Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

28 februarie 2024

Aflu cu surprindere ca domnul Valeriu Zgonea a rezolvat toate problemele. Nu mai sunt legi de votat, in Romania curge lapte si miere. Singura problema a ramas esplanada care trebuie neaparat deschisa vizitatorilor


Gardul Palatului Parlamentului demolat de Valeriu ZgoneaAflu cu surprindere ca domnul Valeriu Zgonea a rezolvat toate problemele Camerei Deputatilor.

Si cum domnia sa  este un om activ s-a hotarat sa rezolve si ultima mare problema a Romaniei.

Organizeaza un concurs de arhitectura pentru amenajarea spatiului verde din jurul (Casei Poporului) Palatului Parlamentului.

Domnilor parlamentari, poate incercati sa votati niste legi pentru noi, cei care v-am votat. Nu va mai tineti domnilor de prostii !!!!

Vin inundatiile si iar o sa avem pierderi de vieti omenesti.

Sunt copii in Romania care au renuntat la scoala pentru ca nu au bani suficienti .

Sunt batrani care mor de foame.

Sunt bolnavi care nu au bani sa isi cumpere medicamente si mor cu zile.

Vrem locuri de munca, vrem un sistem sanitar decent, vrem salarii decente pentru profesori si medici, etc.

Poate ar fi bine ca domnul presedinte al Camerei Deputatilor sa faca niste plimbari prelungite prin zonele mai sarace ale Romaniei. Nu de alta dar este membru marcant al unui partid de centru STANGA, cel mai mare si cel mai puternic partid din Romania.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

18 Responses “Aflu cu surprindere ca domnul Valeriu Zgonea a rezolvat toate problemele. Nu mai sunt legi de votat, in Romania curge lapte si miere. Singura problema a ramas esplanada care trebuie neaparat deschisa vizitatorilor”

 1. Emil Vulcanescu
  6 iunie 2013 at 14:11

  Draga Theodora
  “zgonea si vosganian” , sunt niste TREPADUSI ! ! !
  Am votat USl-IUL si… “di jeaba}” !
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 2. ALM
  6 iunie 2013 at 14:57

  Să mor io dacă înţeleg ceva! Aşa cum Preşedintele României NU ESTE şeful statului, nici Preşedintele Camerei Deputaţilor nu este şeful Parlamentului! Nici măcar Roberta nu este, ca să treacă legi fără cvorum (ce vremuri!!!). Rolul lui este să conducă şedinţele, să vegheze la respectarea procedurilor şi să menţină disciplina plenului.

  Hai să vedem cum este cu problemele “bolduite de dvs”. În primul rând, ţin să vă reamintesc că înfăptuim cu succesuri economia de piaţă. Ca la piaţă! Ai bani, mănânci! N-ai, te mulţumeşti cu aromele! Eu n-am vrut “economie de piaţă” fiindcă, după ceva ani de studii politice, ştiam ce înseamnă asta. În plus, era un experiment nou intoarcerea de la economia centralizată la economia bazată pe capital. Păi cine avea capital în 1990? Aşa ne-am umplut de hoţi şi de arabi. Românii la muncă şi la întins mâna! Cum hoţii şi-au făcut treaba cu brio, nici de muncă nu prea mai este.

  Statul nu poate să creeze direct locuri de muncă decât în administraţie. Adică nişte graşi care să-i călărească pe ăia slabi. Dar poate stimula creşterea numărului de locuri de muncă în sectorul privat, în special prin măsuri fiscale. Deocamdată eu n-am văzut astfel de măsuri (din contră) dar, chiar şi aşa, în afara forţei de muncă, mai trebuie mijloacele şi obiectul muncii. Se spune că microintreprinderile sunt coloana vertebrală a economiei. Aşa este, dar cu un amendament: să existe marile intreprinderi, adică integratorii, cei care, pentru eficienţă şi costuri reduse, preferă să disemineze producţia componentelor. Păi ce integratori mai avem prin România? Dacia, Ford şi … şi cam atât. Dar nici în cazul lor lucrurile nu stau prea bine. Gradul de integrare este destul de redus (tăblărie, tapiţerii, ceva plastice şi manoperă), majoritatea componentelor cu grad mai înalt de tehnicitate vin din Turcia, Spania, Franţa, Germania, Brazilia, Mexic şamd.

