Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

28 februarie 2024

“Comanda politică s-a dat din altă parte. Din păcate ….”


Basescu Traian a fost demis

Comanda politică s-a dat din altă parte. Din păcate ….” spunea Basescu Traian in 1999, pe atunci ministrul Transporturilor in guvernul Radu Vasile, cand a aflat ca a fost arestat prefectul PD de Brasov.

Acum lucrurile sunt sub controlul lui Basescu. Comanda politica nu se mai da din alta parte. Basescu nu mai are de ce sa se ingrozeasca. Comanda politica o da chiar el. Justitia informeaza comandantul suprem si executa ordinele. De fapt nu toata justitia, doar partea aia care ii este subordonata. Si a avut grija Basescu sa isi puna oamenii in functii importante. Unii adversari politici au fost scosi din joc, altii, cei care i s-au impotrivit mai puternic au fost judecati si condamnati. S-au fabricat probe, s-au dat decizii aberante. Totul pentru linistea si bucuria celui care in 1989 avea functia de ministru secretar de stat in Guvernul Dascalescu.

Vezi mai jos cati judecatori si procurori au numit Basescu Traian si Monica Macovei:

cati judecatori si procurori a numit Basescu Traian

Asa se poate explica frica lui Basescu Traian ca ar putea sa piarda influenta pe care o are asupra justitiei. Asa se pot explica si declaratiile lui disperate ca USL incearca sa influenteze deciziile justitiei. Justitia trebuie sa fie impartiala si independenta de toti si de toate dar dependenta de el.

Si vinovati ca s-a ajuns in acesta situatie sunt toti cei care au stiut ce caracter are acest individ si nu au avertizat. Au preferat sa taca sau chiar si mai rau sa colaboreze cu el.  Pentru ca Basescu Traian nu ar fi putut sa ajunga unde a ajuns daca nu era ajutat.

ministrul de Interne nu ştie, prim-ministrul nu ştie” spunea Basescu Traian in 1999. Ei bine acum totul s-a rezolvat. Basescu Traian stie tot. Stie toate miscarile celor care indraznesc sa nu i se subordoneze.

Înseamnă că lucrurile ne-au scăpat de sub control. (…) Înseamnă că trebuie să ne îngrozim (…), azi ne-a luat un prefect, mâine ne ia un ministru”

Felicitari presedintelui Grupului de Investigaţii Politice (GIP), Mugur Ciuvică pentru obtinerea inregistrarii.

Un obiect zburator neidentificat care a patruns in spatiul aerian al Romaniei fara sa aiba autorizatie de survol a aterizat fortat in curtea Palatului Cotroceni

Mister aviatic! Un elicopter Tarom disparut in anul 2013 a aterizat acum cateva ore pe aeroportul din Targoviste

A fost descoperit stramosul lui Boc – Dinozaurul “Balaurul Bondoc”

Disparitie misterioasa de la Muzeul Antipa

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses ““Comanda politică s-a dat din altă parte. Din păcate ….””

  1. 11 august 2013 at 15:24

    Acestui basescu ii este frica de puscarie, clar! De aceea nu vrea sa-si piarda imunitatea! Acum se simte incoltit si nu va mai rezista mult! Oricum va pierde si va ajunge la Rahova! Nu observati incoerenta faptelor lui?

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58