Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 noiembrie 2023

Despre Unitate in UE, revizuirea Constitutiei si cum s-a angajat Basescu Traian in numele Romaniei la Bruxelles


Prezent la la Bruxelles, Basescu Traian a cerut Unitate pe plan european in fata crizei economice.

In tara  dezbina categoriile socio -profesionale, invrajbeste tinerii impotriva varstncilor, hotaraste de unul singur  cum trebuie sa actioneze Guvernul, etc.

Prezent la Consiliul European , Basescu Traian a angajat Romania intr-o chestiune deosebit de importanta,  fara sa consulte Parlamentul.

Elementul de baza al Acordului de guvernanta fiscala – un acord inter-guvernamental deschis atat statelor din zona euro, cat si celorlalti membri ai Uniunii – este introducerea in ordinea juridica interna, la nivelul normativ cel mai inalt a “regulii de aur”, in sensul ca bugetele statelor membre vor fi echilibrate sau excedentare iar deficitul structural anual, daca va exista, nu va depasi 0,5% din PIB-ul nominal.

Dupa parerea mea introducerea in Constitutie a acestui acord ne transforma in colonie a tarilor occidentale si votul “pentru”  este o tradare a interesului national.

Atat timp cat dezvoltarea noastra depinde aproape exclusiv de capitalul strain limitarea deficitului la 0,5% din PIB ne-ar condamna definitiv la subdezvoltare.  Situatia fiecarei tari trebuie tratata separat.

In conformitate cu acordului interguvernamental semnat si de  Basescu la Bruxelles, toate statele semnatare trebuie să introduca în Constitutia proprie o serie de prevederi ale acordului. Basescu va incerca să profite de obligativitatea revizuirii urgente a Constitutiei pentru a introducere prevederile care ii securizeaza functia de presedinte, regionalizarea tarii si cine stie ce ii mai trece prin cap.

Da, ati cititi bine … pe Basescu il intereseaza Constitutia pe care o calca in picioare ori de cate ori are ocazia.

Constituţia nu poate fi modificată decât de un parlament ales legitim. Constituţia nu poate fi modificată fără o foarte corectă informare a populaţiei, ceea ce actuala Putere nu a făcut şi nu o va face“, a declarat Victor Ponta.

Pentru modificarea constitutiei este necesar votul “pentru” a 2/3 din parlamentari.

Constitutia Romaniei

TITLUL VIIntegrarea euroatlantică

ARTICOLUL 148 Integrarea în Uniunea Europeană

Aderarea Romaniei la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, in scopul transferarii unor atributii catre institutiile comunitare, precum si al exercitarii in comun cu celelalte state membre a competentelor prevazute in aceste tratate, se face prin lege adoptata in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, cu o majoritate de doua treimi din numarul deputatilor si senatorilor

Va invit sa cititi si aici:

Misiunea – Vania

duzina de cuvinte – 14 – usi  – Rokssana

A medita precum Avraam  – innerspacejournal

Trecutele iubiri – Partea a IV-a: Christine (2/2)  – Per aspera ad astra

Cine e “fata rea”,eu sau… ea? – Luna patrata

Sarkozy refuza sa-i stranga mana lui Cameron – Motanul

Ce se va întâmpla în Rusia? – Popa Teapa

dau la schimb  – Mesterul Manole

Parfumul mirodeniilor – Mirela Pete

Dom profesor la tabla – Basarica

ghiveci de seară – 5 – Coltu’ de muzica

De rerum naturae: 10.12.2011 Pamantul Viu! – George Valah

Stiri scurte: 10.12.2011 – Geoge Valah

Propun o lege a bunei guvernări – Bibliotecarul

Capuchehaia Lu’ Obama La Bucuresti Da Verde La Dictatura – Marcus

Resuscitare inutila – Matilda

Aproape la anu’ pe vremea asta – Nea Costache

Uniunea Statelor Europene este o realitate in domeniul fiscal. Scade puterea guvernelor nationale – Plano 10