  Viitorul nostru este sumbru. Ne rămân muncile pe care nu le vrea nimeni. Ceva extracţie de resurse naturale, salubritate, construcţii civile, puţin în servicii (nu alea, ci alde Nufărul) şi foarte puţin în munci de birou şi IT.

  Vreţi diferite servicii! E bine că vreţi, dar e capitalism! Vă trebuie coate solide ca să-i treceţi pe alţii în şomaj! Aici va fi din ce în ce mai greu …

  E bine ce face Zgornea cu esplanada, dar eu aş fi pus o taxă modică de vizitare. Măcar să iasă de hârtie higienică …

  • Emil Vulcanescu
   6 iunie 2013 at 18:11

   Domnul ALM
   Viitorul nostru nu e sumbru , este prima data cand va “contrazic ” !
   Avem ” capacitatea” sa renastem ca pasarea … nu-i spun numele si sa devenim asa cum a spus Papa Ioan Paul al II-lea Gradinna Maicii Domnului !
   Sa fiti iubit …
   Cu stima Emil

   P.S. Sumbru va fi viitorul pentru LENESI ! ! !

   • ALM
    6 iunie 2013 at 20:13

    Da, Grădina Maicii Domnului vom fi! Va fi plin de heruvimi care vor freca menta cântând la harfă. Eu m-aş bucura să aveţi dreptate, dar ce a spus Papa Ioan Paul al II-lea n-are legătură cu economia. Ca să renaştem ne trebuie produse originale, pieţe şi unităţi economice ALE NOASTRE! Cum vedeţi dvs renaşterea?

    Cu stimă, ALM
    P.S. Ca să renaştem ca pasărea …, ar trebui să suferim un holocaust. Ca să rămână numai cenuşa …

 3. 6 iunie 2013 at 15:12

  Dora
  In principiu “De ce nu?!” Chiar mi-ar place sa iau o treapta (si nu ma refer la una ierarhica; daca ar fi asa mi-ar place sa fie cea mai inalta de la Deputati: Zgonea) a parlamentului sub sezut, cu o “cafa” in mana, cu pancarta “Jos Cohabitantii” protejandu-ma de soare sau de flegmele alora de “sus”, de la termopane, (cred ca de lunetisti… e cam subtire…), stand de vorba cu tine care, sa ai si tu o treapta parlamentara (care vrei tu… poate aceeasi… poate de la senatori…) sub sezut si o “cafa” in mana si o pancarta…

  Ce dubii am? Zidul asta nu cere de mancare… Daca-l vor inlocui cu un zid de Jandarmi, nu e mai bine sa-l lase pe-asta?… Stiu, sunt si alea niste “locuri de munca”… dar nu locuri care dau papica ci care papa.
  Nu mai au probleme cu bugetul? S-au cazat cu totii? Au toti masini? Sunt preturi accesibile la bufet pentru toti amaratii de parlamentari?
  Sau e doar o fumigena menita sa abata atentia? De la “Ce?”? Gazele de shist? Gazele pe shest? Gazele ba shesc?

  Om vedea…
  Deocamdata, ultimile dintre “gaze” le-am vazut astazi la un tractor bashit, de pe vremea lui Stalin.

 4. 6 iunie 2013 at 15:59

  Ce ai Theo? Nu te-ai obisnuit inca cu ideea ca beizadelele din psd sunt social democrati din gura? Chiar ai crezut vreodata ca ii intereseaza soarta ta sau a altora?

