Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

28 februarie 2024

Daca Omar Hayssam ajunge in mainile procurorilor “care il au pe nasul in suflet” va spune si ce a facut si mai ales ce nu a facut dar trebuie sa recunoasca ca a facut. Este Omar Hayssam o problema fundamentala pentru instituţiile statului si un obiectiv major in vederea implinirii justitiei?


nasu-n-suflet 1

Daca Omar Hayssam ajunge in mainile procurorilor “care il au pe nasul in suflet” va spune si ce a facut si mai ales ce nu a facut dar trebuie sa recunoasca ca a facut. 

“Am vazut sintezele pentru ziua de azi, presa si cetatenii au foarte multe intrebari legate de relatiile lui politice, de cum a dobandit averea, cum a finantat partide, cum a facut trafic de tigari si alcool fara sa fie depistat, cum a facut trafic de arme, daca a facut, dar acestea sunt de acum problemele procurorilor si judecatorilor.” …. “Ii dau dreptate consilierului Chifu, probabil sunt destui care sunt nelinistiti.” a declarat Basescu Traian.

Este Omar Hayssam este o problema fundamentala pentru instituţiile statului si un obiectiv major in vederea implinirii justitiei?

“Când a plecat, Omar Hayssam nu avea niciun mandat de a nu părăsi ţara, nu discut de ce, şi nu se ceruse niciun sistem de supraveghere al vreunei instituţii, fie că ar fi fost al MI sau SRI. Deci, în 2006, când a plecat din ţară, Omar Hayssam putea fi acuzat de trecerea frauduloasă a frontierei de stat, lucru pentru care a şi fost condamnat la doi ani de închisoare. A devenit problemă fundamentală pentru instituţiile statului când a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru terorism. Această condamnare s-a produs în 2008 şi atunci a fost obligaţia structurilor de securitate să îl aducă în ţară pentru a se împlini dispoziţiile justiţiei. Abia din 2008 a devenit un obiectiv major în vederea împlinirii justiţiei“, a arătat Traian Băsescu.

O declaratie iresponsabila: “Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat”. Un pericol pentru siguranta nationala. Un motiv real pentru SUSPENDARE! O noua incercare de influentare a judecatorilor si procurorilor. Se va folosi Basescu de declaratiile facute de “buna voie” de Omar Hayssam pentru a-si ataca adversarii politici?

Basescu: “Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat” – Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane – Basescu incearca sa ne arate muschii?

Tags: , , , , , , , , , , , ,

7 Responses “Daca Omar Hayssam ajunge in mainile procurorilor “care il au pe nasul in suflet” va spune si ce a facut si mai ales ce nu a facut dar trebuie sa recunoasca ca a facut. Este Omar Hayssam o problema fundamentala pentru instituţiile statului si un obiectiv major in vederea implinirii justitiei?”

 1. 22 iulie 2013 at 7:49

  Poate a semnat şi dl Omar Hayssam o clauză de confidenţialitate 🙂

 2. Rica Venturiano
  22 iulie 2013 at 10:05

  🙂 🙂 🙂 🙂
  Précis monsher. Numai ca la el clauza suna ca in sceneta lui Tanase, aia cu ”tic-tac EU, tic-taci TU, iar banii raman la mine”

 3. 22 iulie 2013 at 13:29

  Oh! Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8
  …Fiindca va vad…
  …Eram dator cu o anecdota din acea lume care, fiindca miroase a fum de gatej si nu a baSS, dvs va stramba nasul…

  “Cica” (daca era vis se spunea “Se facea ca:”):
  Suparata ca i-a spus tiganul ei ca nu se mai da la ea fiindca miroase ca un cacat, o tiganca s-a dus la chiosc si a cerut un parfum – cel mai ieftin, de brad – dupa care s-a intors acasa si inainte sa–i vina omul, si l-a turnat pe ea.
  Cand a venit tiganul, i-a iesit repede inainte si vanturandu-si fustele pe sub nasul lui, fara ajutorul vreunei eoliene, l-a intrebat “Mai mirhos mah a cacat?”
  Tiganul s-a oprit o clipa curios, a adulmecat-o, dupa care a conchis: “Da! In padhure deh brahzi!”.

  Ce am vrut sa spun cu asta? Ei, bine, pana la urma nimeni nu te obliga sa nu-ti schimbi culoarea si putoarea dar, inainte sa o faci, trage-i nene o spalare si nu te mai balaci prin gaze si lichide portocalii urat mirositoare, afara doar de faptul ca poate ai fost platit de cineva sa compromiti marca de parfum (spray-ul, in cazul anecdotei) si firma producatoare.
  Si cu vopsitul e la fel; Ai fost roscat-porcotaliu si vrei sa te faci blond-galbui… Se poate! Dar trebuie sa te speli.

  Vad ca o gramada de basiti pleaca din PDL ca sa ajunga in MP (a nu se confunda cu PM, in care “M” inseamna “multora”). E ca si cum un oarecare domn Penis Traian, de rusine ca il cheama cum il cheama, si-ar schimba numele in Penis Ion.

  Stiu ca nu imi veti mai raspunde si nu voiam sa raman dator.
  Restul e “bonus”.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58