Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 decembrie 2023

Demisul Basescu vorbeste despre credibilitate?! Care credibilitate bai Basescule? Credibilitatea ta in Romania tinde spre zero. Ce poti sa mai transferi tu? Poate doar ura si dispret. Pe cine mai poti sa girezi tu?


Basescu 8

Demisul Basescu vorbeste despre credibilitate?! Care credibilitate bai Basescule? Credibilitatea ta in Romania tinde spre zero. Ce poti sa mai transferi tu? Poate doar ura si dispret. Pe cine mai poti sa girezi tu? Ai fost demis in mod democratic de 7.4 milioane de romani (cvorumul a fost indeplinit dupa rezultatul recensamantului) si ocupi ilegal functia de presedinte al Romaniei. Pactul ala nenorocit de coabitare nu a fost in interes national asa cu minti tu cu nerusinare. A fost doar in interesul tau si a fost impus din afara tarii de aia pe care ii numesti tu prieteni, de fapt stapanii tai carora le executi ordinele ca un sclav ce esti. Locul tau nu este la Cotroceni. Ar fi trebuit sa fii la Jilava pentru tradare nationala. Tremura carnea pe tine cand oamenii tai raman fara functii. Cat mai vroiai mai sa il pastrezi pe Papici in functie? Ai politizat justitia, ti-ai numit procurori si judecatori care iti executa ordinele. Cum iti permiti tu, demisule,  sa spui ca premierul Ponta “s-a bagat cu bocancii in justitie”? Tu care ai transformat justitia Romaniei in presul pe care ti-ai sters pantofii murdari? Tu care ai  folosit justitia romana ca sa iti distrugi adversarii politici? Pentru ca justitia sa ajunga impartiala si independenta este necesara DEBASIFICAREA ei. Cum iti pemiti tu mai Basescule sa il suni pe Procurorul General al Romaniei si sa il ameninti? Cum altfel putem sa intelegem asta:Eu l-am sunat sa-i spun ca nu e bine, domnul procuror.”? Dupa modelul chestorului ManoloiuNu ştiu dacă e bine, domnul chestor. Mă tem că eu v-am făcut chestor.” Sa ne asteptam ca domnul Tiberiu Nitu, Procuror General al Romaniei sa aiba probleme?

Atentie!!!  Basescu se pregateste sa il parasca pe premierul Victor Ponta partenerilor lui din UE si la Departamentul de Stat al SUA. Nu cred ca va avea mare succes in SUA. Obama are problemele lui.

“Eu trebuie sa fac o analiza, ce a respectat si ce nu, si sa vad daca are rost sa-l mai mentinem. Pentru ca el nu e in afara legii, legile ar trebuie sa substituie acest pact, problema e ca el fiind semnat cu presedintele Romaniei, care are o credibilitate construita legata de statul de drept, de respectarea unor politici externe, i-am transferat practic o parte din credibilitatea mea.” …… “O sa fac o analiza si in dupa amiaza asta ma voi pronunta. Categoric, cel mai important punct, independenta justitiei, s-a prabusit, cu binecuvantrea domnului Ponta. Acest lucru ma face sa ma indrept spre denuntarea pactului si sa informez partenerii.” …. “Mie mi s-a parut ca este in interes national, ca om care a fost sustinut de partenerii nostri din UE si de peste ocean, sa facem acest document, sa-l distrubui tuturor, sa stie ca noua putere nu e impotriva statului de drept.”  a declarat demisul Basescu Traian.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

93 Responses “Demisul Basescu vorbeste despre credibilitate?! Care credibilitate bai Basescule? Credibilitatea ta in Romania tinde spre zero. Ce poti sa mai transferi tu? Poate doar ura si dispret. Pe cine mai poti sa girezi tu?”

 1. 4 octombrie 2013 at 15:34

  Parca n-as fi de acord cu Theodora.Parca as crede ca Papici si-a facut datoria(sa fi facut puscarie deceaba nenea adrian???) Nu, nu cred.Ar trebui si motanul Felix sa fie undeva in spatele gratiilor.si altii.Un lucru este cert: mai tovarasicare vreti aderarea si care ati vrut puterea ,atentie ca Europa este cu ochii pe voi.Puteti sa luati puterea dar atentie ce faceti cu ea, ca puscaria e la doi pasi.S-o ia dracul de democratie ca tare e’ frumoasa.Nu-i asa Theo?

