Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

19 iulie 2024

Asta nu este tot o forma de manipulare?


manipulare media

Asta nu este tot o forma de manipulare?

Avem un protest impotriva proiectului Rosia Montana, ce facem cu el? Depinde ce interese avem. Daca vrem ca protestul sa se stinga de la sine, daca vrem ca poporul sa nu simpatizeze cu protestatarii, sa nu se alature protestatarilor, cea mai buna si mai sigura cale este sa ii discreditezi pe participanti.

Cand afirmi de mai multe ori pe zi ca, tinerii care protesteaza in Piata Universitatii, impotriva proiectului Rosia Montana sunt platiti de Soros, ca printre participanti s-au infiltrat sustinatorii lui Basescu Traian, ba chiar si mai rau, Basescu insusi a provocat protestele, cand ii etichetezi ca alcoolici, papagali,  hipsteri, ecologisti, nationalisti, protestatari de meserie, anti-capitalisti, anti-corporatisti, anarhisti, stangisti periculosi, tineri mult prea bine imbracati (!!!???), cu biciclete scumpe, cu serviciu (!!!???), cu masini de teren, curent electric in casa (!!!???) si lanturi de aur la gat, cum astepti sa reactioneze cei care te asculta si care au incredere in tine? 

Nu astepti cumva ca romanii ceilalti, care sunt si ei impotriva proiectului Rosia Montana dar nu participa la proteste, sa devina suspiciosi si neincrezatoari si sa nu mai indrazneasca nici macar sa afirme ca nu sunt de acord cu proiectul?

Cum sa mai afirme ca sunt impotriva proiectului? Sa se creada despre ei ca sunt platiti de Soros si/sau “au sarit gardul” in curtea basistilor? Carui om normal ii convine sa se creada asa ceva despre el. 

Asta nu este tot o forma de manipulare? Eu cred ca da. Si nu accept nici un fel de manipulare chiar daca ea vine de la cei care la un moment dat au sustinut aceeasi cauza cu mine. Mi s-a reprosat ca atac postul de televiziune Antena 3 care a fost alaturi de noi cei care am protestat in iarna lui 2012 impotriva lui Basescu. Sa fie clar, nu accept nici un scuipat in ochi, de la nimeni. Mi se pare de neacceptat sa spuna cineva despre mine ca sunt basista sau sunt platita de Soros ca sa spun si sa scriu ceva.

Si sa nu uitam ceva foarte important. Si atunci in timpul protestelor din 2012 Antena 3 a incercat o manipulare. Ati uitat cand au incercat sa il prezinte pe tanarul Claudiu Craciun ca liderul Pietii Universitatii? Desi tanarul era doar liderului grupului sau, grup care protesta “La fantani”. Ce faceau atunci posturile de televiziune printre care si Antena 3? Isi dadeau intalnire cu grupul condus de Claudiu Craciun, asta faceau. Transmiteau doar din zona “La Fantani”, intrerupeau emisiuni ca sa ii informeze pe telespectatori cu ce avea Claudiu Craciun de spus. Zona din fata Teatrului National era aproape ignorata. Cei care protestau acolo erau oameni de proasta calitate, nu erau intelectuali, nu stiau sa se exprime. Nici acum nu este bine. Tinerii astia se exprima prea coerent. Este ceva in neregula cu ei, reusesc sa “editeze” perfect cateva fraze 😀 Tanarul Claudiu Craciun este acum unul dintre liderii protestului impotriva proiectului Rosia Montana. 😀 Frumos nu-i asa? Acum Claudiu Craciun nu mai este un tanar valoros care trebuie invitat in emisiuni, domnule Gadea?

Atunci am reactionat si mi-am luat o gramada de injuraturi. Reactionez si acum si spunca cei care sunt impotriva Proiectului de la Rosia Montana sunt mult mai multi, nu doar cei care protesteaza. Si nu sunt nici basisti si nici platiti de Soros. Sunt doar impotriva utilizarii cianurilor in procesul de extragere a aurului si /sau sunt convinsi ca in forma lui actuala, proiectul nu este in avantajul economic al Romaniei, nu este in acesta forma un proiect de interes national.

Sa auzim si de bine, ca de rau am tot auzit!

