Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

14 mai 2021

Care mai vrei un dosar penal?


Silaghi_Ovidiu_Ioan

Greu mai poate ajunge cineva in ziua de azi ministrul Transporturilor !!!

DNA vrea urmarirea penala a lui Ovidiu Silaghi.

Solicitarea DNA catre Parchetul General privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Ovidiu Silaghi, vicepresedinte PNL, a venit cu doar cateva zile inainte de termenul limita la care Basescu ar fi trebuit sa se pronunte cu privire la propunerea USL.

USL a decis sa renunte la nominalizarea lui Ovidiu Silaghi de la Ministerul Transporturilor sau Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor, nu am inteles prea bine dar oricum nu conteaza.

Basescu a reflectat si a transmis acolo unde stie el ca Ovidiu Slaghi nu este bun pentru functia de ministru la Transporturi . Stiti ca asa procedeaza Basescu. Intai  reflecteaza si dupa aia transmite.

PNL va face o alta propunere care va fi prezentata lui Basescu.

Sper ca de acesta data desemnarea va avea mai mult succes.

De ce l-a desemnat PNL-ul pe Ovidiu Silaghi este de neinteles. Eu una nu am nimic impotriva dansului dar era clar pentru toata lumea ca Basescu nu il va desemna si ca va urma un dosar penal.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses “Care mai vrei un dosar penal?”

 1. Emil Vulcanescu
  20 august 2013 at 13:23

  Draga Theodora
  Mafia este transpartinica , nu-l cunosc pe “liberalul” asta dar in functii de conducere ajung numai “oameni” ce pot fi manipulati , putem sa mai discutam.. discutii …dar nu este cazul .
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 2. 20 august 2013 at 19:52

  E de neinteles retragerea lui Ovidiu Silaghi, d.p.d.v. strategic, daca aceasta i-ar apartine USL, exclusiv.

  Era de asteptat ca baSSe sa respinga aceasta nominalizare (nu candidatura), ceea ce la urmatoarea nominalizare l-ar fi obligat sa accepte pe oricine in functia de ministru al transporturilor. Cum n-a apucat sa se pronunte, va intrepreta legea asa cum stie el si CCR il va sustine, in sensul ca mai are la dispozitie inca 45 de zile pana la pronuntare.

  Lui Ovidiu Silaghi ii inteleg (dar mi-e greu sa ii accept) retragerea daca aceasta ii apartine doar lui, fiindca ferocitatea javrei ordinare s-a dovedit extraordinara si eroismul sau lasitatea sunt optiuni ce tin, pana la urma, de libertatea individului.

  S-ar fi putut totusi ca baSSe sa accepte nominalizarea si sa traga pe chestia asta discursuri anti USL si anti PNL. Nu vom sti.

  Asa, daca va respinge noua nominalizare si nu vom avea, inca, un ministru “en titre” la transporturi, de vina va fi baSSe, iar daca n-o va respinge, un nou dosar va fi scos din fiset sau din palaria lui de pamblicar.

  Actualul dosar al lui Silaghi pute de la o posta a facatura dar baSSe are “arhive”, cu “arhivari” cu tot, in care pastreaza dosare pe bune (poate care mai trebuie “lucrate” pe ici pe colo), pentru a le scoate, nu cand ar fi drept sa se faca justitie ci, cand vrea el sau numai vreunul din muschii lui.

  Dosarele “arhivarilor” le pastreaza personal.

  S-ar putea ca lui Ponta sa-i convina jocul. Argumente s-ar gasi…

 3. sadicu
  20 august 2013 at 23:55

  penal rimeaza cu liberal

  • 21 august 2013 at 8:29

   @sadicu
   eiiii … cunosc un liberal pe care il cheama Ghise unde nu rimeaza …. probabil ca sunt mai multi dar nu am avut eu ocoazia sa ii cunosc … a, ba nu, mai stiu unul dar nu pot sa ii scriu numele

 4. ALM
  21 august 2013 at 14:10

  Dosare? Uite cum se face un dosar:
  Cum s-a bătut medicul Brădişteanu cu alţi colegi celebri ca să-l scape pe Năstase de închisoare

  “Nu sunt aşa un dobitoc să-l omor”
  Având pacientul în secţia sa, Brădişteanu a găsit un motiv pentru a întârzia încarcerarea lui Năstase: probleme grave la inimă care ar fi putut cauza un infarct, ceea ce ar fi reclamat o operaţie urgentă pe cord deschis pentru un bypass. Planul său a fost surprins de procurori prin interceptarea telefonului. Într-o discuţie cu avocatul Alice Drăghici, acesta a explicat ce intenţionează să facă pentru a întârzia incarcerarea.
  Alice Drăghici: Bine, da’ tu vrei să-l operezi acum? Tu vrei să-i faci bypass-uri?
  Şerban Brădişteanu: Pot să-i fac şi bypass-ul.
  AD: Acum după chestia asta? Păi crezi că rezistă la aşa ceva? Vezi, dracu’ să nu faci vreo nefăcută!
  ŞB: Păi mai bine…
  AD: Mai ne auzim şi alte vorbe!
  ŞB: Asta e întrebarea. Ştii?! Întrebarea este: îl trimitem să facă un infarct acolo şi să moară…
  AD: Nu, da’ nici să-ţi moară ţie pe masă.
  ŞB: Nu-mi moare, mă, pe masă, că nu sunt aşa un dobitoc să-l omor…

  Orice om care are cât de cât creierii în cap, ajungând la penultimul dialog, vede că exista pericolul unui infarct. Problema reală nu era întârzierea încarcerării (nu apare nicăieri în trasul cu urechea), ci întârzierea întâlnirii cu moartea!

  Fragmentul este extras din “adevărul_băsist/parchetaru_stalinist.html”

  http://adevarul.ro/news/eveniment/lupta-dintremedici-capataiul-nastase-1_52139668c7b855ff56f75e95/index.html

  • 21 august 2013 at 17:00

   @ALM
   da, întârzierea întâlnirii cu moartea … sa ne aducem aminte cum cerea macovei monica sa il scoata imediat din spital si sa il trimita la puscarie

Lasă un răspuns