  • 4 octombrie 2013 at 19:16

   @dr.Bostina Petre
   Nu stiu daca Papici si-a facut datoria sau nu STIU CA I-A EXPIRAT MANDATATUL
   VROIA O NUMIRE PE VIATA???
   NIMENI NU ESTE DE NEINLOCUIT.

  • ALM
   4 octombrie 2013 at 19:57

   @dr.Bostina Petre
   Stimate domn, constat că sunteţi adeptul principiului “să dăm zilnic o bătaie bună copilului, că ştie el pentru ce”. Dar atunci nu mai vorbim de Justiţie! Dacă rechizitoriul şi condamnarea nu se bazează pe fapte certe, dovedite incontestabil, atunci vorbim despre poliţie politică. Adică despre DNA!

   • 4 octombrie 2013 at 20:30

    Dl. ALM stiau ca o sa i se expire mandatul, de ce nu au pregatit din timp inlocuitor?
    Hodoronc-tronc cum a trimis dosarul ala spre judecare cum le-a sarit mustarul si si-au adus aminte ca i-a expirat mandatul.
    Ce imi spune chestia aceasta ?Mie imi spune ca sunt niste diletanti.

    • 4 octombrie 2013 at 20:43

     @dorian65
     Cine stiau?
     Ce ii reprosezi lui Ponta?
     Numirea a fost facuta de procurorul general.
     Doasarul a fost terminat. Care este problema?
     Daca il schimbau din functie in timp ce lucra la dosar era altceva.

    • ALM
     4 octombrie 2013 at 21:03

     Dle Dorian, nu vă aşteptaţi să vă contrazic în ceea ce priveşte diletantismul, dar vă contrazic în ceea ce prveşte “dosarul Dragnea”. Există posibilitatea ca acel dosar să le fi adus aminte că Papici şi-a păpat mandatul dar, la momentul eliberării din funcţie, dosarul era finalizat şi trimis spre judecare.
     Da, avem un guvern slab, cum sunt toate guvernele exclusiv politice. Nu este nici primul şi nici ultimul. Care sunt argumentele? Priviţi la consilieri şi la secretarii de stat. Profesionişti cu rare excepţii. Ori, un guvern bun ar trebui să aibă doar miniştrii numiţi politic, restul profesionişi neînregimentaţi politic, angajaţi pe bază de concurs. Acesta este motivul pentru care guvernele “altora” nu se cutremură după alegeri.

    • 5 octombrie 2013 at 15:30

     Aveti perfecta dreptate dle ALM, dar in acest caza, cu ce este mai bun guvernul asta fata de cele precedente?
     Si pentru ca tot am adus vorba, va mai aduceti aminte ce spuneam de “aliantele” cu PSD? Toate, dar absolut TOATE au avut aceeasi soarta, ESECUL!!! Oare cine este de vina, aceasta este intrebarea, retorica de altfel.
     Cand spuneam ca s-a schimbat doar PALARIA, insa MARIA este aceeasi, eram injurat.
     Tot spunea Theo ca acest guvern a facut lucruri bune. iata unul dintre ele, TIMBRUL VERDE AUTO. Acum se inmatriculeaza taoiate rablele, ca au taxa mica, iar masinile noi, au taxe enorme. Adica in loc sa incurajezi improspatarea parcului auto cu masini nepoluante, sau ma rog, mai putin poluante, se incurajeaza inmatricularea masinilor vechi. Nu vorbim de “bijuteriile” Euro 6, hibride sau electrice, ca nu stiu cat la % din populatia tarii isi permite asa ceva.
     Cum il citam odata pe marele tanase, SI CU ASTA CE-AM FACUT??!!