Pe aceeasi tema:

Daca Antena 3 nu transmite un eveniment nu inseamna ca el nu exista.

Nu insistati. Este ordin de sus. Partidul Conservator este pentru exploatarea resurselor de la Rosia Montana

Daca locuitorii din Rosia Montana vor sa se scalde in cianura este doar problema lor. Dar ce au cu noi?

Se incearca insistent discreditarea celor care se impotrivesc Proiectului Rosia Montana

Spun NU proiectului Rosia Montana in forma lui actuala. De ce nu cere Guvernul prin contract ca RMGC să extragă aurul printr-o procedura in care nu se foloseste cianura?

Manipularea mass media demascată – Mircea Badea și RMGC

Ar fi fost mai credibili protestatarii din Piata Universitatii daca erau imbracati in zdrente ?

S-a dat spaga barosana pentru Rosia Montana? Poate se autosesizeaza DNA-ul si incepe niste investigatii. Poporul roman are dreptul sa stie cine a luat spaga de la Rosia Montana Gold Corporation

Papagli alcoolici !!!??? Eu cred ca Mircea Badea este invidios pe cei care protesteaza impotriva proiectului de la Rosia Montana

Nimic nou sub Soare. Mass-media manipuleaza. Informeaza-te din mai multe surse. Citeste parerile specialistilor inainte sa te hotarasti de care parte esti

Roșia Montană a scos din nou în stradă peste 15.000 de români

Transmisiune LIVE din mijlocul protestelor

NU proiectului Rosia Montana. In forma lui actuala proiectul Rosia Montana nu este de interes national, nu este in beneficiul economic al Romaniei. Tradarea de tara in aur se masoara.

Antena 3 este aici? Nu, Antena 3 nu mai este aici.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

13 Responses “Asta nu este tot o forma de manipulare?”

 1. 24 septembrie 2013 at 17:14

  Inteligenţă pervertită (băSSită) sau dobitoc (dobitoacă), cel (cea) ce se ceartă azi cu vechii ei prieteni (inclusiv Antena3), nu e Dora.

  Dora avea un bun simţ de calitate şi dacă ar fi băut doar apă (nu bere făr’ alcool) şi nu doi ci un prieten – un singur prieten (observaţi? fără ghilimele…) – i-ar fi zis “Eşti beată!”, s-ar fi conformat zicalei îndată.

  Numai că nu ar fi îndrăznit să facă aşa ceva decît un băSSist.

  Ce s-a întîmplat? Nu ştiu. Eu nu pot asocia “dispariţia” ei decît cu apariţia lui T’oa L’ent Cucuruzer V(anturici)8. “Coincidenţă”. O fi? N-o fi? Cert e că, dacă ăsta e blogul Teodorei Marinescu, “Cianura” care postează NU e Teodora Marinescu.

  Teodora Marinescu, n-ar recita niciodată din “Operele complete” ale lui Tiran băSSescu referitoare la Antena3, precum Neamţu, din poezii fasciste.

  Nu. Nu e Dora…

  Dora era flămîndă dar era demnă… Sper că flămînzenia ei nu şi-a făcut “plinul” cu demnitatea ei… Ar face-o de nerecunoscut…

  Mi-e dor de Dora…

 2. Iulia
  24 septembrie 2013 at 18:33

  Un roman, un om lupta pentru demnitate. Pana la capat.

 3. Marian
  24 septembrie 2013 at 18:33

  Teo ….eu personal inca ,consider ca-i vorba despre un pamflet….mai ales daca ” nu scrii serios ” ! 😉 In continuare te bucuri in ochii mei si ai sotiei mele de acelasi respect pe care l-am avut intotdeauna pentru …” fostul chioscar ” Teodora Marinescu ! Sa dea Dumnezeu ca ceea ce a tastat ” Incognito ” { Respect deosebit stimate domn !} sa nu fie adevarat !!! Sper , din toata inima !

 4. ALM
  24 septembrie 2013 at 19:26

  Domnule @incognito, eu nu îndrăznesc să gândesc ceea ce afirmaţi dvs. Din primul moment al “relaţiei” mele cu dna Theodora am stabilit că nu-mi cenzurez părerile şi că voi părăsi blogul, de bună voie, în două situaţii: dacă sunt considerat indezirabil sau dacă nu-mi mai place atmosfera.

