Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 decembrie 2023

Avem “Dosarul Telepatia”. Asteptam cu nerabdare Dosarul Teleportarea


Dan Voiculescu

Din ciclul “Traim in Romania. Doamne cu ce am gresit?” va prezentam urmatorul articol:

Scriitorii si cititorii SF din Romania vor fi cuprinsi de entuziasm cand vor descoperi argumentele utilizate de procurorii de caz pentru a motiva masura trimiterii in judecata a lui Dan Voiculescu.

Dragi procurori, oameni buni, ce se intampla cu voi? Nu va dati seama ca sunteti penibili?

Cum ati putut sa folositi asemenea argumente?

Daca continuati asa ne vom teleporta cu totii intr-o tara in care procurorii inainte sa fie angajati fac un consult psihiatric.

În rechizitoriu, Voiculescu este acuzat de tehnici telepatice de influenţare a persoanelor cu funcţie de decizie în procesul de privatizare a institutului în cauză.

La pagina 165 din rechizitoriul ICA, procurorii DNA scriu textual: “Toţi cei implicaţi (…) au acţionat în interesul Grivco SA din considerente telepatice ori din necunoaştere sau prostie”. Dan Voiculescu este suspectat de procurori de utilizarea unor tehnici parapsihologice.”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

16 Responses “Avem “Dosarul Telepatia”. Asteptam cu nerabdare Dosarul Teleportarea”

 1. 29 august 2013 at 17:26

  Chestia cu “considerente telepatice” este pur si simplu sfidare. Este un fel de a zice “C-asa vrem noi!”.
  N-au suficienta saliva – la cat sunt ei de putini si la cat suntem noi de multi – pentru a ne scuipa in ochi.
  E dispretul celui caruia prostia ii da curajul iar curajul ii da puterea in fata celor ce chiar daca pricep si-ar fi destui sa-i faca sa-si inghita sputa (cea mai nevinovata – pana la urma – dintre dejectiile lor), nu indraznesc, iar cei ce ar trebui sa le fie “timizilor” macar semnal de inceput se sparg in cohabitari.

 2. Marian
  29 august 2013 at 19:27

  Este tare rau cand se cearta fostii “colegi ” ….este pacat ! 😉

 3. Emil Vulcanescu
  30 august 2013 at 8:33

  Draga Theodora
  ” Intamplarea ” face ca sa-l cunosc pe D. V. si stiu ca nu este “usa de biserica ” , vinovati pentru subevaluarea si vanzarea ( privatizarea ) institutului sunt slujbasii statului care pentru niste “marafeti” primiti peste salar si-au vandut sufletul ….
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

  • 30 august 2013 at 8:39

   @Emil Vulcanescu
   eu nu stiu daca Voiculescu este vinovat … am vorbit de argumentele halucinante 🙂

   • Emil Vulcanescu
    30 august 2013 at 20:10

    Stiu Theodora !
    Exista un “precedent” , Flacara “Violenta” ! ! !
    Sa fii iubita …
    Cu stima Emil

    • 31 august 2013 at 18:24

     Domnule Vulcanescu
     Exista precedent in Evul Mediu. Inchizitia spaniola si alte tribunale de aiurea judecau, condamnau si executau oameni acuzati de unii – pusi de un stat (deloc laic) sa acuze – de vrajitorie.
     Ne aflam in mileniul III si asa ceva nu poate fi stipulat in documente de stat-laic decat – eventual – sub stampila “strict secret”, cel mult ca “banuiala”, ca eveniment realizat “experimental statistic”.

     Nu exista in nici un cod juridic, civil sau penal, vreo aluzie macar (nu acuza sau incriminare) la telepatie.

