De necrezut!!! – Am găsit grasul care stă in cărca slabului de care tot vorbeste demisul Băsescu Traian – Pare să fie justitia aia “independentă” pe care o tot cere Băsescu


grasul si slabul lui basescu traian

De necrezut!!!  – Am găsit grasul care stă in cărca slabului de care ne tot vorbeste demisul Băsescu Traian. Pare să fie justitia aia “independentă” pe care o tot cere Băsescu

Doar că grasul ăsta pare să fie justitia aia “independntă si impartialăpe care si-o doreste guvernatorul impus in Romania de prietenii lui din UE.

De ce un om care nu are calitatea oficiala de presedinte in exercitiu, se duce la Cotroceni prin abuz de putere si uzurpare de calitati oficiale, mimeaza functia de presedinte si semneaza acte in numele Romaniei?

Basescu vrea o justitie independenta de toti si de toate dar dependenta in continuare de el

In numele independenteti justitiei adevarata lovitura de stat se da cu procurori in loc de tancuri – Aproape 2 milioane de oameni au fost scosi de pe listele electorale permanente – Basescu si sleata lui au tupeul hotilor de buzunare

Pentru cine nu a inteles inca – In numele independenteti justitiei, in Romania anului 2012, se fac abuzuri si presiuni – Independenti de USL dependenti de Basescu Traian?

Tara membra a UE si NATO impreuna cu 7.5 milioane de locuitori cauta urgent justitie independenta si impartiala. Rugam seriozitate!

Care este starea justitiei in Romania? De ce nu putem sa comentam despre sentintele justitiei?

Intrebare pentru liderii europeni si americani: Mai pot romanii sa aleaga in mod democratic, prin vot, cine sa le fie presedinte?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 thoughts on “De necrezut!!! – Am găsit grasul care stă in cărca slabului de care tot vorbeste demisul Băsescu Traian – Pare să fie justitia aia “independentă” pe care o tot cere Băsescu

  1. REVOLTĂTOR Judecătoarea Elena Turcu, prinsă BEATĂ LA VOLAN şi achitată de INSTANŢĂ, va avea o pensie de peste 10.000 de lei. Ce părere aveți?
    Autor: Ionel Stoica
    Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat astăzi decretul de pensionare a judecătorei Elena Turcu de la Tribunalul Dâmboviţa. Fosta magistrat[ este celebră pentru că a fost achitată după ce a fost trimisă în judecată pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului. Potrivit unr surse de la Casa de Pensii, magistratul va avea o pensie de 10.500 de lei.Judecătorul Florin Costiniu, condamnat definitiv pentru corupţie, va fi remunerat lunar de statul român cu 16.000 lei. Costiniu a fost găsit vinovat de corupţie în dosarul fostului senator Cătălin Voicu şi a primit o condamnare definitivă de 4 ani de închisoare cu suspendare. Pe perioada condamnării, statul îi va alimenta conturile cu 760.000 lei. Legea spune că magistraţii corupţi se pot bucura nestingheriţi de pensiile speciale, chiar dacă au condamnări definitive. Între timp, Florin Costiniu îşi îngroaşă veniturile din avocatură, pledând chiar în dosare în care a dat decizii în calitate de judecător. Sunt şanse minime ca Florin Costiniu să fie eliminat din avocatură.