Pictorul mexican Diego Rivera celebrat de Google – Supravietuitor

Poveste de vis (61) – Teo Negura

Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului – Vlad

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Despre Unitate in UE, revizuirea Constitutiei si cum s-a angajat Basescu Traian in numele Romaniei la Bruxelles”

 1. 10 decembrie 2011 at 17:48

  Această zdreanţă de om, “fiinţă extraordinară” de altfel, numai are nici o treabă cu poporul român, cu populaţia şi interesele acetei ţări. Are treabă cu slugarniţele sale care trebuie să execute fără să gândească TOT ce le dictează chiompaliul. În speranţa fraudării alegerilor, a menţinerii PESTE VOINŢA A PESTE 90 % DIN POPOR la guvernare, şi implicit a exonerării de răspundere vizavi de genocidul şi crimele comise, haitele de pedelaci ordinari, proşti, criminali şi bătuţi în cap de la “ăl cu ţâţa-n gură pân la ăl cu barba sură” (gen Pleşu), fac tot ce le zice mintea bolnavă, psihopată şi permanent îmbătată în aburii alcolului, de putere veşnică. “Dudele externe” ale psihopatului nostru, sunt pe “calapodul” unora care până la urmă nu-s departe de al nostru trădător de ţară şi de neam, îmbrăcat în straie de salvator al României şi mai nou, al Europei.
  Pa-ram, pam-pam …dedicaţie de la psihopat …

  • 10 decembrie 2011 at 17:54

   @mihaic3001
   Votul “pentru” echivaleaza cu tradarea interesului national

   • 10 decembrie 2011 at 18:01

    Ştiu.
    Nu l-ai văzut aseară pe boul de Nicolicea (altă “bunătate” de prost dat trădător profesionist) ce pupa “poala popii” ? Numai avea nimeni loc de el în platoul tv ! E, uite, handicapaţii ăştia au grijă de noi şi ne “reprezintă interesele” !
    “Tuta lu tata” … şi ea “reprezentatoare de interese” că “ştie să vorbeşte” bine în interesul meu , şi al tău … ea a învăţat bine să “editeşte” fraze de la Emil … slugoi umil.

    • 10 decembrie 2011 at 18:12

     @mihaic3001
     nu, nu l-am vazut … ieri am incercat sa imi revin dupa problema pe care am avut-o la teava de gaze …. unii dintre noi sunt vinovati… aia care i-au votat si aia care nu au iesit la vot

    • 10 decembrie 2011 at 18:13

     Sinistru personaj Nicolicea.Ingamfat si libidinos. Bleah

     • 10 decembrie 2011 at 18:16

      @Basarica
      Toti de la PD-L, UDMR si UNPR sunt sinistri

    • gabryela
     10 decembrie 2011 at 21:56

     @Mihaic3001
     nu jigni handicapatii cu acest nicolicea!
     sa stii ca poate un handicapat inteligent ar fi scos tara din rahat nu ar fi inecat-o in rahat precum actualii conducatori.
     fiul meu are 23 de ani si chiar daca este persoana cu handicap grav fiind in carucior(sufera de distrofie musculara progresiva forma duchenne)este absolvent anul acesta de finante bancii la zi cu media 9,96 si 10 pe lucrarea de licenta(riscul de tara al romaniei comparativ cu germania si bulgaria) in prezent este la master anul I la management financiar bancar.daca ar fi fost prim ministru sunt convinsa ca ar fi luat masuri mult mai bune pt.aceasta tara.crede-ma ca am fost in sala(dependent total fizic de mine)cand si-a sustinut licenta si am vazut ce a fost intrebat si ce raspunsuri a dat legat de criza.a vorbit liber nu a avut nimic scris pe hartie.cat timp si-a facut licenta a slabit 4 kg,de la 32 a ajuns la 28 kg.
     degeaba oameni ca el vor fi cu stigmatul” handicapat” si inteligenta lui nu va avea valoare si nimeni nu-l va angaja.

