Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

13 iulie 2024

Care este cel mai mare defect al poporului roman?


Basescu

Cine nu invata din greseli este condamnat sa le repete

Eu am trei variante de raspuns. Toate trei mi se par la fel de grave. Voi ce parere aveti?

 • Iarta foarte repede, inadmisibil de repede, fapte care sunt de neiertat – Vezi baile de multime pe care a reinceput Basescu Traian sa le faca.
 • Lipsa de reactie atunci cand este mintit si furat – vezi reactia romanilor atunci cand, desi 7.4 milioane de romani au votat ca Basescu Traian sa fie demis (si dupa cum s-a aflat ulterior cvorumul a fost indeplinit) individul s-a intors totusi la Cotroceni pentru ca asa au vrut judecatorii de la CCR, prietenii (stapanii) lui din PPE – UE si departamentul de stat al SUA.
 • Lipsa de solidaritate

Ma uit la “baile de multime” pe care a reinceput sa le faca demisul Basescu Traian prin diverse localitati ale tarii. Ma uit si ma minunez.

Mai sunt romani, putini este adevarat, care stau de vorba, fac poze, rad, dau mana cu individul care ocupa ilegitim functia de presedinte al Romaniei, ca si cum respectivul individ nu i-a mintit, nu le-a vorbit arogant, nu i-a jignit, nu le-a micsorat salariile, pensiile, ajutoarele de somaj, ajutoarele pentru persoanele cu handicap, etc.

Singurul lucru pe care il merita acest individ este sa il ignori, asta daca nu esti in stare sa il huidui.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses “Care este cel mai mare defect al poporului roman?”

 1. 25 iulie 2013 at 12:55

  Educatia le lipseste, incepand cu expicitarea cuvantului “educatie”. Nulitatea acelor “cei 7 ani de acasa”, pentru foarte multi (generatiile “cu cheia de gat”), perpetuata de la o generatie la alta, si degradarea sistemului de invatamant printr-o neglijare voita din partea politicului, i-a transformat pe romani in animale domestice salbaticite. Nimic mai trist decat maidanezul derutat care nu mai e nici lup nici caine.

 2. Elena
  10 septembrie 2015 at 12:07

  Poate ca nu toti romanii s-au lasat manipulati de televiziuni! Poate ca nu toti romanii au inghitit fara sa “digere” ceea ce i s-a bagat pe gat despre Basescu! Poate ca si cei care au inghitit, la un moment dat, mizeriile scornite despre fostul presedinte, isi dau acum, seama ca au fost inselati. Poate ca nu toti il vad pe Basescu Traian, ca fiind raul suprem, asa cum cei interesati, lasa sa se inteleaga. Poate ca sunt multe alte vorbe de spus dar ma opresc aici! P.S. A nu se intelege ca il considera cineva pe Basescu, un ingeras! Nu. Este parte a aceleiasi clase politice! Diferenta este ca el a incercat “cu materialul clientului” sa mai faca una, alta si pentru tara asta! Restul e poezie! Educatia, moralitatea si o doza mai mare de cultura civica, ar putea aduce un plus de responsabiitate in fata urnelor si a alegerilor pe care le facem pentru viitorul nostru si al copiilor nostri!

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58