Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

24 iunie 2021

Daca nu Elena Udrea, atunci cine?


Dupa afirmatia facuta in ziarul Gandul in care declara ca ideea de a avea o femeie presedinte nu este absurda, Elena udrea scrie pe blogul sau ca nu ea este candidatul femeie din 2014.

“Si ca nu cumva sa creez palpitatii unei parti a presei sau chiar Opozitiei cum ca as vrea sa candidez la prezidentialele de peste 4 ani, o sa spun raspicat: nu voi fi eu candidatul-femeie din 2014. Cariera mea politica, asa cum o vad eu, este undeva la inceputul sau. Si ca orice inceput, consider mai potrivit sa construiesc ceva durabil in timp“.

Daca nu Elena Udrea atunci cine?

Ar putea candida una dintre urmatoarele doamne PD-L-iste:

Roberta Anastase presedinta Camerei Deputatilor care incalca fara nici o rusine regulamentul de functionare al Camerei.

Elena Basescu „apreciata” eurodeputat, care a „castigat mandatul prin „forte proprii” si care este in conflict deschis cu limba romana.

Sulfina Barbu presedinta organizatiei de femei a PD-L binecunoscuta prin legile care au defavorizat clar statul roman, prin firma pe care o are impreuna cu Silvian Ionescu, prin felul in care incredinteaza contractele pentru inlaturarea inundatiilor si prin multe alte fapte de curaj si vitejie.

Monica Iacob Ridzi binecunoscuta ministra a turismului, om cu o „reputatie fara pata”.

Monica Macovei „justitiara” Romaniei .

Gratiela Iordache, secretar de stat in cadrul Ministerul Finantelor, membra in consiliul de supraveghere al Fondului Proprietatea, membra in nu stiu cate comitete si comitii de la care incaseaza bani pe banda rulanta.

Anca Boagiu protejata presedintelui Basescu, fost ministru al transporturilor, fost ministru al integrarii europene, care s-a evidentiat prin faptul ca nu a reusesit sa castige functia de primar al sectorului 2.

Am uitat pe cineva important?

Tags: , , , ,

No Responses “Daca nu Elena Udrea, atunci cine?”

 1. 6 aprilie 2010 at 17:14

  oh, doamne!
  cum, nu ti-e teama tie ca vei fi acuzata de misoginism chiar femeie fiind?
  cum, nu vei sustine asemenea variate exemplare pentru simplul motiv ca sunt muieri?
  unde iti este solidaritatea atat de proverbiala intre femei?

  si unde este oare solidaritatea noastra, a celeilalte jumatati, a celor 5 milioane de ciuruiti care ar trebui sa indrazneasca a visa macar la asa o cinste: a fi carmuiti de vreo blonda luminata?
  cum, ne permitem inca sa mai si comentam, mon cher?

 2. 6 aprilie 2010 at 17:31

  Parca ne-am fi vorbit… 🙂

 3. 6 aprilie 2010 at 18:56
 4. brankardierul
  6 aprilie 2010 at 19:38

  femeie acuzata de misoginism?iar trebuie sa ma imbat ca sa inteleg ce se intampla in Romania!nu ii mai bagati in seama ca ne considera fraieri si se mai si folosesc de noi1schimba daca vrei ideea blogului,ignoranta ii v-a ingropa!

 5. 6 aprilie 2010 at 23:44

  Theo, eu chiar discutam pe blog la mine cu cineva tare drag despre faptul că la noi în ţară femeile nu candidează deşi cu siguranţă ar putea schimba ceva.
  Nu candidează pentru că nu cred în schimbarea aceasta bruscă…
  Nu candidează pentru că încă există misoginism şi etichete ieftine…
  Nu candidează pentru că partidele nu le promovează…

  Totuşi, dacă ar fi să candideze vreo femeie…exclud toate pampiţoanele de mai sus şi femeile cu creier de silicon…eu aş susţine-o cu toată aprecierea. Bineînţeles să fie una de mare caracter şi sensibilitate!

  Până acum nu cunosc decât două. Una au reuşit să o scoată din politică bazându-se pe faptul că este un om de cuvânt şi de onaoare.

  A mai rămas o femeie pe care eu aş susţine-o cu toată încrederea până la capătul capătului, iar aceasta e Corina!
  Pe Corina aş susţine-o pentru că simte atât pulsul politic cât şi cel al oamenilor şi este o fiinţa deosebit de realistă şi de sensibilă!

  • 7 aprilie 2010 at 7:33

   @Lady Allia
   Si mie imi place foarte mult Corina.
   Este atat de echilibrata.
   Cred ca are tot ce ii trebuie unui bun presedinte.

   • 7 aprilie 2010 at 13:02

    🙂 tare dragă mai îmi eşti. Ziua în care o să vin la o cafea şi ne vom întâlni…va fi una foarte luminoasă femeie frumoasă.
    De câte ori te citesc şi îţi văd revoltele…parcă mă văd pe mine :). De aceea nici nu mai scriu de la o vreme articole. Simt că “rosteşti” în locul meu şi pentru mine.
    Eşti un om căruia îţi pasă. De asta are nevoie ţara asta. De oameni cărora să le pese, de oameni care se zbat, de oameni care se dezbracă de obiceiuri proaste şi încearcă să schimbe!

    O zi frumoasă îţi doresc Theodora mea!

 6. 7 aprilie 2010 at 6:14

  Eu cred ca le-ai numi pe femeile de baza ale lor,poate ca trebuia pomenita si doamna Raluca Turcanu.Mai e si doamna de la Invatamant,parca oana badea se numeste si mai e o doamna al carei nume nu-mi vine acum in minte,dar e la fel de infocata ca si cele din lista ta.

 7. 7 aprilie 2010 at 10:55

  Chit ca n-are mari functii prin partid, cred ca ar fi forte “buna” d-na Pora!!!

 8. andrei
  7 aprilie 2010 at 13:33

  Mie imi pare sincer rau ca Elena nu candideaza. Mi se pare un politician competent si serios.

 9. dinu
  7 aprilie 2010 at 13:34

  Este de apreciat ca Udrea isi calculeaza cu atentie fiecare pas al ascensiunii sale poltice. E normal sa detii multa experienta pt o fucntie cu asemenea responsabilitati.

 10. 6 aprilie 2010 at 17:43

  @razvanrc
  Poate este mai bine asa 😀

Lasă un răspuns