  2. EXCLUSIV – Citiţi aici salariile spectaculoase pe timp de criză ale membrilor Consiliului Superior al Magistraturii! Nu vă enervaţi, tensiunea este dăunatoare sănătăţii! Până acum, toată lumea a urlat pe televiziuni despre salariile “nesimţite” din câteva domenii, cum ar fi aviaţia, deşi acolo ar fi trebuit spus că riscul este sută la sută faţă de multe alte domenii, examenele se dau din şase în şase luni până ce ies la pensie, la simulator în străinătate, nu aranjate pe aici, prin România!), şi nimeni n-a fost curios până acum să afle ce salarii lunare primesc mai marii forului din Justiţie, care nu sunt nevoiţi să ia decizii în fracţiuni de secundă şi nu depinde viaţa altora de deciziile lor, ba dimpotrivă statul român este condamnat la CEDO la plata a peste 40 de milioane de euro pentru malpraxis judiciar. Dimpotrivă în Justiţie, şi când s-au luat decizii proaste, care au împotmolit sau au dus la regresul Justiţiei pe anumite tronsoane, n-a răspuns nimeni. CSM e precum Guvernul: îşi asumă răspunderea, dar nimeni nu-l sancţionează! Lumeajustitiei.ro este în măsura să vă ofere cifre exacte privind salariile brute şi nete pe lună ale acestora, transmise de Direcţia Economică şi Administrativ din cadrul acestei instituţii, informaţii solicitate de noi în baza Legii 544/2001.
    Iată cât au pe statul de plată membrii CSM!
    GratianA Isac
    Cel mai mare salariu este cel al Graţianei Isac, procuror şef birou la DIICOT înainte de a fi ales în CSM ca reprezentant al PICCJ.Salariul brut este de 23.620(5.368euro) lei, net 17.717 lei(4.026 euro).
    Bogdan Licu
    Procurorul are un salariu brut de 22.518 lei(5.117 euro), net 16.847 lei(3.828 euro).
    Florentina Gavania
    Procuror , fost prim-procuror la Parchetul Judecătoriei Sector 6, are salariul brut de 20.581 lei (4.677 euro), şi net-15.317 lei (3.481 euro).
    Mona Pivniceru
    Judecător de Inaltă Curte de Casaţie şi Justitie, are un salariu brut de 20.473 lei(4.652 euro), net-15.233 lei(3.462 euro).
    Cristi Vasilica Danilet,
    Judecător de Judecătorie Oradea, Cristi are un salariu brut de 20.201 lei (4.591 euro), şi 15.018 net(3.413 euro).
    De remarcat, salariul lui Danileţ este aproape cât cel al Monei Pivniceru, care până acum, din lista, are cel mai înalt grad din magistratură şi este mai mare decât salariul judecătorului Horaţius Dumbravă, care are salariul brut la CSM de 17.622 lei(4.005 euro)şi 12.981 lei net(2.950 euro).
    George Balan
    Procurorul a fost vicepreşedinte al CSM şi, are un salariu brut – 19.078 lei(4.335 euro) şi net lunar de 14.131. lei(3.215 euro).
    Mircea Aron
    Judecător la ICCJ un salariu brut – 19.078 lei(4.335 euro) şi net lunar de 14.131. lei(3.215 euro).
    Alina Ghica
    In fine, Judecător preşedinte al CSM, fost şef Sectie contencios la curtea de Apel Bucuresti, câştiga cam tot atâta cât judecătorul Tudose, adică 18.145 lei brut(4.123 euro), şi 13.394 lei net(3.044 euro), mai puţin decât Cristi Danileţ, într-un algoritm aplicat pe care nimeni nu-l înţelege.
    Marius Tudose
    Judecător , preşedinte al Judecătoriei Sector 3, are un salariul brut de 18.009 lei(4.092 euro) şi un net de 13.287 lei(3.019 euro).
    Ana Cristina Labus
    Judecător are un salariul brut de 17.840 lei (4.054 euro) şi 13.154 net(2.989 euro).
    Oana Schmidt- Haineala
    Procuror vicepreşedintele CSM are un salariul de brut de 17.558 lei (3.990 euro) şi 12.930 lei(2.938 euro).
    Adrian Toni Neacsu si Alexandru Serban
    Judecătorii sunt încadraţi la CSM cu acelaşi salariu brut de 16.969 lei (3.856 euro), şi net de 12.466 lei(2.833 euro).
    Acestea sunt salariile la această oră ale membrilor plini ai CSM. Salarii care, şi pe jumătate dacă ar exista, ar scoate din criză orice medic, orice profesor din România sau, dacă ar fi înjumătăţite, din jumătatea rămasă de la fiecare, ar mai putea fi plătiţi câte cel puţin trei bugetari cu salarii brute de circa 2000 lei pe lună.
    Membrii CSM au salarii cu mult peste şeful statului, ministrul Justiţiei, procurorul general al României, judecătorii Curţii Constituţionale etc!
    Ar mai fi de menţionat faptul că înainte de a fi ales în CSM, judecătorul Cristi Danileţ a ridicat la Judecătoria Oradea, ca vicepreşedinte, un venit anual (ca judecător cu grad de tribunal) , conform declaraţiei de avere din 21.01.2011, suma de 99.780 lei(22.677 euro). Întrucât această sumă cuprinde şi al 13-lea salariu, dar şi prima de vacanţă (că, deh, magistraţii sunt mai merituoşi ca restul bugetarilor şi au avut pe criză din 2010 şi premiu pentru relaxare!!!), dintr-un calcul estimativ reiese că el avea un salariu de cca 6000- 7000 lei lunar. De la acest salariu şi până la 15.018 lei(3.413 euro) salariu net cât are la această oră în CSM, e un salt deosebit, nu-i aşa?