     • 10 decembrie 2011 at 22:03

      @gabryela
      Felicitari si multa, multa sanatate fiului dvs!
      Eu prefer expresia “persoana cu dizabilitati” .. .. poate cu ajutorul Bunului Dumnezeu isi va gasi un job … stiu cum este … si eu imi caut … la mine este problema varstei

    • gabryela
     10 decembrie 2011 at 22:25

     @theodora
     mutumesc din suflet! si eu prefer acea expresie dar alte persoane nu.
     si dvs. va doresc sa gasiti un job.

     • 10 decembrie 2011 at 22:41

      @gabryela
      Doamne ajuta!

   • 10 decembrie 2011 at 18:13

    Acum vom vedea şi “cât sânge are în instalaţie” OPOZIŢIA!!!
    Este nevoie de 2/3 din parlagii (parlamentari,scuze!) ca să treacă aberaţia!!!
    Putem să dechidem ghişeul la casa de pariuri!!!
    S-adună 2/3 sau nu s-adună 2/3???
    Acum nu mai ţine vrăjeala cu “ASUMAREA RĂSPUNDERII” lui piticot-poloboc-poc-boc!!!
    Are cârmaciul vreun AS ÎN MÂNECĂ sau a mers la cacealma???Adică,vezi Doamne,eu am vrut stimat/ă MERKOZI dar nu m-au lăsat nenorociţii din opoziţie!!!

    • 10 decembrie 2011 at 18:14

     @bmarinescu41
     Nu au cum sa obtina 2/3 din voturi … cat sa santajeze?

    • 10 decembrie 2011 at 18:34

     N-ai citit până la capăt Theo.
     “Are cârmaciul vreun AS ÎN MÂNECĂ sau a mers la cacealma???Adică,vezi Doamne,eu am vrut stimat/ă MERKOZI dar nu m-au lăsat nenorociţii din opoziţie!!!”
     Suedia şi Cehia au semnat sub rezerva aprobării în Parlament,au fost corecţi şi oneşti.Irlanda a declarat la început că s-ar putea să supună hotărârea unui referendum.A fost supercorectă şi onestă.Cârmaciul a semnat fără nici o rezervă!!!De aceea am pus şi întrebarea “AS ÎN MÂNECĂ sau CACIALMA (pentru merkozi,evident)?”.
     Casa de pariuri rămâne deschisă!

     • 10 decembrie 2011 at 18:37

      @bmarinescu41
      Am citit … nu cred ca are vreun as in maneca … da, este posibil sa zica asa … nu asa face de obicei? …. si normal ca opozitia l-a impiedicat

  • vasile
   12 decembrie 2011 at 19:31

   imi cer scuze pentru deranj dar nu inteleg dece trebuie sai judecam pe altii pentru ca nimeni pe lumea asta nui perfect si dau un exemplu, nu vreau sa judec pe nimeni dar daca eu as fi presedintele(sau altii) tarii numita Romania si sint constrins pe la spate de altii sa spun ce nui adevarat sint convins ca imi va cadea popularitatea in ochii oamenilor dejaba ne amagim cind vrem sa incercam sa fim mai buni odata ce esti judecat vei fi judecat pina la capat, dece nu ne vedem de viata noastra si sa incercam sa facem sa avem o viata mai buna decit sa furam vecinului piinea din gura din cauza invidiei(renunta sau mergi mai departe dar reflecteaza mai bine). e doar parerea mea si sa ai o zi buna

 2. 10 decembrie 2011 at 18:28

  @Theodora
  Revizuirea Constitutiei nu se poate face decat asa cum spune actuala Constitutie la Titlul VII – Revizuirea Constitutiei: art.150-152. Iata ce spune art.151:

  Procedura de revizuire

  Articolul 151

  (1) Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptata de Camera Deputatilor si de Senat, cu o majoritate de cel putin doua treimi din numarul membrilor fiecarei Camere.

