Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

22 februarie 2024

Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati (alesi) cei care au un venit PESTE 2.000 de lei?


123456

Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati/alesi cei care au un venit PESTE 2.000 de lei?

Patria este norodul iar nu tagma jefuitorilor!

Dragi prieteni, va rog sa fiti calmi, nu am inebunit. Articolul meu este un raspuns la articolul aparut in ziarul gandul.info care are titlul „AŢI FI DE ACORD SĂ NU VOTEZE CEI CARE AU UN VENIT SUB 2.000 de lei?” Daca cei de la ziarul Gandul pun intrebari idioate m-am gandit sa le raspund cu o palma virtuala peste ochi.

Pornind de la realitatea ca, in Romania, clasa mijlocie este aproape inexistenta si ca peste 75% din romani sunt saraci sau reusesc cu greu sa supravietuiasca intr-un mod decent de la o luna la alta, nu credeti ca ar trebui sa ne gandim serios, pentru viitor, sa ne alegem presedintele tarii, parlamentarii, primarii si consilierii locali si judeteni dintre oamenii care stiu pe pielea lor ce inseamna saracia?

Va rog sa raspundeti cu “Da” sau “Nu” la urmatoarele intrebari:

 1. Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati/alesi cei care au un venit PESTE 2.000 de lei?
 2. Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati/alesi cei care au depozite bancare, bijuterii sau alte bunuri in valoare de peste 30.000 de euro?
 3. Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati/alesi cei care nu au fost niciodata someri in cautarea unui loc de munca?
 4. Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati/alesi cei care se ajung cu pensia/salariul de la o luna la alta? 
 5. Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati cei care au firme cu mai mult de 50 -100 de angajati?
 6. Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati/alesi cei care au mai mult de o locuinta si mai mult de un autoturism?
 7. Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati/alesi cei care prin acte si fapte au tradat in ultimii ani Romania si poporul roman?

Daca doriti sa propuneti si alte intrebari va rog sa lasati mesaj. Multumesc!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response “Ati fi de acord sa nu voteze si sa nu aiba dreptul sa fie votati (alesi) cei care au un venit PESTE 2.000 de lei?”

 1. tatomirescu nelly
  2 septembrie 2014 at 9:52

  Da și nu ! Cei săraci ,cei asistați social ,cei cu o educație precară sunt primii manipulabili de către clasa politică în spatele căreia stau cei bogați. Însă totul e discutabil .

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58