 5. Marian
  6 iunie 2013 at 18:11

  Zgonea asta …are toti boii acasa ? Pai atunci cand “alesii ” au hotarat sa-si faca din “Casa Poporului” o casa doar a lor pe unde sa nu treaca nici pasarea el unde era ? Nu era tot parlamentar sau PSD ? “Alesii ” s-au invatat minte dupa ” vizita minerilor lui Cozma ” in Parlament si nu doreau sa mai aiba surprize .Vorba lui “Incognito ” : la ce foloseste daca darami niste ziduri care nu cer de mancare si-n locul lor pui un zid format din jandarmi ? Si chiar ma-ntreb { vorba lui ALM } : cum dracu de nu i-a dat Robertei prin cap figura asta ????

 6. anonimul de liviu
  7 iunie 2013 at 18:21

  Ba, eu aș fi de acord să dărâme zidul, măcar dintr-un singur motiv: “comunitarii” și-ar “marca teritoriul” direct în gurile de aerisire ale Doamnei Petrescu, iar deputații ar respira și ei aerul …poluat de București :)))

 7. 9 iunie 2013 at 8:00

  zgonea nu face altceva de cit sa stea in parlament! nu poate el sa ia hotariri,in teritoriu,pe zone sau sa dea ajutoare in localitati! daca se decide asa ceva se decide in guvern ! sau limitat bugetele in primarii si sau decis ca fiecare judet sa foloseasca bugetul in limita posibilitatilor,fiidca nu vor m-ai primii nimic de la guvern!

  • 9 iunie 2013 at 9:16

   @cristian
   nu am zis sa ia hotarari in teritoriu … am zis sa se duca sa vada cum traiesc romanii care l-au votat sa ajunga al treilea om in stat …. ca sa nu mai aiba propuneri enervante … poate sa deschida esplanada dar nu cred ca asta este cea mai importanta treaba acum

   • ALM
    9 iunie 2013 at 19:44

    Nu este cea mai importantă dar este extrem de uşor de făcut. Nu cred că vor dărâma ceva, pur şi simplu cred că vor lăsa accesul liber pe porţi. Reiterez pentru a “n”-a oară: Parlamentul nu poate da bunăstare, nici măcar Guvernul nu o poate face. Se pot da legi care să faciliteze creşterea economică, care să elimine spolierea cetăţeanului de către stat.

    Din păcate, la noi este încă valabil comportamentul “care pe care”. Vă dau un exemplu: Marea Britanie este şi ea parte a UE. Acolo nu există acţiuni de tip “rabla”, din contră, există facilităţi fiscale pentru cei care conservă autoturismele, fără taxe aberante privind “poluarea”. Şi la ei există o preocupare pentru protejarea mediului, “taxa de poluare” fiind inclusă în preţul carburantului. Consumi mai mult înseamnă că poluezi mai mult! Dar ei nu au în guvern o Rovană Plumbuită, cu judecata grea precum numele. De fapt, se poate vedea, toate guvernările post decembriste au preluat aberaţiile ceauşiste, considerând că cetăţeanul este o zestre care trebuie să plătească pentru ghinionul că s-au născut în România …

    • 9 iunie 2013 at 21:59

     @ALM
     Domnu ALM, nu va suparati, eu nu am scris nicaiesri ca parlamentul poate sa dea bunastare …. am scris ca domnul Zgonea este al treilea om in stat … ca este membru marcant al unui partid de centru STANGA, cel mai mare si mai puternic partid din Romania si ca se tine de lucruri neimportante …. nu mai sunt legi de votat in Camera Deputatilor? … domnul Zgonea apare ca o floare zambind cu gura pana la urechi ca face nu stiu ce concurs de arhitectura sa deschidsa esplanada …. adica de tine de prostii … si nu este doar parerea mea … ci parerea multor oameni cu care am stat de vorba …. eu nu fac altceva decat sa AVERTIZEZ … cine are urechi de auzit sa auda da rau in ochii romanilor saraci faptul ca domnul Zgonea nu mai are altceva de facut decat sa deschida esplanada in timp ce sunt romani care mor de foame …care mor ca nu au bani de medicamente, sunt copii care au renunat la scoala ca nu au cu ce sa ajunga in satul vecin sau in cel mai apropiat oras, etc … si el apare linistit, relaxat demonstrand ca nu are nici o grija …. sa stea cuminte … sa isi vada de conducerea Camerei Deputatilor … ar fi cel mai bine si pentru domnia sa si pentru PSD si chiar si ptr USL

