Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2023

CCR a decis ca modificarile aduse statutului politistului sunt constitutionale – Politistii nu scapa de disponibilizari


Curtea Constitutionala a respins sesizarile PSD si PNL privind neconstituţionalitatea Legii de modificare şi completare a Legii 360/2002 referitoare la Statutul poliţistului.

Decizia a fost luata cu majoritatea voturilor judecătorilor.

Asta inseamna ca Traian Igas  are liber la disponibilizari.

Ministerul de Interne vrea sa dea afara  aproximativ 10.000 de angajati ai MAI, politisti, cadre militare, functionari publici, personal contractual (inclusiv preotii militari), soldati si gradati voluntari.

Modicarile aduse statutului politistului si adoptate in 31 mai de Camera Deputatilor au fost contestate la Curtea Constitutionala de 111 deputati PSD si PNL

Va invit sa cititi si aici:

Reactiile domnilor Crin Antonescu si Victor Ponta la acuzatiile si jignirile pe care Basescu Traian le-a facut la adresa Regelui Mihai

Muzul -Vania

Noaptea Sanzienelor… Luna patrata

Mascarici beat, concediat in urma unor remarci deplasate despre Rege – Razvan

Coalitia pedelei – udemereu s-a salvat pana-n toamna! Cum? Au dat sah la rege cu nebunu` – Plano 10

Sah la rege! – Motanul

Tzunami vazut din … masina ! – Geoge Valah

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “CCR a decis ca modificarile aduse statutului politistului sunt constitutionale – Politistii nu scapa de disponibilizari”

  1. 24 iunie 2011 at 13:27

    CCR decide: una calda, una rece! Daca tot a declarat neconstitutionalitatea modificarilor aduse Constitutiei, isi dau seama ca l-au suparat pe Comandant si-l indulceste cu aceasta noua decizie!

  2. 24 iunie 2011 at 14:37

    nu sunt la curent cu ce scrie in contitutie, dar nu m-ar mira decizia curtii sa spuna ca sunt contitutionale cand aceasta este.
    Daca aceasta proprune prin absurd ar fi venit partea PD-L sigur ar fi fost alt raspuns.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58