Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2023

Miting Bucuresti, 15 ianuarie 2012, ora 14 in Piata Universitatii, jandarmii ne astepta, sa nu ii dezamagim – Rugam jandarmeria sa nu mai provoace, sa nu mai instige la violenta – Vrea Basescu sa provoace declararea starii de necesitate?


14 ianuarie 2012 Universitate Bucuresti

Cruce Basescu -Ceausescu - 14 ianuarie 2012 Bucuresti

Miting Bucuresti, 15 ianuarie 2012, ora 14 in Piata Universitatii, jandarmii ne astepta, sa nu ii dezamagim.

Astazi recitam poezii din Eminescu. Astazi este ziua culturii nationale.

Reprezentantii Jandarmeriei sustin ca nu s-a facut uz de forta … sa inteleg ca manifestantii aia care erau plini de sange s-au batut singuri?

Adevarul este ca jandarmii asteapta intunericul ca sa provoace manifestantiiincep sa impinga manifestantii si sa dea cu gaze lacrimogene … adica PROVOACA inceperea violentelor.

Cerem DEMISIA sefului Jandarmeriei si le cerem jandarmilor sa nu mai PROVOACE MANIFESTANTII, sa nu mai INSTIGE LA VIOLENTA.

Cerem DEMISIA PREFECTULUI care a dat ordin Jandarmeriei sa intervina in forta.

Vrea Basescu sa provoace declararea starii de necesitate?

Nu se impune o ancheta interna declara reprezentantii Jandarmeriei.

Suntem anuntati ca din pacate au fost persoane ranite.

Jandarmeria regreta evenimentele de ieri si ne anunta ca este o institutie in slujba cetateanului …. foarte bine … sa nu ne mai provoace … pentru ca o parte dintre ei  ne-au provocat asta este adevarul … dupa ora 23.45 jandarmii au anuntat ca vor folosi foarta si au inceput sa alerge manifestantii din Piata Universitatii ……..  de ce? …..  Jandarmeria anunta acum ca au intervenit cu aprobarea PREFECTULUI ……. de ce manifestantii au fost dusi la sectia 5  care se afla in Bucurestii Noi, de ce nu la Baia Mare sau la Timisoara? ……. Jandarmeria este obligata să conduca persoana/persoanele aflata/e “in culpa” si care necesita investigatii sau retinere, la unitatea de politie pe a carei raza de competenta s-a petrecut fapta sau, dupa caz, la cea mai apropiata unitate de politie, in niciun caz la cea mai îndepartata.

Jandarmenria cereFARA VIOLENTA!

EXCELENT Alecu Racoviceanu : Comunicat: aseara, in Piata Universitatii, a avut loc o demonstratie a 2000 de jandarmi. La sfarsit, publicul entuziasmat de pe margine a fost invitat sa participe la exercitiu. Petrecerea si dansul s-au tinut la Sectia 5.

Pe scurt despre ziua de ieri:

Am fost in Piata Universitatii in 2 reprize, cu o pauza de cateva ore intre ele pentru ca sunt un om cu TRIPLA HERNIE DE DISC .

Am plecat din Piata Universitatii in jurul orei 22.15 deci inainte ca jandarmii sa incepe sa disperseze manifestantii. Ce am vazut la Antena 3 la ora 23.30 a fost socant. Protestarii agresati de jandarmi si dusi la sectiile de politie nr 5 si nr 4. Unul dintre cei agresati era psiholog, era lovit la cap si ii curgea sange, l-au adus in stare de soc, sotia omului respectiv, cu copilul in brate, tipa in fata sectiei de poltie.  Si Barbieru Bogdan a fost ridicat de jandarmi si dus la sectia de poltie 5, nu a fost agresat nici de poltie nici de jandarmi si nu a primit nici amneda, deci majoritatea jandarmilor au avut un comportament normal.

Nu este adevarat ce spun cei de la Realitatea TV – CEI DIN PIATA NU AU FOST DERBEDEI …. ESTE O DEZINFORMARE …. am stat aproape o ora, impreuna cu bloggerul Matilda, chiar printre cei care sunt “suspectati” ca ar face parte din galeria suporterilor de la Steaua …. niste tineri de toata isprava …. EI NU AU VOIE SA FIE NEMULTUMITI DE ACTUALA GUVERNARE?Membri galeriei steliste nu sunt CETATENI ROMANI????

FELICITARI celor care au fost ieri in strada! – Va asteptam pe toti cei care puteti sa va tineti pe picioare si sunteti nemultumiti de actuala guvernare. Ii asteptam pe TOTI membrii galeriilor “suporterilor de fotbal” din Bucuresti, NU CONTEAZA CARE ESTE “ECHIPA DE FOTBAL” PE CARE O SUSTIN, important este ca nu fac parte din echipa PDL-ului, echipa lui Basescu Traian, Boc Emil, Udrea Elena si acolitii lor.

