Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

13 iulie 2024

Decizia Guvernului Ponta de a decreta doliu national a fost o decizie corecta


stacheta 1

Decizia Guvernului Ponta de a decreta doliu national a fost una corecta.

Guvernul Ponta nu putea continua politica de dispret si dezinteres dusa de guvernele Basescu – Boc – MRU, fata de cetatenii Romaniei aflati in stare critica  in alte tari.

Sincer  va spun nu credeam ca este posibil ca, in 48 de ore, Romania poate sa isi recupereze ranitii si mortii. A fost posibil acest lucru printr-o buna mobilizare si organizare.

Singura problema daca se poate spune asa, este ca, prin acesta decizie, Guvernul Ponta a ridicat “stacheta” foarte sus. Si de acum in colo va trebui respecte acesta stacheta.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses “Decizia Guvernului Ponta de a decreta doliu national a fost o decizie corecta”

 1. dorian65
  27 iunie 2013 at 12:22

  Vax, asta da propaganda!Da bine la imagiea sifonata.
  Theodora au fost mai multi oameni implicati in accident si de aceea s-a facut ceva daca erau implicata o familie sau doi trei indivizi vedeau ei ajutorul statului cand isi vedea lupu ceafa.
  Ambasadorii Romaniei nu se catadicsec sa raspunda la un e-mail unui cetatea roman.
  Nu ma crezi?Atunci trimite un e-mail unei ambasade de undeva aiurea si vei vedea daca primesti vre-un raspuns sau daca iti raspund va trece un mandat basescian pana primesti raspuns.

 2. 28 iunie 2013 at 5:59

  UN LUCRU CORECT,DE BUN SIMT!

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58