  Spre deosebire de alţi postaci alipiţi de mai ieri, eu nu m-am manifestat nici pro şi nici contra exploatării de la Roşia Montană. Doar am căutat să stabilesc nişte repere solide, fie ştiinţifice, fie economice, fie politice. Aşa, ca după puterile mele. Din păcate n-am reuşit aproape niciodată să înving cu argumentele mele “argumentele pe surse”.

  Cu toate acestea, rog pe oricine să nu-şi piardă timpul încercând să mă convingă despre spontaneitatea mişcărilor de stradă, pe nişte subiecte devenite caduce sau care se referă la drobul de sare şi pielea ursului din pădure. Realitatea este de partea mea. Când au fost tăiate adânc drepturile bugetarilor, cu greu s-au adunat manifestanţi cât să încingă dansul Pinguinul în Piaţa Victoriei. Acum, când subiectele sunt “ceţoase”, aud că se adună zeci de mii numai în Piaţa Universităţii!

  Stimată Theodora, de obicei, într-un articol (mesaj), pasajul forte este ultimul. Acolo se face o reiterare a ideilor principale şi se punctează cu argumente indubitabile. Recitiţi, vă rog, ultimul pasaj din articolul dvs şi spuneţi-mi şi mie care sunt argumentele de necontestat …

  • 24 septembrie 2013 at 20:16

   @ALM
   Cum sa parasiti blogul asta domnule ALM?
   Blogul asta va apartine si dvs 🙁
   Nu vreau sa va conving de spontaneitatea miscarilor … vreau sa spun ca cei care sunt impotriva proiectului sunt mult mai multi … nu doar cei care protesteaza … si nu sunt nici basisti si nici nu sunt platiti
   Nu sunt ziarist … scriu ce imi trece prin minte …. cum imi vin ideile .. nu m-am gandit niciodata ca trebuie sa scriu in ultimul paragraf mesajul puternic 🙁

   • ALM
    24 septembrie 2013 at 20:45

    Nu vă bucuraţi, că n-am zis că plec!
    Probabil că sunt mulţi care resping proiectul. Mă întreb câţi ştiu exact despre ce este vorba? Apoi, înainte de a face un protest stradal, n-ar trebui să aşteptăm soluţia celor aleşi să ne conducă destinele? Sau am descoperit manifestaţiile preventive?
    Dacă Parlamentul va respinge legea RMGC, atunci se va considera că este o victorie a străzii? Dar dacă o adoptă? Va deveni Băsescu (prin nepromulgare) eroul străzii? Cam pe aici se “mişcă” politica străzii …

  • 24 septembrie 2013 at 23:01

   @ALM
   Domnule ALM
   Am sa dau copy/paste, mai jos, unui articol personal despre Rosia Montana scris pe blogul meu acum aproape 2 ani si asta fiindca, intr-un fel, m-ati obligat, spunandu-v-o pe a dvs. Problema insa chiar cred ca nu e Rosia Montana. Este clar ca va fi cum vor ei. Problema e Dora. Mie nu-mi vine sa cred ca e ea. Ar fi putut fi doar o problema vitruala dar cu Dora m-am intalnit in Piata Victoriei, la Cotroceni… Problema este la fel de reala ca cea din PU sau de la RM. Vorbim de manipulare manipuland… Putem fi acuzati exact de ceea ce acuzam. Ne laudam ca suntem mult mai multi de aceeasi parere decat cei ce suntem la vedere lasand sa se inteleaga ca cei ce sunt de alta (cealalta) parere ar fi mai putini, eventual numai noi (eu si dvs.) carora ni se adreseaza . Ii acuzam de minciuna pe ceilalti, mintind cu nerusinare. …Si spun toate astea la modul impersonal. Impersonalitatea asta il va face – desigur – sa iasa la rampa pe “Ungatorul de Vartelnite V8”.

   Dar, sa fac ce am promis

   “marți, 18 octombrie 2011

   *Excrocii de la Rosia Montana
   …De fapt, la Rosia Montana nu exista nici un excroc. …Poate doar in trecere, cu gandul sa-i excrocheze pe cei de acolo. Am pus titlul asta doar asa, ca sa va intrig. Adevaratii excroci sunt aici, la Bucuresti, pe la palatul Victoria si pe la Cotoroceni si pe unde si-or avea barlogul cei de la Gold Corporation.

