Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

22 aprilie 2024

Ce trebuie sa intelegem noi din declaratia lui Basescu: “Asigur SRI ca niciodata nu voi utiliza informatiile in batalia politica”


basescu traian aple USL Ce ar trebui sa inteleaga cei 7.4 milioane de romani care au votat “Da” la Refrendumul pentru demiterea lui Basescu Traian din iulie 2012:

– Le multumesc tuturor celor din conducerea SRI, care, in cei aproape zece ani de cand, prin minciuna si frauda, am ajuns in functia de presedinte al Romaniei, mi-au raportat un volum enorm de  informatii. Am profitat de informatiile primite ca sa distrug aliante, sa santajez, sa discreditez, sa scot din viata politica adversarii politici sau chiar sa ii bag in inchisoare nevinovati, sa dezinformez, sa manipulez si sa dezbin poporul roman, sa distrug si sa provoc un scandal permanent. Va promit tuturor ca, dupa ce voi pleca din functia de presedinte, voi folosi in lupta politica toate informatiile pe care le-am primit, pentru ca, nu-i asa, nu vreau sa infund puscaria.

Sa ne amintim doar cateva evenimente in care Basescu a spus ceva dupa care a facut exact invers.

“Ultimul lucru pe care îl va face România va fi să se împrumute la FMI” – “România are nevoie de o centură de siguranţă care înseamnă un împrumut extern”

In 19 aprilie 2007 – „Dacă voi fi suspendat de Parlament, demisionez în 5 minute”

Fac apel la romani sa participe la vot indiferent care le este optiuneaÎi rog pe români să nu participe la acest referendum

“La sfârşitul cuvântului meu, i-am asigurat că, deşi în cei aproape zece ani am beneficiat de un volum enorm de informatii, i-am asigurat că niciodată, după ce voi pleca din funcţie, nu voi utiliza informaţiile primite de la ei în bătălia politică”, a decarat  Basescu Traian.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

41 Responses “Ce trebuie sa intelegem noi din declaratia lui Basescu: “Asigur SRI ca niciodata nu voi utiliza informatiile in batalia politica””

 1. Emi Vulcanescu
  28 martie 2014 at 15:35

  Draga Theodora
  Stii ce sa intelegi din ce a spus Satanail Cotrocensis ?
  Ii Un Mare Mincinos !
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 2. ALM
  28 martie 2014 at 16:48

  Aproape sigur că, după ce va pleca din funcţie, nu va folosii informaţiile primite, deoarece vor fi perimate. Asta nu înseamnă că nu va obţine altele “proaspete” cu ajutorul generalilor făcuţi de el peste noapte. De asemenea, se subînţelege că până acum a folosit politic la greu informaţiile, că doar era în funcţie.
  Una peste alta, n-a minţit chiar dacă face cu ochiu’ …

  • 28 martie 2014 at 22:41

   @ALM
   eiii permiate, adica daca stie el ca parlamentarul X isi inseala nevasta sau merge la curve nu poate sa se foloseasca si mai tarziu de informatia asta?

   • ALM
    28 martie 2014 at 22:46

    Pentru astfel de “informaţii” nu are nevoie de SRI. Şi nici nu văd cum le poate folosi fără să încaseze o pereche de palme, ca oricare bârfitor ordinar …

 3. 28 martie 2014 at 18:36

  Basinescu, O CATASTROFA UMANA un PERICOL NATIONAL si O RUSINE NATIONALA

 4. Marian
  29 martie 2014 at 10:28

  Daca am ajuns sa nu pot dormii noaptea , deoarece stau sa ma gandesc la ce trebuie sa inteleg din declaratiile lui Basescu …..atunci nu mai astept decat apocalipsa ! Eu nu-l pot intelege pe acest nemernic : frate , daca-i place asa de mult sa se joace cu vietile oamenilor …pentru ce nu-si imbarca tot neamul si nu ia cap compas spre Triunghiul Bermudelor ???

