Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 mai 2021

Basescu ataca si PNL-ul si PSD-ul intr-o singura fraza


Luni seara, LaB1, presedintele Basescu a declarat ca, din punctul lui de vedere, liberalii din Europa sunt de centru-stanga, orientare pe care, normal ­čśÇ┬á o au si liberalii romani.

Si ca sa fie socul si mai mare, Basescu afirma ca PNL e mai la stanga de PSD.

Parerea mea este ca, prin afirmatia asta Basescu ataca si PNL-ul si PSD-ul intr-o singura fraza.

Ce rezulta de aici?

Pe de o parte PD-L-ul este singurul partid de dreapta din Romania si deci nu are concurenta pe aceasta parte a esicherului politic.

Daca PNL-ul este de stanga, ­čśÇ atunci, normal ar fi, ca alegatorii de dreapta care au votat cu acest partid sa migreze la PD-L.

Daca PNL-ul este de stanga, de ce vrea PD-L-ul (care este de dreapta :D) sa intre la guvernare cu un partid care (zice el) este mai la stanga decat PSD?

Daca PNL-ul este mai la stanga decat PSD ­čśÇ , atunci PSD-ul are o problema foarte grava deoarece risca sa piarda din electoratul tinta, electoratul care voteaza stanga din convingere.

Practic Basescu le si vede pe cele doua partide încăierându-se pentru castigarea electoratului de stanga, asta in timp ce, partidul dansului sa se lafaie pe toata partea dreapta a politicii romanesti.

Interesanta incercare! Nu-i asa?

ÔÇ×Hai sa fim seriosi. Cred ca trebuie sa terminam si cu povestea asta, liberalii de dreapta… Liberalii in Europa nu sunt de dreapta, sunt de centru-stanga. Iar ai nostri sunt mai la stanga de PSD. Ca sa fim clari. (…) Sunt mai la stanga de PSDÔÇŁ

Tags: , , , , , , , , , , ,

No Responses “Basescu ataca si PNL-ul si PSD-ul intr-o singura fraza”

 1. olimpiu65
  14 aprilie 2010 at 10:53

  http://www.filmeonline.org/zeitgeist-addendum-2008-film-online/
  e continuarea prtimului documentar trimis. ofera o perspectiva profunda asupra a ceea ce inseamna FMI si Banca Mondiala
  ma bucur pt simpatiile mele liberale si pt faptul ca liberalii se bat cu disperare si de unii singuri impotriva acordului cu FMI pe care Base vrea sa-l prelungeasca. apropos partidul FIDESZ din Ungaria a castigat zdrobitor alegerile cu laitmotivul: renegocierea acordului cu FMI considerat ,,nenecesar si abuziv”
  sper ca si liderii PSD sa inteleaga si sa se alature acestui efort si sa ralieze cetatenii…majoritatea, altfel vom fi sclavi multe generatii de acum incolo

 2. 14 aprilie 2010 at 12:19

  Theodora,Basescu este obsedat de distrugerea PNL si a PSD,vezi si pragul de 10% pe care vrea sa-l impuna cand va exista Parlamentul Unicameral,o zi minunata ­čÖé

 3. matilda
  14 aprilie 2010 at 12:23

  Cum electoratul nostru ├«nc─â voteaz─â conform simpatiilor personale, pseudo-teoria lui B─âsescu e nul─â din punct de vedere electoral. Nemaidiscut├«nd faptul c─â PDL nu are nici ideologie, nici orientare ! Este partidul ┼čp─âgarilor ┼či manipulatorilor.
  Constat c─â ├«nc─â mai ai r─âbdare s─â-i prive┼čti pe cei de la B1! Pentru mine labe unu, otv ┼či etno nu exist─â ! Am suficiente motive de stres, nu-mi mai trebuiesc altele…

 4. Lulutza
  14 aprilie 2010 at 12:34

  Abureli de activist de profesie, de mediocritate parvenita si imbogatita ilicit, din lefuri de la buget! Ietete, ce mare hanalist politic a devenit fostul PCR-ist securist si sef (militar) prin Ministerul Transporturilor ceausist!!!

 5. 14 aprilie 2010 at 14:02

  B─âsescu sa se duc─â sa mai citeasc─â ceva istorie. Un partid care sus╚Ťine mediul de afaceri ╚Öi este alc─âtuit ├«n mare parte din oameni de afaceri, mai mari sau mai mici, nu are cum sa fie de st├«nga. Daca zicea de liberalii de peste Ocean, atunci da, eram de acord, dar vorbim de alta m├«ncare de peste.

 6. 14 aprilie 2010 at 14:19

  I-a atacat si pe ai lui, dar ii lauda pe independenti.
  Ce om!

 7. olimpiu65
  14 aprilie 2010 at 16:02

  tov Basescu nu cunoaste si nici nu da o ceapa degerata pe doctrine politico-economice. arunac in stil caracteristic cate o petarda in parte pt electoratul propriu idiotizat care habar nu are decat de manele, galeti portocalii si pomeni in bani, parte pt a enerva electoratul liberal in special
  in sec XIX liberalii s-au situat mai la stanga spectrului politic dreapta traditionala fiind acaparata de partidul conservator. dupa 1918 prin alianta partidului national al lui Maniu cu cel taranesc al lui Mihalache taranistii au ocupat spectrul stangist in lipsa unui puternic partid social-democrat iar liberalii s-au trezit in dreapta. daca in PE grupul ALDE e la stanga unde naiba e PES???
  sau revenind la Romania: masuri liberale in economie promovate de Petre Roman si Adrian Nastase au dus FSN si PSD la dreapta???
  Base daca nu stie astea ar putea sa invete nu e tarziu niciodata sa te apuci de citit, iar daca le stie si vb in dodii, sa-l asculte prostii!!!

 8. 14 aprilie 2010 at 17:01

  Saracul BAse, a luat-o la vale rau de tot!

 9. 14 aprilie 2010 at 20:58

  Or, nu ti-am spus bancu` cu barbatusul?

 10. 14 aprilie 2010 at 21:57

  Ei, da, ce n/ai ├«n┼úeles? ├Äl m─ân├«nc─â p─âs─ârica..a┼ča c─â a trebuit s─â mai inventeze ┼či el ceva..precum ─âia din PD-L cu ‘organiza┼úia lor de think-tamk(ce fac eu, zic c─â ┼či ei-ele fac asta de fapt..): g├«ndesc cu toate-to┼úii a┼ča de ‘tank’ ├«nc├«t nu mai ┼čtiu cum s─â-i t├«mpeasc─â ┼či s─â-i lase f─âr─â bani pe rom├«ni..cu popii lor cu tot..
  ntreba┼úi-l pe dl. Petre Roman ce i-a f─âcut popa ├«n biseric─â ca s─â ‘├«i aduc─â pruncului ├«n via┼ú─â pe Dumnezeu’..fir’ar ale dracului de lepre cu toate-to┼úi ─â┼čtia care au min┼úi prea odihnite ├«nc─â din na┼čtere..Ami N!!

 11. 15 aprilie 2010 at 7:15

  Eu de mult─â vreme nu m─â mai uit ├«n gura acestui ins…

Las─â un r─âspuns