  (2) Daca prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputatilor si Senatul, in sedinta comuna, hotarasc cu votul a cel putin trei patrimi din numarul deputatilor si senatorilor.

  (3) Revizuirea este definitiva dupa aprobarea ei prin referendum, organizat in cel mult 30 de zile de la data adoptarii proiectului sau a propunerii de revizuire.

  Parlamentul nu poate modifica aceasta Constitutie. Ceea ce poate face Parlamentul este sa adopte (sau nu) proiectul sau propunerea de revizuire. Decisiv pentru revizuirea Constitutiei este referendumul ! Uite-te la ce spune al. 3: “Revizuirea este definitiva dupa aprobarea ei prin referendum […]”

  “Elementul de baza al Acordului de guvernanta fiscala – un acord inter-guvernamental deschis atat statelor din zona euro, cat si celorlalti membri ai Uniunii – este introducerea in ordinea juridica interna, la nivelul normativ cel mai inalt a “regulii de aur”, in sensul ca bugetele statelor membre vor fi echilibrate sau excedentare iar deficitul structural anual, daca va exista, nu va depasi 0,5% din PIB-ul nominal.”

  Asa stand lucrurile nu e foarte clar nici macar daca proiectul de revizuire va fi adoptat de Parlament (trebuie o majoritate de cel putin doua treimi; iar daca nu se ajunge la un acord trebuie votul a cel putin trei patrimi din numarul deputatilor si senatorilor). Si chiar daca va fi adoptata in Parlament aceasta revizuire e foarte posibil sa cada la referendum!

  Ceea ce vreau sa spun este ca Basescu nu poate sa modifice Constitutia. Si nici nu se poate ca sa se modifice in felul asta, prin semnarea unui tratat, acord sau cum vrei sa-i spui. Adica s-a semnat acolo si, in mod obligatoriu, automat, se modifica aici – asa ceva nu este posibil si nici legal.
  De aceea trebuia vazut, mai intai, daca acest Acord de guvernanta fiscala este sau nu constitutional – art. 147, al.3 spune clar: “[…] Tratatul sau acordul international constatat ca fiind neconstitutional nu poate fi ratificat”. Pentru ca prevederile neconstitutionale trebuie puse de acord cu dispozitiile Constitutiei (art. 147, al.1). Din punctul asta de vedere problema nu mi se pare clara si ar fi o mare greseala daca Basescu (sau Guvernul) ar forta Constitutia.

  • 10 decembrie 2011 at 18:35

   @Motanul Incaltat
   Da … corect … am uitat sa scriu de referendum …. ma intreb insa daca in aceasta situatie ar iesi romanii la vot