    • ALM
     6 octombrie 2013 at 13:43

     Cred că faceţi un “spirit de glumă”, dle Venturiano. Ca să comparaţi guvernările Boc şi Unguent cu guvernarea USL vă trebuie ochelari total opaci. Chiar aceiaşi Mărie? Adică, dacă unul taie şi altul reface, putem pune semnul egal între ei?
     Nimeni nu este fericit când vede taxe noi sau mărite. Dar, tot nimeni nu se gândeşte de unde bani pentru problemele de strictă necesitate, fără a apela la noi împrumuturi înrobitoare.
     Nu prea înţeleg ce vreţi să spuneţi cu “Toate, dar absolut TOATE ( alianţele cu PSD) au avut aceeasi soarta, ESECUL!”. Cumva alianţele au fost (sunt) PSD cu PSD? Este echivalent cu a spune că toate divorţurile sunt numai din cauza soţului (sau numai din cauza soţiei). USL-ul este o uniune conjuncturală între două partide cu ideologii opuse, cu o zonă subţire de suprapunere în centru. În mod normal, dacă ar exista o cultură politică de mase şi ceva urme de patriotism, USL-ul ar trebui să funcţioneze fără sincope. Dar uite că “lipseşte”! Spiritul balcanic este mai puternic decât interesul general. Şi nici măcar noi, cei care comentăm, nu suntem mai breji!

    • Rica Venturiano
     7 octombrie 2013 at 18:54

     Dle ALM, daca este sa fim onesti, cred ca FIECARE guvernare de pana acum a “refacut” ce au “taiat” predecesorii. Era “musai”(cum zic ardelenii) pentru ca altfel pierdeau din start.
     Insa la o analiza mai atenta, este imposibil sa nu constati (la modul generak vorbesc) ca acolo unde este “fierbinte” nu au facut nimic. Daca va referiti ca USL a refacut salariile si pensiile taitate de guvernarea PDL, da, aveti dreptate. Dar si aici ar fi multe de discutat. Mai ales pe baza motivelor si circumstantelor in urma carora unii au taiat si altii au refacut, 😀
     Nu pot insa sa va contrazic in niciun fel la partea cu “balcansimul”. Aveti perfecta dreptate cand spuneti ca USL ar trebui sa functioneze fara sincope. De fapt ORICE ALIANTA facuta in numele “TARII”ca sa spun asa, daca ar fi sa aiba la baza DOAR interesul major al TARII si al CETATENILOR EI, nu ar trebui sa aiba sincope. Insa mi s-a dovedit ca TOATE aliantele au avut scopuri “oculte” ca sa spun asa, iar interesul major al Romaniei a fost secundar, si s-a urmarit doar daca a servit acelor interese de grup sau personale. Exact cum spuneti, alianta este “conjuncturala” bazata pe principiul “SCOPUL SCUZA MIJLOACELE”. Oare chiar asa sa fie? Chiar cand “mijloacele” fac victime colaterale chiar din randul celor care te-au votat?? “Scopul” este doar pentru o parte dintre alegatori, in cazul nostru pensionarii militari si (o parte) dintre bugetari??
     Sincer, pararea mea este ca daca nu s-ar fi urmarit in mod expres un anume scop personal (sau de grup) aceasta alianta nu ar fi existat. Interesul de grup fiind reprezentat de accesul la putere, iar cel personal, stim cu totii care a fost.
     Nimic mai adevarat ca “nici noi nu suntem mai breji”. pai cum sa fim, cand fiecare dintre noi este partizanul unei idei sau alta, aproape intotdeauna in contradictie? Si fiecare dintre noi are pretentia ca “stie cel mai bine”?? 🙂
     Dar asa cum am spus, ce rost ar mai avea blogurile daca toti am fi de aceeasi parare?
     Eu sunt subiectiv, cum de altfel sunt TOTI cei ce posteaza pe bloguri, nu credeti? In al doilea rand, blogul este un fel de “emergency exit” ptr cei care nu au cum sa-si exprime altfel parerile.
     Gresala multora dintre “bloggeri” este ca in loc sa caute vinovatii acolo unde sunt, adica in mijlocul clasei politice, isi varsa nervii si frustarile pe alti bloggeri, care ca si ei sunt nemultumiti de evolutia de KKT a clasei politice, indiferent de ce culoare. Vreti exemple? Sunt la indemana, 😀