TOTI CETATENII ROMANI AU DREPTUL sa isi exprime NEMULTUMIREA …. VENITI TOTI ….. SCMD-ul …. ASTEPTAM SCMD-ul  …..  revolutionarii adevarati sa vina cu noi, o parte dintre ei au fost cu noi ….. studentii ….. profesorii …. medicii ….. pensionarii carora starea de sanatate le permite …..  artistii ……  sa nu va fie frica ….. FARA VIOLENTA!!!!! …… HAI CA SE POATE!

JOS BASESCU!

PS. – Matilda si cu mine am fost contactate de un reprezentant al galeriei steliste .. se pare ca i-am impresionat  asa ca am fost invitate sa facem parte din galerie 😀 😀 😀

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Miting Bucuresti, 15 ianuarie 2012, ora 14 in Piata Universitatii, jandarmii ne astepta, sa nu ii dezamagim – Rugam jandarmeria sa nu mai provoace, sa nu mai instige la violenta – Vrea Basescu sa provoace declararea starii de necesitate?”

 1. 15 ianuarie 2012 at 14:35
 2. Peacemaker Twister
  15 ianuarie 2012 at 14:49

  Titus Mircea Suciu 15 ianuarie 12:24
  ROMÂNI DIN TOATE MUNICIPIILE ȘI ORAȘELE ROMÂNIEI, MAI MARI SAU MAI MICI, IEȘIȚI ÎN STRADĂ! IEȘIÂI AZI ÎN STRADĂ! AJUTAȚI-I PE BUCUREȘTENI SĂ-L DEA JOS PE DICTATORUL BĂSESCU! DACĂ NU VEȚI IEȘI CEI DIN PROVINCIE, DICTATORUL VA AVEA RESURSE ÎN JUDEȚE SĂ LE TRIMITĂ ÎN BUCUREȘTI SĂ-I RUPĂ ÎN BĂTĂI PE CEI CARE PROTESTEAZĂ! NU LE DAȚI ACEASTĂ ȘANSĂ! NU-I LĂSAȚI SĂ CONCENTREZE TOATE FORȚELE JANDARMERIEI SPRE BUCUREȘTI! DAȚI-LE DE LUCRU PESTE TOT ÎN ȚARĂ! AȘA SĂ NE AJUTE DUMNAZEU! JOS BĂSESCU! JOS GUVERNUL DE MARIONETE A LU BĂSESCU! JOS BOC, JOS UDREA, JOS OPREA, JOS IGAȘ, JOS MAIOR, JOS TOȚI MAIMUȚOII GUVERNAMENTALI!

 3. 15 ianuarie 2012 at 15:05

  Sper ca in seara aceasta jandarmii sa nu mai provoace manifestantii iar participarea sa fie mult mai mare. Usor, usor, bulgarul nemultumitirilor se rostogoleste iar masa nemultumitilor incep sa-si exprime fatis, in strada, nemultumirile si dezacordul pentru masurile antipopulare si antinationale luate de puterea portocale si de presedintele Basescu.

 4. 15 ianuarie 2012 at 15:40

  Speram cu totii ca macar viitorul copiilor nostri sa fie mai bun. Traiasca Romania!!!!!!!!!!!!!!

 5. 15 ianuarie 2012 at 16:45

  Care sintem filatelisti, avem voie sa venim la miting? S-a anuntat ceva, cine are voie si cine nu? Da’ poporul roman are voie?

 6. simon sorin
  15 ianuarie 2012 at 16:49

  Ce vedem ca se intimpla acum in Romania este rezultatul politicii a unor pitici politici cleptomani afirmatie valabila atit pentru PDL cit si pentru celelalte partide politice,ne trebuie o Alba ca zapada in politica din ROMANIA si nu cred ca se va putea realiza prea curind.Interventia brutala a lui Basescu a fost doar triggerul pentru proteste spontane,lumea e disperata si lucrurile vor fi scapate de sub control
  Like · · 2 hours ago ·

 7. 15 ianuarie 2012 at 16:54

  a mai declarat unul starea de necesitate in 22 dec 1989!

 8. Giurgiuvean
  15 ianuarie 2012 at 17:14

  VA FELICIT PE TOTI CEI CARE ATI IESIT IN STRADA….ATI DEMIONSTRAT CURAJ, DEMNITATE, PATRIOTISM…..BRAVO ROMANI, BRAVO BUCURESTI….