   • 10 decembrie 2011 at 19:22

    @Theodora
    Ar mai fi si un alt aspect…
    Si anume daca aceasta Europa a “monedei comune” va fi o Europa “a coerenței economice și solidarității sociale bazate pe egalitate și rigoare, nu pe inegalitate și derogare.” sau va servi intereselor celor puternici, suprematiei franco-germane ce se anunta la orizont. Toata graba cu care se actioneaza acuma imi de impresia ca se doreste fortarea luarii unor astfel de masuri in Europa. Dar liderii europeni au avut, pana acum, destul timp la dispozitie. Ceea ce fac ei acum este “totul in ultimul moment”. Intrebarea care se pune este: de ce asa? Pe de alta parte nu stim adevaratele motive care au stat la baza opozitiei lui David Cameron fata de actualul Plan de salvare franco-german. Si e vorba de o tara mare si importanta: Marea Britanie. Curios cum Marea Britanie nu se grabeste, noi ne grabim… Sunt speculatii, desigur. Dar nu se poate sa nu ma intreb…
    Pe de alta cum se va realiza in mod practic ceea ce spune acest Plan de salvare? E iarasi o problema pentru ca sunt multe tari europene care nu respecta Criteriile de la Maastricht. Aici nu e vorba de o tara, doua tari, hai, trei tari care nu respecta. La noi deficitul bugetar a fost de 6,9% din PIB in 2010. Sa vezi ce deficit are, spre exemplu, Irlanda: 31,3%!!! La datoria publica, la fel, sunt multe tari dezvoltate care nu numai ca au depasit 60% din PIB, ci 70% din PIB!! Iar din punct de vedere economic, Europa inregistreaza o “usoara recesiune”, cu prognoza de stagnare in 2012. In asemenea conditii cum se va putea pune, la modul practic, desigur, in aplicare acest Plan? Se vorbeste de aplicarea de sanctiuni dure in cazul in care nu se va respecta. Pai ce faci, ii sanctionezi pe toti? De aceea abordarea aceasta e prea simplista, e ceva ce nu cred ca se poate aplica, cu toate bunele intentii. Si nici nu e foarte clar ca, odata aplicat, va conduce la iesirea cu bine din recesiune. Efectele pot fi negative. In privinta scaderii dramatice a consumului, ca sa dau un exemplu, lucru ce ar putea amplifica recesiunea. Si atunci nici vorba de o Europa a coerentei, solidaritatii sociale, bazata pe egalitate, etc

    Pentru ca adevarata egalitate nu e asta. Adevarata egalitate consta in reducerea decalajelor dintre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare sau slab dezvoltate. Pentru ca o egalitate fiscala, care ar servi doar unora, nu poate fi decat iluzorie…

    • 10 decembrie 2011 at 19:37

     @Motanul Incaltat
     Da, noi vom fi colonia saraca a Frantei si a Germaniei … nu exista “adevarata egalitate”

    • 10 decembrie 2011 at 20:08

     Spui ca nu exista “adevarata egalitate”… Dar eu te intreb: macar este cautata? Daca ar fi cautata poate s-ar gasi si solutii mult mai bune la problemele crizei. Spre exemplu, pentru noi, important este sa gasim cai de reducere a decalajelor fata de statele dezvoltate. Asta inseamna si investitii straine, dar inseamna si investitii de stat si pentru asta trebuie bani. Pentru ca nu vom accepta sa fim colonia saraca a Frantei si a Germaniei. Atunci si politica economica trebuie sa fie in consecinta. Nu se poate sa-ti doresti un nivel de trai mai bun, sa te apropii de nivelul unor state dezvoltate economic si sa duci o politica economica opusa, contrara unor astfel de teluri.
     Daca extrapolez chestiunea ridicata de tine, nimanui, niciunei tari europene, nu-i va conveni sa fie colonia saraca a Frantei si a Germaniei. Daca lucrurile ar sta asa, adica daca problema se pune ca sa existe tari (si nu putine, daca ma gandesc la faptul ca, asa cum am mai zis, deficitul bugetar si datoria publica depasesc la destule Criteriile de la Maastricht) care sa fie colonii sarace, eu cred ca UE va incepe sa se destrame. Unitatea UE nu sta in deficitul bugetar sau in datoria suverana ci in anumite valori si principii care ar trebui sa fie adevarate. In cazul in care s-ar strecura falsul, adica aceste principii si valori ar fi denaturate de la sensul lor, in mod abuziv de catre unii, atunci ar apare factori de dezbinare si nu s-ar mai putea sustine aceasta Uniune Europeana.

     Uniunea Europeana trebuie sa corespunda si aspiratiilor Statelor din Est, foste comuniste, care de putina vreme au scapat de comunism, si care doresc dezvoltare economica, care doresc faptul ca cetatenii lor sa aiba un nivel de trai mai bun. Lucrul asta ar trebui mai bine inteles de catre Franta, Germania Marea Britanie s.a care dau dovada de egoism si care nu raporteaza Uniunea Europeana decat la interesul lor propriu.

