Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 septembrie 2022

De ce nu vrea Teodor Melescanu sa iasa la penSIE?


melescanu candidat la presedintie si basescu

Cum sa ai incredere in Teodor Melescanu?

Teodor Melescanu trece de la o “echipa” la alta cu voiciunea unui tanar sportiv de performanta. Teodor Melescanu nu este doar un trasesit politic. Teodor Melescanu a trecut din tabara diplomatiilor de cariera in tabara politicienilor pe urma in tabara serviciilor secrete si acum, ca sa vezi ce surpriza, se vrea in cea mai inalta functie din stat. Teodor Melescanu are vocatia tradarii, a tradat si PDSR-ul si PNL-ul.   Sa ne reamintim doar doua momente:

In noiembrie 1996, a fost ales  senator de Prahova pe listele PDSR. Dupa doar sapte luni, in iunie 1997, la Conferinta Nationala a PDSR a fugit din PDSR impreuna cu Mircea Cosea, Iosif Boda, Marian Enache si altii cativa si a fondat partidul Alianta pentru Romania.

A acceptat propunerea lui Basescu Traian de a deveni directorul SRI fara sa se consulte cu presedintele PNL si cu ceilalti lideri liberali.  La data de 28 februarie 2012 a fost validat de Parlament in functia de director al Serviciului de Informatii Externe.

In toamna anului 2011 Teodor Melescanu a declarat ca “dupa 2012, coabitarea cu Traian Basescu nu este imposibila“ si a coabitat din functia de director SIE.

Teodor Melescanu a  fost ministru de externe in Guvernul Nicolae Vacaroiu in perioada 1992-1996 si ministru al Apararii nationale in Guvernul Tariceanu, in perioada aprilie 2007–decembrie 2008.

Post Office Tell Us Customer Survey

Teodor Meleşcanu a fost si administrator al grupului Rompetrol, condus de Dinu Patriciu.

Despre Teodor Melescanu si aici:

Aproape nimic despre Teodor Meleşcanu noul sef SIE – Meleşcanu validat de Parlament cu 238 pentru si 1 vot impotriva

Tags: , , , , , ,

9 Responses “De ce nu vrea Teodor Melescanu sa iasa la penSIE?”

 1. KKK
  25 septembrie 2014 at 13:27

  sistemul se gandeste la toate.daca neamtul e declarat incompatibil, hop apare nea Teo si asta sigur ia voturi si de la pishadisti…eu unul cred ca nea Teo se poate intelege si cu baronii PSD, Plagiatorul nu e capabil sa le ofere nici macar promisiuni!
  doar nu credeti fraierilor ca va vor da pomana la nesfarsit ca de ziua Plagiatorului???

  • 25 septembrie 2014 at 13:33

   @KKK
   asta este o imensa prostie cu ia Teo voturi de la psd-isti 😀
   nu stiu daca Ponta este plagiator, stiu ca exista o hotarare ca nu este dar basescu tau sigur este un tradator de neam si tara

 2. 25 septembrie 2014 at 16:58

  Ma mir ca nu iei in considerare ipoteza cea mai plauzibila: Melescanu face fix ceea ce i se ordona. Intocmai si la timp! Iar la pensie nu iese decit cu picioarele inainte!

 3. Ralu
  26 septembrie 2014 at 18:25

  Melescanu este la fel de sulfa ca si socrul lui, Brucan.
  A avut de unde invata

 4. 1 octombrie 2014 at 22:21

  Ar trebui sa ai incredere intr-un asa om, pentru ca nu oricine ajuge la SIE, si culmea ……. si director! Deci, nu i se poate pune la indoiala patriotismul, calitatea de roman! Asta rezulta doar din simplul interviu de angajare, da? E logic! Domnul Th. Melescanu este un om puternic politic, cu o cultura politica vasta, deci de ce sa aruncam la cos astfel de oameni profesionisti???????????? Ehe…………. daca am fi corecti, am fi si …………………………… performanti si Romania ar fi alta, ar fi asa cum ne-o dorim cu totii! Sa va dea Dumnezeu mintea de pe urma, voua, acestia care luati deciziile pentru Romania!

Lasă un răspuns