Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

23 iulie 2024

Basescu insista sa joace desi nu mai are scena si spectatorii il huiduie. Basescu vrea un nou referendum pentru Parlament unicameral cu 300 de membri.


Basescu arlechin

Basescu insista sa joace desi nu mai are scena si spectatorii il huiduie

Asa cum ne-a obisnuit demisul Basescu Traian incearca din nou sa genereze scandal. Lui Basescu Traian nu ii place deloc linistea pentru ca este un individ conflictual. Daca nu exista nici un conflict atunci il provoaca. Nu se poate construi nimic in scandal. Basescu Traian nu are nici o problema cu asta pentru ca el nu vrea sa construiasca nimic. Lui ii place sa dezbine, sa darame, sa demoleze si numeste asta reforma. Unde s-a apucat el sa faca “reforma” s-a ales praful si pulberea.

Basescu a anuntat ca a declansat procedura unui referendum vizand Parlamentul unicameral cu cu 300 de membri.

Basescu a declarat ca va emite decretul in functie de modul in care Parlamentul va respecta vointa poporului exprimata în 2009. Sigur ca nu spune nimic despre referendumul din 2012 cand 7.4 milioane de romani i-au spus sa plece acasa.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses “Basescu insista sa joace desi nu mai are scena si spectatorii il huiduie. Basescu vrea un nou referendum pentru Parlament unicameral cu 300 de membri.”

 1. ALM
  12 iunie 2013 at 20:01

  Mereu am spus că Băsescu nu va rezista până la sfârşitul mandatului fără să bage băţul prin gard. Dacă treaba cu referendumul este în coadă de peşte, numirea criminalului Duţă în consiliul de administraţie al CNS, este culmea provocării şi a încălcării pactului de coţăială.

  • 12 iunie 2013 at 23:43

   @ALM
   Eu eram convinsa ca basescu nu o sa se abtina.
   Cand am auzit de Duta mi-a crescut imediat tensiunea si m-a apucat si durerea de fiere.
   Este revoltator !!!

 2. 12 iunie 2013 at 22:57

  Basecul are scena, numai ca nu mai e sus, e jos, intocmai ca pustiul pe care nu l-a lovit nici cu pumnul in gura, nici cu pumnul in plex. Sta acolo jos si din cand in cand cere palme, numai ca n-are cine sa i le dea, fiindca cine e acum sus pe scena zice in mintea sa cohabitanta ca in felul asta il pedepseste cel mai rau pe basesc, cand cere o palma sa-i dea o Codruta la DNA, cand mai cere una sa-i dea un Morar la CCR si tot asa, sa-l doara, spre satisfactia a 7 400 000 de romani ce au votat asa, ca poanta, urcarea pontosului pe scena si trimiterea basescului la gherla.
  Dreptatea?
  Era! (pe cand nu s-a vazut).
  Azi?
  O vedem…
  Si…?!
  Nu e!

  P.S. Rog frumos pe Dl Eminescu sa ma ierte daca i-am zapacit nitelus semnele de punctuatie; de-aia nici n-am mai indraznit sa pun ghilimele.

  • 12 iunie 2013 at 23:47

   @incognito
   7.4 milioane de palme ii dau aia care au votat ca el sa plece

   • Marian
    13 iunie 2013 at 8:23

    Asta-i rezultatul coabitarii draga Teo , asta-i rezultatul coabitarii ! Aia 7.4 milioane ..”.aia care au votat ca el sa plece ” aia-si dau palme dar ….si le dau lor atunci cand se privesc in oglinda ! Printre ei ma numar din pacate si eu si … pe cinstea mea daca puteam sa-mi inchipui macar figura asta …atunci in Ianuarie 2012 .

 3. snapshot
  13 iunie 2013 at 13:29

  sunt un idiot !!!!

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58