   Abia am terminat de vizionat acea asaziza reclama TV in care unei mame cu doi copii minunati (acum am aflat ca o cheama Lungu – n.m.) nu-i vine sa creada ca la 42 de ani nu mai are un loc de munca si trebuie sa-si intretina copii din pensia mamei sale, din crosetat ciorapi, cusut lenjerii de pat si copt prajiturele. Am vazut zilele trecute, pe aceeasi tema – Proiectul Rosia Montana – aceeasi excrocherie sentimentala, cu un batran.

   Nu stiu, s-ar putea ca “actorii” din clipurile respective sa fie foarte buni sau sa fie chiar oameni sinceri din Rosia Montana. Foarte convingatori si cred ca si efectul clipurilor e foarte aproape de efectul scontat de cei ce le-au facut dar mai ales de cei ce le-au comandat.

   Totusi!… Dece imi apare tot timpul in minte – la sfarsitul fiecaruia din clipurile publicitare in discutie – ranjetul regretatului Gheorghe Dinica – din finalul filmului “Filantropica” – parafrazandu-si rolul: “V-am pacalit idiotilor! V-am luat aurul!”?

   Ceea ce face Gasca lui Basescu in cardasie cu Gold Corporation este escrocherie sentimentala. In final romanii din Rosia Montana si cei ce ar ajunge pe acolo – cautand un salariu – se vor alege si munciti si cu aurul luat. Cu alte cuvinte – daca mi-e permis pe romaneste – si fututi si cu banii luati.

   Am sustinut tot timpul ca tara asta ar fi avut tocmai acum, in criza, nevoie sa-si valorifice bogatiile dar… NU cu hotii astia la guvernare.

   Eu sunt din Bucuresti si de la 1 Martie 2007 n-am mai avut un loc de munca stabil iar – de cand a venit Boc de-a dreapta Basedintelui – de doi ani am muncit mai intai o luna DA, doua NU, mai apoi o saptamana DA, trei NU si in ultimu’o zi DA, sapte NU. Am 58 de ani si locuiesc cu sotia in doua camere semidecomandate, la bloc, cu tot ce-mi dau ai lui Boc pe teava sau nu, facturat-furat, fara posibilitatea de a creste in curte un pom si un pui de gaina. Nu stau ca cei din Rosia Montana cu o buca pe un munte de aur si cu cealalta pe un munte de argint lasand sa mi se legene cele ce atarna pe vaioaga cu uraniu. (acesta este pasajul din care isi trage ipocrita compatimire permanenta, pentru care afirma ca numai eu sunt vinovat, Locotenentul baSSit. – n.m.)

   Fratilor, daca va e foame, nu mai stati cu mana intinsa la straini, iar daca guvernantii, vi se pare numai ca va vand, puneti oameni buni mana pe ghioage si terminati cu vaicareala cu excrocheria si cu guvernantii (la vremea aceea baSSe, Boc, Udrea, Videanu, Ialomitianul, si toti hotii acelui moment – n.m.) care v-au mintit in campania electorala ca sa va poata azi fura pe fata si – acolo unde “nu tine” – sa va excrocheze si – daca nici asta “nu tine” – sa va “faca” la sentiment, pishindu-si ochii! Daca va inchipuiti ca si-i vor pisha la mormantul vostru va inselati. Ei abia catadicsesc sa-si pishe cate un ochi doar daca moare cate un senior adevarat si asta pentru ca la trecerea in nefiinta a seniorilor adevarati, intotdeauna, e de fata cel putin o (una bucata) televiziune importanta. Altfel, sezonul ochilor pishati e numai campania electorala.”

   Intre timp am mai aflat cate ceva, dar nu mi-am schimbat parerea. Ea a devenit – cum spuneam pe aici, pe undeva – mai conturata, mai clara.

   Dar, sincer, daca Dora pe care o stiu eu se afla inca pe undeva asa cum era, as renunta la tot aurul Rosiei Montane, numai sa se intoarca, sa fim inaite de toate antibaSSisti si – pentru asta, sigur – USL-isti.