    Am ales să vedem de unde a plecat şi unde a ajuns membrul CSM Cristi Danileţ cu salariul din 2010 până azi nu pentru că am avea ceva personal cu el, ci pentru că este cel la care a avut loc unul dintre salturile salariale cele mai mari.
    In ce priveşte salariile la CSM, în mod evident acestea sunt spectaculoase faţă de multe altele, bătându-le până şi pe cele de la Curtea Constituţională, bătând cu mult salariul ministrului Justiţiei, al Procurorului General al României şi al altor categorii de bugetari cu funcţii de conducere.
    În final, remarcăm pozitiv faptul că CSM a dat dovadă de transparenţă şi promptitudine, răspunzând la solicitarea înaintată de către Lumeajustitiei.ro, solicitare bazată de Legea 544/2001.
    P.S. – Pentru studiu comparat, intraţi pe site-ul ANI, la portalul declaraţiilor de avere:
    http://declaratii.integritate.eu/home/navigare/cautare-avansata.aspx
    * Citiţi aici salariile membrilor CSM, aşa cum ne-au fost transmise de către Direcţia Economic şi Administrativ a Consiliului
    5.000 de euro, cel mai mare venit al unui fost magistrat din Moldova
    PENSIILE “NESIMTITE” NU AU DISPARUT
    Deşi sunt ajunşi la o perioadă a vieţii când reţeta de medicamente este una dintre cele mai mari cheltuieli lunare, pensionarii din zona Moldovei se împart în două mari categorii. O parte sunt cei care beneficiază de luxul de a avea o menajeră, un îngrijitor personal şi de a-şi întreţine sănătate prin excursii de tratament în orice colţ al lumii, pensiile lor lunare fiind de 26 de ori mai mari decât leafa unui angajat. La polul opus sunt cei care trebuie să împartă pensia de 350 de lei între sănătate, întreţinere şi nepoţi.
    După zeci de ani de muncă, veniturile la care au .„În judeţul Iaşi beneficiază de indemnizaţia socială minimă garantată un număr de 26.499 de persoane, adică 350 de lei”, ne-a declarat Adriana Grecu, directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Iaşi. La Iaşi sunt peste 146.000 pensionarii din sectorul de stat, pensia medie în cazul lor fiind de764 de lei, şi alţi 35.600 din sectorul agricol, a căror pensie medie este 309 lei. Pentru cei cu pensii mici, 30 de zile înseamnă un adevărat slalom printre datorii, facturi şi bonuri fiscale şi drămuirea fiecărei bancnote de 10 lei astfel încât să-ţi permiţi o masă zilnică.
    MAGISTRATII O CATEGORIE PRIVILEGIATA DE PUTEREA PDL si USL.
    Şi doar pentru că titulatura avută în câmpul muncii se transformă într-un privilegiu la vârsta pensionării, magistraţii şi alte categorii de salariaţi cărora li se calculează pensia după legi speciale au venituri substanţiale.„La Iaşi, cea mai mare pensie acordă pentru sectorul de stat este de 5.829 de lei, fiind încasată de un profesor nevăzător. Sunt cinci pensii de peste 5.000 de lei înregistrate în judeţ. Cea mai mare pensie plătită la Iaşi este de 20.927 de lei, încasată de un magistrat pe baza legilor speciale”, ne-a declarat Isabela Grigorovschi, purtătorul de cuvânt al CJP Iaşi iar la Barlad sunt 2 fosti magistrati cu pensii de 13.234 si 12.430 de lei . Asta înseamnă un venit lunar de 26 de ori mai mare decât leafa minimă a unui absolvent de studii superioare şi de 60 de ori mai mare decât pensia minimă garantată. Înseamnă 5.000 de euro, bani cu care poţi să cumperi în fiecare lună o maşină bună la mâna a doua sau cu care poţi pleca în croazieră.
    Cea mai mare pensie plătită în judeţul Botoşani este de 17.969 lei brut şi aparţine unui fost magistrat, intrând la categoria pensii speciale. Potrivit CJP Botoşani, cea mai mare pensie, din asigurări sociale, este de 2.818 lei brut. În judeţul Neamţ, din cei 138.249 de pensionari, 4.360 au venituri lunare mai mari de 1.500 lei. Cea mai mare pensie de serviciu din judeţ fireste a unui fost magistrat este de 16.606 lei brut, în timp ce 18.103 de nemţeni beneficiază de cei 350 de lei.
    Dan Voinea (născut 23 iulie 1950) este general și magistrat român. Este procuror militar din anul 1982, între anii 1997 și 2000 a deținut șefia Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. În decembrie 1989, a fost desemnat procuror în cazul procesului soților Ceaușescu, la acea dată având gradul de maior la Direcția Procuraturii Militare. Procurorul Dan Voinea a participat la procesul Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu, el întocmind rechizitoriul pe baza căruia cei doi au fost condamnați la moarte și executați, în 25 decembrie 1989. Generalul magistrat Voinea este cel care a instrumentat două dintre cele mai importante dosare post-decembriste, cel al mineriadei din 13-15 iunie 1990 [1] și cel al Revoluției din decembrie 1989[2]
    deci 2009-1980=29 de ani de carieră de la procuror la General maior magistrat cu o pensie de 18.500 de lei/lună x 4%=19.240 de lei, in vreme ce pensia militară este la 2.289 de lei/lună în medie .

