Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

4 februarie 2023

Pe cine apreciaza ingrijoratul consilierul politic al Ambasadei SUA, David Allen Schlaefer?


Am aflat astazi cu multa ingrijorare ca dl David Allen Schlaefer, consilierul politic al Ambasadei SUA a declarat intr-un interviu acordat la Europa Fm ca dansul este ingrijorat sau ambasada SUA este ingrijorata sau SUA este ingrijorata (inca nu ne este foarte clar) din cauza incetinirii luptei anticoruptie din Romania.

Oare dl consilierul politic al Ambasadei SUA este ingrijorat si din cauza ABUZURILOR care au avut loc in justitia din Romania in ultimii 12 ani? Sau din cauza protocoalelor secrete si ilegale semnate intre SRI (Serviciul Roman de Informatii) si o mare parte dintre institutiile importante din statul roman? Sau de faptul ca aproape 3.500 de magistrati au avut dosar la DNA (Directia Nationala Anticoruptie)?
Want to rank your website on Google 1st Page? Hire Dubai SEO Expert

Impresionati fiind de ingrijorarea dlui David Allen Schlaefer, consilierul politic al Ambasadei SUA am cautat mai multe informatii despre domnia sa. Si ce sa vezi? If your traffic is down, just Hire Consultant in Dubai

Pe cine apreciaza dl consilier politic al Ambasadei SUA? Pe Raluca Alexandra Pruna si pe Dacian Ciolos ii apreciaza.  Incredibil !!! V-ati fi gandit la chestia asta? Si nu apreciaza nici un alt om politic de la PSD sau ALDE. 

 

Tags: , , , , , , ,

Lasă un răspuns