Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 decembrie 2022

Basescule, probleme ma?


basescu foto intact

Basescule, probleme ma?

Te-au suparat rau membrii plenului Consiliului Superior al Magistraturii – CSM ca au indraznit sa sesizeze Inspectia Judiciara in legatura cu declaratiile tale privind dosarul Microsoft? Te-a suparat domnul judecator Horatius Dumbrava?

Te simti abuzat?!  De ce nu i-ai spus asa cum stii tu sa spui: “Nu e bine domnule judecator. Nu e bine”? Sau pe judecatorul Horatius Dumbrava nu l-ai facut tu judecator? 

Ce oameni rai? Cum sa indrazneasca mai sa nu il respecte pe presedintele DEMIS al Romaniei?

Tu Basescule zici ca nu ai influentat justitia cand ai iesit in declaratie de presa si ti-ai dat cu parerea care persoane din dosarul Microsoft sunt vinovate grav, care sunt mai putin vinovate si care nu apar inca in dosar dar sunt mari sanse sa apara? Daca nu este influentarea a justitiei atunci ce este, o discutie amicala de la Ciresica?

Din declaratiile lui Basescu Traian:

L-am sunat pe preşedintele CMS, l-am informat asupra punctului meu de vedere.”

“Consider că s-a făcut un abuz împotriva preşedintelui. Dacă se mai repetă, voi reacţiona de acum de fiecare dată.”

“Problema Lukoil: discut doar ameninţarea, presiunea făcută de un lider al companiei Lukoil împotriva procurorilor şi a Guvernului. Dacă mâine Lukoil va stabili să nu reia producţia cer Guvernului să fie pregătit să preia rafinăria de la Ploieşti. Asta depăşeşte limitele unei companii care vrea sau nu vrea.”

Tags: , , , , , , , , , , , ,

8 Responses “Basescule, probleme ma?”

 1. grigore
  9 octombrie 2014 at 19:19

  microsoft se va intinde si in rcs-rds la milioane de euro ! deoarece sa jucat sub centura ! sa vazut pe wi fi ca semnalul este protejat de romtelecom

 2. 9 octombrie 2014 at 22:08

  Doamne, Doamne… am scăpat de Ceauşescu şi ne-am procopsit cu domn Băsescuu….Cum le mai ştii tu bibicule pe toate!

 3. KKK
  10 octombrie 2014 at 6:28

  asta e viata! banii oligarhilor rusi au fost buni in campania din 2009, acum beneficiaza noul pudel al lui Putin de ei si e normal ca Base sa scoata flacari pe…nas!!
  m-as fi bucurta ca tovarasul premier si tovarasul rpesedinte sa vina cu solutii si cand rusii de la Mechel au inchis metalurgia in Campia Turzii si au redus-o pe cea din Targoviste amenintand cu distrugerea si acolo
  dar , ma rog, nu e campanie toata ziua ,iar politicienilor nostri nu le pasa decat de voturile noastre!!

 4. grigore
  10 octombrie 2014 at 11:38

  SAU INTORS VREMURILE DOMN PRESEDINDE DOSARUL GAZPROM VINE DE UNDE NU TE ASTEPTAI PE LA LUKOIL!

 5. Marie
  10 octombrie 2014 at 16:32

  Ieri
  -am vazut un spectacol grotesc, demn de sectia de furiosi a unui anumit lacas, transmis de la cea mai inalta tribuna a tarii.
  -am vazut o propaganda desantata a presedintelui pentru Gazprom
  -am vazut amenintari la adresa primarilor
  -am vazut amenintari cu date furnizate de serviciile secrete si folosite in interes personal de presedinte.
  Ieri a dovedit din nou ca deviza lui este : Dupa mine potopul! Nu conteaza romanii, nu conteaza tara, conteaza doar ce zic si vreau eu.

  Si tot ieri
  am vazut un liberal (Dan Mihalache) care o face sluga pe Gabi Firea.
  -am vazut cum un membru al CA al TVR care este platit din banii romanilor si care este si consilierul personal al lui Johannis cere 100.000 ron amenda pentru Gabi Firea.
  -am vazut ca multi candidati de dreapta fac jocul presedintelui si improasca cu noroi in PM in psd si Tariceanu

  Cred ca pentru sanatatea romanilor este bun un mars pe la Cotroceni cu strigaturi la adresa “fiintei extraordinare”

 6. radu
  10 octombrie 2014 at 17:51

  Ma mictionez pe el de Basescu. Teama mi-e sa nu iasa merkelianul ala branzos si talamb, ca se-alege praful definitiv de Romania.

 7. 11 octombrie 2014 at 21:48

  iata ce-i scrie un comisar sef lui Ponta :Am fost comisar șef, specialist 1 pe linia de muncă Antidrog, disponibilizat ilegal de Igaș, grad profesional și funcție pentru care trebuie să muncești mult în Poliția Română, iar acum, cel puțin până în luna aprilie 2013, sunt brutar în Spania.
  Pentru asta mi-am pus viața în pericol în fiecare zi, pentru asta am fost amenințat cu moartea de traficanți de droguri, atât eu cât și familia mea….să ajung la 43 de ani brutar în Spania….acum sunt o sursă externă și nu pot participa la ocuparea posturilor vacante din M.A.I recrutate din sursă internă.
  Se spune că atunci ” Când o ușă se închide, o alta se deschide dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi” . Așa este, după 21 de ani în Poliția Română nu pot să nu mă gândesc la această profesie în continuare.
  Să fiu POLIȚIST a fost lucrul cel mai grozav pe care l-am făcut vrodată.
  Eu, personal, nu sufăr atât de tare atunci când pierd, dacă am pierdut în luptă
  cinstită. Sufăr cumplit atunci când sunt nedreptăţit. În ceea ce mă priveşte pe mine, mă văd împingând un bolovan la deal, de vreo 2 ani, fără vreun rost şi fără vreo vină pentru că demersurile mele pentru a fi rechemat în activitate nu au dat nici un rezultat.

Lasă un răspuns