     Nu exista aparatura “la purtator” de “interceptare” telepatica sau a telepatiei, iar cea de laborator nu poate da decat rezultate interpretabile subiectiv pe baza reeditarii statistice a unor “fenomene”. Nu spun “interpretabile stiintific” fiindca “stiintifica” nu este decat “abordarea” experimental-statistica a subiectului.
     Cum e cu “detectorul de minciuni”? El poate sa spuna daca un “Da.” sau un “Nu.” este mincinos dar nu poate da un raspuns la “Cine?”, “Unde?”, “Cand?”, etc…

     Sigur, “gura Lumi-i sloboda…” chiar daca incearca statul s-o prinda-n legi dar, “in gura Lumii” si “In Gura Presei”, putem – cel mult – sa belim ochii si sa ciulim urechile si – eventual – sa facem si noi ofertele noastre, ce le avem la inde mana, pe cand, cand vine vorba de lege, se cam schimba lucrurile, belitul ochilor si ciulitul urechilor devin tardive, inchisul ochilor si pleostitul urechilor dovedind si scurtimea tegumentelor (ca la iepuras) si dar si faptul ca ofertele ajung fara acoperire.

 4. 30 august 2013 at 13:01

  Eu sunt cititor de SF, dar incantarea parca nu m-a cuprins. 🙂 Mai degraba plansul.

 5. 1 septembrie 2013 at 0:21

  Exprimarea “au acţionat în interesul Grivco SA din considerente telepatice” este cu totul hilara! Ea dovedeste nu lipsa culturii juridice, ci, inca mai rau, lipsa culturii generale, din care n-ar trebui sa lipseasca, sub nicio forma, cunoasterea excelenta a limbii romane. Or, e limpede ca, astfel folosit, sensul cuvintului “considerente” este o mare taina pentru cel ce l-a utilizat. La fel de bine ai putea spune “considerente feroase”, ” ~ paroase” sau ” ~ albastre”.
  Atit ca incep sa ma intreb daca, la urma urmei, mai are vreo importanta …

 6. treebeard00
  7 septembrie 2013 at 3:13

  @Theodora
  Wake up, Theodora, wake up! Smulge-te din negura minciunii si nu mai pleca urechea la Antene si la Jurnalul National! You can do it 🙂
  Daca citesti fraza din rechizitoriul pe care il gasesti aici, la pagina 164 o sa vezi ca procurorii dezvolta acelasi rationament ca la Nastase: se prezinta o serie de fapte a caror concordanta ar fi fost extrem de putin probabila fara participarea lui Voiculescu.
  Fraza nedistorsionata este urmatoarea:
  “Analiza intregului mecanism: […] – releva de asemenea faptul ca invinuitul si-a folosit influenta politica pentru a controla prin interpusi intregul proces de privatizare […] – o versiune contrara insemnand sa admitem ca toti cei implicati si-au incalcat atributiile de serviciu sau au actionat in interesul SC Grivco SA Bucuresti din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie.”
  Voiculescu nu e acuzat de tehnici telepatice, ci pentru ca si-ar fi folosit inflluenta politica in scopul de a cumpara Interagro la un pret derizoriu.

  • 7 septembrie 2013 at 9:29

   @treebeard00
   acelasi rationament ca la Nastase ????!!!
   Pai cu atat mai grav … “extrem de putin probabila” … Dumnezeule Mare !!!!
   Mai prietene .. apare acolo “tehnici telepatice”? Procurorii aia trebuie trimis la PSIHIATRU urgent
   Cine este vinovat sa raspunda pentru faptele lui dar pe PROBE … nu pe tampenii

 7. K.Samuel
  26 septembrie 2013 at 18:07

  Cum puteti fi atat de ignoranti? Formularea completa este “o versiune contrara insemnand sa admitem ca toti cei implicati si-au incalcat atributiile de serviciu sau au actionat in interesul SC Grivco SA Bucuresti din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie”

 8. 13 august 2014 at 14:32

  cum adica ? nu exista telepatia? pai informatiile de pe net pentru cine sunt? sau va faceti ca nu stiti, a pai, exista draga, si cea asistata, platesti cativa baieti telepatici si ai reusit, a, e bine? TELEPATIA ASISTATA SE FOLOSESTE SI NU MAI FACETI PE NESTIUTORII.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58