 9. costel
  15 ianuarie 2012 at 19:27

  costel MI-E MILĂ DE TINE ŢARĂ NATALĂ

  MI-E MILĂ DE TINE ŢARĂ NATALĂ
  TE-AU JEFUIT HOŢII DIN HOTAR IN HOTAR
  RĂMASA-I BOLNAVĂ ,SĂRACĂ ŞI GOALĂ
  FIINDCĂ ESCROCII S-AU PUS DEMNITARI,

  LĂSATUTE-AU ŢARĂ FĂRĂ ARMATA
  CĂCI N-AU CE PĂZI ŞI AU DOAR UN ŢEL
  CA HOŢII SĂ VÂNDĂ TOT LAOLALTĂ
  ŞI MAREA ŞI MUNŢII ŞI IMN ŞI DRAPEL

  SCHIMBAT-AU ÎNŢELESUL LIMBII ROMÂNE
  ŞI AU FĂCUT LEGII DOAR PENTRU EI .
  LA „HOŢII” OAMENI DE AFACERI ACUM LI SE SPUNE
  „PARTIDE POLITICE”,LA GĂŞTI CU MIŞEI

  PROFESORII ,DOCTORII SALARII ÎŞI CER
  NU POT SĂ MAI RABDE A FI UMILIŢI
  CEI MULŢI ŞI SĂRACI DUC TRAIUL MIZER
  IAR HOŢII-S STĂPÂNII CELOR CINSTIŢI

  MOLIMA ŞI BOALA BÂNTUIE-N ŢARĂ
  IAR OAMENII SIMPLII ŞI FĂRĂ UN BAN
  AŞA SÂNT LĂSAŢI PE DRUMURI SĂ PIARĂ
  CĂ NU-ŞI POT PLĂTI O ZI DE SPITAL

  CEI DEŞTEPŢI,CEI VOINICI SĂ TRĂIASCĂ MAI BINE
  S-AU DUS SĂ MUNCEASCĂ IN ŢĂRI DEPĂRTATE
  IAR NOI CE HRĂNEAM EUROPA CU PÂINE,
  CERŞIM DE LA UNGURI GĂINI CONGELATE

  VIN LA ALEGERI EXCROCII PRIN SATE
  SĂ-NŞELE DE VOTURI PE BIEŢII ŢĂRANI
  PROMIT C-O SĂ FACĂ, ŞI O SĂ DEIE DE TOATE
  Ş-APOI NU-I MAI VEZI VREO PATRU CINCI ANI

  DE CAUŢI DREPTATE LA PORŢI DE TIRANI
  NU VEI GĂSI PE UNDE AI SĂ MERGI
  CĂ LIMBILE HOAŢE SE-NVÂRT DUPĂ BANI
  IAR PILA ŞI MITA RĂMÂNE PE VECI

  FIRAR SĂ FII TU DEMOCRAŢIE
  CE AM VISAT ŞI CE AM AJUNS
  HOŢIA,MINCIUNA ,VIRTUŢI VA SĂ FIE
  DREPTATEA ,IUBIREA ACUM S-AU DISTRUS

  MI-E MILĂ DE TNE ŢARĂ NATALĂ
  APOCALIPSA PARCĂ VINE LA NOI
  RĂMAS-AI BOLNAVĂ SĂRACĂ ŞI GOALĂ
  EXCROCII-S PĂSTORII IAR NOI SÂNTEM OI

 10. Adina
  15 ianuarie 2012 at 19:42

  Numai cine nu a fost la revolutia din 1989 nu stie ca asa a fost inceputul si atunci. Toti lingaii sunt acum la putere, sper sa reusim si sa avem anticipate!

 11. Adina
  15 ianuarie 2012 at 19:44

  Eu plec la Universitate sa vad daca stau pe trotuar cu o floare in mana si vreau sa muncesc cinstit in tara mea- este oare considerata infractiune?

 12. 15 ianuarie 2012 at 21:06

  Nu spun ca ar fi rau ca se mai si protesteaza… La cata incredere exista in actualul Guvern si in actualul Presedinte, nu ma mira. Totusi… privind felul in care s-au derulat evenimentele, stateam si ma intrebam daca nu cumva toata chestia asta cu Arafat si noua Lege a Sanatatii sa nu fie, de fapt, o (noua) diversiune. Care sa abata atentia opiniei publice de la alte lucruri mult mai serioase. Spre exemplu: investitiile straine in Romania au scazut drastic, rating-ul nostru e, in continuare, slab (BB+) sub cel al Bulgariei (BBB). Protestele, chiar daca se vor manifesta in continuare, vor atrage un numar mic de participanti (nu vad o multime gigant de oameni in strada). Daca vrea Basescu sa provoace starea de necesitate? Nu cred. Mi se pare ca mai degraba o diversiune…