    • ALM
     10 iunie 2013 at 10:13

     Stimată Theodora, constat că am început să vă “calc pe nervi”. Dar tot trebuie să vă întreb dacă aveţi informaţii din surse sigure că PSD-ul şi USL-ul nu cunosc situaţia exactă din teritoriu? În ochii “românilor săraci” orice acţiune care nu aduce pachete sau locuri de muncă va fi considerată un lucru neimportant. Da, sunt sute, poate mii de probleme care trebuie rezolvate, probleme apărute şi în urma sărăciei care a avansat continuu de la decembriadă şi până astăzi. Şi ce ar trebui făcut? Cei care încă nu suferă de foame ar trebui să afişeze o mutră plângăreaţă, ca să arăte că sunt solidari cu cei în nevoi? Adică fariseism?

     Faptul că se deschide sau nu esplanada nu modifică programul parlamentarilor. Nici dl Zgonea, nici alt parlamentar nu va fi ocupat cu această acţiune. E vorba de o decizie şi atât.

     Privesc la “românii săraci” loviţi de inundaţii. Îşi frâng mâinile de parcă acum a venit prima viitură peste ei. Ani de zile ar avut timp să ia nişte măsuri minime pentru limitarea pagubelor. Nu mai comentez că iar o să vă irit …

     De ani de zile trec prin satele de pe drumul între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. De ani de zile sătenii merg pe “şuşea”, expunându-se accidentelor, fiindcă nimeni nu-şi curăţă de bălăriile crescute până la brâu fâşia dintre şosea şi garduri. Altfel e bine, toate cârciumile şi “barurile” sunt pline nonstop!

     Se aşteaptă solidaritate între cei care au reuşit cât de cât şi săraci, dar a dispărut solidaritatea între cei care sunt săraci. Astăzi, la Constanţa, săracii s-au călcat în picioare pentru pachete cu ajutoare. Presupun că toţi erau săraci, de ce trebuiau să încerce să ia pachetele altora, mai ales că se anunţase că există pachete pentru toţi?

     Pentru fiecare din problemele subliniate de dvs există o soluţie de atenuare a efectelor pe plan local. Dar, vorba unui clip publicitar, “n-ai cu cine dom’le”! Să ne dea …

     • 10 iunie 2013 at 10:52

      @ALM
      Domnule ALM, dvs nu aveti cum sa ma calcati pe nervi. :)))))) Nu stiu cum sa va spun ca sa nu sune aiurea. Eu tin la dvs
      Este normal sa se intample si situatii de genul asta cand nu suntem de acord.
      Dar eu nu vorbesc despre pachete. Eu vorbesc de masuri hotarate care sa aduca putina bunastare si in viata celor foarte saraci.
      Ba da, va astigur ca deschiderea esplanadei lasa impresia ca domnul Zgonea se ocupa de lucruri neimportante, na ca nu am mai scris ca se ocupa de prostii 😀

    • ALM
     10 iunie 2013 at 11:14

     Mda, greu la deal cu boii mici! Vedeţi, eu am treabă de nu-mi văd capul! Un fel de muncă aproape patriotică, dar îmi menţin oarecum tonusul. Cu toate acestea citesc blogurile prietene (şi unele din cele mai puţin prietene). Probabil că, din punctul de vedere al celor care aşteaptă rezultate de la mine, mă ocup de lucruri neimportante. Adevărul e că nimic nu este neimportant dacă nu afectează tema principală.

     Fiindcă ţineţi la mine şi eu la dvs (sper să nu sune aiurea), abandonez subiectul …

     • 10 iunie 2013 at 11:26

      @ALM
      Sper ca abandonati subiectul doar pentru ca aveti multa treaba … imi pare rau ca dar asta este

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58