Cateva din marile greseli ale candidatul Basescu


Orice ati face si orice ati spune acum este mult prea tarziu, nu mai puteti castiga presedintia Romaniei.

Ati fost inconjurat de consilieri inteligenti, educati si cu bun simt. I-ati alungat si ati pastrat langa dvs niste nulitati. Acum platiti acesta greseala

Ati fi putut sa castigati relaxat aceste alegeri dar ati facut cateva imense greseli care pur si simplu nu pot fi iertate de romani oricat de iertatori ar fi ei.

Dl candidat Basescu eu nu va pot ierta urmatoarele greseli:

 1. Primul ministru Boc, ministrul economiei Adriean Videanu si Gheorghe Pogea ministrul finantelor, care sunt membrii de frunte ai PDL-ului, nu au facut nimic pentru atenuarea efectelor crizei.
 2. Fiica dvs Elena Basescu nu avea ce sa caute in Parlamentul European
 3. Fiica dvs Ioana Basescu nu ar fi trebuit sa se imbogateasca atat de tare incat sa isi poata cumpara un apartament de 800.000 E si vile in jurul Bucurestiului.
 4. Fratele dvs Mircea Basescu nu trebua sa faca nici o afacere suspecta.
 5. Cei din jurul dvs nu trebuia sa aiba nici un fel de afacere cu statul
 6. Nu trebuia sa va atribuiti casa aceea din Mihaileanu.
 7. Cand ati spus ca veti lupta impotriva coruptiei trebuia sa nu vedeti doar paiul din ochiul PSD-ului ci si barna din nasul PDL-ului.
 8. Ati promovat in functii de conducere in PDL si in guvern oameni controversati ca: Elena Udrea, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Monica Iacob Ritzi etc.
 9. Nu trebuia sa acceptati nici o afacere si/sau cadou-sponsorizare din partea „mogulilor de bine” gen Casuneanu si Popoviciu.
 10. Nu trebuia sa incercati sa va subordonati puterea legislativa si puterea judecatoreasca.
 11. Nu trebuia sa folositi  expresii de genul „tiganca imputita”