  • 15 ianuarie 2012 at 23:42

   @Motanul Incaltat
   Da, pare o diversiune …. am scris in titlu … poate se doreste delararea starii de necesitate

   • 16 ianuarie 2012 at 0:24

    De la mitingul de sustinere a doctorului Arafat s-a ajuns la mitingul antiBasescu. Iar de la mitingul antiBasescu s-a ajuns la manifestari violente si huliganice…

    • 16 ianuarie 2012 at 0:27

     @Motanul Incaltat
     Prima trecere mi se pare normala

    • 16 ianuarie 2012 at 0:39

     Da, dar acum Puterea va incerca sa stabileasca o legatura intre USL si Ultrasii care au provocat violentele si actele huliganice din centrul Bucurestiului… USL ar fi trebuit sa fie mult mai prudent, in special Crin Antonescu, cred eu… Deja Tismaneanu vorbeste pe contributors.ro de “marea alianta uslaso-ultrasa”!!
     Ana Birchall (PSD) a facut bine ca a lansat un apel la non-violenta ! Ar fi trebuit si alti lideri USL sa faca acelasi lucru. Antonescu a vorbit de alegeri anticipate. Iar acum Puterea are un motiv de contraatac. Si dintre membrii PSD au fost care s-au solidarizat prea repede cu mitingul, fara sa tina seama de posibilitatea deturnarii sensului initial al mitingului, ceea ce s-a si intamplat…

     • 16 ianuarie 2012 at 0:44

      @Motanul Incaltat
      Si Ponta a cerut ieri fara violenta … sigur ca nici Crin nu vrea violenta … Tisminețki este un JEGOS
      Daca scriu despre asta la A.N. pe blog iat ma cert la cutite cu aya care il iubeste rau pe acest JEG… si chiar nu mai am putere

    • 16 ianuarie 2012 at 0:47

     Acum Basescu nu are altceva de facut decat sa citeasca articolul lui Tismaneanu, ca sa acuze Opozitia ca a dorit introducerea anarhiei in tara! Iata ce spune Tismaneanu:

     “Jocul de-a anarhia este unul extrem de periculos. Stii, eventual, unde incepe, nu stii niciodata unde si cum se termina.[…]
     Cat priveste reactia USL, ea nu a intarziat. In locul unei dezbateri pe tema Legii Sanatatii, in locul unei reprobari a recursului la violenta si a actiunilor stihinice, liderii opozitiei exploateaza momentul incins, invoca abuziv vointa “romanilor” si cer, din nou si mereu, ceea ce chiar ei numesc “inlaturarea presedintelui tarii”. A prins fiinta marea alianta uslaşo-ultraşǎ. Acum stim cui prodest. Urmarile le vom vedea curand.”

     • 16 ianuarie 2012 at 1:30

      @Motanul Incaltat
      Dar nici nu este nevoie sa il citeasca …. Tismaneanu a scris pentru ca trebuia sa scrie …. ca sa aiba basesescu apa la moara .. pai daca si ‘telectualul Tismaneanu a observat?!
      Am scris pe blogul lui A.N. …. sa vedem ce iese … daca obraznica aia de aya isi mai permite sa ma jigneasca pe acel blog … chiar am de gand sa reactionez asa cum nu am facut prima oara … prima oara am scris despre un articol in care Tismanneanu il ataca pe Iliescu …. ce am putut sa patesc acolo, cate jigniri …. cum au trecut de moderare nu inteleg … am fost suparat rau inclusiv pe A.N pe care il respect si il admir … nu se poate asa ceva

    • 16 ianuarie 2012 at 0:58

     @Theodora
     USL ar fi trebuit sa fie mult mai precaut. La miting au participat si elemente de extrema dreapta, apoi si din cadrul Partidului Poporului a lui Dan Diaconescu, membrii galeriilor unor echipe de fotbal… Ei, PNL si PSD s-au grabit sa participe la acest miting, dupa parerea mea…

     • 16 ianuarie 2012 at 1:32

      @Motanul Incaltat
      In ce sens mai precaut … nu a strigat nimeni USL acolo nici PSD nici PNL … s-a strigat doar JOS BASESESCU .. ptr ca oamenii s-au staurat de el

    • 16 ianuarie 2012 at 1:01

     Iar Crin Antonescu s-a grabit cu felicitarile

    • 16 ianuarie 2012 at 1:05

     @Theodora
     Da, Ponta a actionat mai bine si a facut bine ca a adresat un apel la non-violenta! Ponta chiar a avertizat:

     “Am însă îndemnul ca toţi cei care ies în stradă să fie atenţi la provocările oamenilor regimului Băsescu şi să respingă total orice gest de violenţă. Mesajul pe care îl transmit românii trebuie să nu fie alterat de gesturi extreme care i-ar putea da şansa preşedintelui Băsescu să ignore şi să sfideze în continuare vocea poporului, prevederile Constituţiei şi fundamentele statului de drept! În stradă, în mod paşnic, aşa românii îşi vor lua ţara înapoi!”