     • 10 decembrie 2011 at 20:58

      @Motanul Incaltat
      cautata este … eu una o caut … dar nu este suficient … sigur ca dau dovada de egosim … nici nu ma asteptam la altceva

 3. Emil Vulcanescu
  10 decembrie 2011 at 19:27

  Draga Theodora
  Ma bucur ca nu ai patit nimic , “treaba” cu gazu’ si ca mai ai puterea de a tine acest blog activ.
  Zilele , Satanei Cotrocensis , sunt numarate , scapam de IEL !!!
  ” Licuricii ” aia mari , au atatea probleme , ca nu-i mai intereseaza Romania iar de locatarul de la… nici atat.
  Sa dea Dumnezeu sa putem spune cat mai repede Anticristu’ a Murit !
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

 4. zincabeiu
  10 decembrie 2011 at 19:28

  Popor roman, va este clar ca astia fac ce vor ? Din pacate, nu s-a nascut, inca, BARBATUL care sa ne scape de ei. Situatia este la fel ca pe timpul lui Stalin, cand COMISARII ( atunci numai sovietici, dictau tat ce misca in tara, in uzine, in birouri, in case).Istoria se repeta , iata,.Tara asta e din nou tradata. Mai trist este ca a disparut interesul romanilor pentru tot ce inseamna viata lor.
  Ca pe timpul lui Ceausescu, am inceput sa apara adediunile la politica dictatorului.Am ramas masca, dimineata, cand am auzit la Radio Romania despre o scrisoare a studentilor din Brasov, care isi iau angajamentul sa nu faca nici o manifestatie in sensul cresterii procentului din pib pentru invatamani, deaoarece ei inteleg ca asta de 2% e suficient acum cand e criza. Credeam ca au disparut astfel de practici.
  Poporul asta, ajund azi sluga, mai are multe de tras pentru pacatele sale.

  • 10 decembrie 2011 at 19:34

   @zincabeiu
   Mie imi este clar dar din pacate nu este suficient.
   Asa au promis studentii din Brasov?!
   Da, istoria se repeta …. nu am invatat nimic din ea.

 5. 10 decembrie 2011 at 22:11

  “cum s-a angajat Basescu Traian in numele Romaniei la Bruxelles”

  Din fericire pentru Traian Băsescu, domnia îşi poate face bagajul la final de mandat pentru a pleca 20-30 de ani în ţările calde. Din păcate noi suntem angajaţi mai “permanent”.

  • 10 decembrie 2011 at 22:22

   @Bibliotecaru
   Eu zic ca nu o sa plece nicaieri …. o sa dea explicatii … daca nu o sa se intample asta … sunt un popor de tot rahatul

 6. 11 decembrie 2011 at 3:15

  Romania pe timpuri a fost condusa de un rege german dupa care domnul Che asculta pe cei din rusia.O tara agrara slab dezvoltata nu poate sa traiasca fara ajutoru Europei din motive economice,politice,etc.

 7. 11 decembrie 2011 at 10:47

  Marturisesc ca am ajuns sa cred in telepatie.zilele astea chiar m-am gandit ca vei posta un articol cu aceasta tema. Merci!
  M-am gandit la tot ce s-a intamplat si cum a mers conducerea tarii noastre cu capul inainte ca de multe ori din pacate in istorie
  Base nici nu avea nevoie sa se consulte cu un parlament care are aceasta majoritate imbecil de obedienta!
  eu unul desi nu sunt fan Tariceanu ajung sa-i dau in anumite privinte dreptate, mai ales cand exprima puncte de vedere cu adevarat de om politic liberal si ma voi apleca asupra unui subiect mult trambitat in ultima vreme: introducerea in noua constitutie a deficitului maxim de 3%
  in zilele noastre economia romaneasca nu poate decat sa aibe un deficit mic pt ca sunt costuri mari pt finantarea lui, dar in viitorul mediu cel putin vom putea sa ne permitem un deficit mai mare de 3%si nu inteleg de ce sa tai aripile unui viitor guvern care poate va avea nevoie de finantare pt multe din proiectele necesare noua cetatenilor( ex infrastructura rutiera, agricola etc)
  ma opresc aici , voi posta si o alta parere vis a vis de imbecilitatea actiunii basesciene de a ne alinia fara conditii unor pretentii si proiecte ale Germaniei