    • Rica Venturiano
     7 octombrie 2013 at 19:09

     Imi cer scuze dle Alm, dar vin cu o adugire,
     Spuneati asa: “Nimeni nu este fericit când vede taxe noi sau mărite. Dar, tot nimeni nu se gândeşte de unde bani pentru problemele de strictă necesitate, fără a apela la noi împrumuturi înrobitoare.”
     Corect, dar in aceeasi nota a afirmatiei dvs, pot spune si eu ca si “taierile” anumitor cheltuieli a fost facuta tot cu acest scop, de care vorbiti dvs.
     Vedeti, acel subiectivism de care vorbeam. Poate sa fie rau, dar daca este facut de “UNII” e ok, pe cand facut de “ALTII” e inacceptabil.
     Vedeti dvs, taxele si impozitele ii afecteaza pe TOTI, pe cand acele reduceri de pensii si salarii i-au afectat doar pe unii. Sau trebuie sa mergem pe principiul egalitatii TOTALE? Adica sa moara si capra vecinului? Pai o taxa in plus il afecteaza si pe cel cu salariu sau pensie de cel mult 1000 de roni, pe cand reducerea pensiilor i-a afectat pe cei cu pensii de peste 2000 de roni. Cu profesorii s-a pus problema restructurarii, sau reducerii salariale, Stiti care a fost decizia sindicatelor? 😀
     Ganditi din punctul de vedere al unui patron, ca asta sunteti (sau asa am inteles eu), si vedeti ce preferati? Sa platiti doi angajati sa faca munca ptr unul, sau sa-i mariti putin salariul celui mai bun dintre ei si sa-l disponibilizati pe cel cu randamentul cel mai mic? Vorbim de economie de piata, nu de un stat comunist in care primeaza “grija ptr cetatean”, 😀
     Ptr a face o paranteza, va spun ca toata Europa s-a lovit de aceatsa problema, a lipsei fondurilor ptr plata pensiilor. S-a vazut de altfel ca nici Germania n-a scapat. In Olanda de exemplu, s-a pus problema ori a reducerii pensiilor, ori a cresterii cotizatiei. Stiti care e varianta aleasa? S-au marit contributiile.

    • ALM
     8 octombrie 2013 at 10:41

     Domnule Venturiano, dacă uităm poate n-ar fi rău să apelăm la lecitină. Tăierile de salarii şi “umblatul” pe la pensii au fost gratuite! A fost plăcerea dictatorului să vadă “jigodiile” care nu l-au votat în 2009 cum se zvârcolesc. La fel şi creşterea TVA. În cârdăşie cu beleregul ăla cu pantofii găuriţi! “Economiile” au fost Vax-Albina Crema Puka!

     Uite că suntem tot în criză, plătim rate babane la împrumuturile băsiste (că timpul de graţie a trecut taman în 2013), “PIB-ul respiră greu”, dar s-au găsit resurse pentru revenirea la drepturile salariale şi patrimoniale din 2010, ba s-a putut să se reducă şi TVA-ul la unele produse de panificaţie.

     Ce pot să înţeleg eu, biet muritor din România? Că bani erau, dar luau drumul codrului? Mă rog, nu chiar codru, mai degrabă “investiţii” păguboase şi buzunare umflate. O să ziceţi că erau fonduri europene. Da, dar europenii nu decontează 100%, mai trebuie să vină şi iniţiatorii programelor cu ceva bănuţi, măcar pentru prima fază. Dar, uite că europenii au găsit hibe la unele “investiţii” şi cer banii înapoi. O să-i dea Boagioaica? Îndoi-m-aş şi n-am cui! Tot bugetu’ săracul!

