Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

14 mai 2021

Cristian Preda crede ca exista un blocaj cromatic


Cristian Preda incearca sa explice de ce Adrian Radulescu, candidatul PDL pentru un loc de deputat în Piatra Neamt, foloseste pe afisele electorale culoarea verde, si nu portocaliu:

Eu o să vă spun, o să spun lucrurilor pe nume, există un blocaj cromatic şi poate că o să vă distreze, poate o să vă şocheze. Mi-a spus cineva dintr-una din zonele astea unde se votează acuma (n.r., într-un colegiu din Piatra Neamţ), nu mai au curajul să dea pungi portocalii pentru că sunt refuzate, sunt aruncate peste gard, se acceptă pungi cu alte culori şi, deci, există nişte intoleranţe dezvoltate datorită acestui discurs foarte agresiv care s-a practicat în ultimul timp, datorită faptului că, în loc să schimbăm argumente, schimbăm injurii. Este un blocaj, acum… nu o să stăm şi să ne uităm la acest blocaj, încercăm să găsim soluţii alternative: la Baia Mare se va folosi culoarea albă, aici se foloseşte verde, sunt teste importante. Este o adaptare , dacă lumea are deja această intoleranţă”

Se pare ca Teo Trandafir a fost aleasa deputat tot sub culoarea verde.

Asta este singura problema a PD-L?

Doar culoarea ii deranjeaza pe alegatori?!

Incompetenitii, mincinosii si hotii isi pot schimba culoarea dar naravul va ramane acelasi.

Domnule Preda ne crede idioti?

Dragi prieteni sa stiti ca eu nu imi schimb cloarea blogului.

SUNT VERDE SI VOI RAMANE VERDE.

Va invit sa cititi si aici:

“Nu are nimeni nici un interes sa genereze panica pentru ca nu este cazul” – Acum nu este cazul si deci nimieni nu are nici un interes

Confuz – Vania

Risipitorii – Teo

Dupa bloguri suntem noi….  – Luna

TRECUT-AU ANII… – Androxa

nu consideraţi că este ceva personal – Rokssana

Trădarea – Per aspera ad astra

O ÎNTREBARE ŞI DOUĂ GÂNDURI, ÎN LOC DE MENIUL ZILEI (via Welcome to Roxania) – Popa Teapa

Dacă tot s-a vorbit despre Elveţia… – O papornita cu vorbe

Revoltele de la Londra si … ce se mai intampla pe la noi… – Motanul

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Cristian Preda crede ca exista un blocaj cromatic”

 1. 11 august 2011 at 21:33

  culoarea blogului meu nu ştiu care-i, dar sigur puţin ecologist sunt, aşa că pe undeva şi eu sunt tot verde, chiar dacă de o cu totul altă nuanţă decît pedele-ii.
  dacă asta este marea şi singura problema a pdl-ului, adică una ce ţine de cromatică, înseamnă că fiinţele astea sunt foarte tari, au rezolvat tot ce era de rezolvat şi acum mai au minunea asta de problemă minoră. numai că eu văd altfel lucrurile, mie mi se pare că “intoleranţa” la portocaliu este cauzată tocmai de crasa lor incompetenţă şi impotenţă, iar schimbarea asta de culoare este doar o încercare de a-i păcăli pe cei neavizaţi. iar la păcăleli şi prosteli se ştiu de minune, probabil e unul din puţinele capitole la care excelează.

  • 11 august 2011 at 21:44

   @papornitacuvorbe
   Asta se face ca nu intelege Cristian Preda … nu este o intoleranta la culoarea porticalie … exista o intoleranta la PDL-isti … la minciuna, furt si incompetenta

 2. 11 august 2011 at 22:26

  Apropo de culoarea politica, iata un articol foarte interesant din Wikipedia:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Political_Colours

 3. 11 august 2011 at 22:49

  Daca lumea a inceput sa aiba o intoleranta la anumite culori datorita politicii, inseamna ca s-a scrantit putin…
  Fara sa aiba vreo legatura cu politica, mie, spre exemplu, imi place culoarea orange. Este o culoare calda, frumoasa. Imi place si verdele, e frumos si albastrul, si rosu e o culoare frumoasa… Daca am un pix de culoare orange trebuie sa fiu neaparat pedelist? Sau daca e rosu, trebuie sa fiu pesedist?? Eu cred ca e vorba de o exagerare. Mi se pare evident lucrul acesta.

