Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

28 februarie 2024

Cum vrea Emil Boc sa relanseze relatia economica cu China?


In timp ce Emil Boc se afla in vizita in China autoritatile romane au retras licenta celui mai mare investitor chinez a declarat Gabriel Ghelmegeanu, presedintele Camerei de Comert romano-chineze in emisiunea Dezbaterile Romania Libera.

Cand Boc era in China, firmei China Tobacco International Europe Company i s-a retras licenta …  Sunt niste coincidente, dar acestea sunt nepremise daca cineva doreste sa aiba o relatie buna cu China”

Cred ca nu mira pe nimeni stirea ca Emil Boc si delegatia oficiala care l-a insotit s-au intors fara sa semneze nici un contract.

Cum vrea Emil Boc sa reconstruiasca o relatie buna cu China?

Va invit sa cititi si aici:

Interviu – Vania

Demolatorii – Teo

Am sa fug cu tine…. – Luna patrata

Supravegherea alegerilor interne din partide de catre A.E.P., o masura care ar “cerne” candidatii pentru functiile publice alese sau numite – Razvan

Miercurea fara cuvinte.Popas pisicesc – Supravietuitor

Prea tîrziu, la Paris – Papornita cu vorbe

Enigma Otiliei 6 – 7 Un duet primejdios – Zina

Did Perry go too far? – Motanul

sunt verticala – Rokssana

Roboţii au “învăţat” să alerge precum oamenii – Cristi Milla

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Cum vrea Emil Boc sa relanseze relatia economica cu China?”

 1. 18 august 2011 at 11:33

  din ce zicea Boc la un anumit moment, eu nu am înţeles că s-ar fi dus acolo pentru a relansa relaţiile economice cu China. foarte frustrat că măsurile de securitate sunt foarte stricte şi nu prea poate ieşi din hotel, petrecîndu-şi prin urmare timpul mai mult în faţa televizorului, boculete şi-a exprimat profunda nemulţumire că nu s-a putut duce la…cumpărături.

 2. 18 august 2011 at 18:50

  Pai, Boc nu vrea nimic… Boc vrea sa-l serveasca pe Basescu. Problema e ce vrea Udrea…

 3. 19 august 2011 at 9:39

  In primul rand ar trebui sa numeasca un ambasador, insa se pare ca dintre portocalii nu are pe cine.

 4. 23 august 2011 at 7:13

  Fumul de tigara produce cancer,dependenta si pierdere de bani care ar trebui sa fie penalizata ca un drog deliberat produs pentru destabilizarea economica nationala.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58