Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

23 iulie 2024

Cum ajunge invatamantul o vulnerabilitate la siguranta nationala?


bomba

Dupa ce SRI-ul s-a ocupat de frauda de la examenul de bacalaureat (de la liceul Bolintineanu), uite ca a aparut si un atentat cu o bomba artizanala, la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi in Amfiteatrul P6 de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, unde mai mulţi studenti sustineau examenul de licenta.

Purtatorul de cuvant al SRI a declarat ca atentatorul cu bomba de la Universitatea din Iasi nu era in evidentele lor. De ce nu era in evidentele lor? De ce li s-a parut mult mai periculoasa directoarea de la liceul Bolintineau?

De ce nu monitorizeaza SRI indivizii capabili de asemenea gesturi?

Cine este mai periculos, un atentator cu bomba sau un profesor care primeste spaga?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses “Cum ajunge invatamantul o vulnerabilitate la siguranta nationala?”

  1. Marian
    8 iulie 2013 at 12:55

    Amandoi sant la fel d e periculosi , si atentatorul cu bomba si profesorul spagar insa , SRI constata pe zi ce trece ca , intreaga societate romaneasca { fireste in afara celor ce-l ridica in slavi pe noul ” geniu carpatin si-i ” canta osanale” ….gen Papahagi } devine din ce in ce mai periculoasa pentru …siguranta nationala si ca atare , procedeaza in consecinta manipuland , adica exact ce scrie in fisa postului ca trebuie facut . S-a aruncat petarda cu fraudarea examenului la BAC pentru a abate atentia d e la datele publicate de INS , date care dovedeau faptul ca A FOST INDEPLINIT CVORUMUL LEGAL SI CA BASESCU OCUPA ILEGAL LOCUL D E LA COTROCENI !!! Acum se arunca petarda cu ” bomba ” si ” atentatorul” de la Iasi pentru a s e distrage atentia de la balbele guvernului de carton al USL-asilor , simplu si poate si eficient , ramane de vazut asta . Radu Stroe mai este inca ministru la Interne ? Procurorul Sef inca este in functie ? S-a gasit ” acarul Paun ” in persoana …purtatorului de cuvant al politiei Capitalei deci …toate merg spre ” bine ” !!! Si cand ma gandesc cate sperante imi pusesem in USL-asi …imi vine sa-mi dau palme !!!

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58