Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2023

Ar putea supravietui Romania cativa ani fara CCR si fara presedinte?


Augustin Zagrean presedintele CCRPornind de la declaratia presedintelui CCR Augustin Zegrean cum ca “Belgia nu a avut guvern un an jumatate si se pare ca a dus-o mai bine in perioada aia” va intreb:

Ar putea supravietui Romania cativa ani fara CCR si fara presedinte?

Daca raspunsul este “da” mai am o intrebare:

Cum credeti ca ar duce-o Romania fara CCR si fara presedinte, mai bine sau mai rau? 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

40 Responses “Ar putea supravietui Romania cativa ani fara CCR si fara presedinte?”

 1. Marian
  6 martie 2014 at 12:54

  Fara Presedinte si mai ales fara acest gen de Curte ” Constitutionala ” ….minim 1000 de ani !

  • Rica Venturiano
   6 martie 2014 at 16:17

   Mariane, la “acest gen de Curte Constitutionala” nu crezi crezi ca mergea de fapt si “fara acest Presedinte”?

 2. ALM
  6 martie 2014 at 13:08

  Cu actuala Constituţe, NU! Curtea Constituţională este extrem de utilă pentru evitarea cazurilor de neconstituţionalitate. Să nu ne oprim numai la şicanele politice şi să vedem câţi acuzaţi au scăpat de aiurelile parchetarilor prin invocarea neconstituţionalităţii. Singura problemă apare numai din numirea judecătorilor, care ar trebui aleşi din rândul magistraţilor constituţionalişti şi nu din rândul juriştilor de la autobaze.

  Preşedintele are un rol bine definit în Constituţie şi nu poate fi înlăturat decât dacă România trece la altă formă de guvernământ. Ca să nu mai avem sincope, alegerea Preşedintelui trebuie să se facă dintre candidaţii care n-au veleităţi de “jucători”, n-au temperament coleric şi “stau bine” la capitolul morală.

  Răspunsul fiind NU, sunt scutit să răspund la a doua întrebare …

  • Emi Vulcanescu
   6 martie 2014 at 16:01

   @ ALM
   Chiar si o lege “rea” ii buna daca se aplica pentru toata lumea .
   Sa fiti iubit …
   Cu stima Emil

 3. 6 martie 2014 at 13:24

  Sunt necesare ambele institutii,dar cu un presedinte adevarat,nu jucator si cu o CCR alcatuita din magistrati competenti,nu afiliati politic.Zegrean este deplorabil ca magistrat ,un incompetent si sluga lui Basescu.

 4. Tatomirescu Nelly
  6 martie 2014 at 13:41

  Dacă România a supraviețuit haosului politic din ultimii doi ani , poate supraviețui și fără cele două instituții . Și așa suntem sub ocupație străină , că doar UE cam asta înseamnă .

 5. Emi Vulcanescu
  6 martie 2014 at 14:33

  Draga Theodora
  ” Unde gasesti poze cu Mafioti ? ”
  Asta nu-i span dar…
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 6. Tudosia lazăr
  6 martie 2014 at 15:21

  Deacord cu d-l Marian. Mai bine fără ei, poate aşa nu vom ajunge slugile puse pe tavă celor care pretind că ne vor binele, atât din interior cât şi din afară. Cu ce ne-au ajutat până acum?Pentru cei mulţi, viaţa este mai rea ca înainte de 89. Pentru copiii noştrii, înseamnă lipsa oricărui orizont şi speranţă. Pentru aceste stări de fapte, singurii vinovaţi sunt guvernanţii de până acum. Să nu-mi spuneţi de ce i-am vutat, nu numai odată.Chiar trebuie să plătim şi pentru buna noastră credinţă? Ba pe deasupra, ne mai otrăvesc zilele şi chiar şi nopţile cu toată abrambureala pe care au generat-o în ţară. Uitaţi-vă cât de răutăcioşi ne adresăm unii altora, în funcţie de tabăra politică în care ne aflăm. Chiar merită Băsescu, Crin sau Ponta să ne jignim şi să ne împroşcăm cu mizerii aproapele? Eu cred că… nu.
  Cu tot respectul

