Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 septembrie 2022

Cum vrea ACL sa ii convinga pe bucuresteni sa il voteze pe Johannis?!


baia-cover 

ACL face campanie electorala cu agentul termic ?!

 ACL lasa o parte din Bucuresti fara apa calda ca sa ii convinga pe bucuresteni sa il voteze pe Johannis ?!

RADET, DISTRIGAZ Sud Retele si Electrocentrale Bucuresti -Elcen sunt in campanie electorala. Pe scurt DISTRIGAZ (actionar GDF SUEZ) a oprit furnizarea gazului catre ELCEN pentru ca aceasta a ajuns la un grad critic de indatorare. ELCEN are de incasat o suma foarte mare de la RADET Bucuresti. Radet Bucuresti are datorii si la mijloc au fost prinsi bucurestenii. Ne vom spala in lighean? Si cu caldura cum ramane?

Dupa ce cateva zile o mare parte dintre bucuresteni nu au avut apa calda din cauza de facturi restante, astazi, RADET a anuntat ca se opreste iar apa calda in Bucuresti, in sectoarele 2, 3 si 4, toate sectoarele au primari care sustin PSD,  de acesta data aceasta se fac probe de presiune.

ACL – Alianta Crestin Liberala (PNL si PDL) are majoritatea in Consiliul General al Primariei Capitalei.

Primarul Sorin Oprescu propune fuziune RADET-ELCEN. Consilierii generali PNL – PDL refuza sa voteze hotararea legata de fuziunea RADET-ELCEN.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses “Cum vrea ACL sa ii convinga pe bucuresteni sa il voteze pe Johannis?!”

 1. ALM
  8 octombrie 2014 at 18:40

  În sectorul 2 primarul (Neculai Onţanu) are o orientare politică “indescifrabilă” (fost membru PSM, PSD, UNPR şi primarul singurului sector care a pierdut alegerile pentru USL) şi nu m-ar mira să treacă de colo, colo, după cum va bate vântul. Totuşi, să nu ne panicăm gratuit. Astăzi apa caldă a fost oprită iar în sectoarele 2, 3 şi 4. Justificarea: se fac probe pentru pornirea încălzirii. Care o fi legătura între apa caldă menajeră şi agentul – sub acoperire – termic (apă dedurizată), numai bunul Dumnezeu mai ştie? Oricum, apa caldă a venit pe la orele 18. Întreb şi eu, retoric, astă vară ce dracu’ au făcut, când au zis că se face revizie?

  Referitor la titlu: ce m-ar face ca să-l votez pe problematicul Johannis? Preşedintele României distribuie apa caldă?

  • 9 octombrie 2014 at 11:06

   @ALM

   1. la mine apa calda a revenit pe la ora 23:00 dar era rece si cu rugina asa ca iar am renuntat sa ma spal … ma spalam mai des cand eram mica si incalzea bunica apa pe care o turna in lighean sau in albia de lemn 🙁
   2. pai e simplu, nu il votati pe Ponta pentru ac prietenul lui Oprescu nu da apa calda

 2. KKK
  8 octombrie 2014 at 20:42

  saracul gargaragiu Oprescu! dupa ce se dovedeste un manger si prost si nesimtit cheltuind haotic banii bucurestenilor si bagand capitala la datorii inimaginabile, gaseste ca e trendy sa adopte propaganda neocomunista: calomniaza, calomniaza ceva tot ramane!!!
  din fericire in capitala Romaniei sunt mai putini neinformati si mai putini din cei pe care ii poti aburi…asa ca baloanele de sapun marca PSD au viata scurta!!!
  ce ne facem cu maretzul Victor -Viorel care spunen nu demult ca daca nici macar km de autostrada Comarnic Brasov nu se face demisioneaza, iar amicul lui Sova(care l-a intrecut pe Videanu) isi muta cortul pe santier in perioada in care nu era cuprins de isterie si nesimtire????????

  • ALM
   9 octombrie 2014 at 12:32

   Se face bilanţul guvernării la jumătatea mandatului? Atunci “jos Ponta”, sus Udrea, campioana investiţiilor aducătoare de infringement-uri!
   Recunosc că aplicaţi cu pricepere şi graţie propaganda neocomunistă …

   • 9 octombrie 2014 at 12:53

    @ALM
    cat de sus Udrea? si pe urma sare cu parasuta 🙂

   • KKK
    9 octombrie 2014 at 15:44

    aveti vreun optimism in privinta construirii a 50 km autostrada intre Comarnic si Brasov pana in 2016??
    cred ca nici cel care pana mai ieri a fost ospatarul lui Barosso si de ieri e pudelul lu Putin nu-si (mai) face vreo iluzie!

 3. KKK
  9 octombrie 2014 at 8:47
 4. 11 octombrie 2014 at 5:13

  Să numească dl.Kx3 câteva exemple de nesimțire marca Oprescu.

Lasă un răspuns