  • Emi Vulcanescu
   29 martie 2014 at 13:09

   Nu astepta Apocalipsa “intarzie” un PIC !
   Nu IEL se joaca cu vietile oamenilor ! , oamenii se joaca cu vietile lor ca nu stiu sa-si aleaga conducatorii !
   Sa fii iubit … Draga Marian
   Cu stima Emil

 5. ALM
  30 martie 2014 at 19:58

  Ce linişte s-a aşternut! Bomba cu neutroni, melancolie blegoasă, astenie de primăvară? Nu mai sunt teme? Uite una:
  “A mai murit un copil malnutrit. Autorităţile cred că a fost neglijat de părinţi. Eu zic că părinţii au fost neglijaţi de stat, aceştia trăind numai din ajutoare, fără posibilitatea de a avea un serviciu!!!”
  Este vorba de o familie de ţigani care trăiesc într-un sat (nu mai reţin numele) amărât, unde părinţii muncesc cu ziua, atunci când au unde şi trăiesc de pe o zi pe alta. Le-a murit copilul cel mai mic. Nu s-au văitat, poate chiar s-au mirat cât de mult a trăit (câteva luni). În schimb s-au ridicat cu vuiet autorităţile, mirate că în România se mai moare de malnutriţie. Un copil de câteva luni moare dacă este hrănit numai cu lapte praf (că mama, de foame, n-are lapte), cu pachete de alimente la limita expirării şi cu resturi de la mesele altora …

  • 30 martie 2014 at 21:35

   @ALM

   🙁

  • 30 martie 2014 at 22:43

   Adevarul este ca ar merita si baSSistul titular un concediu… (…si fara el viata e pustiu…). Dar stim noi daca baSSe nu e la ciclu si ii ia – ca tot e weekend – la… reciclare? Stim noi daca nu e intr-una din baSSoragiile lui ciclice in care, ferit de “lumea dezlantuita”, da culoare si parfum (proaspete?) trimisilor lui speciali (intru imbarligare) pe bloguri? Putem doar banui dar am cam ajuns sa ii ghicim…

  • Emi Vulcanescu
   31 martie 2014 at 12:45

   Domnul @ ALM
   ” Linistea” care s-a asternut , ii fiindca postacii lu’ Satanail Cotrocensis nu pot sa scrie contra lui.
   Sa fiti iubit …
   Cu stima Emil

   • judyindesguise
    31 martie 2014 at 21:02

    @Emil
    Postacii lu’ Satanail Cotrocensis nu sunt de capul lor. Ei ataca si se retrag la ordin. Acum nu se vede unul. Cand va fi, or sa atace-n haita. Se pare ca zilele astea au primit ordin sa imbarlige franele masinii presedintei Asociatiei Magistratilor din Romania.

 6. ALM
  31 martie 2014 at 9:19

  De mâine se aplica acciza de 7 eurocenţi la carburanţi. Ce mai freamăt, ce mai zbucium! Ce vor face oamenii săraci din România când un plin de Logan va costa cu 22.5 lei mai mult? O soluţie ar fi să bage 4 litri mai puţin în rezervor şi să renunţe la maşină pentru deplasarea până la debitul din colţ. Apoi, dacă sărăcia înseamnă un Logan şi un plin pe lună (adică, peste 700km pe lună) însemnă că eu am fost super sărac, fiindcă făceam un plin la trei luni. Nu din lipsa banilor, ci pentru faptul că nu prea circulam în oraş cu maşina şi, afară, media era de 5l la suta de km.
  Ca să vorbeşti de lovitura pe care o primesc cei cu salariul minim pe economie, plătind 45 de bani în plus la litru, trebuie să fi tra-la-la! Dacă nu este o problemă să plăteşti peste 300 de lei pentru un plin (din cei 850), te mai vaiţi pentru două pachete de ţigări?
  Pe Băsescu îl înţeleg, este duşmanul investiţiilor, cu excepţia celor în interesul lui. Ar face orice ca să taie din banii alocaţi ministerului administraţiei şi dezvoltării regionale, păstorit de Liviu Dragnea. Cică sunt bani pentru partid! Hoţu’ de hoţ se teme!

  • Emi Vulcanescu
   31 martie 2014 at 19:44

   Domnul @ ALM
   Un ” drum ” de 300 de Kilometrii ma ” coasta ” cu 5 lei mai mult , o fi bine, o fi rau ?
   Stiti care ii “baiul” l
   Palatul Cotroceni ca sa si CEL din Victorieii nu se mai satura…
   au nevoie de bani…
   Sa le fie de bine
   SI
   Dunmeavoastra Sa fiti iubit ….
   Cu stima Emil

   • ALM
    1 aprilie 2014 at 9:47

    Domnule Vulcănescu, dacă vorbim de bugetul de stat, Cotrocenii n-au ce căuta în propoziţie. Este doar ordonator de credite şi primeşte ceea ce bugetul permite. Îmi pare rău că trataţi cu uşurinţă nevoia de bani a unui buget amărât, care trebuie să acopere sute de găuri vechi, să facă faţă la nevoile sociale şi să mai rămână ceva şi pentru investiţii. Ca şi cum nu era suficient, anul acesta avem şi două rânduri de alegeri. Eu n-am decât informaţii publice şi nu văd nici o “scurgere” de fonduri la nivelul guvernului. Nici măcar Băsescu n-a descoperit, doar presupune pe baza experienţei proprii, că dacă descoperea se auzea până la New York.

