Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

16 aprilie 2024

Lupul din vâlceana oltenească


Se pare că lupul Vâlceanu este pus să păzească oile, de la finanțe! Cu siguranță va împărți cu binevoitorii prada! Sunt însă multe, foarte multe semne de întrebare în această numire intempestivă. S-a văzut și la depunerea jurământului. Și mai sunt și ceva nori negri în trecutul lupului unde ar trebui să fie lumină. Dar, justițea cu sânge albastru știe cum să împartă dreptatea, funcție de boala de care te-ai vindecat între timp. Dosarul de la DNA al lupului Vâlceanu a fost clasat urgent, începând cu ziua în care acesta, vindecat subit de PSD a vorbit, scris și protestat, pe la toate televiziunile împotriva ciumei roșii. Ciumă roșie din care cu mândrie a făcut parte și a binemeritat tot ce i s-a întâmplat bun în perioada respectivă. Ei, dar cum bine se știe, hoții strigă cel mai tare hoții! Încă din vechime se cunoaște cutuma că hoții cu ștaif sunt puși în funcții importante, și apărați, iar cei ce fură un ou sau doar sunt bănuiți că ar vrea să fure un bou, sunt cazați imediat la izolator să nu fure și găina și staulul. Chestie de interpretare juridică, pe căi diferite ale aceleiași legislații.

Chiar se-ntâmplă lucruri fantastice! Pentru noi. De pildă, majorarea cu 8 bani, a valorii tichetului de masă, noul tip de miștocăreală a guvernului Cîțu la adresa românilor care-și doresc un trai decent și nu o inflație galopantă.

Dar, bravo lor! Au știut să o mermelească fix pe marginea legalității, iar noi vom plăti facturile incompetenței lor.

Tags: , , , ,

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58