Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

21 iulie 2024

Romania sub ger si viscol, protestele din Bucuresti, Piata Universitatii si din celelalte orase din tara continua


Romania sub ger si viscol, protestele din Bucuresti,  Piata Universitatii si din celelalte orase din tara continua.

Protestul din Piata Universitatii rezista.

Romania sub ger si viscol, 26 ianuarie 2012 protestul din Piata Universitatii rezista

Poza preluata de pe Un blog cu atitudine.

Proteste anti Basescu continua in toata tara.

StareaNatiunii Ro

La ARAD protestele continua !
ZIUA 14:
In ciuda gerului si a intimidarilor jandarmilor prin legitimarea si notarea tuturor protestatarilor, protestele continua, circa 100 de persoane au scandat “Jos Basescu” in piata primariei din Arad.

Proteste Arad

Proteste Arad

Emil Boc, spaima nametilor si a viscolului nu a ratat nici de data asta ocazia sa fie ridicol.

Ajuta armata romana sa deszăpezeasca autostrada Bucuresti – Pitesti, in fata camerelor de filmat si imparte ceai cald soferilor de tir.

Astazi, Emil Boc, impreuna cu ministrul Transporturilor Anca Boagiu a survolat cu un elicopter MAI linia de Centura a Capitalei,  A1 Bucuresti-Pitesti si A2 Bucuresti-Lehliu.

“Zapada este foarte buna pentru agricultura, dar nu la fel de buna pentru cei din trafic. Vestea buna este ca viscolul s-a domolit, deci intram in normalitate. Aceasta survolare a avut obiectivul de a aduna date despre cele mai importante tronsoane, astfel incat autoritatile sa poata lua decizii in consecinta“, a declarat Boc.

Deci rolul prim ministrului Emil Boc este sa adune date pentru ca autoritatile sa ia decizii.

Care autoritati?

Primul administrator al averii naționale și-a găsit timp să se joace cu lopățica în zăpadă, în loc să supervizeze, la nivel strategic, activitățile de remediere a situației provocate de o ninsoare normală pentru această perioadă a anului și, de altfel, anunțată cu cel puțin o săptămână înainte scrie Hari Bucur- Marcu

In Romania dupa doua zile de viscol a fost haos. Au murit sase oameni inghetati de frig.

Romania plateste de 4 ori mai mult decat Finlanda pe kilometru de sosea deszapezita.

Elena Udrea a facut si ea un comandament de iarna.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc au înfiinţat un comandament de iarnă prin care acordă mese gratuite şi sprijin persoanelor rămase blocate din cauza viscolului şi care sunt aproape de structurile de primire turistică.
De această iniţiativă au beneficiat deja 44 de persoane în ultimele 24 de ore. Mă bucur că şi MDRT a reuşit să se mobilizeze şi să contribuie la gestionarea acestei situaţii de urgenţă. Linia verde deschisă cu această ocazie, 0800.86.82.82, va rămâne operabilă şi în continuare pentru cei care se află într-o situaţie dificilă din cauza viscolului.

Cam tarziu Elena Udrea, cam tarziu. Oamenii aia aveau nevoie de ajutor in prima noapte si a doua zi pana la pranz nu dupa 3 zile.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Romania sub ger si viscol, protestele din Bucuresti, Piata Universitatii si din celelalte orase din tara continua”

 1. 27 ianuarie 2012 at 23:04

  Boc a dezapezit o masina lovita, care oricum nu se mai putea deplasa. Ce poate fi mai simbolic pentru Boc si guvernul sau?

 2. 27 ianuarie 2012 at 23:13
 3. 28 ianuarie 2012 at 9:21

  Ms de pont.. am preluat

 4. 28 ianuarie 2012 at 11:32

  15cm de zapada, vant de 50-60km/h… Gata, Romania s-a blocat, fraierii au sucombat… Bai, fratilor, in ’54 a fost zapada de 5m, si vant de 126km/h in Bucuresti (!). In 2001 (parca), a venit inghetul in noiembrie si nu s-a dezghetat pana prin aprilie, cu temperaturi de -27’C in Sudul tarii. Nu tin minte sa fi fost atata isterie in 2001…

  In mod normal, la nivel de autoritati publice, eu consider ca trebuia sa fim pregatiti pentru evenimente ca in ’54, si care sa tina saptamani sau chiar luni! Tehnologia moderna o permite. Doar PROSTIA romaneasca ii sta impotriva

  PS: Vreau si eu sa stiu motivele pentru care in Romania nu se cresc camile mongole (Camelus Bactrianus), de exemplu. Lana lor este mai buna decat cea de oaie; pielea lor este excelenta; laptele – mniam-mniam; in plus, la -28’C, in zapada de 1m, mongolii joaca polo pe camile (nu se scufunda in zapada, datorita conformatiei specifice a talpilor). Se hranesc cu aproape orice, ca si caprele. Pot fi folosite la munci agricole, dupa cum am vazut in Caucaz, intocmai ca si calul (in Romania, calul a invins tractorul – vezi semigreul romanesc: http://www.romanialibera.ro/index.php?section=articol&screen=print&id=185934&page=0&order=0&redactie=0).

  • 28 ianuarie 2012 at 12:12

   @vladcelgroaznic
   Nu stiu sa iti raspund la intrebari …. sunt ocupata sa dau zapada de pe trotuar pe strada … dupa aia trebuie sa vina o masina care sa arunce zapada de pe strada inapoi pe trotuar si uite asa o sa avem ce face pana in martie 😀

 5. 28 ianuarie 2012 at 17:36

  Continuam …… JOS BASESCU !!!

 6. 29 ianuarie 2012 at 13:40
 7. murfy
  29 ianuarie 2012 at 17:38

  Baba iarna – cu troiana
  S-a pus peste tara
  Frigul ,gerul – si guvernul
  Ne-au scos iar *AFARA* – JAVRA ORDINARA – Pleaca -Hai TE CARA…….

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58