    Taxele nu ne plac, dar ţipăm că vrem tot felul de servicii (şcoli, spitale, pompieri, jandarmi, poliţişti etc) şi îmbunătăţiri ale infrastructurii. De unde bani când cei care produc bani sunt tot mai puţini?

    Ca un “model” de “harpagonism”, aseară s-au format cozi la pompele de carburant ca în anii 80′. Pentru maximum un pol s-a stat cu orele la coadă! Bine, peste o lună ce o să facă? Dar ce înseamnă trompeta mincinoasă prezidenţială! Când au avut loc scumpiri cu cel puţin 50%, sub înţeleapta lui domnie, parcă n-au fost atâţia disperaţi la cozi? Numai în ianuarie 2009, carburanţii s-au scumpit cu 3% şi taxa de drum cu 300%! De ce a fost linişte? Fiindcă mincinosul nu l-a avut la îndemână pe Victor Viorel Ponta şi a dat vina pe norme impuse de UE! Da, şi? A crescut numărul de kilometrii de autostrăzi sau a crescut numărul de stadioane în pantă?

    Acum avem o promisiune legată de creşterea accizei la carburanţi. Papa Omidu de la Treicoceni vede în sticla de whisky viitorul: banii vor fi furaţi şi drobul de sare va cădea. Eu sper că suntem mai lucizi, măcar fiindcă nu ne începem dimineţile clătindu-ne gura cu alcool: posibil, dar mai bine să vedem …

    • Emi Vulcanescu
     1 aprilie 2014 at 18:30

     Domnul @ ALM
     Nu sunt ” BalacaRica ” cum ii place prietenului @ Incognito sa-l amendeze pe acel postac care va facut securist … si din punctul meu de vedere pot sa faca acesti guvernanti si 10 lei litrul de benzina asa cum ati spus , mai exista si mijloace de transport in comun.
     Ati scris din nou un comentariu prea lung …
     Sa fiti iubit…
     Cu stima Emil

    • ALM
     2 aprilie 2014 at 13:57

     Aveţi dreptate, domnule Vulcănescu! Şi lung şi degeaba!

  • judyindesguise
   31 martie 2014 at 20:45

   Daca oamenii saraci s-ar imbraca din talpi pana-n crestet cu carburant pur, hainele si incaltarile si mai stiu eu ce pune pe el omul sarac, s-ar scumpi cu 10%, in cazul in care carburantul s-ar scumpi la pompa cu 60 de bani, dar fiind vorba doar de 40 de bani (TVA inclus) scumpirea ar fi numai de pana in 7%.

   La fel ar fi si cu pretul alimentelor, daca aliment ar fi – pentru omul sarac – carburantul pur si cu tot atat s-ar ridica (in procente) costul intretinerii locuintei daca omul sarac ar locui intr-un bazin mai mult sau mai putin plin cu carburant, iar daca in pretul hainelor, pretul carburantului pur (ex.: transportul) ar reprezenta numai jumatate, cresterea pretului la haine ar fi sub 3,5%, sau 1,75% pentru un sfert – cheltuieli de transport (ceea ce nu e cazul).

   La alimente, daca vine vorba de legume si fructe neprocesate, cresterea ar trebui sa fie mult sub 1%.

   Citeam undeva ca in pretul uleiului de floarea soarelui cca. 60% inseamna materie prima restul de 40% insemnand salarii in cea mai mare proportie dar si cheltuieli tehnologice si de administrare a afacerii, precum si transport (consumator de carburant de la pompa). Cam cat ar putea fi procentajul cheltuielilor cu carburant in structura de pret? 5%? sa fim darnici: 10%. In cazul acesta acciza de 40 de bani ar influenta pretul la raft al uleiului de floarea soarelui cu 0,35%, adica cca. 20 de bani.