 5. Emil Vulcanescu
  24 septembrie 2013 at 19:40

  Draga Theodora
  Am facut un COPY – PASTE la un mail care l-am primit asa ca :

  Decalogul Chomsky

  Noam Chomsky (n. 1924) este un reputat lingvist american, profesor emerit la Massachusetts Institute of Technology (MIT).
  În afara mediilor academice, Chomsky este mult mai cunoscut în lumea întreagă pentru activitatea sa politică, îndeosebi în ceea ce priveşte critica vitriolantă la adresa politicii externe a Statelor Unite, dar şi a guvernelor altor mari puteri. Drept care este considerat şi o personalitate marcantă a stângii politice din Statele Unite.
  Noam Chomsky a identificat şi a explicat, într-o formulare pe înţelesul tuturor, regulile de bază ale manipulării pe care se bazează puterea politică în criza de legimitate şi pe care el le numeşte strategii ale diversiunii.
  Ele au fost sintetizate în ceea ce poate fi numit “Decalogul Chomsky”.

  http://www.laobiect.com/wp-content/uploads/2013/03/decalogul-manipularii.jpg

  Decalogul Chomsky

  1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate
  Pentru aceasta: Să distragi permanent atenţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional.

  2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai naţiunii
  Pentru aceasta: Inventează false ameninţări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real şi angajează opinia publică, iar apoi oferă soluţiile.
  Un exemplu: Favorizează insecuritatea cetăţenilor, apoi guvernarea providenţială salvează naţiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu preţul limitării propriilor libertăţi democratice.

  3. Poporul trebuie permanent pregătit pentru mai rău
  Pentru aceasta: Mecanismele propagandei “albe” (oficială, integral asumată de guvern), “gri” (parţial asumată) şi “negre” (niciodată asumată) trebuie să promoveze imaginea unui guvern în permamenţă preocupat pentru ameliorarea condiţiilor tot mai sumbre ale viitorului. Politicile antipopulare dure se vor aplica gradual, pentru a se preveni ori atenua protestele sociale. În acest fel, cel mai mare rău devine suportabil dacă e administrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.

  4. Poporul trebuie să creadă că şi ceea ce guvernele îi pregătesc spre a trai mai rău este tot pentru binele său
  Pentru aceasta: Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot, dacă e prevenit şi amânat.

  5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu-i permită sesizarea legăturii dintre cauze şi efecte
  Pentru aceasta: Să te adresezi oamenilor ca şi cum ar avea cu toţii o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire superficială, naivă şi cu predispoziţie la intoxicări informaţionale.

  6. Poporul trebuie dezobişnuit să problematizeze realitatea şi să acţioneze sub impulsul emoţiilor
  Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.

  7. Poporul trebuie obişnuit cu satisfacţii ieftine, care să-i ocupe timpul şi să-l demotiveze în atingerea unor idealuri superioare
  Pentru aceasta: Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţional este instrumentul ideal de a tine cetăţenii în ignoranţă şi a manipula opiniile colective după bunul-plac.

  8. Poporul nu trebuie să aiba acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă şi obiectivă
  Pentru aceasta: Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc publicul şi îl ţin legat de emisiuni şi seriale vulgare, ce trag inteligenţa în jos.

  9. Poporului trebuie să-i fie indus spiritul turmei
  Pentru aceasta: Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin o turmă şi sunt uşor de controlat.

  10. Poporul nu trebuie să creadă în existenţa strategiilor şi mijloacelor oficiale de manipulare
  Pentru aceasta: Să apelezi la toate cuceririle ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp, să discreditezi aceste cunoştinţe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare.

  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

  P.S. Draga ” RICA ” din satul cu MINISTRII cum ii place prietenului meu Marian sa spuna , lucrurile sunt DISTORSIONATE , n-am ce sa fac , domnia fanariota si-a pus AMPRENTA pe voi ” amarastenii ”
  Sa fii iubit …
  Cu stima Emil

 6. Rica Venturiano
  24 septembrie 2013 at 23:28

  Dle Emil, ceea ce ati dat dvs ”coy/paste” seamana ”al dracului de mult” cu cele zece reguli ale manipularii postate mai demult de mine. Eu mi-am luat papara de la ”oamenii de bine” ca as fi basist dupa ce le-am postat.
  No comment.

