Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

1 decembrie 2023

De ce nu ii mai dai o stea lui Opris, Basescule? La cat este el de minunat ar trebui sa fie plin de stele.


marcel-opris

A inceput operatiunea “Sa il albim pe seful STS, Marcel Opris”

De doua zile, pe forumuri, pe bloguri, pe site-uri si pe Facebook talibanii basisti au dezlantuit operatiunea “Sa il albim pe seful STS, Marcel Opris” Prin dezinformari si manipulari, postacii basistii sau poate subalterni ai domnului general Opris, incearca  sa il scoata “basma curata” pe seful STS-ului.

Concret propaganda basista spune ca STS-ul nu are nici o vina in intarzierea cu care s-a ajuns la supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, accident care s-a soldat cu moartea pilotului Adrian Iovan si a studentei Aura Ion.

Ce nu a facut STS-ul condus de Marcel Opris? Concret STS-ul nu a vrut sau nu a putut sa localizeze corect semnalul GSM de la telefonul medicului Radu Zamfir.

Ce a facut STS-ul condus de Marcel Opris: a dat vina pe companiile de telefonie mobila, a spus prin vocea purtatorului de cuvant Adrian Fulea ca medicul Radu Zamfir nu a dat niciun fel de coordonate geografice, STS-ul a dat coordonate pentru 200 km patrati (!!!), STS-ul a gresit de doua ori localizarea avionului parbusit.

Jose Pepper’s Guest Satisfaction Survey

Deci STS-ul este minunat, seful STS-ului Marcel Opris este la fel de minunat, daca nu cumva si mai rau. Vinovati sunt toti ceilalti. Cum altfel ar putea sa vorbeasca postacii basisti despre Opris? Pai cine asigura transeful datelor de la circumscrptiile electorale la sediul PDL? Cine ii monta lui Basescu o linie telefonica sigura in garajul in care isi gasise culcus in timpul referendumului de demitere? Nu m-ar mira daca Basescu ar indrazni sa il decoreze pe seful STS-ului pentru merite deosebite in activitate. De ce nu ii mai dai o stea lui Opris, Basescule? La cat este el de minunat ar trebui sa fie plin de stele.

Va invit sa cititi si:

De ce tace Basescu Traian?

Cine sunt cei care au comunicat coordonatele gresite catre echipele de salvatori?

Parca nu au vrut sa ii gaseasca.

O demonstratie de neputinta si o incapacitate grava de comunicare si colaborare

Nişte ţărani. Trei.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

49 Responses “De ce nu ii mai dai o stea lui Opris, Basescule? La cat este el de minunat ar trebui sa fie plin de stele.”

 1. Emi Vulcanescu
  26 ianuarie 2014 at 16:52

  Draga Theodora
  Satanail Cotrocensis , nu mai are stele are cazane cu smoala , ultima stea i-a dat-o lui Turcescu care n-a facut armata !
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

  P.S. Sa stii ca sunt foarte calm si nu ma “turez” dar nu m-am putut abtine sa nu-i scriu lu’ EBA basista care ne face noua “salariile” , fiindca munceste ( ea asa a spus ) 10-12 ore pe zi.
  Ai postat o MECLA de mafiot , stiu ca nu-i nici prima si nici ultma nu va fi.

 2. marian din Ardeal
  26 ianuarie 2014 at 17:03

  IMI ESTE SILA LA MAI LAS SI COMENTARIU PENTRU -OPRIS-BASESCU-trebuie sa faca inchsoare .

 3. Emi Vulcanescu
  26 ianuarie 2014 at 17:12

  @ Judy…
  Sa stii ca numele de NOROC vine de la zeul Moloh , in cinstea caruia femeile isi ardeau copii ( nou nascuti ) in niste tigai ca sa-i imbuneze pe zei !
  Nu incerca sa ma “combati” , acest lucru mi-a fost spus de doi mari duhovnici ai ROMANIEI , parintele Teofil Paraianu si Ilie Cleopa .
  Tucu-te
  adica
  Sa fii iubit …
  Cu stima Emil

 4. 26 ianuarie 2014 at 17:32

  Cite stele sint pe cer
  Toate la Opris se cer
  Pe umar sau la rever

 5. 26 ianuarie 2014 at 17:33

  @Theodora
  Iti sugerez sa citesti ce scrie Wikipedia despre accident . Se arata, printre altele, ca:

  “Inițial, STS a afirmat că localizarea s-a făcut de la primul apel la 112,[22] însă localizarea a fost greșită, drept care a fost deschisă o anchetă și asupra acestui aspect, urmând să se stabilească dacă vina aparține STS sau operatorilor de telefonie mobilă.[11] Din recomandările raportului lui Gabriel Oprea reiese, iar șeful Poliției, Petre Tobă, confirmă, că la data accidentului procedura de localizare pe baza apelurilor telefoanelor se aplica doar în cazurile cerute de justiție, nu în caz de accident,[1][23] ceea ce contrazice faptul că la nivel european există obligația localizării celor ce sună la 112 în caz de accident.[24] În plus, la orice accident aviatic se deschide o anchetă penală, ceea ce justifică folosirea sistemului.

  STS afirmă că, deși s-a făcut tot posibilul, nu s-a reușit localizarea prin GPS a telefoanelor de la locul accidentului.[1] Din acest motiv, în 2008 Comisia Europeană a inițiat o procedură de infringement împotriva României,[24] însă această procedură a fost închisă prin eforturi diplomatice[25] doar în urma promisiunii că se va rezolva.[26] Abia în 2009 s-a început implementarea infrastructurii, doar pentru București, fiind cheltuiți peste 10 milioane de lei.[27] După cum a reieșit din accident, nici la data acestuia sistemul nu era funcțional la nivelul întregii țări.”

  • 26 ianuarie 2014 at 17:43

   @Motanul Incaltat
   pe Wikipedia poate sa scrie oricine … nu este o sursa .. altceva?

   • 26 ianuarie 2014 at 18:46

    @Theodora
    Sunt indicate si sursele – numerele din parantezele drepte: daca deschizi articolul din Wikipedia ai sa vezi si sursele citate in articol.

   • 26 ianuarie 2014 at 18:51

    Chestiunea e alta: mai inainte de 2008 trebuia sa functioneze sistemul acesta de localizare prin GPS a telefoanelor de la locul accidentului si nici acum nu e functional la nivelul intregii tari!!

    “[…]în 2008 Comisia Europeană a inițiat o procedură de infringement împotriva României,[24] însă această procedură a fost închisă prin eforturi diplomatice[25] doar în urma promisiunii că se va rezolva.[26] “

 6. Nicu
  26 ianuarie 2014 at 18:42

  argumente, vrem argumente tehnice. de vorbe suntem satui.

 7. ALM
  26 ianuarie 2014 at 18:48

  Marcel Opriş nu este STS! Este un şef vremelnic peste o instituţie provenită din DSS, mai precis din CTOT. Indiferent ce se va întâmpla cu Opriş, că va fi demis sau premiat, mentalităţile şi modurile de lucru nu se vor schimba prea repede. Cu atât mai mult cu cât ceva, care era o mică unitate, a devenit o instituţie independentă, care nu răspunde decât în faţa CSAT, respectiv numai în faţa celui care a acaparat instituţiile de forţă ale statului. Parlamentarii îşi fac iluzii atunci când cred că pot inspecta STS, SIE sau SRI. Pot doar “viziona” ceea ce vor să arate respectivele instituţii. Fiindcă acestea sunt “stat în stat” şi nu dau adevăratul raport decât aceluia care a numit Directorii.

  • 26 ianuarie 2014 at 19:18

   @ALM
   da domnul ALM asa ar trebui sa fie … dar Opris crede altceva … este numit din 2005 de basescu

   • ALM
    26 ianuarie 2014 at 19:31

    @Theodora
    Nu m-am făcut înţeles. În acest moment Opriş nu mai contează. A clădit ce i-a cerut Băsescu în 2005, acum, dacă e păstrat sau demis, nu contează. Acolo (şi în alte părţi) trebuie intrat cu “buldozerul”! Am văzut după 1990 că păstrarea cadrelor vechi, compromise sau nu, este păguboasă pentru sistem. Fiindcă mentalităţile sunt extrem de greu de “extirpat” şi, chiar dacă este schimbat şeful, cel nou este rapid “dat pe brazdă”. Oricât de priceput ar fi, nu va putea “sparge” zidul artificial care-l separă de subordonaţi …

   • 26 ianuarie 2014 at 22:08

    si sa ne aducem aminte Theodora cine a montat linia directa cu garajul acestui basinos, da? Basistii se pare ca au uitat! Basexul de cacao tre sa se revanseze fatza de acesti porci din STS ca si alti basinosi, da? Dumnezeu sa-i arda de vii!