  • Emi Vulcanescu
   6 martie 2014 at 15:56

   Dumneavoastra Tudosia Iazar
   Nu aveti nici o vina pentru starea existenta in Romania ACUM ! ?
   Ce ati facut pentru aceasta tara si pentru viitorul copiilor ? , ati stat in fata televizorului ? iar acum va plangeti !
   Sa fiti iubita …

   • Rica Venturiano
    6 martie 2014 at 19:25

    Dar dvs domnule Emil, va considerati putin raspunzator ptr starea asta din Romania?
    Oare cum au ajuns acesti politicieni sa-si bata joc de o tara intreaga, daca nu cu ajutorul nostru al alegatorilor? Cine este de vina dle Emil (na, ca n-am mai gresit de data asta 😀 ) ca mereu si mereu ii avem pe aceiasi politicieni la carma, intr-o forma sau alta de aliante? Dam jos un Guvern, ca sa punem altul cu aceiasi oameni. Alegem alt partid de fiecare data, dar din el fac parte aceiasi oameni pe care i-am injurat cand faceau parte din partidul cel’lalt, sau care se aliaza cu cei pe care i-am injurat si i-am urat pentru neajunsurile create.
    Da, eu sunt vinovat ca prin votul meu am ajutat sa ajunga la putere niste oameni care nu meritau. Am fost prost, am fost naiv, am fost plin de ura si am votat cu ochii inchisi, doar ca sa nu mai iasa “aia care i-au adus pe mineri in Bucuresti”. Am votat atunci cu ura si am gresit.
    Dar nu ma plang. Eu “ii deplang” pe cei care doar se plang. Am constat ca asteptand de la altii, n-o sa primesc decat praful de pe toba, asa ca muncesc iar prin munca mea ii fac pe altii bogati, si eu o duc bine. Cu cat il fac pe patron mai bogat, cu atat o duc si eu mai bine.

    • Emi Vulcanescu
     6 martie 2014 at 21:26

     Draga Rica !
     Eu , ca si gazda noastra Theodora am fost amenintat ca pot fi calcat de tramvai … si ii cred in stare pe fosti si actualii guvernanti .
     Cand manifestam si eu , un slogan era: ” Nu stati in balcoane c-o sa muriti de foame ” , lumea ne huiduia ! , c-asa ii in “tenis” , n-am gasit alta rima ! dar apoi aparu din Spuma Marii Mediterane Satanail Cotrocensis pe care voi “amarastenii” l-ati votat de doua ori la primarie si apoi a ajuns si la “trericoceni” , ce sa-i faci asta-i viata parsiva !
     Daca te tin “nadragii” de ce nu-ti faci o “afacere” , De Ce vrei sa-i imbogatesti pe altii ?.
     Sa fii iubit…

     P.S. De mai bine de doua saptamani nu am mai dat “drumul” la TV in schimb ascult Radio Romania Actualitati.

    • judyindesguise
     6 martie 2014 at 23:12

     @Emil
     Dl Emil… Ce afacere?!… @BălăcăRică a jurat cu viata, pe viata. Nu face nimic decat daca are misiune (ordin) sau permisiune.

    • Rica Venturiano
     7 martie 2014 at 0:21

     Cred ca e cam tarziu dle Emil. Insa nu ma deranjeaza, sincer. De ce, este o rusine sa muncesti la patron, sau o prostie?

   • Cocobinozaurul Biguminizat
    6 martie 2014 at 19:51

    “Dumneavoastra Tudosia Iazar
    Nu aveti nici o vina pentru starea existenta in Romania ACUM ! ?
    Ce ati facut pentru aceasta tara si pentru viitorul copiilor ? , ati stat in fata televizorului ? iar acum va plangeti !”