     Citiţi mai mult: Crin Antonescu declanșează “suspendarea în stradă” a lui Traian Băsescu. “Dacă inițiatorul protestului de la Cotroceni e liberal, îl felicit” – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-cerem-alegeri-anticipate-961507.html#ixzz1jZT0YRj0
     EVZ.ro

    • 16 ianuarie 2012 at 1:52

     @Theodora
     Da, nu a strigat nimeni USL, PSD sau PNL, de acord. Tocmai, s-a strigat “Jos Basescu!”. Dar componenta participantilor la acest miting a fost una foarte eterogena, iar participarea unora din membrii PNL sau PSD la miting poate fi privita de catre unii (si nu exclud aici si reaua vointa a unora), politic vorbind, ca o asociere cu elemente din Noua Dreapta sau Partidul Poporului sau cu cei care au declansat violentele si actele de huliganism. Tocmai asocierea aceasta nu e de bun augur pentru USL. Acum PDL pozeaza in victima. E foarte bine ca Ponta a lansat un apel la non-violenta si ar fi trebuit si altii sa-l urmeze. Sigur, de ce nu, se poate spune ca a vorbit si in numele USL, ceea ce e bine. Tocmai aceste violente si acte de huliganism trebuie respinse categoric de catre USL, adica sa se delimiteze ferm de cei care au comis astfel de acte.

     • 16 ianuarie 2012 at 2:03

      @Motanul Incaltat
      O sa vina timpul cand liderii PD-L vor poza in altfel de imbracaminte … sper sa vina cat mai curand … prea si-au batut joc de oameni in timp ce ei au continuat sa fure si sa se imbogateasca … nu am nimic impotriva ca politicienii sa se imbogateasca daca ne lasa si pe noi, amaratii, sa traim decent … astia nu, ne calca in picioare, ne scad salariile. pensiile , se scumpesc toate, curentul,mancarea, apa … acum au vut sa ne distruga de tot cu reforma in sanatate …. astia nu au nici o limita

    • 16 ianuarie 2012 at 2:15

     @Theodora
     Chestiunea este delicata si noi trebuie sa pastram o democratie de o foarte buna calitate. Chestiunea e, fireste, si de credibilitate pe plan extern, intr-o perioada tulbure din punct de vedere economic. Trebuie credibilitate, mai ales ca rating-ul nostru e scazut, mai scazut decat cel al Bulgariei. De aceea nu trebuie sa fim asociati cu tari in care democratia schioapata puternic, spre exemplu cu Ucraina, care a ramas o tara saraca. Trebuie sa ne vedem interesul. Si asa investitiile straine au scazut dramatic in aceasta perioada de criza economica profunda, in care marile economii ale Europei au fost retrogradate de catre Standard and Poor’s… Derapajele democratice pot conduce la o scadere si mai pronuntata a rating-ului pentru tara noastra. Pot conduce la izolare. Uite-te la situatia Ungariei… Indiferent cine comite astfel de derapaje!

     • 16 ianuarie 2012 at 2:23

      @Motanul Incaltat
      Ai dreptate

    • 16 ianuarie 2012 at 2:24

     Ar fi tragico-comic sa derapam de la democratie, democratic. Si sa fim perceputi ca atare… O astfel de deriva n-ar fi deloc de bun augur pentru noi.

     • 16 ianuarie 2012 at 2:30

      @Motanul Incaltat
      Nu m-am gandit la asta … si nu cred ca exista acest risc

    • 16 ianuarie 2012 at 2:32

     @Theodora
     Si eu sper ca nu exista acest risc…

 13. 15 ianuarie 2012 at 21:18
 14. marian
  16 ianuarie 2012 at 9:37

  Teo…de azi inainte nu mai ies la nici un miting. Gata mi-a ajus cat gaz am inghitit!Sa mai inghita si altii . Pai ce Bucurestiul are doar 3-4 mii de locuitori ?!Numai aia 3-4 mii au nemultumiri ?Pai inca de sambata m-am prins ca sintem infiltrati si- n plus manipulati. Dovada faptul ca au reusit sa ne scindeze…sa ne desparta , unii mergand spre Cotroceni { asa cum am luat si eu plasa} iar altii sand la Universitate si fiind acoperiti de huligani care n-au facut altceva decat ce au avut ordin sa faca.Daca aici nu si-au bagat coada si ” serviciile” adica oamenii lui Coldea sau Mayor{ asta nu era de la PSD ?} atunci eu chiar ca nu mai am de loc experienta in mitinguri si har Domnului…bani sa am la cate am participat din ’89 incoace.Javrele alea de ultrasi fac jocul lui Basescu insa sint prea prosti ca sa vada asta sau macar sa recunoasca.Asa ca m-am hotarat : de azi sa iasa si ailalti bucuresteni ca nu numai pentru mine am strigat pe acolo prin piata.Tu ce-ai facut ? Cum te-ai descurcat ? Ai lservit ceva gaz sau ai reusit sa scapi cu fata curata…pe motiv de fular. Inca o data iti multumesc ca mi-ai adus aminte sa-mi iau fular. Chiar ca a fost folositor.

