Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 decembrie 2023

Cata incredere aveti in justitia din Romania? Care credeti ca ar trebui sa fie relatia dintre judecatori, procurori si avocati? Este justitia din Romania independenta si impartiala?


justitia - pamflet

A. Cata incredere aveti in justitia din Romania?

1. Foarte multa

2. Multa

3. Destula

4. Putina

5. Foarte putina

6.  Deloc

B. Este justitia din Romania independenta si impartiala?

1. Da

2. Nu

C. Vi se pore normal ca procurorul sa fie egalul judecatorului?

1. Da

2. Nu

D. Care credeti ca ar trebui sa fie relatia dintre judecatori, procurori si avocati?

E. Conform Constitutiei Ministerul Public reprezinta printre altele si drepturile si liberatile cetatenilor. Cum comentati?

SECŢIUNEA a 2-a
Ministerul Public
Rolul Ministerului Public ARTICOLUL 131
(1) În activitatea judiciară, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

15 Responses “Cata incredere aveti in justitia din Romania? Care credeti ca ar trebui sa fie relatia dintre judecatori, procurori si avocati? Este justitia din Romania independenta si impartiala?”

 1. 20 iunie 2013 at 13:15

  Increderea in Justitie, dar si in alte institutii asa-zis independente din Romania, este apropiata de cota zero. Detin atatea dovezi distrugatoare pentru modul eronat in care functioneaza acestea, incat nu cred ca in urmatorii douazeci de ani, se va putea schimba efectiv aceasta situatie. Cauza principala, trebuie cautata in educatia profesionala de proasta calitate, in coruptie, dar si in manipularea datelor asa-zis secretizate din dosarele SIPA.

 2. 20 iunie 2013 at 14:18

  Am atata incredere in justitia din Romania, cata mi-a fost dat sa constat pe pielea mea ca merita… aproape deloc!!!

  • neagoe
   20 iunie 2013 at 22:13

   Nu te supara prietene dar exista in randul magistratilor si oameni onesti. Am intalnit unul, Acum ma pregatesc sa depun plangere penala impotriva unuui executor jud. care pune in executare un asa zis titlu executoriu nesemnat de jude sau grefier, dar pe care il confirma el ca fiind conform cu originalul. Asa ca urati-mi tarana usoara.

 3. 20 iunie 2013 at 14:22

  Va pot oferi si altfel de interactiune cu Ministerul Justitiei… merg sa obtin o rfezervare de nume si, dupa mai bine de 30 de zile, obitn un raspuns – copiat integral din Wikipedia – fara raspuns!!! Este ca si cum eu as intreba daca un fotoliu este confectionat din piele, iar functionarul sus-numitului minister imi raspunde ceva de genul: “Dar dumneata stii cine a stat pe fotoliul ala?”… Iar mtoivarea juridica a raspunsului… copia unui citat din Wikipedia!!!! Cam la asta se rezuma modul in care functioneaza Ministerul Justitiei!

 4. 20 iunie 2013 at 14:23

  Scuze pentru greseli… sunt pe baza de viteza + nervi cauzati de asa raspuns!

 5. 20 iunie 2013 at 19:25

  @Theodora
  Cum sa fie normal ca procurorul sa fie egal cu judecatorul?? Bine, depinde ce intelegi prin egal… Dar, in general vorbind, e anormal, bineinteles. Dar, repet, nu e clar ce vrea sa insemne aici “egal cu”… Specifica, te rog! 🙂

  • 20 iunie 2013 at 19:33

   @Motanul Incaltat
   amandoi sunt magistrati?

   • 20 iunie 2013 at 19:40

    Pot sa fie amandoi magistrati, dar asta nu inseamna ca functiile lor sunt egale, ca ar avea aceleasi atributii, ca un procuror poate fi si judecator sau ar putea inlocui un judecator intr-un proces (asta ar fi cel mai mare abuz, iti dai seama!!). Sunt multi magistrati, dar nu toti au aceeasi functie si aceleasi atributii. Asa cum nu au dreptul de a-si depasi atributiile.

 6. ALM
  20 iunie 2013 at 20:24

  În titlu s-a strecurat o ambiguitate: “Care credeţi că ar trebui să fie relaţia dintre judecatori, procurori şi avocaţi?” Răspunsul corect ar fi: nici o relaţie, de niciun fel! Fiecare are rolul şi metodele lui în stabilirea adevărului şi a încadrărilor juridice.

 7. flo
  25 iunie 2013 at 13:44

  NU am incredere in justitie!!!Am avut… Dar acum sunt intr o situatie in care pot spune ,,Pestele mare il inghite pe cel mic! (Asta e justitia din Romania),,

 8. moromete
  30 iunie 2013 at 22:12

  Totul pentru o JUSTITIE OARBA ?? – aservita * PUTERII* si
  INTERESULUI acesteia .

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58