Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

14 mai 2021

Ce au ales cetatenii din Harghita si Covasna


Liderii UDMR-ului desi au semnat o alianta cu PNL-ul prin care isi exprimau hotararea de a sustine proiectul Johannis nu au fost capabili sa isi convinga si sa isi scoata propriul electorat la vot.

Domnilor asa nu se poate face nimic?

Nu este suficient sa fiti dumneavoastra de acord cu ceva. Trebuie sa faceti  un efort pentru a explica electoratului pe care il reprezentati cum e mai bine sa voteze.

Se pare ca in turul 2 cetatenii romani de nationalitate maghiara au votat cu Basescu. Apartment for Rent in Al Sufouh 2, Al Sufouh

Liderii lor au alte aspiratii sau cel putin declara ca au alte aspiratii.

Ce sa inteleg eu de aici?

Sa inteleg ca au semnat doar de forma acel document?

Sa inteleg ca exista o mare ruptura intre liderii UDMR si alegatorii lor?

Sa inteleg ca liderilor UDMR nu le-a pasat ?

Tags: , , , , , , , , , , ,

No Responses “Ce au ales cetatenii din Harghita si Covasna”

 1. olimpiu
  8 decembrie 2009 at 10:28

  liderii UDMR sunt oameni de cuvant. nu au semant de forma. problema lor este ca s-au erodat in constiinta propriilor lor alegatori care ii privesc ca pe un partid tipic romanesc cu baroni, afaceri, cu gargara fara acoperire, etc.
  si apoi desi au o intelegere parafata cu PNL sunt convins ca vor discuta separat cu Basescu daca se iveste formarea unei noi majoritati. eu nu-i condamn. e politica!!!

  • theodora0303
   8 decembrie 2009 at 10:32

   @olimpiu
   Nu am spus ca liderii UDMR nu sunt oameni de cuvant.
   Am spus ca nu au facut NIMIC pentru a ajuta la realizarea propriilor convingeri.
   Sigur ca vor discuta separat cu Basescu. Astia sunt tot timpul la guvernare.

 2. 8 decembrie 2009 at 12:38

  UDMR semneaza cu orice formatiune politica,din 1990 ,ea s-a aflat mereu la guvernare,isi urmaresc interesele etnice si sunt politicieni foarte versati,o zi minunata !
  p.s.Basescu il are consilier pe Peter Eckstein -Kovacs,care face parte din Partidul Radical Transnational cu sediul la Viena.

 3. Doru
  8 decembrie 2009 at 15:17

  Ce nu pari a intelege e ca exista o ruptura intre politicienii care au reusit sa te ameteasca atat de tare si poporul roman. Iti recomand un film ce a fost difuzat in Franta inainte de alegeri: http://plus7.arte.tv/fr/1697660,CmC=2956902,scheduleId=2927892.html . Ti-as recomanda sa citesti mai mult presa internationala daca vrei sa afli cu adevarat cine sunt cei pe care ii admiri. Sunt exact cei care si-au batut si isi bat joc de acest popor. Oameni ce incetul cu incetul vor ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Cel putin asta asteapta majoritatea romanilor de la Basescu, de a pus stampila pe el. Un om politic care a castigat toate bataliile in care a intrat si avea nevoie de sustinere populara. Lucrul asta chiar nu iti spune nimic ?

  • theodora0303
   8 decembrie 2009 at 15:42

   @Doru
   FARA COMENTARII. 🙁
   ESTE CLAR CA AVEM OPINII TOTAL DIFERITE.
   AR FI UN DOALOG AL SURZILOR ASA CA MA ABTIN.

 4. matilda
  8 decembrie 2009 at 15:29

  Ai dreptate , Theodora, votul UDMR nu s-a văzut. Politica lor, obiectivele lor, se înscriu în alţi parametri. Şi, evident, sunt gata să guverneze alături de oricine. Genul de politicieni unşi cu toate alifiile…

 5. Adoreus
  9 decembrie 2009 at 0:23

  Se pare ca alde Laszlo Tokes si Partidul Civic Maghiar incep sa aiba o priza tot mai mare la maghiari. Iar astia actioneaza dupa principiul: cu cat mai rau in Romania, cu atat mai bine. Ingrijorator.

Lasă un răspuns