Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

26 septembrie 2020

Bai Adrian Fulea, tu chiar nu iti dai seama cat esti penibil sau iti dai seama dar nu iti pasa


medici-apuseni1

Bai Adrian Fulea, tu chiar nu iti dai seama cat esti penibil sau iti dai seama dar nu iti pasa?

Medicul Sorin Ianceu unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a contrazis declaratiile facute de Adrian Fulea, purtatorul de cuvant al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), care a declarat ca medicii supravietuitori  nu au transmis coordonatele GPS si ca medicul Ianceu nu ar fi sunat la 112.

“La ora 17.00, mai aveam un singur telefon. Eu şi medicul Zamfir îl foloseam prin rotaţie. Inclusiv eu am vorbit cu dispecerul de la 112. Cu siguranţă există înregistrări. În acele momente, nu ne-am gândit că trebuie să înregistrăm şi noi convorbirile pentru a ne putea justifica

Chiar eu le-am spus că suntem la jumătatea distanţei Horea şi Beliş, undeva pe partea dreaptă. Ne cereau coordonatele GPS. Eu, personal, nu ştiu să ofer coordonate GPS. Am încercat să le scoatem cu ajutorul Google Maps informaţiile pe care ni le cereau. Ni s-a spus că vom primi un mesaj de la operatorul de telefonie mobile care va conţine şase cifre şi cu ajutorul cărora ne vor putea locazia. Eu personal nu îmi aduc aminte să fi primit vreun mesaj de la compania de telefonie mobilă”, a precizat medicul Sorin Ianceu.

Cred ca nu mai dureaza mult si Basescu, Opris, Fulea si restul haitei vor declara ca medicii Radu Zamfir si Sorin Ianceu au sabotat actiunea de salvare.

”Serviciul de Telecomunicaţii Speciale protestează ferm faţă de afirmaţiile potrivit cărora doctorul Radu Zamfir ar fi trimis coordonatele geografice prin sistemul 112. Dânsul a descris doar ce vedea în jurul său şi pe un ecran de telefon mobil, începând cu ora 19.30, doctorul Zamfir indicând ca şi coordonate ora afişată pe telefonul mobil, respectiv: 19,33,20/1, iar peste patru minute 19,37,20/1 care evident nu sunt coordonate geografice. La solicitarea dispecerilor de a trimite o coordonată care începe cu 46, a refuzat să mai dea alte informaţii, spunând că a transmis informaţiile şi că nu mai dă nimic”, se arata intr-un comunicat al purtatorului de cuvant al STS, Adrian Fulea.

Foto preluata de pe site-ul www.sanatateabuzoiana.ro

Ce aveti bai cu Marcelus?

Supozitii

De ce nu ii mai dai o stea lui Opris, Basescule? La cat este el de minunat ar trebui sa fie plin de stele.

De ce tace Basescu Traian?

Cine sunt cei care au comunicat coordonatele gresite catre echipele de salvatori?

Parca nu au vrut sa ii gaseasca.

O demonstratie de neputinta si o incapacitate grava de comunicare si colaborare

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses “Bai Adrian Fulea, tu chiar nu iti dai seama cat esti penibil sau iti dai seama dar nu iti pasa”

 1. Tudosia lazăr
  4 februarie 2014 at 16:19

  Când văd atâta nesimţire din partea sts ului şi chiar a lui băsescu, mă ia cu graţă, pe cuvânt. Dar ce mă mai miră……?

 2. Emi Vulcanescu
  4 februarie 2014 at 20:26

  Draga Theodora
  Vezi !, nu degeaba spunea Ceasca , ca suntem tara TUTULOR Posibilitatilor !
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 3. Judyindesguise
  4 februarie 2014 at 20:43

  Ca sa ma pastrez in tenta de pamflet, as spune ca Dl Fulea inFule’ca KKt.
  Nu stiu daca isi mai da seama de ceea ce inFule’ca si ce nu (se pare ca nu are la d-sa nici gustul nici mirosul (SNV-ul) si ca ar trebui intvestigat ca “pacient” de “prietena noastra” – stiti care), dar inFule’carea sa este in afara oricarei logici.

  Adica: dincolo de faptul ca Dr. Zamfir avea un telefon prea destept pentru el (el fiind(?) un oligofren(!) cu supertelefon si – culmea – si superdiploma in medicina), nici nu avea interesul sa fie gasit, afland-se “naufragiat” la soare, pe o plaja divina, inconjurat de bastinase superbe, din a caror gratii Fulea si ai lui sa chinuiau sa il extraga.
  Pai, ce? Cum sa le dea coordonatele “naufragiului”. L-ea dat ora exacta.

  Le-o fi dat si ora exacta intr-un tarziu… In fond, mai intai, STS-ul trebuia sa se localizeze pe el insusi, sa afle coordonatele KKt-ului ce urma sa-l inFULE’ce, (macar fusul daca nu si emisfera), daca localizarea facuta (mura-n muie) de chiar victimele accidentului, nu erau in stare s-o foloseasca.

  Parerea mea e ca scandalul asta este intretinut in momentul de fata, prelungit voit si artificial cu orice tampenie, pentru a nu fi repuse pe tapet afacerile Nana si Gazprom a caror protagonista poarta numele de BaSSescu. Joana BaSSecu.

 4. 4 februarie 2014 at 21:09

  Theo, tu nu-ti dai seama ca astia sint vaccinati?

Lasă un răspuns