Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

8 decembrie 2023

Basescu Traian, individul care ocupa ilegal functia de presedinte al Romaniei, vrea sa colaboreze cu un condamnat pentru terorism?


tablou basescu 1

Basescu ii propune condamnatului pentru terorism Omar Hayssam sa colaboreze cu insitutiile statului (citeste cu procurorii si judecatorii numiti de el) ca sa nu i se mai cumuleze pedepsele?

Basescu Traian, individul care ocupa ilegal functia de presedinte al Romaniei, vrea sa  colaboreze cu un condamnat pentru terorism?

“Avand in vedere varsta si faptul ca are trei condamnari, nu cred ca la cumularea pedepselor va ramane doar cu 20 de ani, daca ma uit la Gigi Becali, poate ca e mai bine sa coopereze cu institutiile statului roman.” … “25 de ani sunt multi si cand ai varsta inaintata sunt chiar mult prea multi.”

 “Am vazut sintezele pentru ziua de azi, presa si cetatenii au foarte multe intrebari legate de relatiile lui politice, de cum a dobandit averea, cum a finantat partide, cum a facut trafic de tigari si alcool fara sa fie depistat, cum a facut trafic de arme, daca a facut, dar acestea sunt de acum problemele procurorilor si judecatorilor.” …. “Ii dau dreptate consilierului Chifu, probabil sunt destui care sunt nelinistiti.” a declarat Basescu Traian.

Daca Omar Hayssam ajunge in mainile procurorilor “care il au pe nasul in suflet” va spune si ce a facut si mai ales ce nu a facut dar trebuie sa recunoasca ca a facut.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses “Basescu Traian, individul care ocupa ilegal functia de presedinte al Romaniei, vrea sa colaboreze cu un condamnat pentru terorism?”

  1. 22 iulie 2013 at 16:16

    “Ii dau dreptate consilierului Chifu, probabil sunt destui care sunt nelinistiti.”
    Inclusiv dl Traian Băsescu 🙂

  2. 22 iulie 2013 at 21:56

    Nici un presedinte adevarat al vreunui stat nu s-ar putea cobora pana la nivelul asta, de derbedeu, asa cum nici un derbedeu nu se va putea ridica la nivelul de sef de stat. Poate numai de baSSedinte.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58