  • 16 ianuarie 2012 at 10:04

   @marian
   Iti inteleg supararea
   Ce conteaza de unde este/a fost Coldea … tu crezi ca ala stie ceva … hai sa fim seriosi …. habar nu are de mama lui … adjunctii sunt cei care fac jocurile … eu sunt bine … ma doare in gat …. am facut febra musculara … ma doare fiecare muschiulet … m-am descurcat … putin gaz nimic grav

 15. 16 ianuarie 2012 at 10:14

  multi analisti de top din occident vorbesc de sfarsitul monedei euro, sfarsitul ue, sfarsitul democratiei si chiar un viitor razboi mondial, ai usa miscarea occupy movement ia amploare fiind de sorginte neo-marxista, 100 de mii de unguri au cerut out of ue, an grecia mitropolitul de pireu a cerut iesirea din turnul babel, etc etc (ca premise). numa pe-aici specimene precum motanu defazat cade in naluciri “democratic-ieuropene” (mentalitate de supus imperial lol.) sa vezi ce o sa miaune cand euro si turnu babel o s’o ia la vale, ca poate se lasa si cu ceva coliva? 🙂 sint tare in preziceri (io si nouriel roubini).

  • 16 ianuarie 2012 at 12:05

   @Cristi
   Spune-mi, te rog, ce legatura exista intre faptul ca “in grecia mitropolitul de pireu a cerut iesirea din turnul babel” si “miscarea occupy movement ia amploare fiind de sorginte neo-marxista “? Exista vreuna?

   • 16 ianuarie 2012 at 12:15

    @Motanul Incaltat
    Nu iti raspund eu la acesta intrebare … vreau doar sa iti spun ca am fost foarte impresionata de pozitia unor lideri ai bisericii ortodoxe din Grecia … la noi asa ceva nu se poate.

    • 16 ianuarie 2012 at 17:39

     @Theodora
     Adica tu ce-ai vrea sa faca Biserica? Sa inceapa o campanie antiBasescu, prin predici, prin tot felul de mitinguri religioase de strada? Sa indemne lumea la razvratire? Cel ce gandeste asa, inseamna ca nu cunoaste dogmatica ortodoxa. Si, in afara de asta, se fac numai speculatii pe seama Bisericii, se emit doar pareri de catre asa zisi credinciosi, ca ar fi asa si pe dincolo. Dar toate aceste speculatii sunt foarte departe de adevar si urmaresc, de cele mai multe ori, interese meschine si care n-au nimic de a face cu ortodoxia, in schimb sunt colportate de unul si altul, ca sa se afle in treaba.

     • 16 ianuarie 2012 at 21:50

      @Motanul Incaltat
      Nu Biserica …. Patriarhul as vrea sa spuna ca poporul lui o duce greu

    • 16 ianuarie 2012 at 17:48

     @Theodora
     Biserica ortodoxa nu are lideri, are ierarhi. A defaima pe ierarhii nostri ortodocsi, laudand, in schimb, pe ierarhii straini ortodocsi inseamna a defaima autocefalia Bisericii Ortodoxe Romane. Te intreb: poate un asemenea om sa fie numit credincios?

     • 16 ianuarie 2012 at 21:53

      @Motanul Incaltat
      Bine, ierarhi si nu ii defaimez … spun doar ca as vrea sa iasa la televiziune sau printre oamenii din strada si sa delare ca sunt alaturi de popor

 16. 16 ianuarie 2012 at 10:54

  Cineva sigur i-a scos pe ratatii aia de suporterii in strada. Imi pare sincer rau ca jandarmii nu le-au rupt capul. Aia chiar meritau.

 17. 16 ianuarie 2012 at 11:22
 18. 16 ianuarie 2012 at 12:23

  apropo, peste tot in lume mitinguri de genul asta au degenerat inevitabil in violente stradale( an grecia, franta, anglia, usa, italia s.a). daca tot a ti iesit in strada , nu mai faceti pe ipocritii si pe sfintii ca japitele de la Antena 3& ass.. care sint la un pas mic ptr ei, maaare ptr mine de a devenii basisti convinsi ( acu iara rad 🙂 nu-i cazu tau Theodora.

