Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2023

Basescu incalca spiritul Constitutiei. UE se face ca nu vede


basescu traian aple USL

Basescu incalca spiritul Constitutiei prin campania pe care o face Partidului Miscarea Populara – PMP, a anuntat ca va vota cu partidul Elenei Udrea (?!) la europarlamentare si a semnat o petitie initiata de PMP. Sigur ca o sa imi spuneti ca nu este nici o noutate. Basescu a incalcat Constitutia Romaniei ori de cate ori a avut nevoie. UE se face ca nu vede.  Noi ce facem? Daca noi nu reactionam nu putem sa avem pretentia sa reactioneze altii.

Ar fi interesant totusi sa aflam ce parere au ambasadele tarilor membre UE, José Manuel Durão Barroso, cancelarul Germaniei Angela Merkel, Viviane Reding, Mark Gitenstein si desigur nu in ultimul rand Departamentul de stat al SUA despre incalcarea repetata a Constitutiei Romaniei de catre Basescu Traian, insul care a fost demis in 2012 prin votul a 7.4 milioane de romani.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses “Basescu incalca spiritul Constitutiei. UE se face ca nu vede”

 1. Emi Vulcanescu
  15 martie 2014 at 16:36

  Draga Theodora
  UE nu vede fiindca priveste prin ochiul de “sticla” a lu’ Satanail Cotrocensis .
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

 2. ALM
  15 martie 2014 at 18:02

  Eu cred că orice alăturare între cuvintele Constituţie şi Băsescu este o blasfemie. Dar, în cazul sesizării dvs, chiar nu văd ce articol din Constituţie este încălcat. Băsescu “lucrează” cu Constituţia în mână: scrie că n-are voie ceva, nu face! Nu scrie, atunci interpretează “litera şi spritul” conform “măreţiei dreptului”!
  Are voie să “iubească” un partid? Are, că poate vota! Are voie să dea curs invitaţiilor partidelor la Congrese sau la alte întruniri ordinare? Are, că trebuie să cunoască nemijlocit politica internă! Are voie să semneze petiţii populare (contra mere)? Are, că nu scrie nicăieri că n-are!
  Habar n-am ce ar spune “popularii” înşiraţi de dvs, dar nu cred că-i mai interesează. El este un “trecut”, nicidecum un “viitor”.
  Să vă lămuresc de ce nu poate fi “amendat” acum. Părinţii Constituţiei României nu şi-au închipuit că un caracter mizerabil poate ajunge Preşedinte. Nu şi-au închipuit că electoratul poate fi păcălit în masă de un cabotin. Nu şi-au închipuit că organismele de forţă ale statului sunt gata să ofere slugi şi cozi de topor …

 3. Tudosia lazăr
  15 martie 2014 at 19:50

  Este şi vina celui care are datoria să prezinte realitatea din ţară în adevătata ei haină şi nu numai odată ci de câte ori este nevoie până se va face auzit. Nu prea ştiu ministrul de externe ce păzeşte că nu se prea vede activitatea d-nealui. Or mai fi şi alţi competenţi care să lupte pentru adevăr şi care dintr-un motiv sau altul cam dorm pe banii contribuabilor.Cât despre musiu 666, mă repet, aşteptaţi-vă la orice de la d-lui, mintea-i lucrează doar la ce-l doare mai tare şi cu aşa prieteni în UE …..va avea şi reuşite dacă nu se va găsă cineva care să-i anihileze intenţiile.

 4. 15 martie 2014 at 22:53

  s-au hotarat s ainchida ochisorii!:))

 5. Judyindesguise
  15 martie 2014 at 23:23

  Chiar mi-ar place sa ma acreditezi pe langa cele enumerate, sa le pot lua un interviu (macar intrebarea cu pricina), la ei acasa – sigur, doar daca nu cumva iti faci tu timp, din pozitia de patroana a blogului.
  Nu ma supar nici daca ii trimiti pe dl ALM, dl EMIL sau dl MARIAN. Poti s-o trimiti sipe tanti farmacista.
  Ma supar insa daca ii trimiti pe baSSistii – mai vechi sau mai noi pe blogul tau – sa faca mancatorie alaturi de Macaveaua & comp., – si le mai si decontezi cheltuielile.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58