  • 11 decembrie 2011 at 11:57

   @olimpiu65
   Ce telepatie? … a functionat sistemul de emisie – receptie 😀
   Ce bine ar fi daca ai simti tu mirosul de gaze din bucataria mea 😀
   Nu esti fan Tariceanu? … dar al cui esti? … a lui Crin nici intr-un caz … poate a lui Patriciu …
   Da … si eu cred ca limitarea deficitului la 0.5% este o nebunie

   • 11 decembrie 2011 at 16:20

    eu admir pleiada de lideri liberali cum a fost familia Bratienilor, un CA Rosetti ( om de stanga) etc. da imi plac multe din ideile economice si din domeniul administrativ promovate de Dinu Patriciu dar nu el ca om. cat priveste Crin Antonescu: cu riscul de a supara pe toti cei de o ideologie cu mine, nu il consider liberal, cel mult o corcitura ideologica, un tip superficial si total nepotrivit intr-o functie importanta in administratia statului roman….si refuz sa cred ca USL este o constructie demna de spiritul liberal, aici zau ca-i dau dreptate lui Neagu Djuvara
    oof iar ajungem sa ne contram si promisesem sa revin cu alt gen de postare, voi astia rosii aveti scoala comunista in sange la naiba

    • 12 decembrie 2011 at 0:34

     @olimpiu65
     Ti -am mai spus de catvea ori ca nu am fost si nici nu sunt comunista 😀 …. da, sunt rosie cam 80% … dar 20% sunt galbena

 8. 11 decembrie 2011 at 16:58

  nu comentez prea des la tine fiindca nu vreau sa ma fac de ras, dar din principiu ai la toate articolele tale votul meu.
  aici insa lucrurile par clare, nerespectarea procedurilor nu poate atrage decat declararea neconstitutionalitatii.
  Votul e singura solutie data unui muritor de rand.

  • 12 decembrie 2011 at 0:32

   @deepiny
   Nici eu nu comentez la tine … din acelasi motiv 🙂
   Intre timp basescu a declarat ceva …. o sa citesc maine cu atentie … se pare ca vrea sa treaca cu 50 +1 % din voturi … este inadmisibi … ne baga in DEZSTRU

 9. 11 decembrie 2011 at 17:11

  Parerea unanima este ca Germania va domina(domina deja) in noua constructie europeana. eu speram in anii 90 ca Romania sa adopte sistemul fiscal promovat de Germania….nu au facut-o a PREFERAT CEL FRANCEZ si se vede ce nebunie avem in acest domeniu. acum vine Base cu ideea nastrusnica sa ii urmam pe cel german in proiectele fiscale si bugetare. vin eu rupt in dos si imi aliniez macro -economia cu germanii care produc multa, fff multa plus vlaoare, exporta tehnologie la nivel inalt si nu de azi au in legislatie limitarea deficitului…nu mai vb despre ipocrizia puterilor europene care in frunte cu Germania si Franta si-au cladit imperiile financiare pe deficit mare netinand seama de propriile reguli
  eu am urmarit conferinta USL si din nou ma iau cu mainile de cap vis a vis de inabilitatea liderilor. ar trebui Ponta sa lase naibii aroganta la o parte sa trimita specialisti in materie financiar la conferinta de presa… parca e un blestem pe cetateanul roman sa nu aibe cine il reprezenta

 10. chiparosul
  13 decembrie 2011 at 23:25

  BASESCU
  El a dus la rang de cinste in ROMANIA
  Politica spagii de partid si de stat
  Minciuna , hotia prostia – lacomia
  Toate sunt deslegari -aplicate de la al sau palat.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58