Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

13 iulie 2024

De ce nu am incredere in Cristian Parvulescu


cristian pirvulescu

Desi a fost informat, Cristian Parvulescu nu a anuntat care sunt concluziile expertizei internationale cu privire la softul utilizat pentru numararea voturilor, decat dupa turul doi al alegerilor prezidentiale

Dupa primul tur al alegerilor parlamentare si prezidentiale din 2004, Basescu Traian a acuzat guvernul PSD si pe candidatul la alegerile prezidentiale Adrian Nastase de fraudarea a alegerilor.

 Strategia era foarte clara. Acuzatiile aveau ca scop sa creeze o stare emotionala  pentru al doilea tur de scrutin, bazata si pe  miscarile populare de la Kiev (“Revolutia portocalie”).

Dupa aparitia acuzatiilor, societatea civila a dorit sa investigheze afirmatiile respective, legate, in principal,  de softul utilizat pentru numararea voturilor.

Asociatia Pro Democratia, prin Cristian Parvulescu a solicitat realizarea unei expertize internationale, independente, in legatura cu softul utilizat, ajungand la concluzia ca nu au existat  probleme si ca toata operatiune de numarare a fost realizata transparent, nefiind gasite date incorecte sau  introduse incorect in procesele verbale.

Ghinion!!! Anuntul cu privire la rezultatul acestei expertize a fost facut DUPA al doilea tur de scrutin – in 11 decembrie (al doilea tur de scrutin a avut loc pe 10 decembrie) si din pacate acele acuzatii publice si-au facut efectul. Documentul poate fi citit aici.

Cristian Pârvulescu: A fost un audit care s-a realizat. Specialiştii sârbi au dat rezultatele în perioada de reflecţie, adică în cele 2 zile care erau de linişte şi am considerat că este total nedeontologic să dăm publicităţii aceste rezultate în condiţiile respective. Dacă ar fi fost date înainte, nimeni nu ne putea acuza că nu le-am dat. Dar dacă le-am fi dat am fi fost acuzaţi de oricare dintre părţi. Că domnul Adrian Năstase încearcă să explice defectul său electoral nu punând accentul pe problemele din partid ci pe organizaţie neguvernamentală, asta e o cu totul altă chestiune. Partidele politice nu reuşesc să-şi convingă alegătorii prin oferte ideologice. Şi atunci au găsit expresia răului. Traian Băsescu. E mult prea simplu şi cred că au obligaţia să încerce în respectul alegătorului să prezinte şi programe şi alternative reale.” la TVR1 („Săptămâna politică”, 27 ianuarie 2008)

Cristian Pirvulescu este autorul actualului sistem de vot din cauza caruia avem acum in Parlament  588 de parlamentari

In 2007 Asociatia Pro Democratia condusa de Cristian Parvulescu a propus un proiect privind votul uninominal, votul  uninominal mixt prin compesare   care prevdea ca in fiecare colegiu, candidatul care a adunat cel mai mare numar de voturi va fi declarat castigator, iar restul mandatelor sunt impartite la nivel regional, judetean sau local.

Pe scurt, uninominalul propus de Pro Democratia prevedea urmatoarele:

 • Un sistem uninominal cu compensare pe liste si care are ca pion principal un singur tur de scrutin
 • Jumatate dintre mandate se distribuie in mod direct la nivelul circumscriptiilor uninominale
 • Celelalte mandate se repartizeaza la nivelul circumscriptiei electorale
 • Obiectivul: asigurarea unei relatii proportionale intre suportul electoral de care beneficiaza un partid la nivel de circumscriptie si numarul de mandate care ii revin din circumscriptia respectiva

Cristian Parvulescu a incercat sa dezinformeze

Cristian Parvulescu a incercat sa dezinformeze romanii, cu largul concurs a lui Mihai Gadea, Victor Ciutacu si a ziarului Jurnalul National si sa il prezinte  pe tanarul Craciun Claudiu, protejatul sau, ca lider al protestelor din Piata Universitatii.

