Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 decembrie 2023

Crin Antonescu: “Construcția USL nu stă în PC” Credeti ca PC are forta sa mearga singur in toate alegerile care vor urma?


Crin Antonescu si Daniel Constantin

Credeti ca PC are forta sa mearga singur la toate alegerile care vor urma?

Declaratiile presedintelui PNL Crin Antonescu:

„Noi, atunci când am constituit USL-ul și ACD-ul, am garantat asociaților conservatori niște lucruri. Toată lumea, și noi și PSD-ul, le-a respectat. PC a vrut grupuri parlamentare, PC are grupuri parlamentare. PC a vrut să aibă reprezentare la nivelul administrației publice locale și este reprezentat – are un președinte de CJ, mai mulți vicepreședinți, numeroși consilieri, foarte numeroși. PC a dorit să fie parte la guvernare și are două portofolii, din care unul major. Dacă PC este nemulțumit, poate să plece. Construcția USL nu stă în PC, iar dacă unii prin PC își imaginează că cineva din PNL sau eu ca președinte al acestuia avem vreun soi de timiditate în a spune lucrul acesta, se înșeală amarnic”

„Dacă dânșii au luat hotărârea de a denunța – dar aș vrea s-o văd oficial – atunci drum lung, drum bun, cale bătută, succes în viață. Noi am construit USL nu ca să ne jucăm de-a mofturile cu conservatorii sau cu oricine altcineva. USL este o construcție foarte serioasă, în care două partide foarte mari, PSD-ul și PNL-ul, negociază, se întorc, își fac concesii unul altuia. Nimeni nu a câștigat mai mult decât PC și nimeni nu este mai puțin îndreptățit decât PC să transmită așa, un soi de amenințări, pe care nu le ia nimeni în serios”,

„Juridic vorbind, facem din nou USL cu PSD-ul și am terminat”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 Responses “Crin Antonescu: “Construcția USL nu stă în PC” Credeti ca PC are forta sa mearga singur in toate alegerile care vor urma?”

 1. 27 iunie 2013 at 15:38

  @Theodora
  Pare ca Antonescu a cam dat cu flit PC-ului…
  Ce poti sa zici la o asemenea declaratie:

  “Dacă dânșii au luat hotărârea de a denunța – dar aș vrea s-o văd oficial – atunci drum lung, drum bun, cale bătută, succes în viață. Noi am construit USL nu ca să ne jucăm de-a mofturile cu conservatorii sau cu oricine altcineva. USL este o construcție foarte serioasă, în care două partide foarte mari, PSD-ul și PNL-ul, negociază, se întorc, își fac concesii unul altuia.”

  si

  ” „Juridic vorbind, facem din nou USL cu PSD-ul și am terminat” “

  Adica se poate si fara PC.

 2. ALM
  27 iunie 2013 at 18:19

  Ştiu şi eu? Dacă s-a dus iar Băsescu cu căciula-n mână la Grivco? PC-ul a mai făscut fiţe şi în 2004, fiţe care ne-au costat tirania băsească. Ce să zic? Soluţie imorală …

  • 27 iunie 2013 at 21:26

   @ALM
   Nu cred ca PC va mai face vreodata acesta greseala

   • Marian
    28 iunie 2013 at 3:24

    Ai dreptate draga Teo : ” ci-n s-a fript cu ciorba ….sufla si-n iaurt ” ! A vazut cineva vreodata caine , care sa plece { chiar si batut } din usa macelariei ? Eu unul…NU !

   • Emil Vulcanescu
    28 iunie 2013 at 6:36

    Draga Theodora
    Cine a tradat odata o va mai face ! ! !
    Dupa parerea mea , PNL-ul si PSD-ul adica USL-ul s-au folosit de PC prin faptul ca Voiculescu detine “antenele” , acum “culeg” roadele.
    Sa fii iubita …
    Cu stima Emil

 3. 28 iunie 2013 at 5:54

  PC-ul,in stilul caracteristic,joaca pe cartea santajului! Daca i se satisfac dolentele de catre PNL(desi,personal,ma indoiesc!),va ramane in ACD.Daca nu va forta trecerea sa langa PSD(eventual prin cooptarea UNPR intr-o noua alianta,de centru)!

 4. 28 iunie 2013 at 7:34

  Partidul Conservator înseamnă, de fapt, Trustul Intact, iar Trustul Intact înseamnă Antenele 1 și 3, în cea mai mare parte. Când domnul Crin Antonescu spune că poate supraviețui politic fără PC, domnia sa spune, de fapt, că poate să fie ales președinte și fără ajutorul mediatic al Antenelor, sau chiar cu Antenele îndreptate împotriva sa. Cum acest lucru este foarte improbabil, ne putem ușor imagina că, de fapt, domnul Antonescu este pe cale să piardă sau chiar a pierdut deja susținerea mediatică a Antenelor și acum face ca vulpea lui Esop, spunând că nu îi trebuie PC-ul.

  Dacă suntem atenți, însă, vom constata că domnul Antonescu spune, de fapt, că PC-ul a primit deja mai mult decât a dat și nu are de ce să mai ceară și altceva. Doar că, oficial, ceea ce cere acum PC este doar puțină atenție din partea PNL și este greu de înțeles de ce domnul Antonescu nu vrea să le acorde atenția solicitată.

  • 29 iunie 2013 at 21:12

   Vom vedea Antenele incingand “Braul” – desigur, tricolor – cu Romania lui Ghita, PC-ul va face parte din ACS, iar Dl Ciuca il va intreba pe dl Ponta: “Va place ce 8 (opt)-uri fac?, Hatz, hatz, cand pe dreapta, cand pe stanga… ”
   Atunci Dora o sa se indragosteasca iar de ele, simultan cu ultima mea deziluzie, la acea vreme.
   Vedeti? Nu spun ca nu imi voi mai face iluzii. Viata trece oricum. De ce n-ar avea si partile ei frumoase?
   Marturisesc ca intre caderea lui MRU si Referendum am visat foarte mult si foarte frumos, in pofida unor scene horror in care asistam la jupuirea unora.
   Ce ma impiedica sa-mi fac azi iluzii ca voi prinde si vremea cand belitii vor fi chiar mai multi?

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58