   Am vorbit numai de uleiul de floarea soarelui – fiindca pe asta l-am aflat de curand si il stiu – un produs ce nu inglobeaza in el o mare si valoroasa tehnologie dar, cu cat valoarea unei marfi transportate este mai mare, cu atat mai mult, pe unitatea transportata (tona, metru cub, etc), transportul va fi mai rentabil, in sensul ca valoarea carburantului distribuita pe unitatea de pret a marfii va fi mai mica, iar cresterea pretului produsului, influentata de cei 7 Eurocenti, va fi si mai mica.

   Tot chelalaul lui baSSe este doar ocazionat de aceasta acciza care i-a oferit – in loc de orice – pretext sa iasa tare la imbarligare.

   “Nimeni nu zice: Ia-mi Doamne!”
   si sigur ca daca m-ar intreba cineva daca imi convine sa dau 7 eurocenti – oriunde, pe orice – mai mult pentru acelas lucru, as fi un mincinos sa spun “DA”, dar daca mi s-ar cere 7 Euro pentru a pune “mana de la mamna” ca sa fie prins si inchis si – eventual – bagat in spirt (ca-i place) cel mai mincinos si mai imbarligator din cati presedinti a avut Romania, as da cu amandoua mainile si m-as aseza iar la coada ca sa mai dau odata, tot cu amandoua mainile. Important e sa stim unde se duc banii si daca ajung unde trebuie.

  • 1 aprilie 2014 at 18:35

   Comunist pana in maduv oaselor.

   • 2 aprilie 2014 at 8:42

    @Trofin Doru
    habar nu am dar capitalismul asta care este acum in Romania nu imi place deloc

    • 2 aprilie 2014 at 13:14

     @Theo, ceea ce avem in Romania nu este nici capitalism, nici comunism. E doar un stat mafiot! Guvernantii sunt doar marionete.

     • 2 aprilie 2014 at 13:36

      @Trofin Doru
      este un capitalism salbatic Doru

    • 3 aprilie 2014 at 11:44

     @Theo, capitalismul salbatic pe care-l pomenesti a adus progresul in Occident. Si-a murit de multa vreme. In Romania, e doar hotie cu statul in rolul celui mai mare talhar!

     • 3 aprilie 2014 at 13:55

      @Trofin Doru
      si in Occident si la noi nu a adus decat imbogatirea unora (foarte putini) si saracirea celor multi

   • ALM
    2 aprilie 2014 at 9:09

    Idei puţine, da’ fixe! Succesuri la măduv …

 7. Tudosia lazăr
  31 martie 2014 at 20:00

  Fiecare apariţie publică a lui Băsescu este încă o mostră de ipocrizie şi parşivenie politică. Să vedem când i se va epuiza repertoriul. Spre binele nostru, sper că …. cu cât mai repede cu atât mai bine.

 8. cristian
  2 aprilie 2014 at 11:03

  TREBUIE INTELES CA FARA EI AR INTRA IN CONTROLUL PARLAMENTULUI SI DE LA BASESCU AU LUAT CELE MAI MARI SALARII SI BANI DE VACANTA SI TOT FELUL DE BANI!

  • ALM
   2 aprilie 2014 at 13:55

   Fără supărare, puteţi traduce în româna contemporană? Cine sunt ei, cine ia cele mai mari salarii şi bani de vacanţă şi tot felul de bani?

 9. Emil Vulcanescu
  2 aprilie 2014 at 18:46

  Domnul @ ALM
  Comentariul ii lung dar degeaba nu l-ati scris , eu personal ( nu accelerat ) am invatat in cei 24 de ani de economie de “jungla” ca trebuie sa-mi fac eu ce imi trebuie si sa nu astept nimic de la guvernanti , ei promit si omul sta si asteapta CE ?
  Am vazut si eu terenuri de fotbal in panta si parcuri de promenada la sate chiar m-am distrat spunandu-i matusii mele ca acum are pe unde se plimba , parca taranilor asta le trebuie.
  Sa fiti iubit …
  Cu stima Emil

 10. sadicu
  4 aprilie 2014 at 23:02

  Teodora:Nimic,nimic legat de baronii pesedeului care intra pe rand la puscarie?

  • ALM
   9 aprilie 2014 at 18:46

   N-aţi vrea să ne faceţi dvs un articol, aşa, din punctul dvs de vedere (pe care-l ştim)? Să ne spuneţi şi pentru ce baronii PDL sunt mângâiaţi pe cap, mai ales dacă au trecut la PMP? Sadic, sadic, dar speram la un miligram de inteligenţă …

 11. ALM
  8 aprilie 2014 at 13:59

  Miroase a grevă p-acilea …

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58