     Sigur că “ne dăm cu părerea”. La DNA zac câteva sute de plângeri penale în legătură cu guvernările băsiste. Da’ nu e bune! Doar nu ne aşteptăm ca parchetarii să scuipe în sus, către naşu’ din suflet? De fapt, nici nu au timp. Credţi că este uşor ca să găseşti “fapte” ca să demolezi adversarii naşului? Dacă nu s-ar fi descoperit telepatia şi cererile de informare cu privire la prezenţa la vot ar fi şomat. Nu că n-ar fi avut ce face, dar “nu e bine domnu’ procuror, nu e bine” …

    • Rica Venturiano
     11 octombrie 2013 at 7:21

     Dle ALM, tare m-as bucura sa aveti dreptate, si sa fie asa cum spuneti, sa fie bani ptr toate acele drepturi “salariale si patrimoniale” din resurse proprii, nu din imprumuturi.

  • 4 octombrie 2013 at 20:26

   Bostina, de unde stii dumneata ca “nenea Adrian” a facut puscarie justificat? Ai putea sa enumeri dovezile vinovatiei sale? Dar sa nu vii cu ineptiile de tipul “trebuie sa dam un exemplu” sau “nu se putea sa nu stie”, ca te faci definitiv de ris.
   Problema nu e daca Adrian a facut puscarie meritat sau nu, ci daca vina lui a fost probata juridic. Ca Papici si-a facut sau nu datoria, putem sa discutam daca stabilim, mai intii, un lucru: datoria fata de cine?
   Vad ca-l dai de exemplu si pe “Felix” Oare de ce nu ma mir ca nu-ti vine niciun exemplu de la PDL?

   • 4 octombrie 2013 at 20:44

    @augustinradescu
    Domnul Bostina este un basit care probabil isi dorea ca toti adversarii lui basescu sa ajunga la puscarie si basescu sa ramana presedinte pe viata

    • 5 octombrie 2013 at 4:02

     Theo, “domnul” Bostina e un individ de foarte proasta calitate, care nu poate impresiona nici prin ascutimea ideilor, nici prin rigoarea rationamentelor si-atunci incearca sa ne sperie adaugindu-si, ca o capra riioasa, un dr in fata! Probabil de la dromader …

   • Lorro
    5 octombrie 2013 at 4:46

    Nu domnule Augustin,mafiotii,banditii,fostii securisti au infiltrat toate partidele politice,dar sediul lor preferat ramane PDL. Acest partid se va bucura de acelasi succes pentru inca un sfert de veac,beneficiaza de electoratul cel mai stabil si numeros( quasi-analfabeti,compromisi,pensii speciale).Imi permit sa va spun ca as fi multumit daca Videanu si multi altii din PDL vor fi condamnati.”Prieten mi-e Platon,dar mai bun prieten imi este adevarul.”Romania nu se poate salva decat daca devine cu adevarat stat de drept.

    • Lorro
     5 octombrie 2013 at 13:59

     Acest site modifica sensul postarilor.sediul preferat al mafiotilor ramane PDL .

     • 6 octombrie 2013 at 11:05

      @Lorro
      Site-ul nu poate sa modifice nimic 😀

    • Rica Venturiano
     6 octombrie 2013 at 21:37

     Dle Lorro, sigur nu v-a modificat site-ul sensul si in loc de PSD a facut sa apara PDL? 🙂 Pai afirmati ca, va citez, “Acest partid se va bucura de acelasi succes pentru inca un sfert de veac,beneficiaza de electoratul cel mai stabil si numeros( quasi-analfabeti,compromisi,pensii speciale)”. Care este cel mai iubit partid :D, condus de fiu’ cel mai iubit al acestui popor 🙂 ??? Pai daca PDL avea electoratul CEL MAI NUMEROS, cum de a pierdut? Nu inseamna oare acest esec lamantabil ca PDL nu mai are electoratul numeros, ci NUMEROSUL s-a orientat in alta parte, avand in vedere ca MAJORITATEA COVARSITOARE a votat usl??. Si sincer, vreti sa spuneti ca USL a fost votat de marea majoritate PNL-ista, sau a fost votat de marea majoritate PSD-ista? Sa nu uitam ca PDL este “o aschie a PSD-ului” , care s-a metamorfozat de-a lungul celor 23 de ani, trecand prin numeroasa denumri, de la FSN, prin PDSR, ca sa ajunga acum la PSD, dar nu fara a lasa “coconi” in drumul sau. Iar la ce traseism politic “DUPA OS” avem, va mai mira ca PDL-stii de ieri sunt PNL-istii, sau PSD-istii de azi, sau vice-versa, ca nu la mai stie nimeni “rutele politice”, 🙂 🙂
     Perfect de acord cu dvs cand spuneti ca “mafiotii,banditii,fostii securisti au infiltrat TOATE partidele politice”, Iar la ceea ce spuneti, ca “as fi multumit daca Videanu si multi altii din PDL vor fi condamnati” eu as completa cu MULTI ALTII DIN TOATE PARTIDELE CE AU GUVERNAT PANA ACUM, PRECUM SI TOTI CEI CE SI-AU FACUT AVERI DIN BANUL PUBLIC, daca tot spuneti ca “Prieten mi-e Platon,dar mai bun prieten imi este adevarul”. Adevarul nu poate fi cu 1/2 de masura, pentru ca n-ar mai fi ADEVAR, nu-i asa?