 8. Judyindesguise
  26 ianuarie 2014 at 21:00

  Cel mai usor verdict, pentru Opris ar fi “neglijenta in serviciu”. Problema e ca din cauza acestei neglijente au murit cel putin un om, daca nu doi.
  Neglijenta devine in felul asta criminala. Au murit doi oameni.
  A fost omor? …Si daca a fost crima?
  Daca ar fi demis s-ar putea cerceta si s-ar putea ajunge la concluzia ca a fost “omor din culpa”.
  Daca il apara Basescu s-ar putea crede (ramanand sa fie dovedit candva, mai incolo) ca a fost crima cu premeditare.
  Ca va fi sau nu ceva, candva, Basescu va putea fi considerat ACUM ca “omul care il favorieaza”, iar ACUM n-ar prea fi momentul.
  Ce-o sa fie? Ce-o sa fie?
  Cu baSSescu, nu se stie.

 9. 26 ianuarie 2014 at 23:09

  Tu vrei să îţi mai meargă blogul sau nu? :)))

  • 26 ianuarie 2014 at 23:12

   @Paul-Sorin Tița
   As vrea sa mai mearga 🙂
   uite tocmai am primit pe e-mail ceva ce ar putea fi incadrat la INTIMIDARE … stau si ma gandesc daca sa pun e-mailul ala aici sau nu
   vreau si eu cursul practic de limbă spaniolă de afaceri te rog frumos 🙂

   • 26 ianuarie 2014 at 23:14

    Ai putea. 😉

    • 26 ianuarie 2014 at 23:46

     @Paul-Sorin Tița
     hmmmm si ce sa fac acum? as putea sa spun ca imi pare rau si sa promit ca nu mai fac
     ma rog, eu m-am exprimat frumos, sa ii vezi pe altii
     imi trimiti si mie cursul pe e-mail, te rog 🙂

     • 26 ianuarie 2014 at 23:49

      Nu îl am în format electronic. 🙁

     • 26 ianuarie 2014 at 23:57

      @Paul-Sorin Tița
      asta este, am avut ghinion 🙂

   • Marian
    27 ianuarie 2014 at 10:05

    Ce dracu mai Teo …toata lumea foloseste engleza in domeniul afacerilor ….numai tu esti hotarata sa folosesti spaniola ? Daca era spaniolii atat de buni in domeniul businessului …. ei erau cei care inprumutau cu gologani FMI-ul si nu invers !!!

 10. 27 ianuarie 2014 at 1:00

  @Theodora
  Miting. Si unul dintre demonstranti este intrebat: “Pentru ce protestezi?”, “Pentru ca n-am unde sa muncesc!!”, “N-ai unde sa muncesti pentru ca esti lenes!!”, “Pai si ce? N-am dreptul sa fiu lenes?” 😀

  😆 😆

  • 27 ianuarie 2014 at 1:44

   @Motanul Incaltat
   da, este o gluma proasta … ar trebuie blestemat “inteligentul” care l-a creat sa ajunga somer daca nu el copilul lui sau copilul copilului lui.
   Jegosii care nu au rabdat niciodata de foame fac bancuri pe seama amarilor care nu au de munca

   • 27 ianuarie 2014 at 3:05

    @Theodora
    Adica dupa tine existenta umana trebuie sa fie subsumata primatului “dreptului de a muncii”? Poate ca lenea combinata cu creativitatea umana sunt un important factor de progres al umanitatii. Nu fac decat sa reiau o idee interesanta a unui revolutionar marxist, Paul Lafargue, care remarca faptul ca in Grecia, in epoca ei de mare glorie, doar sclavilor le era permis sa munceasca. Oamenii liberi faceau exercitii pentru trup si minte! 🙂

    • 27 ianuarie 2014 at 11:04

     @Motanul Incaltat
     stii foarte bine ce vreau sa spun
     ma enerveaza bancurile astea proaste despre somerii care sunt neaparat lenesi

    • 27 ianuarie 2014 at 21:28

     @Theodora
     Da, dar vezi… cred ca ramane intrebarea: cat muncesti in interesul tau si cat in interesul, sa zicem, al unei corporatii? In zilele noastre exista acest concept de forta de munca ieftina. Cat de ieftina si cine stabileste acest lucru sunt chestiuni de detaliu. Problema este: de ce trebuie sa fie neaparat ieftina? Deci nu sa fii platit conform pregatirii tale si nici la justa ta valoare s.a. de genul asta. Ci sa fie ieftina … Cu alte cuvinte, seful unei corporatii ar putea avea pretentia ca sa muncesti pentru ca sa-i aduci tu profit lui. In schimb, cu cat esti tu platit, asta e o alta problema… Adica nu muncesti ca sa castigi si tu mai bine, ci sa-i aduci lui profit, sa-l imbogatesti pe el!