Proiectul lansat la inititaiva Asociatiei Pro Democratia privind conferirea statutului de spatiu de dezbatere publica Pietei Universitatii

numar fix de persoane

informarea in scris la Registratura Primaria Municipului Bucuresti despre tema dezbaterii

– informarea in scris la Registratura Primaria Municipului Bucuresti despre durata dezbaterii

PMB urmeaza sa gestioneze “Lista de dezbatere publică”

Program de functionare mai scurt decat cel permis intrunirilor publice de Legea nr. 60/1991 republicata privind intrunirile publice.

Cristian Parvulescu nu suporta simbolurile religioase

Cristian Parvulescu este unul dintre semnatarii scrisorii deschise catre Ministrul Educatiei si Cercetarii prin care se cerea retragerea simbolurilor religioase din scolile publice.

In acest moment Cristian Parvulescu  este coordonator al activitatii  Forumului Constitutional  si mie una acest lucru nu imi place deloc. Nu imi ramane altceva de facut decat sa ma rog la Bunul Dumnzeu (acel Dumnezeu pe care Cristian Parvulescu nu il suporta) ca totul sa se termine cu o Constitutie mai buna decat cea actuala.

Claudiu Craciun, protejatul lui Cristian Parvulescu s-a implicat si el in activitatea Forumului Constitutional, ca doar este un luptator pentru democratie.  Claudiu Craciun este coordonatorul axei academice a Forumului Constitutional. Stiti ce striga Claudiu Craciun in rarele momente cand ajungea la protestete din Piata Universitatii? Striga printre altele “fara partide”, “presa romana plina de minciuna” si “usl si pdl aceeasi mizerie” Mi se pare normal sa fie cooptat in activitatea Forumului Constitutional.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

30 Responses “De ce nu am incredere in Cristian Parvulescu”

 1. 25 aprilie 2013 at 20:02

  Cristian Pârvulescu,a fost din totdeauna vocea mascată a așa zisei Societate Civilă care nu a întreprins nimic pentru stoparea elanului băsescian și pedelist de a distruge această țară

 2. we
  25 aprilie 2013 at 21:04

  Acest om reprezinta interesele unor alte tari. Este un tradator. Acuza sistemul si culema sotia lui este platita de la bigetul Romaniei ( lucreaza la camera deputatilor)

 3. 25 aprilie 2013 at 21:05

  Semnati petitia:

  Demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu

  http://www.petitieonline.com/signatures/demiterea_presedintelui_romaniei_traian_basescu/

 4. 25 aprilie 2013 at 21:14

  In 2004 Traian Basescu a fost ales printr-o pacaleala democratica electorilor creduli!!!!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=441932812546955&set=a.282177708522467.66718.100001907214893&type=3&theater

 5. dorian65
  25 aprilie 2013 at 22:10

  ,,Striga printre altele “fara partide”, “presa romana plina de minciuna” si “usl si pdl aceeasi mizerie””
  Cata dreptate are omul asta!

  • 25 aprilie 2013 at 23:03

   @dorian65
   da …. un basit ca tine ce a zica?
   ati ajuns sa ii aplaudati pe antiromani …. pe aia care sunt sponsorizati din afara ca sa faca rau tarii in care s-au nascut

   • dorian65
    26 aprilie 2013 at 0:17

    Nu stiu ce ai ati vazut voi la partidele noastre?
    Ideologie au dar oamenii care se perinda pe acolo ,majoritatea ,sunt pentru avantaje personale nu pentru a face ce promit in campania electorala.

    • 26 aprilie 2013 at 14:27

     Da! Si? Ce propui?

    • 26 aprilie 2013 at 14:35

     Sau n-ai ordin sa propui. Ai doar ordin sa incondeezi? Arata ca esti bun, ca stii ce vrei si propune, altfel nu esti mai bun decat cei ce varuiesc gropile din drum in loc sa le asfalteze. Sa stii ca si daca spui lucruri destepte pentru ca ti-au spus unii ” zi-le mai, ca-s lucruri destepte” tot ca prostul ai vorbit. De aia n-ai sa ajungi niciodata nici 007 si nici Locotenent. Ai sa ramai un amarat de Aspirant 006,5.