  • 16 ianuarie 2012 at 12:28

   @Cristi
   Te-ai uitat la Realitatea TV?

   • 16 ianuarie 2012 at 12:41

    Theodora, no.la antena3. infiereaza cu manie proletara pe derbedei si fac apel la autoritatea statului 🙂 penibil.

    • 16 ianuarie 2012 at 13:17

     Antena 3 face foarte bine că înfierează pe derbedei.Actele de violenţă şi vandalism au fost făcute de grupuri de huligani,aleşi cu grijă,infiltrate de Coldea şi Igaş pentru a se crea motivul intervenţiei în forţă al jandarmilor!!!
     Ciutacu a explicat perfect astăzi această treabă şi a pus o întrebare pertinentă :
     Cum este posibil ca Antena 3 să anunţe încă de la 15:30,şi reluat de Radu Tudor la 17:30,că grupuri de uslaşi se îndreaptă spre Piaţă pentru diversiuni iar Serviciile Secrete şi Internele să nu ştie şi să nu ia măsuri în consecinţă??????
     Eu l-aş completa pe Ciutacu şi spun:
     Nu numai că ştiau DAR CHIAR EI AU ORGANIZAT ŞI INSTRUMENTAT DIVERSIUNEA!!!
     Voi ce părere aveţi?

 19. 16 ianuarie 2012 at 12:36

  Motanu@ hai sa’ti raspund ; evident ca exista o legatura, am dat contextul general, pot detalia ad infinitum. scoate ti ochelarii de cal. acum raspunde tu; daca o sa-ti taie astia hrana, perfuziile si caldura , cind te vei muta an padure scorburile de copaci si pesterile sint dotate cu prize internet?
  🙂

  • 16 ianuarie 2012 at 17:30

   @Cristi
   Eu tot n-am inteles: mitropolitul Pireului e neo-marxist?
   Dar apropo de intrebarea pe care mi-ai pus-o tu iti raspund si eu cu o intrebare: bun, si, dupa tine, care e solutia? Am trecut si eu azi, pe la amiaza, prin Piata Universitatii si erau in jur de 100 de oameni stransi acolo care protestau. Ma uitam la ce scria pe pancarte. Era unul care avea o pancarta pe care scria ceva de genul: “Jos partidele politice!”, era un text mai lung dar asta era ideea, deci era ceva indreptat impotriva partidelor politice. Asta e ceva nou! De la antiBasescu la anti – partide politice. Era un baiat tanar care purta pancarta respectiva. Nu era o pancarta mare. Chiar stateam si ma gandeam: asta sa fie, oare, solutia? Anarhia? Ca lozinca asta exprima: anarhia. Pentru ca solutia la o guvernare proasta nu e anarhia! Si nici o atitudine antidemocratica. De aceea stau si eu si ma intreb, si te intreb: tu ce solutie propui? Comunismul?

   Pe de alta parte, Basescu i-a cerut premierul sa retraga Proiectul de Lege. Nimeni nu s-a intrebat: cum se explica lucrul asta? Adica Basescu, care era un sustinator, nu-i asa, al acestei Legi a Sanatatii sa isi schimbe brusc parerea si sa ceara retragerea Proiectului de Lege. De ce? Si a facut lucrul asta cand inca nici nu era vorba de miting. Cu alte cuvinte, dandu-i dreptate lui Arafat, nu? Care criticase Proiectul de Lege. In afara exprimarilor tipic basesciene, totusi, Arafat ar fi putut sa nu-si dea demisia si au fost care au observat lucrul acesta.

   Evident ca solutia nu poate fi nici un miting violent, nici prelungirea unor proteste de strada. Mai degraba un Pact National pe Sanatate, asa cum propune Ponta. Ramane de vazut daca se si poate realiza un astfel de Pact. In orice caz, USL a respins Proiectul de Lege propus initial de Presedinte (dupa care insusi Presedintele a cerut retragerea lui!!), asa ca sansele ca sa fie adoptat, in forma initiala, de catre Parlament sunt nule. Mai ales ca nici PDL (culmea!!) nu pare sa fie de acord cu el.
   Iar daca e vorba de prelungirea unor proteste de strada, ce rost ar avea? Ca oricum nu schimba nimic. Mai ales ca cetatenii au un mod mult mai elegant si mult mai eficace de a sanctiona actuala Putere: VOTUL!!! Daca sustii contrariu este ca si cum ai spune ca oamenii nu mai au incredere in vot. Dar stii ce se intampla? Vreau sa vad si eu o prezenta masiva a cetatenilor la vot! Daca exista intr-adevar o nemultumire acuta in randul populatiei, atunci e nefiresc absenteismul de la vot. In schimb, in aceasta situatie, sa fie firesc iesitul in strada?