  3. Scuzati ca va intreb, dle HUMOR NEGRU, spuneati in comentariul dvs: “in vreme ce pensia militară este la 2.289 de lei/lună în medie .”
    Asta inainte sau dupa recalculare?
    Nu de alta, dar tot se vorbeste si pe aici si prin alte locuri din blogosfera, despre “taierea pensiilor militarilor prin recalculare”. De aceea vrea sa stiu si eu, daca suma asta “infima” de 2.289 ron/luna, reprezinta pensia unui militar (ofiter superior banuiesc) la ora actuala sau este cea rezultata dupa recalcularea lui BOC?
    Pentru ca eu cunosc profesori si medici care NU AU atat.

  4. @Theodora
    Vezi… ca sa-l intelegi pe Basescu ar trebui sa stii ce simboluri il obsedeaza, la ce anume se gandeste… Postarea ta e interesanta pentru ca ne arata unul din simbolurile care l-au obsedat permanent pe Basescu iar lucrul asta a inceput sa fie vizibil in ce de-al doilea mandat al sau: grasul care sta in carca slabului!!!! .
    Intrebarea fundamentala pe care si-a pus-o Basescu este: cine e grasul si cine e slabul? Dupa ce si-a inceput al doilea mandat, Basescu s-a gandit ca grasul e reprezentat de angajatii de la stat, care stau in carca slabului – sectorul privat. Acum, adica cu foarte putin timp in urma, Basescu, in orele sale de liniste si meditatie intelectuala din gradina Palatului Cotroceni si-a pus din nou aceasta intrebare: cine e grasul si cine e slabul? Acum el si-a dat seama ca popularii europeni au puncte comune cu socialistii si a inversat paradigma:grasii ar fi cei care sustin o miscare antitaxe, taxe zero in orice situatie, oricand, iar slabii sunt cei din sectorul de stat.