    @Emi Vulcanescu

    Si cam ce vina are doamna Tudosia Lazar pentru starea de acum a Romaniei ?! Presupun ca dansa doar a muncit si si-a vazut de treaba, a votat ce i-a parut dansei mai bine, si-a iubit familia, a avut prieteni, bucurii si necazuri, etc. S-a uitat si la TV poate, ca si mine, ca si multi altii in timp ce tu… nu stiu ce faceai. Presupun ca ceva extraordinar de deosebit pentru salvarea neamului romanesc, huh…Imi place sa cred ca nu doar te masturbai sau mancai seminte pentru tara!

    Tu ai facut ceva in plus fata de doamna Tudosia Lazar, sau pui un fel de intrebare ciudata si absurda pentru toti cetateni normali (din care tu poate nu faci parte) ?…

    • Emi Vulcanescu
     6 martie 2014 at 21:32

     Coco…
     Tu esti adeptul sloganului : ” Noi muncim nu gandim ! ” ?
     Vezi ca nu-ti mai raspund si te las pe “mana” prietenului @ Incognito.
     Dumnezeu Sa Te Lumineze.

    • Cocobinozaurul Biguminizat
     7 martie 2014 at 7:53

     “Coco…
     Tu esti adeptul sloganului : ” Noi muncim nu gandim ! ” ?”

     @EMI

     Nu Emi, nu sunt adeptul acestui slogan si n-am fost nicodata.

     Totusi, tu ce-ai facut “pentru tara si pentru viitorul copiilor”, in plus fata de doamna Tudosia? L-ai votat pe Funar de doua ori la Cluj ca sa va faca bancute colorate tricolor, pe care sa va odihniti fundurile ardelenesti obosite de efortul gandirii?…

 7. Tudosia lazăr
  6 martie 2014 at 17:25

  Chiar mă aşteptam să-mi fie pusă această întrebare. Am vina tuturor celor de bună credinţă care au votat crezând că cei cărora le dăm votul vor fi şi ei de bună credinţă.Numai că, cei din urmă, s-au dovedit a fi lupi puşi la stâna cu oi. Am crescut doi copii, am investit în ei , în educaţia lor sub toate aspectele ca să fie oameni care să contribuie la dezvoltarea acestei ţări şi să fie în primul rând oameni. După ani de studii, au ajuns şomeri în ţara nimănui şi ca să supravieţuiască au îngroşat rândul dezrădăcinaţilor din România. Şi vă asigur că, nu mi-am permis să stau la tv. Chiar de ,,jos” unde mă situiez, am mai făcut câte ceva pentru binele apropiaţilor mei. Atât cât am putut cu puţinele mele forţe.Dar nici într-un caz nu mă plâng, aţi înterpretat greşit. Sunt conştientă că …am contribuit la oceanul acesta de nemulţumiri şi neâmpliniri. Chiar dacă am făcut-o…vrând să mi fac datoria de cetăţean. Şi dumneavoastră să fiţi iubit

  • Emi Vulcanescu
   6 martie 2014 at 21:36

   Tudosia Iazar
   Sa fiti iubita …
   Cu stima Emil

   P.S. V-ati angajat un “purtator” de cuvant ?

   • Cocobinozaurul Biguminizat
    7 martie 2014 at 8:46

    “V-ati angajat un “purtator” de cuvant ?”

