Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

14 mai 2021

Daca voi nu ma vreti, eu va vreu!


Dragoste cu de-a sila nu se poate, domnule Croitoru

Cum gandeste  domnul Croitoru Lucian, prim-ministru desemnat?

Dansul chiar nu intelege ca nu este dorit de 65% din parlamentul tarii?

Dansul chiar nu intelege ca prelungind criza politica prelungeste criza economica?

Dansul chiar nu intelege ca prin acest comportament se inscrie pe lista romanilor care au facut rau propriei tari?

Dansul chiar nu intelege ca aceasta implicare ii va afecta viitoarea cariera profesionala, de reputatie ce sa mai spun?

Domnul Croitorul ne avertizează că Romania risca să nu primeasca a treia transa de bani de la FMI.  Probabil ca vrea sa ii faca responsabili pe cei care nu il accepta. Reciproca de ce nu este valabila? Asta ar trebui sa isi spuna dumnealui in fiecare dimineata uitandu-se in oglinda.

Ii propun urmatoarele fraze:

“ Din cauza mea se prelungeste criza politica si sunt direct raspunzator de adancirea crizei economice!. Nu sunt un bun roman! Nu sunt un bun roman!………Nu sunt un bun roman !”

Tags: , , , ,

No Responses “Daca voi nu ma vreti, eu va vreu!”

 1. 22 octombrie 2009 at 18:21

  Theodora, eu cred ca Lucian Croitoru ar fi un bun premier. Cred ca cel mai bun din ultimii 5 ani. Da, o spun eu – un liberal. Simpatizant adica 🙂

  Spre deosebire de altii(cum ar fi multi lideri politici care spuneau ca nici nu prea stiu cine este Lucian Croitoru – si cu ocazia asta le spun ca atunci sa le fie rusine), eu il mai urmaream pe domnul Croitoru. Si chiar mi se pare un bun profesionist.

  • theodora0303
   22 octombrie 2009 at 18:55

   @ octaaa
   Nici eu nu am spus ca nu ar fi un bun premier. Stiu ca este un bun finantist, un adevarat profesionist. Dar nu este singurul profesionist din Romania care ar fi bun de prim-ministru.
   Problema cu domnia sa este ca desi vede ca nu are sustinere in parlament, 65% din parlamentari sunt impotriva lui, domnia sa continua sa traga de timp. Este folosit politic si e pacat ca accepta acest joc. Dupa cum am spus in postarea mea, prin incapatanarea lui, prelungeste criza politica si implicit criza economica.
   Cu respect

   • 22 octombrie 2009 at 20:47

    Da…criza asta politica nu face bine deloc. Pana acum trebuia sa fi avut deja un buget. Nu mai e mult si se intra in campania electorala. Apoi vin alegerile, pana se termina ambele tururi electorale dureaza. Apoi pana se face viitoarea alianta, iarasi dureaza. Apoi vin sarbatorile. Si uite asa, riscam sa ne prinda 2010(an mult mai greu decar 2009 din toate punctele de vedere) cu bugetul nefacut si nevotat.

    Ar fi foarte-foarte nasol. Acum ce-i drept pentru lipsa bugetului se face vinovat si PSD. Ca doar si ei fost pana acum la guvernare.

    Pe de alta parte…da. Normal ca exista multi profesionisti. Nu doar Croitoru. Mihai Tanasescu(care a fost un super ministru de finante) iarasi cred ca ar fi potrivit sa conduca guvernul. Si Daianu, un mare macroeconomist ar fi fost indicat.

    Dar parca iarasi vad ca vom avea din nou un Boc sau un Tariceanu(si spun asta cu cel mai mare regret…intru-cat sunt liberal in gandire)….

 2. Florin Matei
  24 octombrie 2009 at 11:32

  Problema se pune altfel: de ce ţine omul acesta de titulatura de ,,premier desemnat” – ca orbul de bâtă – în condiţiile în care i s-a spus, cu subiect şi predicat, că nu are majoritate în Parlament? Oare nu pentru că are garanţii ferme – şi nu doar de la preşedinte, ci şi de la alte instituţii ,,democratice” ale statului? Unde se află, în acest moment, sistemul ticăloşit?
  Altfel, eu nu cred că Lucian Croitoru ar fi un bun prim-ministru al ţării. Ba, dimpotrivă…

  • theodora0303
   24 octombrie 2009 at 14:19

   Ce garantii are? Nu are nici o garantie.
   Asa spunea si Dl Videanu ca nu trece motiunea, stie el sigur.
   Nu cred ca la votul de investire a noului guvern sa apara si alti tradatori care sa treaca cu “arme si bagaje” la PDL.
   Ar fi prea urat.

 3. 24 octombrie 2009 at 19:02

  @ Octaa: te referi la Blaga cand spui lider politic care nu il cunoaste? 😀

  @ Teodora: Croitoru nu are fata de premier. A avut un rol executiv sub Isarescu si a demonstrat de cand a fost desemnat prim-ministru ca nu are simtul realitatii si ca este sclavul lui Basescu, insistand cu Guvernul lui portocaliu si mai ales ca nu vrea sa ne eliberam de FMI, sustinand colaborarea boier – argai dintre “expertii financiari” si noi, romanii, ca nu plateste maica-sa imprumutul.

  • theodora0303
   25 octombrie 2009 at 7:16

   Am vazut si eu faza aia cu Blaga: “Dl Croitorul este un bun specialist….. eu personal nu il cunosc.” se incadreaza la rubrica Comici vestiti ai ecranului
   Din pacate asa este, imprumutul il platim noi, toti

Lasă un răspuns