Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

23 iulie 2024

Basescu are nevoie de vinovati ca sa isi acunda esecurile – Intrarea Romaniei in spatiul Schengen depinde de demiterea ministrului Transporturilor Relu Fenechiu zice Basescu Traian


Relu Fenechiu

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen depinde acum de demiterea ministrului Transporturilor Relu Fenechiu zice demisul basescu traian.

Asa cum a depins si de condamnarea POLITICA a fostului prim-ministru Adrian Nastase.

Mai functioneaza in Romania prezumtia de nevinovatie?

Adica o persoana care este parte intr-un proces mai este considerata nevinovata daca nu exista o hotarare judecatoreasca (definitiva) de condamnare?

Fenechiu il acuza pe Basescu ca i-a fabricat dosarul.

Traian Băsescu mi-a fabricat dosarul și acum îmi cere să plec pentru că am dosar penala spus Relu Fenechiu.

Basescu Traian  avut de negociat timp de 8 ani intrarea Romaniei in Spatiul Schengen. Nu a reusit si pentru asta ii trebuie ca de obicei cel putin un vinovat. Intodeauna altii sunt de vina. El vrea dar nu il lasa politicienii cei rai.

Vinovatul de serviciu este acum ministrul Relu Fenechiu.

Isi mai aduce aminte cineva de Teodor Atanasiu?

“În perioada 2001-2004, Guvernul Nastase  a negociat cu succes :

 1. eliminarea vizelor de călătorie pentru români în spațiul Schengen;
 2. aderarea României la NATO;
 3. soluționarea datoriei “Suedeze”, coborând-o de la 1-3 miliarde dolari la 120 de milioane dolari, plătibili în doi ani;
 4. obținerea statutului de “economie funcțională de piață” de la SUA și UE;
 5. finalizarea negocierilor pentru 31 de capitole (inclusiv pentru “justiție și afaceri interne”) cu 25 de state membre în vederea aderării la UE.

Traian Băsescu a avut de negociat, timp de 8 ani, singura temă – intrarea deplină a României în Spațiul Schengen și a ratat-o în mod jenant.

Sigur, pentru rațiuni de ordin intern, legate de lupta cu adversarii politici, împreună cu Monica Macovei, el a folosit în acest scop MCV-ul. Ulterior, MCV-ul s-a întors împotriva sa, ca un bumerang. Din păcate, și împotriva României.”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses “Basescu are nevoie de vinovati ca sa isi acunda esecurile – Intrarea Romaniei in spatiul Schengen depinde de demiterea ministrului Transporturilor Relu Fenechiu zice Basescu Traian”

 1. 19 martie 2013 at 9:10

  Theo, de ce n-ai lasat si celalalt comentariu?

 2. 19 martie 2013 at 9:43

  Nu ma refer la comentariu de-al meu, ci de-al “prietenului meu”. Cel putin aparea dupa ce ai postat tu topicul. Si era de fapt singurul.
  Nu ma intereseaza in mod deosebit, ci ca fapt divers. Blogul tau, faci ce vrei cu el, 🙂

 3. 19 martie 2013 at 16:37

  Las-o asa, ca oricum nu conteaza. Puteam insa sa jur, ca singurul care postase un comment la acest subiect era “Incognito” 😀

  • 19 martie 2013 at 17:36

   @Rica Venturiano
   nu am sters nimic … este ultima oara cand scriu asta .. iti dai seama ca daca stergeam nu aveam nici o problema sa spun 🙂

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58