Cum ramane cu orientarea ta pro-Vest, Basescule?


base-caricatura-gazprom1-300x219

Cum ramane cu orientarea ta pro-Vest, Basescule?

Iti aduci aminte Basescule, cum tipai tu ca din gura de sarpe, ca liderii USL, Ponta si Antonescu vor sa indeparteze Romania de UE si SUA si vor sa o apropie de Rusia si cum ii reprosai tu lui Geoana ca a facut o vizita la Moscova inainte de alegerile prezidentiale din 2009?

In timp ce tu Basescule pozai in aparatorul intereselor UE si a SUA  in Romania, in timp ce tu te razboiai declarativ cu Moscova si te transformai intr-un zid de aparare al occidentului impotriva intereselor si a influentei Kremlinul in Europa de Est, fiica ta Ioana Basescu, care nu se stie cum a ajuns cel mai cunoscut si cel mai bun  notar din Romania, legaliza cu sarg toate achiziitile pe care Gazprom prin filiala Nis Petrom le facea in Romania, constatare pentru care primea bani rusesti. Sunt buni pentru familia ta, banii rusesti de la Gazprom, Basescule?

PetSmart Grooming Customer Satisfaction Survey

Nu te crede nimeni Basescule ca nu stiai. Stiai foarte bine. Ai stiut inca de la inceput pentru tu esti autorul scenariului si regizorul acestei afaceri.

Daca ii ascultam pe pacalicii de la postul de televiziune B1 TV si daca citim postarile de pe facebook ale Elenei Udrea si ale unor consilieri prezidentiali am putea crede ca cei de la Antena 3 in frunte cu Dan Voiculescu, Mihai Gadea si Ionut Cristache sunt vinovati ca Ioana Basescu a primit bani de la Gazprom. Ea saraca este neprihanita ca Alba ca Zapada, la fel de neprihanita ca”luptatorul pentru apararea statului de drept si a independentei justitiei” Basescu Traian.