    @Emi

    Tu n-ai auzit de opinia publica ?… 🙂

   • 7 martie 2014 at 17:34

    Domnule Emil Vulcănescu,
    mă bag, ca musca-n lapte, în disputa dv. cu Rică. Dacă “mi-o iau”, îmi asum bruftuluiala dv. 🙂
    Şi eu lucrez la patron. Şi mie mi se pare că, dacă patronului îi merge bine şi afacerea LUI merge, îmi merge şi mie bine. Nu ştiu de ce nu-l ţin nădragii pe Rică să-şi facă propria afacere, dar eu pot să vă spun ce nu mă ţin pe mine: buzunarele şi relaţiile. Cu toată simpatia şi consideraţia, vă subliniez următorul aspect: viaţa reală nu e ca filmul “Preţul Succesului”. Nu orice croitoreasă ajunge patroana unui lanţ de magazine de lux, fiindcă şi-a pus asta în cap. În viaţa reală e nevoie de capital şi aprobări. Pentru asta ai nevoie de bani puşi deoparte. Ăsta e aspectul obiectiv. Celălalt ţine de structura interioară a omului. Poate n-are talent de conducător; poate e timorat de ideea eşecului, fiindcă e un pesimist din născare; poate are un picior mai scurt şi complexul fizic îl împiedică să iasă în faţă…
    Şi pe urmă, cineva trebuie să şi muncească, nu? Nu putem funcţiona ca o lume de patroni. Imaginaţi-vă, prin absurd, că Rică sau eu am fi citogeneticieni. Să ne deschidem o bancă de spermă şi ovule sau un depozit de celule stem ?
    Imaginaţi-vă că eu sau Rică suntem cameriste la un hotel. Să ne deschidem o firmă de curăţenie sau o fabrică de mopuri?
    Ştiţi bancul ăla cu doi evrei care au ajuns în America săraci lipiţi şi, după doi ani, când se reîntâlnesc, unul e tot homeless, dar celălalt coboară din Rolls Royce?E! Ăla care reuşise, după ce i-a povestit celuilalt cum a cules un merişor din gunoi, l-a spălat şi l-a vândut cu 25 de cenţi, cu care a cumpărat două merişoare stafidite, le-a ţinut în apă, le-a şters şi le-a vândut, la bucată, cu 50 de cenţi, după care… şi-a explicat succesul în viaţă: primise o moştenire neaşteptată, de la o mătuşă multimilionară în dolari.
    Asta e viaţa.
    Restul e film.

    • Rica Venturiano
     8 martie 2014 at 9:06

     Renata, in primul rand, multumesc.
     In al doilea rand, vreau sa precizez ca in Romania, inca ai nevoie de multe relatii si multe “sticlute cu ulei de angrenaje” ca sa poti sa pornesti o afacere. Dupa aceea, odata pornita, ESTI OBLIGAT sa fentezi si sa driblezi cat poti si cat te tine, ca sa rezisti si sa nu te “penalizeze” arbitrii.
     Nu, imi pare rau, dar “nadragii” mei nu mai sunt atat de rezistenti. Crede-ma, sunt in situatia in care pot sa spun concret “CAT COSTA SA MEARGA O AFACERE IN ROMANIA”.
     Dl Emil insa nu este de condamnat. A trait o viata intr-un sistem care asa l-a format. Imi aduce putin aminte de mama, care niciodata n-a inteles de ce “ii las pe straini sa profite de munca mea”.

 8. 6 martie 2014 at 18:17

  România ar putea supraviețui fără oricine și orice organizație ori instituție. Doar fără poporul său nu ar mai putea supraviețui România.

 9. 6 martie 2014 at 18:45

  Fara CCR si presedinte, Da! Fara Zegrean si Basescu, NUUUU !!

 10. 6 martie 2014 at 21:02

  O ţară poate supravieţui fără Preşedinte, Rege, Şeful-Şefilor, numai dacă e singura ţară de pe Planetă. Dacă sunt două, probabilitatea unui război se impune, e nevoie de politică externă şi de Personajul Unic Decident. Cine a citit “Germenul Andromeda” ştie ce vreau să zic.
  CÎCÎRÎ e absolut necesară atunci când CONSTITUŢIA lasă loc la interpretări.
  Dacă, însă, CÎCÎRÎ îl conţine pe unu’ ca Zegrean , pe una ca HĂI(mă)NEALĂ – e doar un exemplu, nu ştiu dacă e, a fost, va fi la Curtea cu pricina, atunci, cu orice risc, cu orice Constituţie, te poţi debarasa de CCR.
  Observaţia mea, Theo, e că ai manipulat reacţiile respondenţilor pe blogul tău, adăugând poza lui Zegrean. Fiindcă ştiai foarte bine că o imagine face cât 1000 de cuvinte!
  Zegrean e expresia vie şi nefericită a senectuţii mintale şi fizice instalate ca boală. Zegrean e doar cu ŞASE ani mai bătrân decât mine şi, de câte ori văd poza asta, mă minunez că mai trăieşte. Mă întreb ce păcate grave ispăşeşte, în absolut. Şi mi-e milă de el. Mi-e atât de milă, într-atât îi simt chinul personal al supravieţuirii, zbaterea pentru BANI, că altceva nu mai are, încât NU ÎNDRĂZNESC să-l văd afară din CCR. Fiindcă e ca şi cum i-aş dori moartea. Şi n-am dorit, şi nu doresc, şi nu voi dori moartea nimănui. Cu-o viaţă toţi suntem datori!

