Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

15 iunie 2021

Apel umanitar: Gabriela Tudorache are nevoie de ajutor


V-ați întrebat ce ați putea face cu 10 lei? Mulți ar raspunde că și-ar cumpăra 2 litri de ulei de calitate mai slabă, alți mi-ar răspunde că și-ar cumpăra ceva dulce sau câteva țigări. Răspunsul la această întrebare depinde de la o persoană la alta. Dar v-ați pus întrebarea că cu 10 lei ați  putea salva viața unei persoane? Poate ați spune că aș fi absurd sau că viața Gabrielei Tudorache  costă numai 10 lei. Nu costă atât că o viață nu o putem cumpăra nici cu toți bani din lume. Dar 10 lei contează pentru Gabriela că în momentul de față are nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Își dorește din tot sufletul să-și vadă copii crescând. Orice părinte își dorește să-și vadă copii mari, realizați la casele lor și cu tot ce este mai bun.

Haideți să fim un pic mai uniți pentru a salva viața acestei mame cu chip angelic și cu o bunătate rar întâlnită.

Gabriela Tudorache are 42 de ani și este mama a doi copii unul de 13 ani și cel mare de 23 de ani. A doi copii care are acum cea mai multă nevoie de mamă pentru ai mangâia în clipe grele, pentru ai sprijini în drumul lung al vieți.Însă Gabriela are de trecut un obstacol greu  a fost diagnosticată cu Meningiom (tumoare cerebrala benigna) în termeni noștri binecunoscuți tumoare pe nervul optic ceea ce înseamnă întâi pierderea vederi și pe urmă cei mai dureros pirderea celui mai frumos dar VIAȚA.Toate aceste necazuri au început în anul 2007, când a avut primele semne ale boli dureri groaznice de cap și slăbirea vederi.Și de atunci a început o continuă luptă: analize, căutări pe internet a unei clinici de specialitate până ce a aflat că singura ei speranță este în Germania la Clinica de neochirurgie INI din Hanovra la medicul Prof. Dr. Fahlbusch fiind singurul medic care ia garantat că operația va reuși dacă va ajunge la timp.Dar durerea este că familia nu are suma cerută pentru operație fiind foarte mare 35.000 de euro fără a include transportul și cazarea pe toată durata spitalizări.

Fiecare persoană putem fi un înger păzitor al Gabrielei donând din puținul pe care îl avem.
Fiecare leu contează în salvarea vieți acestei mame eroine. Să ne unim cu toți să donăm sau macar să postăm pe facebook povestea de viață a Gabrielei dacă noi nu putem dona o pot face alți.

Viața ei depinde de noi.

Cei care doresc să doneze o pot face cu toată încrederea în contul prezentat mai jos:

BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185

RO87RNCB0623123175680001 (RON)

RO60RNCB0623123175680002 (EUR)

SWIFT : RNCB RO BU

Tel : 0724342082, 0244582978

mail: dumitru_gabriela31@yahoo.com

Mai multe detali despre Gabriela Tudorache o găsiți pe blogul ei http://gabrielatudorache.blogspot.com/.

Tags: , ,

No Responses “Apel umanitar: Gabriela Tudorache are nevoie de ajutor”

 1. 21 martie 2012 at 15:52

  Reblogged this on Analfabetul's Blog.

 2. marian
  22 martie 2012 at 10:29

  Cel mai putin , la commentarii ai avut …20 insa de foarte multe ori ai avut peste suta …cand a fost vorba despre politica .Acum cand este vorba despre un apel umanitar….doar 2 ?Sa inteleg ca pe nimeni nu intereseaza decat politica sau ca cei ce n-au comentat prefera sa ajute pastrandu-si anonimatul ?Stai linistita …nu-i primul caz si cred ca nici ultimul la care daca ceri ajutor..te trezesti ca esti singura .

  • 22 martie 2012 at 11:01

   @marian
   ai obervat bine Marian … dar sa stii ca cei care vor sa doneze nu trebuie neaparat sa lase meaj aici … sunt multi care citesc si se duc se depuna niste banuiti oricat ar fi de putini …. cine poate nu din astia ca noi doi care de abia ne taram

Lasă un răspuns