Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

21 iulie 2024

A platit Klaus Johannis impozit pe veniturile obtinute din meditatii?


Klaus Johannis

Presedintele Klaus Johannis are obligatia sa explice si care este provenienta banilor cu care si-a cumparat casele pe care acum le inchiriaza si sa dovedeasca daca a platit impozit pe veniturile obtinute din meditatii.  Nu este suficient sa dovedeasca ca a declarat toate veniturile obtinute din chirii si ca a platit impozit pentru acele sume. Verificarea trebuie facuta de la momentul T0 nu de la momentul T1.

Si nu doar presedintele Johannis are acesta obligatie. Toti demnitarii din Romania trebuie verificati, toti liderii politici alesi sau numiti intr-o functie importanta a tarii, incepand de la presedinte pana la ultimul primar si ultimul consilier de comuna. Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.

Site-ul Rise project  a descoperit “o diferență de 115.000 de euro între veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat în declarațiile de avere, în perioada 2005-2008, și sumele prezente în contractele pe care le-a semnat pentru închirierea proprietăților sale imobiliare.”

Victor Ciutacu bate si el cu pumnul in masa: „Nu-i nevoie de vreun efort titanic ca opinia publică să afle dacă familia Iohannis și-a declarat integral veniturile și a achitat toate impozitele și taxele aferente. Oricât de tentați am fi să-l credem pe cuvânt pe președintele aflat într-un binemeritat concediu după precedentele vacanțe, chestia asta se probează cu acte. Atât familia Iohannis, cât și ANAF Sibiu trebuie să fie în posesia declarațiilor de impunere și a ordinelor de plată aferente. Dat fiind că sumele și contractele de închiriere au devenit deja publice, la fel trebuie să se întâmple și cu documentele care pot proba conformarea familiei prezidențiale la rigorile fiscale”, a declarat ziaristul pentru PSnews.ro.

„Dacă ANAF ar descoperi taxe şi impozite datorate şi neachitate, în urma inspecţiei fiscale pe care este obligatoriu s-o declanşeze, trebuie să i le impute, plus majorările şi penalităţile aferente”, a subliniat Ciutacu.

Tags: , , , , , ,

7 Responses “A platit Klaus Johannis impozit pe veniturile obtinute din meditatii?”

 1. old tic tac
  25 august 2015 at 14:12

  intebari si raspunsuri la o bere …………..gust puternic si amarui

 2. Rica Venturiano
  26 august 2015 at 20:24

  “Verificarea trebuie facuta de la momentul T0 nu de la momentul T1.”
  CORECT!!!
  Matematic vorbind 🙂 momentul T0 al lui Ponta, este mai mic decat al “teutoinului” (cum ii spune un prieten de-al meu), deci nu vad de ce n-am incepe cu verificarea IMPOZITELOR PE AVEREA DOBANDITA platite de Ponta.
  Extrapoland, de ce n-am incepe cu mementele T0 ale tuturor politrucilor, indifeerent de partidul din care fac parte.
  Asa ar fi corect si onest. PE TOTI!!!!

 3. 27 august 2015 at 8:01

  ciuciu !

 4. Rica Venturiano
  4 septembrie 2015 at 11:46

  Vad insa ca nu spui nimic de NOUL COD FISCAL, acest vis umed al lui Ponta. El tot ii da pe sticla cu beneficiile si cat de grozav este acest cod dar omite sa specifice ca românii vor plăti de la anul viitor impozite de până la două ori mai mari pentru locuinţe, potrivit acestui Nou Cod Fiscal. Nu pomeneste nici de veştile proaste pentru persoane cu profesii independente care vor plăti mai mult la stat. În afară de reducerea TVA la 20% care se va aplica din 2016, celelalte măsuri de relaxare fiscală din varianta votată în primă fază de Parlament – reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5%, eliminarea “taxei pe stâlp” şi a supraccizei – au fost amânate pentru 2017, cand se pare ca nu vor mai fi pesedii la carma, deci ce le papsa ,lor, nu-i asa?. Noul Cod îi avantajează însă pe cei care deţin mai multe case şi pe cei cu locuinţe cu o suprafaţă mai mare de 150 de metri pătraţi, asdica tot pe aiai care au, si implicit pe EI, CARE INTR-UN MANDAT ISI FAC 2-3-4 CASE. Ptr Saramnul care isi duce traiul de pe azi pe maine, o sa fie la fel de greu, ca pe el nu-l avantajeaza cu nimic.
  Sa mai pomenesc si de niste reguli ascunse care nu mai permit cresterea salariilor bugetarilor, ca doar ale lor, ale politrucilor, s-au marit deja. Sa pomenesc si de cresterea numarului minim de elevi din scoli care sa permita profesorilor SI ASA PLATITI PROST, sa-si ia acele salarii mizere?
  Vai dar ce bine o sa ne fie.
  Nu stiu de ce Theo, dar eu am impresia ca scapand de dracu choir, am dat de fi’su care e mai rau ca sapte guverne ceausiste.
  Dar din punctul meu de vedere n-ai decat sa bati in cpontinuare apa in piua cu base al tau sau cu teutonu’, ca la asta va priecepeti cel mai bine, voi astia pesedeii. Sa abateti atentia de la subiecte cu adevarat arzatoare cu cancan-uri si shushanele de doi bani.
  Ai impresia ca dicutand steril daca teutonu’ a platit sau nu impozit pe meditatii, o sa o duci mai bine??? O sa creasca pensile inginerilor, profesorilor si ale medicilor? Sau cine stie, poate beneficiezi si tu de maririle de salarii aprobate de ei insisi, 🙂 🙂 🙂 🙂
  Vax albina si-un praz verde. dar se pare ca ptr voi, ptr pesedei a inceput campania elecctorala. “SUCCESURI” stimati tovarasi!! 😀 Da-i inainte tovarasa, combate cu indarjire proletara tot ce ti se spune de la centru, ca niste subiecte cu adevarat importante nu vad sa mai ai, de cand s-a dus “jos base” 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58