Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 septembrie 2022

Inchisoare de la 3 luni la un an sau amenda – Art. 276 din noul Cod penal


gandeste inca nu este ilegal

Hai sa profitam de cele 2 zile care au mai ramas pana la 1 februarie data la care intra in vigoare noul Cod penal (asumat in timpul Guvernului Boc cu Predoiu ministru al Justitiei) si care prin intermediul Art. 276 doreste sa ne transforme pe toti in admiratorii tuturor judecatorilor si procurorilor, alternativa fiind o pedeapsa cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.

Cum multi dintre noi stim deja, atunci cand Basescu tace se razbuna.

Ce s-a intamplat in ultimele zile:

1. Tudor Chiuariu senator PNL, fost ministru al Justitiei  a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare.

2. Fostul ministru al Telecomunicatiilor, Zsolt Nagy UDMR a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu suspendare

3. Monica Iacob Ridzi, fostul ministru democrat-liberal al Tineretului și Sportului a fost condamnata luni la 5 ani de închisoare.

4. Relu Fenechiu fost ministru al Transporturilor  afla astazi decizia finala.

5. Sotia viceprim-ministrului Daniel Chitoiu, Chitoiu Laura Elena, director al Directiei Avizari din cadrul Autoritatii pentru Supraveghere Financiara (A.S.F) este urmarita penal.

6. Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare.

7. Patronul GFR Gruia Stoica a fost retinut de DNA pentru 24 de ore.

Dupa cum se poate usor observa doar Monica Iacob Ridzi a fost apropiata de basescu si de EBA analfabeta care a ajuns europarlamentar. De ce a cazut  Monica Iacob Ridzi? Poate pentru ca trebuia sa se demonstreze ca justitia este impartiala? Poate pentru ca nu mai este folositoare?

Cine urmeaza?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 Responses “Inchisoare de la 3 luni la un an sau amenda – Art. 276 din noul Cod penal”

 1. Marian
  30 ianuarie 2014 at 13:33

  Noul Cod Penal ” asumat in timpul lui Boc ” ca Prim Ministru si cu dl. Predoiu ca ministru de Justitie ….n-a fost cumva discutat in acea comisie juridica , acea comisie ….” pe justitie ” a Parlamentului , condusa la vremea respectiva de , dl. Victor Viorel Ponta …actualul Prim Ministru ? Ai dreptate draga Teo….sa gandim cat inca mai putem , pana nu devine ilegal ! Si pentru ca tot este legal deocamdata sa gandesc ….ma gandesc si-n acelasi timp ma mir d e faptul ca , citind lista data de dumneata ….in afara de Sorin Ovidiu Vantu { stai linistita ca nu m-am indragostit de el asa deodata }….nu vad pe nimeni condamnt cu executare { si cred ca nici nu vor fi vreodata ! } pentru matrapazlacurile facute . Probabil ca S.O.Vantu o avea …varicocel testicular spre deosebire de aia din lista care au ….oua dintr-alea babane !!! Referitor la Monica Iacob Ridzi….cred ca s-au prins aia , ca nu mai avea proasta probe { ai uitat c-a dat ordin subordonatilor sa stearga din PC-uri toate probele posibile si imposibile atunci cand s-a pornit scandalul ala ? } pentru a-l infunda pe Basescu si pe tuta aia de EBA deci….este normal sa se debaraseze de ea . C e vrei Teo….nu toata lumea are inteligenta politica a doamnei Elena Udrea si mai ales …viziunea ei !

  • 30 ianuarie 2014 at 13:52

   @Marian
   da nimeni nu o depaseste in intelinta pe udrea 🙂

   • Judyindesguise
    30 ianuarie 2014 at 18:24

    @Theodora
    Da! E tare pe meserie.
    Vesnica femeie de servici, cu competente de la mop si andrele la castraveti in otet, si-a “up grade”-at permanent serviciul, punctul ei tare fiind “bonusurile”.

    Harnica si econoama (cat e tanara si o mai tin nurii si puterile), azi si-a dat demisia din serviciul PDL, pregatindu-se (dush? spalat pe dintzi? calcat dantelutze?) pentru a se prezenta la interviu si proba practica, la Miscarea ala din Popor, pentru care au fost demisi se insusi baSSe – (incredintandu-li-se noi incompetente) si 8 dintre consilierii sai, oferindu-le in acest fel si prilejul de a-si odihni si reface glandele salivare, in vederea destresarii popoului baSSedintial in perioada ce urmeaza – campania electorala.

    Se pare ca Miscarea aia din Popor, de-o stie cel ce a cutreierat peste mari si tari, se face ( cu “up date”-arile de riguare):
    “Opt pe-o baba
    Nu prea slaba.
    Si baSSica zece
    Care-i si intrece”.
    Sigur ” Ca-i si intrece”: baSSica inca face cat doi ca ei iar ei mai fac cat juma de juma de om intreg.

 2. dorian65
  30 ianuarie 2014 at 16:54

  Primministru al Romaniei care este si procuror are si avea toate instrumentele necesare sa corecteze in mod justificat articolele care lezeaza libertatea de exprimare a cetateanului dar nu a facut-o pentru ca-i convine sau i-a fost rusine ca a facut parte din acea comisie.
  Ma intreb si eu de ce nu a iesit pe sticla si sa spuna ,,mai oameni buni in noul cod s-a pus intentionat art…. care are repercursiuni asupra libertatii de exprimare a cetateanului.”?
  Gura sloboda a romanului mai poate aduce ceva bani la buget. 🙂

 3. Judyindesguise
  30 ianuarie 2014 at 17:13

  Orice “minune” tine 3 zile. Sa vedem…
  Premierul Ponta I-a promis lui Gadea (deci si noua, care cascam gura la ei in acea seara) ca va rezolva acest punct din Noul Cod Penal urgent, prin Ordonanta de urgenta.
  Sper sa nu ma faca sa ma supar iar.

Lasă un răspuns