   • 17 ianuarie 2012 at 1:39

    Motanu@ “mitropolitul Pireului e neo-marxist”, nu, e maoist 🙂 tu esti simpatic motane, eu nu le prea am cu politika, an schimb as zice ca’s expert in Patristica. also, daca ma provoci pe domeniul meu, ar fi posibil sa-ti zboare niste smocuri din blanitza 🙂

    • 17 ianuarie 2012 at 1:57

     @Cristi
     Ma bucur ca ai mai trecut pe la mine Cristi 🙂
     In ceea ce il priveste pe mitropolitul Pireului mie mi-a placut ca a iesit printre protestari

 20. 16 ianuarie 2012 at 13:01

  vad ca Boc face apel la dialog…el care a trecut 19 legi prin asumarea raspunderii. eu fac apel public la conducerea USL sa nu faca niciun pact pe nicio lege si sa refuze orice dialog cu hotii. USL trebuie sa sprijine logistic si uman acesti protesatari si sa ceara un guvern de tehnocrati independenti care sa garanteze organizarea cat mai curand de alegeri libere si corecte. iar societatea civila trebuie sa militeze pt greva generala in toate sectoarele de activitate si ralierea sindicatelor la proteste

  • 16 ianuarie 2012 at 13:10

   @olimpiu65
   Da, dialog …c ei din Piata Universitatii cer DEMISIA lui basescu si alegeri anticipate …. asteptam dialogul

   • 16 ianuarie 2012 at 13:33

    tu vezi ce scriu retardatii portocalii Baconschi, Urban sau Cotoi??? astia merita impuscati. ce dialog sa am eu cu ei??? cand au taiat salariile si au marit TVA au avut dialoguri la greu nu-i asa????
    in afara de un scuipat nimic nu am a le trimite

 21. Gabriel Braila
  16 ianuarie 2012 at 19:58

  Noi Romanii vom avea parte si noi de politicienii vreodata care sa tina cu poporul?sa nu se mai fure si sa distruga, Tara asta frumoasa ,ca pina in prezent avem parte numai de hotii si mincinosi, astai toata clasa politica pina in prezent.

 22. cristian 67
  17 ianuarie 2012 at 1:05

  politicienii actuali in frunte cu presedintele nu mai sunt oameni normali ca sa mai poti comunica s-au sa faci ceva util pentru popor.sunt niste escroci,dementi,curvari,pedofili,homosexuali,criminali,oameni fara pic de caracter si umanitate.cu asemenea epave s-au putreziciuni, cand nimic bun nu mai locuieste in ei ce poti sa mai faci?decat s-ai arzi pe rug si sa le iei tot ce au furat.Intrebarea mea pentru voi este: poate cineva curat la suflet si cu o inima iubitoare sa lucreze in mijlocul acestor nelegiuiti s-ai aibe de colegi ca ei calca in picioare toate principiile sfinte lasate de DUMNEZEU oamenilor? ori-cum suntem in pragul celui de-al 3-lea razboi mondial provocat de niste dementi ca ei,pentru ca asa se intampla cand nu ai dragoste de Dumnezeu si de aproapele tau.te autodistrugi singur.dar si poporul roman are o mare vina,aceea ca nu-l cauta pe DUMNEZEU din toata inima ci se multumeste cu un formalism religios care inseamna autoamagire.nu dam noi dracului cu usurinta pe aproapele nostru,animalelele de pe batatura,guvernul,presedintele etc.de ce nu BINECUVANTAM cum ne-a invatat MANTUITORUL.singura salvare a romaniei este ISUS CRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU daca avem credinta in cuvintele LUI.daca nu,Romania nu mai are viitor.va rog si va indemn la asa ceva.si pe mine ma doare ce se intampla in tara mea.sunt tata a 4 copii si nu mai eu lucrez si nu mie deloc usor.imi iubesc poporul si tara.ma rog TATALUI DIN CERURI,CREATORULUI pentru pacea romaniei si a cetatii in care locuiesc(Bucurestiul),pentru vindecarea romaniei de boala cea mai grea de care sufera si tanarul si batranul si care se numeste PACATUL care inseamna FARADELEGE,apoi vine blestemul lui Dumnezeu care aduce rusinea cu el. nu e de mirare ca ne-am facut de rusine.nu noi vom vindeca Romania si nici alti politicieni ci ISUS CRISTOS caci are toata puterea in Cer si pe pamant.inchei spanand ca Dumnezeu sa se indure de noi.in aceasta speranta imi pun eu increderea.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58