  • 6 martie 2014 at 21:06

   @Renata Carageani

   😀 vai Renata cum sa fac eu asa ceva?

  • ALM
   6 martie 2014 at 21:39

   Ei, lăsaţi, că are o pensie lunară cât o să aveţi dvs pe an …

  • Marian
   6 martie 2014 at 22:52

   Cum adica ?????? Renata Caragianii ai …….54 de ani ???????????????????Pai atunci pentru ce ai pus frate acea poza la avatar , sa manipulezi lumea deoarece o fotografie face cat 1000 de cuvinte ??????? Deci si Teo a facut foarte bine c-a postat fotografia lui Zegrean ca sa nu-i uite nimeni figura ! Sa nu-ti fie mila d e el deoarece asta ar insemna ca trebuie sa-ti fie mila inclusiv de Traian Basescu , deoarece si ala si-a batut , si-si bate joc de o tara intreaga prin hotararile luate si …. nimeni nu-i poate face nimic nici astuia .

   • 7 martie 2014 at 16:43

    Mariene, nu-mi mai poci numele, rogu-te! 🙂 Poza aia e pe pagina de gardă a romanului NONO şi datează din perioada în care personajul principal a început “să-mi vorbească”. Aveam spre 50, oricum.
    Theo de ce şi-a pus poză cu lup?! Pe ea de ce n-o cerţi?
    Mi-e milă de Zegrean fiindcă e o persoană cu dizabilităţi severe. Deformaţie profesională, cred.

 11. Emi Vulcanescu
  7 martie 2014 at 6:57

  Rica
  Sa stii ca nu-i rusine sa muncesti !
  Ii rusine ( nu rusi – Ne ! ) sa n-ai cei 7 ani de acasa , mai nou is 6 ani . Ti-am mai spus ca sunt un Mare Pacatos si un Mare Ignorant .
  Gandesti “rau” , avand in vedere cunostintele pe care le-ai acumulat ( oare ? ) sa N-AI curajul la varsta pe care o ai sa poti face ceva pentru aceasta tara , se pare ca te-ai lasat cumparat … nu-ti fa probleme nu esti singur “este mai multi” .
  Pe mai departe te las pe tine si Coco … pe “mana” prietenului @Incognito.
  Sa fii iubit…

  • Cocobinozaurul Biguminizat
   7 martie 2014 at 11:05

   “Pe mai departe te las pe tine si Coco … pe “mana” prietenului Incognito.”

   @EMI

   Si eu cred ca este mult mai bine Emi. 🙂 Imi place cand am discutii agreabile ….