    Din aceasta dilema, Basescu nu poate iesi. Dar el crede ca, in felul asta, este elastic in idei!!! 😆

  5. D-00-e Locotenent basit Vanturici

    Cu tot respectul (stiti dvs. cat) va atrag atentia ca sunteti Cu Toyota Land Cruiserb V8 pe acolo pe unde trebuie sa fie o Toyota Land Cruiser V8, adica pe shantz, pe aratura, dar in nici un caz in topic.

    Iar bateti campii dar gratia nu va apatrine dvs. ci minunatei Toyota
    Land Cruiser V8.

    Dupa cum ati (fi) putut observa, postarea, cu titlu cu tot, se refera la Capitanul Basescu si la Justitia aservita acestuia. Dvs. despre Basescu si serviciile de pe punte si de sub punte, desi ati putea sa ne spuneti cate ceva, nu spuneti nimic – Doamne fereste!

    Dvs puneti intrebari imbarligatoare d-lui HUMOR NEGRU despre pensiile militarilor. Pai despre asta vorbeau oamenii pe aici? Eu stiu ca nu sunteti prost si spun intregii lumi sa se stie “D-00 Locotenent basit Vanturici este un tip foarte destept, cu inalte scoli de imbarligatorie, care face foarte bine pe prostul.”

    Sunt sigur ca dvs. stiti, ati invatat atata arirmetica, in cursul primar, inainte sa fiti coleg la scoala navala (cum singur v-ati laudat) cu basedintele Rasul Popoului, ca 500 nu e egal cu 5000 (nici macar cu 4000 sau 3000), iar dl HUMOR NEGRU tocmai ne arata ca slugile lui Basescu castiga in Euro acesti 3000-5000, in comparatie cu o medie de 500 pentru care niste oameni ajunsi acum la varsta pensionarii au servit Patria.

    D-00-e Locotenent basit Vanturici, stiu ca – asa cum basit-a insusi primul basitor al tarii – recompensa nu vine pana nu ajungi la cheu.

    Cu tot respectul (asa cum am zis) eu va felicit pentru darzenia dvs. cu care tineti, la fiecare postare a Dorei, sa ne aratati ca dvs. va aflati de mult la cheu, desigur in – probabil – superba dvs. recompensa, Toyota Land Cruiser V8.

    PS Marturisesc ca eu nu cred ca am sa ajung vreodata la cheu. Stiti de ce? Nu vreau!
    Stiu, imi veti spune ca pentru mine “strugurii sunt acri” fiindca viile sunt pe uscat si ca s-ajungi la vie trebuie sa ajungi mai intai la cheu.
    E o chestiune pe care mi-am clarificat-o de mult, pe care mi-am asumat-o: NU VREAU LACHEU !
    Daca recompensa de a ajunge la cheu sunt strugurii, atunci luati-i dvs pe toti.
    Sa va ramana-n gat.

    PPS Imi cer scuze pentru ora tarzie, pentru graba si pentru eventualele erori de editare.

    Noapte buna!
    Traiasca 1 Mai !

  6. Tocmai!, ne aducem aminte ce reprezintă 1 Mai. Reducerea normei orare zilnice de lucru stă la originea semnificației zilei de 1 mai, de sărbătoare internațională a lucrătorilor. În anul 1872, circa 100 de mii de lucrători din New York, majoritatea din industria construcțiilor, au demonstrat, cerând reducerea timpului de lucru la 8 ore. Ce au făcut guvernanţii noştrii după ,,Lovitura de Stat 1989″. Sa mărit timpul de muncă la 10 ore. Indiferent câtă vechime în muncă poţi să ai, concediul de odihnă este de 21 de zile, doar pentru cei care sunt creatori de bunuri de larg consum. Pentru primitivi cu ceas de aur la mână şi cu ifose de politician, aceştia au vacanţe peste vacanţe în derâdere şi dispreţ faţă de poporul român.