   • 26 aprilie 2013 at 10:30

    Dora

    Strict referitor la D-00 Aspirant 006,5, In sfarsit, ti-a iesit!…

    Dar, ce se-ntampla cu seful d-00-ui Aspirant 006,5, d-00 Locotenent Vanturici? Se lauda ca e la reciclare, in Columbia…

    Nu l-am crezut… Stii de ce. Acum, avand in vedere “tacerea”, ma gandesc…: nu cumva a avut necazuri in zona? Republica Dominicana? Canepele, pacanele…

    Cand am auzit si de Maria MARINESCU si am vazut ca nu mai apari nici tu, mi-am zis “Hait! Ia uite dom’le, stai si nici nu stii cu cine stai de vorba…”.

    Acum m-am linistit, fiindca, daca pentru Locotenentul basit Vanturici n-am nici macar tresariri de muschi – nu mai zic fracturi – pentru tine chiar as fi suferit. “Cum sa faci import-export cu canepele-pacanele si sa te plangi ca ai carat porumbul cu OltCit-ul? Ar fi trebuit sa ai cel putin Toyota Land Cruiser V8…”.
    In fine, ma bucur ca ai aparut.
    Despre “coarda” in descutie, o sa comentez separat.

    • 26 aprilie 2013 at 12:24

     @
     Incognito

     😀 😀 😀

    • dorian65
     26 aprilie 2013 at 19:07

     @Incognito
     Scuze ca nu ti-am raspuns in timp ,lucrul la tura de noapte te rupe.
     Sunt multe de propus dar urechi de auzit nu sunt.
     Astept sa te vad la tembelizor cu coasa, furca sau ce mai ai prin casa in mana.
     Jupuirea prin taxe aberante(citeste numai factura de la curent) nu o sa mai mearga ca o sa apara batai puternice de lingura .
     FMI,BM si alte organisme nu prea mai sunt bucuroase sa dea bani.

    • 27 aprilie 2013 at 21:50

     D-00-e Aspirant 006,5
     In turnatorie asa e… Nu poti lasa turnatoria sa lancezeasca si se impun 3 schimburi. Acuma…. riscurile meseriei… N-o sa pretindeti ca v-am facut sau va fac eu turnator… asta e acoperirea iar schimbul de noapte face parte din ea.

     Nici basist nu v-am facut eu (ca nu v-am suflat eu in gura pe la basitoare). Nici nu cred ca mai sunteti basist. Sincer. Cred numai ca ati ramas basit si a trebuit sa luati si juma’ de norma (schimbul de noapte) la imbarligatorie.

     Cat priveste ce asteptati dvs. sa vedeti la televizor, aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa fiti luat in seama si chiar sa vi se intample, nu la televizor, ci la “locul de munca”.

     Sa nu mai invocati niciodata “coasa” ca nu stiti cine vine cu ea. Cel mai fericit caz ar fi sa fie cacareaza de la Cluj dar nu va hazardati. Daca o sa fie campioana mondiala inca en titre?

     Despre faza cu taxele, aici e clar ca va agitati fleanca pentru ignoranti, care nu sunt putini, si sunt usor de imbarligat.

     Sau poate va adresati “lingurarilor”. Astia umbla in BMW-uri acum si in Mercedes-uri si-i atarna Baseascai, a batrana, salbe de aur la gat.

     Sau va referiti la protestele puscariasilor. Pai, poate, puscariabililor ca ii vad inca liberi certandu-se intre ei in PDL si abia auzindu-se ici-colo cate o lingura, ceaka-paka prin parlament (cica fac o pozitie).

 6. 26 aprilie 2013 at 11:29

  Despre “coarda” in discutie, marturisesc ca de cand il stiu (de cand e bagat in seama) mi s-a parut un “mercenar”.

  Eu am socotit initial Pro Democratia ca fiind instrumentul PSD si al lui dl Iliescu. Cand am vazut cum a cotit-o mi-am zis ca incepe sa priceapa. Lauda atunci Alianta DA si nu puteam sa nu apreciez sustinerea politicilor liberale mai ales ca acestea, sprijinindu-se si pe startul bun al guvernului Nastase, aveau succes, in ciuda faptului ca Tariceanu alerga cu coltii sacalului Basescu infipti in ceafa.

  In timpul guvernelor basiste numite Boc sau MRU, a reusit sa imi risipeasca senzatia initiala de “masca” aflandu-se de partea buna a spectrului politic – opozitia.

  Acum vad ca face cor cu tradatorii de romani, cu vanzatorii de neam si tara.