     In Romania zilelor noastre a aparut un fenomen interesant, acela al self-managementului, concretizat la noi prin ceea ce se cheama “persoana fizica” sau celebrul de acum mic SRL, “firma de apartament”. Adica un capitalism individual in care “lucratorii insisi devin o colectivitate capitalista, luandu-si responsabilitatea exploatarii propriei lor munci” (Bifo).

     • 28 ianuarie 2014 at 10:43

      @Motanul Incaltat
      mda, hai sa ne aducem aminte ca vorbim de minunatul Opris 🙂

   • 27 ianuarie 2014 at 3:06

    @Theodora
    Ti-am dat un raspuns dar s-ar putea sa fi ajuns in spam…

 11. Marian
  27 ianuarie 2014 at 10:02

  Cine-si inchipuie ca Opris este acolo la STS asa de capul lui …adica n-are si el niste ” sfinti ” in spate se insala amarnic . Probabil ca Basescu va da satisfactie ” gloatei ” si va propune in CSAT demiterea sau trecerea aluia in rezerva dar….atat ! Pai aia de la STS i-au instalat lui Basescu telefoanele alea in acel garaj…asa de capul lor ? Oricat ar pare de ciudat Basescu stie sa-si pastreze relatiile , iar domnul gral. Marcel Opris este o relatie deoarece , totusi 2014 este un an electoral si nemernicul asta betiv , are inca oarece interese politice de care , vrea nu vrea ….tine cu dintii . Oare s-a uitat atat de usor de EBA si ” cariera ” ei politica de la Bruxelles sau Ioana si visul ei de adevenii intaia agricultoare a tarii sau despre …Mircea Basescu asta ca sa nu mai mi-aduc aminte de alte aflate in stand-by ?!

  • 27 ianuarie 2014 at 10:56

   @Marian
   am inteles chiar daca pleaca Opris ramas subalternii lui

   • Judyindesguise
    27 ianuarie 2014 at 14:34

    @Theodora
    Oparis e subalternul ilegal al lui Basescu.
    Subalternii lui Oparis ar fi subalternii altcuiva daca n-ar mai fi Oparis sef. Cu alt sef, Legatura neoficiala intre Basescu si STS ar putea fi intrerupta.

 12. Judyindesguise
  27 ianuarie 2014 at 14:24

  @Marian
  @ALM
  Imi pare rau ca trebuie sa ii contrazic putin si pe @Marian si pe @ALM..Acum, Comandant la STS este Oparis, care accepta ordine de la Basescu si da ordine STS-ului. Aparent, comandant este Oparis, dar , in mod real, este Basescu. Oparis nu este decat o veriga care il leaga pe Basescu de STS, o prelungire a lui Basescu, scula lui Basescu, ceea ce nu ar trebui sa se intample.

  Acum nu trebuie sa va duceti cu gandul neaparat la mascari,
  la urma urmei, maiastrul Basescu are, ca tot omul, 20 de degete cu care ne poate instrumenta pe toti, bagandu-si-le care pe unde, prin toate serviciile, procuraturile, curtile constitutionale si de justitie, etc. si din cand in cand (nu chiar zilnic), pe la 18:30, ne face si cuculeste (uitand de fiecare data ca “fiecare pasere pe limba ei piere”).

  Taindu-i aceasta prelungire a lui Basescu si numind in fruntea STS un individ care sa fie comandant si nu sluga lui Basescu, Basescu n-ar mai putea comanda STS, N-ar mai putea avea acces decat la informatiile la care il indreptateste functia, fara a mai controla, prin sluga, activitatile de sub sluga, fiindca seful STS ar fi comandant si nu sluga.

  Demiterea lui Oparis, ar mai sterge o bucatica din obrazul, manjit de Basescu, al statului de drept in Romania.

 13. ALM
  27 ianuarie 2014 at 15:28

  Domnule Incognito, încep să mă îndoiesc de logica rândurilor scrise de mine. Ceva mai sus am scris: “În acest moment Opriş nu mai contează. A clădit ce i-a cerut Băsescu în 2005, acum, dacă e păstrat sau demis, nu contează.”
  Era nevoie să scriu ce cred că i-a cerut Băsescu? Credeam că este subînţeles. Eu rămân la părerea că Opriş nu mai contează, Băsescu şi-a croit acces la nivelurile următoare …

 14. 27 ianuarie 2014 at 17:33

  Pai da vut acoperire ca este cateo data ca telefonu nare acoperire.