  • Rica Venturiano
   7 martie 2014 at 12:17

   Dle Emil, aveti mare dreptate cand afirmati “Ii rusine ( nu rusi – Ne ! ) sa n-ai cei 7 ani de acasa “. V-as ruga insa sa-mi exemplificati prin ce v-am dovedit ca eu nu i-as avea? Vreti sa va exemplific eu cu citate din anumite postari in care DUMNEAVOASTRA ati dovada ca nu i-ati avea? V-am adresat eu vre-un cuvant jignitor? Dar dvs ati facut-o. Si daca mai tin seama si de “prietenul dvs Incognito” la care tineti atat de mult si pe care il apreciati atat de mult, si-i aplaudati “inteventiile pline de cei 7 ani de acasa”, inclin sa cred ca referirea era facut la dvs. 😀
   La cum puneti problema, ca m-am vandut ptr ca lucrez la o firma straina, nu pot decat sa imi imaginez si ce alte sloganuri mai lansati si de partea cui manifestati. Probabil ca ptr dvs noi cei din Piata Univesitatii n-am fost decat niste anarhisti si niste golani, iar intelectualitatea este o crima.
   Ptr tara asta, nu stiu daca am facut mare lucru. N-am luptat cu arma in mana, nu mi-am jertfit nici viata si nici nu mi-am dat sangele ptr Patrie in vre-o batalie vestita. Stiu insa ca de foarte multi ani, de cand “m-am vandut strainilor” in toate ocaziile avute am cautat sa demonstrez ca ROMANII NU SUNT TIGANI si nici nu sunt TOTI INFRACTORI, asa cum se tot scoate in evidenta pe la toate posturile TV si prin presa din Occident. Am aratat in permanenta ca romanii buni profesionisti, ca se pot adapta foarte usor, ca nu toti fura si nu toti violeaza, ca suntem oameni normali ca si ei. Eu am spus de fiecare data cu mandrie ca sunt ROMAN si ca romanii sunt oameni ca mine, nu TIGANI, HOTI, VIOLATORI SI CRIMINALI. De fiecare data cand am avut ocazia, i-am pus pe colegii si pe partenerii mei straini in contact cu ROMANI ADEVARATI, care au demonstrat ca eu nu sunt unicat si ca foarte multi romani sunt cel putin tot atat de buni cat si cei de la ei din tara. Le-am demonstrate strainilor cu care am intrat in contact ca romanii pot face ceea ce fac si ei, fara rabat de la calitate. Atat am putut sa fac, si asta am facut. In tara, de fiecare data am luat atitudine cand am vazut ca cel din fata mea a aruncat o hartie sau orice gunoi pe jos, in loc sa-l duca la cos, I-am atras atentia mereu bizonului care a parcat pe doua locuri ca nu este singur pe lume, si mai sunt si altii care poate au nevoie sa parcheze.
   Dvs ce ati facut ptr tara asta, in afara de a ma injura pe mine pe blog, sau de a-l ruga pe “marele cercetator Incognito s-o faca”???
   Tot ii intrebati pe altii ce au facut EI ptr tara asta, dar ce ati facut dvs evitati sa ne spuneti, desi ati fost intrebat. Stati in fata calculatorului de teama tramvaiului si faceti ce?

  • Rica Venturiano
   7 martie 2014 at 15:43

   Dle Emil, imi permit sa vin cu o precizare, si sa va dau dreptate. N-AM CEI 7 ANI DE’ACASA, pentru ca am fost dat la scoala la 6 ani. Aici m-ati dibuit, ma predau. Uitasem sa va spun de la inceput. Deh, varsta, ce sa-i faci.

  • incognito
   9 martie 2014 at 14:17

   @Emil
   In primul rand as vrea sa lamuresc o chestiune care vad ca genereaza obsesie in deruta si deruta in obsesie: am fost incognito si raman – cu ajutorul deghizarii – incognito

   Judy este un nume si atat, asa cum ar fi – de exemplu – “Renata” sau “Emil” – liber la imprumut, pe care oamenii (singurii, indiferent de stadiul lor individual de evolutie) il pot acorda propriilor progenituri sau unor projenituri ale unor indivizi ai altor specii, asupra carora emit pretentii de proprietate sau nu.

   Dar nu asta vreau sa lamuresc, desi banuiesc ca o deruta poate provoca un lant de derute, putand duce – parsiv – spre obsesie.

   @Incognito nu i-a scris decat o singura data lui @Coco care – ajuns pe mana lui @Incognito – nu numai ca n-a avut a se plange dar a avut si prilejul sa constate ca pererile lor se suprapun in buna masura, iar cele ce “nu” nu sunt motiv de discordie si atac.

   N-as putea spune acelas lucru despre @BălăcăRică.