  • 11 august 2011 at 22:58

   Apropo de pungi… Aici trebuie putina imaginatie, ca punga sa arate cat mai frumos. Insa… daca e refuzata, stau si ma intreb: e datorita culorii orange sau faptului ca scrie PDL pe ea! Pentru ca ma gandesc, spre exemplu, la urmatorul design: punga sa fie alba si in centru sa fie scris PDL (fara bold) in culoare orange, incadrat intr-un chenar de contur tot orange. Ar fi eleganta, zic eu… Poate mai eleganta decat sa fie toata plasa in culoarea orange. Dar in acest caz n-ar fi refuzata…?

  • 11 august 2011 at 23:22

   @Motanul Incaltat
   Sunt unii care asociaza portocaliul cu PDL-ul … ce nu intelege Cristian Preda este ca degeaba ii imbraca in alte culori pe representantii PDL ca oamenii tot nu o sa ii voteze

   • 12 august 2011 at 0:03

    Dovlecii astia porcesti (porcotale) ne-au pacalit odata (ba chiar de doua ori) ascunzandu-se printre portocale. Acum incearca sa ne pacaleasca bagandu-se printre mere verzi. Cotoi se crede in Parlament, cu cardasoaica intru hotii Borfetta Anastase, jucand in loc de Alba-Neagra, Porcotalia-Verzulia. Or sa vada ei de le-or cadea in mana, alegatorilor.

   • ALM
    12 august 2011 at 11:37

    @ Theodora
    Ce mă fac eu? Am un cărucior de piaţă căruia i s-a rupt sacul, iniţial albastru. Cu chiu şi vai am găsit un sac similar … portocaliu. Noroc că nu avea şi sigla PDL-ului. Merg cu jenă la piaţă dar, până acum, nu m-a apostrofat nimeni. Ce părere aveţi, la anul, să am îndrazneala să mai ies cu el pe stradă?

 4. 12 august 2011 at 12:53

  Senzational! Irefutabil si ireconciliabil! Astăzi (vineri), începînd cu orele 13, preşedintele PRM va comenta, la Realitatea TV, ultimele măsuri draconice ale Regimului Băsescu-Boc. Apoi, la orele 18,45, Tribunul va fi invitatul Danei Grecu, la Antena 3. Dezvăluiri f. f. importante. Să nu ziceţi că nu v-am spus. 😀

  PS: L-ati vazut pe Basercea debitand tampeniile lui acu’?! Eu am senzatia ca FMI si haita lui i-au garantat succesul si pe viitor 🙁 Cred ca am dat-o dracului cu asta, ca si cu Ceausescu. Inca juma’ de secol – nici o speranta in Land of Bad Choice!

 5. 12 august 2011 at 14:20

  Au aştept primul partid cu culoarea roz…

 6. Emil Vulcanescu
  12 august 2011 at 14:33

  @ Theodora
  PORTOCALIU
  Culoare anti-oboseala, convine tuturor temperamentelor, in general nu are contraindicatii.
  Stimuleaza sistemul respirator, faciliteaza asimilarea calciului, este o culoare antispasmodica ideala, este un excelent stimulator sexual.
  Culoarea portocaliu ne ajuta sa realizam o mult mai rapida asimilare a ideilor noi, faciltand prin translatii gradate si rafinari succesive inductia starii de iluminare .
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

  PS Domnul @ ALM vin cu dumneavoastra in Suedia la “marele guru” Bivolaru.

Lasă un răspuns