 15. Judyindesguise
  27 ianuarie 2014 at 17:40

  @ALM
  Ce faceti dl ALM, imi dati jos deghizajul?
  Nu am dedesubturi.

  Conteaza Oparis d-le ALM. E obrazul lui Base dar de pe care incepe sa cada tencuiala. Uitati!, se mai pravale o bucata: Ridzi. Veti spune ca Basescu n-a avut niciodata obraz si n-am sa va contrazic. Asta stim noi doi dar aia de l-au votat au facut-o inselati de fleici bine rase (si sus si jos) ca Ridzi si Oparis.

  • Ralu
   27 ianuarie 2014 at 19:39

   Ridzi va primi cu suspendare dupa intrarea in vigoare a noului cod penal si noi nu o sa mai avem voie sa comentam (daca o facem primim cu executare)

  • Marian
   27 ianuarie 2014 at 22:21

   @ Judyindesguise Onorabile ….respect deosebit ! Nu era necesar ca dl.ALM sa va dea jos ” deghizajul ” ….v-am recunoscut stilul , absolut inconfundabil si care va defineste el singur ! Cat despre “tencuiala “…atunci cand decizia magistratilor va fi DEFINITIVA SI IREVOCABILA abia atunci voi deschide shampania , pana atunci va mai curge multa apa pe Dambovita si mare minune n-ar fi daca tipa ar ajunge ….europarlamentar 😉 sau se va cara pe und e si-a dus Mutu iapa …adica pe undeva unde nu exista tratate de extradare deci….De fapt daca ma gandesc mai bine , respectiva shampanie o voi deschide si poate voi bea din ea ….doar atunci cand va fi judecat { ca …asta inseamna democratia , asta inseamna respectul fatza de legi pe care-l impune democratia } , condamnat { Doamne ajuta …sa traiesc si s-o vad si p-asta ! } si eventual incarcerat pentru minim 300 d e ani pe Traian Basescu acest … devil in desguise . Fireste ca atunci shampania mea de-o calitate indoielnica acum , va devenii atunci mai scumpa decat Dom Perignon 😉 deci …cine-i atat de nebun sa bea o shampanie ….istorica !?

   • Judyindesguise
    28 ianuarie 2014 at 22:12

    @Marian
    in primul rand as vrea sa te rog sa mi te adresezi mai putin “protocolar”. Desguise-ul meu nu poarta melon. Stiu ca asa te simti tu bine dar, daca ma respecti, renunta la “venturianismele” astea, gen: “onorabile” si “…deosebit”.

    Cat despre champanie – sigur… – cu cat mai veche cu atat mai bine dar nu e pacat sa tii un spatiu si niste bani blocati cand, doar daca i-ai pune la banca, cu dobanzi cu tot, ti-ai putea lua o champanie veche “de la mama ei”?

    Pe ceasca l-am asteptat cu sticla in frigider fiindca pe vremea lui nu se gasea nici de anul nou, bashKa ca frigiderul (Arctic sau ZIL) – mai mic oricum decat cele de azi – era si gol. As fi putut tine banii la frigider (ca aveam) dar ii tineam pe termen lung in tot felul de “investitii domestice”: masina de spalat automata, televizor color, autoturism, s.a..

    Nu domnule (pe bune)!
    Oricat de ratat as fi (dupa parerile unora – izvorate din circumvolutiunile de calti presati – postav – ale melonului) imi permit sa ridic un pahar cu champanie cu soata mea, stigand “hip, hip uraaa!!!” de cate ori se mai usuca si se mai desprinde din statuia de KKt a presedintelui ilegal dar in functie.
    Pentru momentul pentru care inteleg ca te pastrezi eu am de gand sa cumpar si artificii.

    Sper ca pana atunci sa fie intrunite toate premizele (inclusiv sanatate), pentru a ciocni impreuna (cu tine, cu Theodora, cu ALM, cu COCO, cu Emil si cu toti de un gand cu noi) paharul ACELA de champanie aleasa.

 16. radu
  28 ianuarie 2014 at 18:35

  Hm, vrei sa spui ca ar trebui sa fie plin de stele verzi, sau sa se plimbe printre stele, pe bolta cereasca.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58