Basescu intre stomatologie, chirurgie estetica si medicina legala


Dupa ce a cochetat cu virusologia incercand fara succes sa ia fata secretaului de stat de la Ministerul sanatatii, dl profesor doctor Adrian Streinu Cercel, domnul presedinte Basescu recidiveaza.

Intr-o conferinta de presa dl presedinte ne avertizeaza ca in cei 15 ani petrecuti pe mare (ca  SI comandant de nava de mare tonaj) a invatat sa scoata coltii rechinilor.

De ce un comandant de nava avea asemenea preocupari stomatologice nu pot sa inteleg. Probabil ca era foarte invidios pe medicul navei care prin atributiunile sale de serviciu reusea sa starneasca mai multa durere si frica printre membrii echipajului decat el, diatmai comandantul  🙂

Opozitia de conjunctura zisa si de la GRIVCO, il suspecteaza insa ca este mult mai atras de chirurgia estetica. In sprijinul ei a aprut pe site-ul ziarului on-line Gardianul,  filmul in care Basescu,  nemultumit de trasaturile faciale ale unui copil incearca sa ii remodeleze fata dupa gustul lui (sper ca nu dupa chipul si asemanarea sa 🙂 ).

Dupa cat de rau merg treburile in tara si daca va fi, Doamne fereste, reales, Basescu va avea ocazia sa isi schimbe din nou specializarea in medic de medicina legala, adica sa se ocupe de autopsia cadavrelor cetatenilor romani  care vor muri de foame, frig si/sau AH1N1. Cu un minsistru al Sanatatii ca dl Videanu succesul va fi asigurat.

Noi cei care vom supravietui (vezi ca nu mi-a disparut optimismul) vom asista inamrmuriti la „specialistii” basescieni care pe toate posturile de televiziune si ziarele aservite PDL-ului  ne vor explica ca ce vedem noi nu este adevarat si ca oamenii nu au murit de foame, frig sau gripa porcina ci de ras, voie buna si bunastare sociala.