  P.S.
  Eu am ”cedat” de multi ani, si nu mai stau in ”Bucale”. I-am lasat pe Dinu Paturiucii epocii noi sa se simta ”bucuresteni”. 🙂

 7. Rica Venturiano
  24 septembrie 2013 at 23:34

  Mda, totul e discutabil, si totul se raporteaza intr-un fel sau altul la base,nu-i asa???
  Insa nimeni nu aduce in discutie ceea ce conteaza cu adevarat. Se blameaza cianurile, sunt vaitati minerii ca raman someri, dar TOTI ocolesc CAT PIERDE STATUL IN CONDITIILE ACTUALE ALE PROIECTULUI.
  Cineva??? Hai, ca eu sunt catalogat de multi ca fiind basist, dar ”patriotii adedvarati” ce fac, ce zic??

 8. Rica Venturiano
  25 septembrie 2013 at 0:59

  PS
  Nu stiu de ce a aparut asa. Probabil de la system.
  Deci, postul de mai sus se incadreaza in trend-ul “copy/paste” si este un raspuns primit de “omul cu adevarul absolut” la acel “copy/paste” al sau, de pe blogul personal.
  Deci, cum ramane cu RM? Chiar credeti ca o sa aflam CINE e vinovat?? Cine profita de pe urma acestui contract prin care Statul pierde oricum s-ar finaliza??
  Dar trebuie si mintea romanului ocupata cu ceva, sa uite de Regionalizare, de modificarea Constitutiei, nu de alta dar e posibil sa se intrebe cate ceva legat de probleme care il afecteaza major, indiferent ca este din RM sau Buc.

 9. 25 septembrie 2013 at 3:26

  @Theodora
  Da, este si asta o forma de manipulare. Insa eu nu inteleg o treaba… Ciudat ca toata Antena 3 este (sau cel putin asa pare a fi ?!) pentru demararea exploatarii de la Rosia Montana de catre RMGC. Nu mi se pare deloc inteligent!! Mult mai bine ar fi fost daca unii de la Antena 3 ar fi fost pentru, altii si-ar fi exprimat indoiala, ar fi fost impotriva. Pe cand asa postul pierde din credibilitate pentru ca miroase de la o posta a ordin politic, ceva de genul: “nu sustii asa, te dau afara! zbori imediat de aici!”. Iar daca lucrurile stau asa cum ai scris tu aici atunci e si mai grav… Pentru ca sugereaza o imixtiune a conducerii unui partid politic in tactica si strategia editoriala a postului, ceea ce mi se pare catastrofal!! De aceea mult mai inteligent ar fi fost daca ar fi expus si pareri impotriva proiectului de la Rosia Montana pentru a pastra imaginea de post impartial, chiar daca dadeau reclamele ce sustin proiectul – din asta ies bani, inteleg. Dar reclamele sunt reclame si politica editoriala a postului e politica editoriala a postului, nu reclama.

  Pe de alta parte este treaba lor ce sustin si ce nu… Daca nu esti de acord poti sa muti pe alt canal… Se exagereaza foarte mult cu treaba asta: pozitia Antenei 3. Sau pozitia lui Mircea Badea referitoare la acest proiect. Mie nu mi se pare grav ca Mircea Badea sustine proiectul acesta al exploatarii de la Rosia Montana intrucat el nu este politician, nu este membru al guvernului, nu este membru al Parlamentului, nu lucreaza in sectorul de stat, nu e functionar public. Si atunci? Nu putem avea cu totii aceleasi pareri!! Asta e parerea lui, e foarte bine. El, ca persoana privata, poate sa aiba si un contract in acest sens sens cu RMGC, pentru a sustine public exploatarea: din punctul meu de vedere e Ok! Repet, nu putem avea cu totii aceleasi pareri, aceleasi optiuni.

  • 25 septembrie 2013 at 15:16

   Domnule Motan Incaltat
   Am admirat intotdeauna echilibrul dvs. perfect. Chiar si comentariul de mai sus seamana, prin cele doua paragrafe aproape egale ca nr. de randuri si atitudine inclusa, cu prajina din mainile unui circar ce merge pe sarma. Invatati-l si pe noul proprietar al acestui blog cum se face. Poate ar reusi sa faca astfel incat trecerea blogului de la un proprietar la altul sa nu socheze.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58