  Asta despre C.P. Despre “infiltratul” C.C., toate lozincile lui de atunci m-au facut sa-l suspectez de apartenenta la serviciile basite.

  Antena3 e pe cale sa “capituleze” si ea. Dupa “tranteala” lui Ponta si a PSD-ului in ansamblu, va cadea probabil si acea parte a ACD-ului care a preluat de la PD fanionul de “solutie imorala”, dupa ce PD a reusit sa refaca si sa se suprapuna peste fosta structura a securitatii ceausiste.

  Basescu, daca le-a spus “Pa!” PDL-ului si pedeleprelor, a facut-o nu la suparare ci pentru ca nu-i mai folosesc ca prelata de camunflaj peste “servicii”. Piesele “cheie” si le va recupera intr-un fel sau altul.

  Lui ii trebuie peste structura securista un nume credibil de partid credibil. PNL-ul nu vrea.
  Era bine daca nici PSD-ul n-ar fi vrut.

  Atins de Basescu, si PSD-ul va avea soarta PNT-ului si a PDL-ului. Pacat de timpul care curge fiinca cu el se cam duce si din viata noastra.

  Nu pot decat ca celor ce au cazut la pace su Base sa le urez sa li se usuce… tot, incepand cu samanta.

 7. Emil Vulcanescu
  26 aprilie 2013 at 18:48

  @ Theodora

  “De ce nu am incredere in Cristian Parvulescu” ?

  Ii o coada de TOPOR !

  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 8. 26 aprilie 2013 at 21:53
 9. 27 aprilie 2013 at 2:11

  @Theodora
  Da-mi voie, te rog, sa ma exprim in stilul lui Emil Vulcanescu:

  “Nava e la cheu”

  Sa fii iubita…
  Cu stima!!

  😆

  Interesant este ca forma asta agramata – “la cheu” – poate ca a fost folosita de Basescu tocmai pentru ca sa exprime altceva… Poate adevarul, cine stie…? . Cu alte cuvinte, el poate ca a vrut sa spuna, sa transmita urmatorul mesaj: “Nava (adica Romania) e lacheu “. Mai stii…?

  😆

  • 27 aprilie 2013 at 12:13

   @Motanul Incaltat

   😀 … este molipsitor

  • Emil Vulcanescu
   27 aprilie 2013 at 12:55

   @ Motanul Incaltat
   Sa stii ca nici o expresie care o folosesc nu-i “marca Inregistrata” ! ! !
   Am avut impreuna “niste divergente” , eu nu stiu de ce Theodora cand a scris articolul a uitat ca Parvulescu asta acum se lupta ca din CONSTITUTIE sa se scoata ca Romania ii : ” Stat National si unitar ”
   Sa fii iubit…
   Cu stima Emil

 10. oprea
  27 aprilie 2013 at 11:05

  Felicitari, ca te-ai prins!Suna-i la sediu cu o problema si o sa-ti raspunda niste lepre ca si stapanul.Domnul in cauza este o panarama tipic democratica.

 11. Marian
  27 aprilie 2013 at 14:16

  Claudiu Craciun …nu-i tipul acela ce se pretindea student , care a fost la Bruxelles parca , nu stiu sigur in ce calitate si mai ales de catre cine trimes acolo vorbind o engleza de care ar fi fost mandrii supusii MSR Elizabetha I si care in 14 Ianuarie a deturnat fraierii { eu m-am numarat printre ei 🙁 }din Piata Universitatii sa faca un drum de placere { ” placerea ” aia s-o aiba el…1000 de ani de aici inainte ! } spre Cotroceni spargand in acest mod multimea in doua parti ? Cristian Parvulescu…este exact ca-n poezia aia a lui Ion Pribeagul , unde avem acea concluzie absolut adevarata si anume ca : nu intotdeauna , cine se face ca te scoate din rahat , are ganduri bune fata de tine !

