Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

18 octombrie 2021

Cei cercetati de DNA si martorii nu au voie sa dezvaluie informatii din dosar. Informatiile se pot da doar pe surse, de cine trebuie, cui trebuie. Ati inteles?


informatii

Cercetatii si martorii chemati la DNA nu au voie sa dezvaluie informatii din dosare.

Informatiile se pot da doar pe surse, de cine trebuie, cui trebuie. Ati inteles?

Laura Codruta Kovesi, pe cand era procuror general, a trimis jurnalistului Mircea Marian, de la Evenimentul zilei, prin e-mail (de pe adresa proprie de e-mail) informatii dintr-un dosar de cercetare penala, inainte ca rechizitoriile din dosare sa ajunga in instanta.

Asa ca ciocul mic,. Ei “are” voie. Ca ei “e” smecheri. 😀

Fenechiu a fost audiat la DNA in calitate de martor, intr-un dosar de scurgere de informatii care pericliteaza siguranta statului, dosar in care sunt invinuiti ofiterul de Politie Judiciara a DNA, Dan Emil Manolachi si fostul secretar de stat la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Valentin -Raducu Preda.

”Am fost chemat în calitate de conducător al instituţiei unde era angajat fostul secretar. Fiind un dosar în lucru, nu avem cum să vă dau mai multe amănunte”, a declarat Fenechiu.

”Mi se pare puţin deplasat (…), din poziţia unui ministru să fiu chemat la DNA să dau astfel de declaraţii. I-am spus şi domnului procuror, cred că se putea să facem acest lucru, fără să fie chemat un demnitar la DNA”, a mai spus ministrul Transporturilor liberalul Relu Fenechiu.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses “Cei cercetati de DNA si martorii nu au voie sa dezvaluie informatii din dosar. Informatiile se pot da doar pe surse, de cine trebuie, cui trebuie. Ati inteles?”

 1. ALM
  21 iunie 2013 at 11:17

  O măgărie marca DNA. Fenechiu a spus că a dat curs “invitaţiei” în calitate de simplu cetăţean, dar fa fost interogat în calitate de ministru!!! Este o manevră tipică de discreditare mediatică, datele necesare completării dosarului putând fi obţinute pe cale instituţională. Constatăm că separarea puterilor în stat este o vrăjeală, sculele chelbosului fiind separate doar de răspundere şi bun simţ elementar …

  • 21 iunie 2013 at 11:53

   @ALM
   ei cum magarie?
   procuroii DNA sunt niste profesionisti. 🙂

   • ALM
    21 iunie 2013 at 12:18

    Am scris eu că nu sunt profesionişti? Şi Mengele a fost un profesionist! Cât tupeu trebuie să ai ca să scoţi un ministru al României din clădirea Guvernului, ca să-i pui nişte întrebări depre foşti sau actuali subordonaţi? Nu puteau să trimită un scribălău în audienţă ca să ia declaraţiile? Păi nu! Fenechiu trebuia să fie văzut intrând pe uşa DNA, să fie vânat de reporteri şi paparazzi! Să poată broda televiziunile aservite tot felul de scenarii, pedalând pe faptul că Fenechiu a fost ameninţat să nu dea detalii! Să poată Machiavelli de Babadag să-i ceară demisia …

    • 21 iunie 2013 at 14:02

     @ALM
     Da, da, sunt profesionisti … sigur ca Fenechiu trebuia filmat si pozat la intrarea si la iesirea din DNA
     Machiavelli de Babadag !!! 😀 buna asta 😀

 2. 23 iunie 2013 at 17:35

  Advocatul ar trebui sa se afle in coltul albastru, procurorul in coltul rosu, iar judecatorul sa arbitreze, la centru.
  In completul in care primul arbitrul, cel din ring, cel chemat sa strige “breck!” si “box” si sa numeasca invingatorul dupa numaratoarea cinstita sau necinstita a celorlati gata sa modifice si regulile in timpul jocului (c’asa vrea el), mai vrea sa fie si el insusi jucator, nu numai judecator, mai vrea sa dea si el cu pumnul in fata sau la plex – nu numai in jucatorul din coltul albastru dar si in public, cu atat mai mult daca publicul este minor sau minoritar (opozant) – nu pot sa am incredere ca arbitrajul e unul cinstit, ca justitia este justa.
  Dupa cele intamplate vara trecuta, la referendumul impotriva basedintelui jucator, nu mai am incredere nici in justitia din Romania si nici in cea din Europa.

Lasă un răspuns