Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

16 aprilie 2024

Trotineta lui Cîțu, incompetența!


Promisiunile făcute de PNL-USRPLUS și UDMR care și-au dorit cu ardoare puterea și-au și obținut-o, grație unuia procopsit cu șase case, s-au pierdut în sita minciunii, fix așa cum au fost spuse de acești incapabili iresponsabili. Doar că, noi privim taman pe dos: adevărul este minciună după ce minciuna a fost livrată pe post de adevăr.
Fruntea sus românilor! Geaba mai sperați în miracole, n-o să mai lucreze nimeni pentru voi, că toată lumea vrea congrese și președinte de partid. Nimeni nu mai ascultă pe nimeni, doar Cîțu de Cîțu! Cine-i vinovat? Evidența ne spune că cei care au promis, pentru voturi, dar și cei care i-au votat, pentru promisiuni, deși știau că nu va exista excelență și competență în guvernare. Cîțulică, călare pe trotineta de prim ministru îi sfidează pe români și refuză cu premeditare oprirea jafului național generalizat prin scumpirile uriașe ale energiei, deși sunt prevederi legale clare, pe care le-ar putea aplica. Adevărul, românii au ajuns să plătească cel mai mare preț din Uniunea Europeană pentru electricitatea consumată, la paritatea puterii de cumpărare, din cauza modului incalificabil în care guvernul coaliției a făcut liberalizarea pieței fără o minimă garanție că există concurență reală, fără să existe suficientă producție internă, fără măsuri de protecție a celor care nu-și pot permite plata majorărilor. Și vine și gazul din urmă! Altă poveste supranaturală.
Avem bilete la circ! Și nu vrem să uitați că, orice circ la care asistăm cuminți, ba mai și aplaudăm, aduce nenorocire. Ghinion, cum ar spune un clasic în viață. Cum să nu ne fie mai rău dacă ei omoară afacerile autohtone vrând cu tot dinadinsul să fim vasalii altora? Acum, atât populația cât și economia, resimt crâncen orgoliul prostesc și incompetența guvernelor lui Iohannis. România este pusă în genunchi! Cu salarii, pensii, alocații înghețate dar cu un înfricoșător carusel al scumpirilor care-i spulberă puterea de cumpărare dobândită în anii guvernării mult hulitei ciume roșii.

Tags: , , , , , , ,

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58