 12. dorian65
  27 aprilie 2013 at 23:01

  @Incognito
  Amice dupa cum observ eu, dumneata si multi altii nu vedeti padurea din cauza copacilor.
  Cand vorbesc de impozite nu ma refer la tigani sau rromi cum dracu vrei sa le spui.Impoziteaza-i ca nu-i treaba mea asta.Ca nu pot fi impozitati asta este incompetatenta guvernului.
  Din cauza taxelor aberante produsele romanesti nu sunt vandabile si economia s-a dus dracului.
  Bugetul este capusat in continuare si daca nu se trece la reforme clare statul cu configuratia actuala va declara falimentul.Deja este in faliment.
  Te-ai intrebat de ce produsele din import sunt mai ieftine decat cele autohtone?Pai uite ca nu, d’aia!
  Locurile de munca se infinteaza daca si numai daca se produce ceva .Ce se mai produce in tara noastra?
  Iti place ca platesti curentul cu pret dublu si la taxa aia iti mai ia si TVA?
  Prea esti arogant si ca tine sunt multi dar ce se vede nu prea se vede bine si cine crezi ca va avea de suferit?Astia nu o sa renunte la diferitele agentii cu directorii lor platiti cu salarii nejustificate .Ce dracu vor face?Vor da pensionarilor in loc de bani bonuri de trezorerie ca in Portugalia?
  Iti poti plati utilitatile cu bonuri de trezorerie?Cand in tara asta unele taxe sunt fixate in euro dar nu le poti plati in euro .
  Fac gat la UE baietii ca nu sunt lasati sa tipareasca bani sa genereze inflatie si sa rezolve asfel ca prin ’92-’96 problemele financiare ale tarii.D’aia au votat romanii cheia atunci si mare teapa am mai luat si cu aia!
  Ar fi multe de spus si rezolvarea problemelor noastre nu vine de la UE ci de la maimutoii astia care de 23 de ani spun ca vor sa faca ceva dar fac numai pentru ei.
  Lasa dracului mistocareala si pune creirul la treaba !
  P.S.Atentie!!! Acum este momentul ca miscarile de extrema dreapta sa castige teren si chiar castiga pe nemultumirea populara existenta in tara.

  • 28 aprilie 2013 at 20:28

   Doriane, pai cand n-ai idei, te apuci de “mistocareala”.
   Da, e mai simplu sa vezi paiul din ochiul celuilat, decat barna din ochii tai. E mult mai simplu sa gasesti vinovatii acolo unde ti se indica, si sa sari la gatul lor, decat sa-i vezi tu, gandind liber si logic. E mult mai usor sa folosesti “cuvinte de duh” decat sa vii cu argumente logice contra a ceea ce spune unul sau altul. Cand ii argumentam cu declaratii si fapte ca distinsii USL-isti au manipulat opinia publica doar pentru a obtine putrea, am fost injurat, insultat, si catalogat in toate felurile de individul asta “pseudo-titrat”, cu veleitati de mare “dizident” si de “minte luminata”. Ce vrei de la el, nu vezi ca este limitat la un singur program? Pai te lamuresti singur de calitatea acestui necunoscut, prin “DA”, SI CE PROPUI? Pai nu poate propune nimic, el nu poate aduce argumente nici pentru ce emana el, si tu vrei sa priceapa? El nu este menit sa propuna ceva logic, ceva inteligent. El poate doar sa fie vulgar, sa atace tot ce ii este arata cu degetul de altii. Tu crezi ca pitbull-ul este agresiv ca asa vrea el? NU, este agresiv pentru ca este FACUT/DRESAT.ANTRENAT sa fie agresiv, de niste stapani imbecili.
   Nu-ti bate capul, ca el atata poate si atat face. Daca ar putea mai mult, nu s-ar mai vaita atat. la el, argumentul final este “bata”, concretizata in cazul de fata prin limbaj vulgar si agresiv.
   Si nedemn de incredere este doar acest Parvulescu? Nu neg, nu contest asta, dar vin si eu si intreb “retoric”, cine este ma rog de incredere?
   Ponta?? Antonescu?? Nastase?? CINE?????

  • 29 aprilie 2013 at 19:55

   D-00-e Aspirant 006,5

   Mai e putin si se fac 48 de ore de cand Locotenentul basit Vanturici v-a pus niste intrebari. Nu prea percutati. Asa vreti dvs. sa ajungeti 007 sau Locotenent? Cei ce va au in solda stiu? Ce zic? Sau v-au sarit luna asta si e felul dvs de a protesta? Daca totusi v-au dat mielul, nu e frumos ce faceti… si daca a fost doar drobul si tot nu-i frumos…

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58