    Corneliu Vadim Tudor
    Monday
    .
    ROMÂNIA N-A IEŞIT DIN NICI O CRIZĂ, BĂSESCULE!
    Motto: „Din calea unui om care minte lumea fuge ca din calea unui şarpe“. (India Antică)

    Regret că trebuie să o spun: Traian Băsescu e incurabil. Din toate punctele de vedere: al metehnelor bachice, al minciunii ca mod de viaţă. N-am văzut, de cînd mama m-a făcut, un om atît de strîmb croit, de la natură, aşa cum este acest marinar pensionar. Am înc…ercat să-l înţeleg. Am făcut şi unele glume cu el, ca scriitor, fiindcă eu sînt un om pozitiv şi tonic. L-am apărat în cîteva rînduri. Dar scorpionul, tot scorpion. În cazul lui, un scorpion făcut la beţie. El îşi urmează zodia, ba chiar o injectează cu furadan. Ca să fie şi mai rea, şi mai încăpăţînată, şi mai vicleană. M-am hotărît să scriu acest editorial după ce l-am văzut pe acest Băsescu comandîndu-şi, din nou, o ieşire televizată şi anunţînd, triumfalist: „România a ieşit din criză!“. Unde mai auzisem anunţul acesta? Cînd? În ce împrejurări? Păi, tot el l-a făcut, în 2010 şi în 2012. Evident, ţara n-a ieşit din nici o criză, nici în 2010, nici în 2012, dar nici în primăvara lui 2013. Dimpotrivă, s-a adîncit. Şi încă n-am dat de fundul prăpastiei. Acest popor mai are multe de pătimit. Avantajul meu, faţă de ceilalţi oameni politici, este acela că pot consulta colecţiile publicaţiilor „România Mare“ (23 de ani) şi „Tricolorul“ (10 ani). Fireşte, vorbesc de unul dintre avantaje. Parcă vizionez un film de groază, fiecare săptămînă, lună, an marcînd afundarea în haos şi anarhie. Aici înăbuşirea în sînge a mineriadei, în februarie 1999… Dincolo, înstrăinarea Petrom, a Petromidiei, a Combinatului Siderurgic Galaţi, a atîtor întreprinderi şi platforme. În răstimpuri, dovezi ale prăduirii Flotei, în legătură cu care Băsescu minte cu înverşunare, în ciuda tuturor evidenţelor. Privesc, retrospectiv, la lupta mea cu Caracatiţa Mafiei. Dar am şi eu o zodie, cea mai luminoasă dintre toate: Corneliu Vadim Tudor

  7. Cum va explicati ca locurile din sistemul de invatamant sunt ocupate numai pe relatii si plocoane.
    La Scoala nr.2 din Campulung,Arges postul de informatician a fost ocupat ilegal.
    Nu a fost organizat un concurs legal, nici macar nu a fost publicat postul la Agentia de Somaj .
    Cum este posibil ca domnul Oncioiu din mare PDL-ist la Cetateni, sa devina la Campulung Muscel mare PNL-ist si sa ocupe postul ?
    Concursurile publice sunt pentru prosti, politicienii si smecherii nu se mai chinuie cu asa ceva.
    Toate miscarile mai sus mentionate se realizeaza sub atenta supraveghere a Inspectorului General

    1. @onescu
      nu am cum sa imi explic
      asta cu un mare pdl-ist care a ajuns mare PNL-ist se intampla peste tot in tara
      Mai bine ca nu stii, sincer iti spun, sunt filiale pnl-iste preluate in totalitate de pdl-isti … au venit s-au inscris .. au obtinut functtile cele mai importante si vechii liberali care au fost in opozitie si ii atacau pe cei care atunci erau pedelisti acum sunt in subordinea lor sau sunt dati afara

Lasă un răspuns