Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 decembrie 2022

Basescu Traian, fostul presedinte al Romaniei, demis la refrendumul din 2012, are idei cu privire la noul acord al Romaniei cu FMI si se teme de decizii populiste


Basescu Traian a fost demis

Basescu Traian, fostul presedinte al Romaniei, demis la refrendumul din 2012, are idei cu privire la noul acord al Romaniei cu FMI si se teme de decizii populiste

Basescu Traian a primit-o astazi la Palatul Cotroceni, pe directoarea generala a Fondului Monetar International Christine Lagarde.

Asadar un individ care ocupa ilegitim functia de presedinte al Romaniei,  se duce la Cotroceni prin abuz de putere si uzurpare de calitati oficiale, mimeaza functia de presedinte si semneaza acte in numele Romaniei s-a intalnit cu directoarea generala a FMI Christine Lagarde.

Nici un alt presedinte de tara nu a facut mai mult rau tarii in care a fost ales decat Basescu Traian. Despre felul in care a fost ales de doua ori presedinte al Romaniei se pot spune multe. Sunt din ce in ce mai multi romani care cred ca Basescu a fraudat alegerile si in 2004 si in 2009.

“Am câteva idei referitoare la acest nou acord. În primul rând, cred că în calitate de ţară care a semnat deja Tratatul fiscal trebuie, din punctul de vedere al FMI, să ţintim obligaţiile stipulate în acest tratat. În al doilea rând, suntem pe drumul bun în ce priveşte macrostabilitatea economică, dar acest proces nu s-a consolidat şi trebuie să lucrăm din greu pentru a menţine macrostabilitatea economică. Dacă ne uităm la cifre, putem constata uşor că doar prin câteva decizii populiste putem dezechilibra foarte uşor România. Iar această tendinţă există în acest moment în România

“Am reuşit să finalizăm al doilea acord cu FMI. Să fim cinstiţi, au fost câteva probleme, dar, cu bunăvoinţa tuturor, acordul a fost finalizat. Acum trebuie să pornim unul nou. Voi fi direct. Iniţial, Comisia Europeană nu prea a fost în favoarea unui nou acord, doar pentru că nu au astfel de reglementări referitoare la ţări cărora nu li se mai aplica procedura de deficit bugetar excesiv – ştiţi problema…dar am reuşit să avem o înţelegere cu Comisia Europeană, acum putem continua”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 Responses “Basescu Traian, fostul presedinte al Romaniei, demis la refrendumul din 2012, are idei cu privire la noul acord al Romaniei cu FMI si se teme de decizii populiste”

 1. Marian
  16 iulie 2013 at 19:25

  Chiar nu reusesc sa inteleg aceasta dilema ! Adica …cam peste tot pe unde si-au bagat astia de la FMI nasul…s-a cam ales praful : in Grecia planurile ” salvatoare ” ale FMI se dovedesc catastrofale , ungurii….vad ca le-au cam dat papucii …numai noi suntem laudati de madamme Lagarde iar imbecilul asta de matroz chior asi mai si asuma cu mandrie patriotica ” laudele ” astora de la fond de parca el ar fi fost acela care s-a pomenit cu pansia sau salariul ciuntit , de parca el si gasca lui de banditi , au trait ” auster “, iar acum….vrea sa ” continue !!!Cat de ticalos poate fi ? Pai de unde scoate el gologanii sa le returneze alora de la FMI imprumuturile ?Vinde fabrica de inghetata …scoate de la saltea milioanele facute de pe vremea cand facea bisnita cu bluejeansi si …elastice ? Ai da fie-sa din …” vanzarile anterioare ” ? Mai nu stiu cand spunea ca ” ar cam fi cazul sa se incheie cu imprumuturile de la FMI ” sau daca totusi o vom face , acei bani sa fie folositi doar ca …rezerva in caz de mare nevoie …acum o intoarce ca la Ploiesti ? Bai frate asta minte cum respira !!!! Cine mortii masii l-a ales pe jagardeaua asta presedinte frate , sau mai corect : cine mortii ma-sii ai asigura astuia spatele ??? ?

  • 16 iulie 2013 at 19:39

   @Marian
   Foarte ticalos, nu returneaza el, noi returnam … si nepotii nostri vor returna cred 🙁
   cine sa il sustina, aia al carui sluga este … aia care l-au tinut la Cotroceni impotriva vointei noastre

  • Emil Vulcanescu
   16 iulie 2013 at 21:04

   Draga Marian
   Dupa parerea mea , miza ii mult mai mare , nu faptul ca platesti niste dobanzi la imprumuturile care “guvernele” le-au luat de la FMI ci faptul ca de la 01. 01 .2014 , STRAINII pot cumpara “teritoriul” Romaniei ! ! ! iar ai nostrii “rumani” nu-si dau seama sau nu vor !
   Ungurii si-au dat seama ce vor cei de la FMI , au nationalizat fondurile private de pensii si … le-au inchis si reprezentanta de la Budapesta !
   Tucu-te

   Acum Asculta

   http://www.youtube.com/watch?v=SBmAPYkPeYU&nofeather=True

  • 17 iulie 2013 at 5:22

   @Marian
   Eu nu cred ca i-a convenit cum a pus Lagarde problema…

 2. Theo
  16 iulie 2013 at 19:51

  Mai, cat de ticalosi sunteti, daca si acum va faceti ca …. din usl au 70% si toata tara la degetul mic?
  Unde sunt promisiunile sclerozatului liberal si ale premierului xerox ca nu vor mai incheia un nou acord, ca nu vor da OUG-uri (au dat peste 90, record absolut)?
  Daca chiar aveti impresia ca betivanul de la cotroceni taie si spanzura in tara asta, aveti grave probleme.

  • Marian
   17 iulie 2013 at 8:49

   Da ba Theo ai dreptate si tu pana la un punct si anume pana la chestia cu ” betivanul de la Cotroceni care taie si spanzura ” . De aici ….chiar nu mai ai dreptate ! ” Betivanul ” chiar taie si spanzura , Ponta coabiteaza iar Crin …se afla in vacanta si ” vizita de lucru ” in SUA 😉 . Om e si el nu ?

 3. 16 iulie 2013 at 21:50

  Base’ a turnat GUVERNUL, pentru ca este un turnator profrsionist format la scoala turnatorilor activi, inca din tineretile sale. Ba mai mult, lasa impresia ca a fost racolat de o agentura straina in folosul careia lucreaza. Actioneaza ca un criminal industrial, impotriva tarii sale. E groaznic!!!

 4. moromete
  24 iulie 2013 at 21:29

  Din gitul sticlei —-am idei pe*n toate .
  Pe toti o sa va dau pe spate.

Lasă un răspuns