
            Sunt de acord ca minerii trebuie ajutati … nu stiu cum, dar trebuie ajutati sa munceasca … dar nu in mina, nu in aceste conditii, nu in ACEST proiect.

  9. 13 septembrie 2013 at 9:35

    Daca ar fi fost mai credibili „daca erau imbracati in zdrente si vorbeau cu dezacorduri?” Pentru telespectatorii Antenei, cu siguranta da, deoarece s-ar fi asemanat cu ei si invitatii lor.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/cristihai...') #2 /home/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home/cristihai...') #3 {main} thrown in /home/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58