   Este evidenta, in privinta lui @Coco, lipsa totala a intentiei de a imbarliga. @Coco e sincer in afirmatii. In plus se vede de la distanta ca nu este un securist sub acoperire de liberal, prin a carui acoperire musteste baSSismul cu tot ce inseamna el: culoare, miros, bruiaj…

   Deci:
   @Incognito, indiferent de starea lui de deghizare, il poate contrazice, pe ici, pe colo, pe @Coco dar nu-l va ataca asa cum va face cu Mitomania Sa (MS) Locotenentul Imbarligator baSSist @BălăcăRică si cred ca – odata lamurite lucrurile – veti renunta a ma mai pune in contradictie cu @Coco (ati facut-o deja de doua ori). Ar fi ca si cum m-ati pune in acord cu @BălăcăRică, ceea ce vad ca nu se intampla si mi se pare CORECT.

 12. Cocobinozaurul Biguminizat
  7 martie 2014 at 8:36

  “Fiindcă ştiai foarte bine că o imagine face cât 1000 de cuvinte!”

  Poza lui Zagrean nu face doar cat 1000 de cuvinte, ci depaseste aceasta limita oferindu-ne o descriere exhaustiva a personajului. S-ar putea spune ca face cam cat Biblioteca Nationala Britanica, nu doar cat 1000 de cuvinte. 🙂

  Si doar dintr-un singur pixel aleatoriu ales, 🙂 putem citi clar ca omul este obedient, lichea, incapabil , iar din punct de vedere intelectual , fara a jigni oamenii onesti care traiesc din asa ceva, are aptitudini doar pentru a transporta balegarul de la fundul vacilor pana pe campul unde se cultiva plante.

  Hai sa zicem ca ar avea dreptul si sa-l imprastie in straturi uniforme, insa nimic mai mult, deoarece deja responsabilitatea i-ar depasi cu mult capacitatile intelectuale…

 13. Cocobinozaurul Biguminizat
  7 martie 2014 at 9:06

  N-am mai raspuns intrebarii de pe blog, deoarece nu aveam prea mult de agaugat la ce a spus deja ALM.

  Cred ca este important sa nu confundam institutiile cu oamenii care din nefericire le reprezinta uneori si sa intelegem ca aceste institutii, functionand corect ca in multe alte tari, ne-ar face viata mai buna, nu mai rea cum s-a intamplat sub Basescu , “vremelnicul chirias ” de la Cotroceni….

  Cand nu exista buna intentie si onestitate, iti poti bate joc de orice principiu sau de orice institutie facand-o sa reprezinte cu totul altceva decat scopul bun pentru care a fost gandita.

  Asa stau lucrurile si cu “independenta justitiei”, cu “statul de drept” basist, cu a lor “adevarata dreapta”, etc. Orice astfel de principii, bune in sine, pot fi batjocorite, deturnate de la sensul lor real si aruncate in derizoriu, atunci cand sunt vehiculate si controlate de niste nemernici.

 14. Tudosia lazăr
  7 martie 2014 at 17:53

  D-le Emil, vă sunt datoare cu un răspuns. Cu toată modestia vă spun că, nu am nevoie de un purtător de cuvânt.Şi dacă ar mai trebui şi să-l angajez, sigur, nu mi s-ar auzi vreodată vocea. D-lui Rică pot să-i spun că,spre durerea mea, am avut ocazia să aud din gura unui scriitor contemporan, în cadrul unui colocviu ţinut la biblioteca ,,V A Urechea” că, suntem un popor de beţivi de hoţi, de puturoşi, cu mulţi violatori, chipurile asta făcând parte din spiritul de valahi care ne caracterizează. Şi nimeni din asistenţă nu a avut curajul să-i bată obrazul şi să-i spună ,,Domnule, ai măcar decenţa şi exclude persoanele aicide faţă”. Dacă n-aş fi fost doar o invitată necunoscută, poate că aveam curajul să iau atitudine. Dar nu l-am avut şi sincer vă spun că, regret.
  Să fişi iubiţi domnilor.

  • Rica Venturiano
   8 martie 2014 at 12:04

   Dna Lazar, imi pare rau ca nu s-a gasit nimeni sa-i dea un raspuns acelui individ. Probabil ca asa cum am mai zis, nu au fost si BARBATI in acea sala.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58