 2. Emil
  4 octombrie 2013 at 15:38

  Si tu ai intrat in pARANOIA?
  JOS BASESCU!
  Mai poti altceva?
  Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 🙂
  De ce oare?

 3. 4 octombrie 2013 at 19:04

  @Theodora
  Prestatia ambilor – atat cea a lui Ponta cat si cea a lui Basescu – lasa foarte mult de dorit, inclusiv prin limbajul folosit de acestia, un limbaj cu mult inferior functiilor ocupate respectiv de cei doi…

  Pe de alta parte, eu te intreb: l-a fortat cineva pe Ponta sa semneze acel pact de coabitare? Crin Antonescu a spus de la bun inceput ca Ponta nu ar fi trebuit sa semneze asa ceva. Antonescu nici nu a semnat, asa am inteles. Ceea ce inseamna ca Ponta a consimtit la conditiile din acel pact. Acum vine si spune:

  “Am mai văzut o chestie, când veneam încoace…Nu ştiu cine a fost demis. Papici, marele băsist, morărist, macoveist (…) Propaganda asta a lui Macovei şi toţi macoveiştii. “

  Cu atat mai mult n-ar fi trebuit sa semneze daca el considera ca Presedintele a fost, de facto, demis la referendum. Putea sa dea asigurari ca va fi respectat statul de drept, dar asta nu inseamna ca trebuia sa semneze un pact cu Basescu. Antonescu a avut dreptate deoarece toata comportarea politica a lui Ponta a fost si este contradictorie. La fel a fost si in chestiunea legata de Rosia Montana. Ponta nu era dator nimanui sa dea explicatii scrise ca va respecta statul de drept. Juramantul depus, conf. art. 82 din Constitutie, era de ajuns. Basescu a spus:

  “Nu-l mai girez pe Victor Ponta pentru că a încălcat grav pactul şi mai ales s-a băgat cu bocancii în justiţie, de dragul lui Dragnea.”

  Si sa stii ca cu greu se poate demonstra ca nu are dreptate. Pentru ca Ponta de asta a semnat pactul de coabitare: pentru ca sa-l gireze Basescu…

 4. 4 octombrie 2013 at 19:25

  Ponta a avut tot interesul sa semneze pactul de coabitare cu Basescu. El a urmarit imbunatatirea imaginii sale in plan european, foarte șifonata, inclusiv in PES, dupa scandalul cu plagiatul. Pe de alta parte referendumul pentru demiterea Presedintelui nu a fost bine primit de catre cancelariile occidentale si Ponta s-a temut ca va fi izolat pe plan european. De aceea Ponta a dorit sa aiba sprijinul lui Basescu si, pe de alta parte, sa se asigure ca Basescu nu-l va ataca politic.
  Greseala mare pe care a facut-o Ponta este ca nu a avut curajul sa mearga inainte fara acel pact, care oricum era inutil, nejustificat. Cu atat mai mult cu cat acest guvern condus de Ponta, in urma alegerilor din 9 decembrie 2012, era sprijinit de o majoritate solida a USL in Parlament. Pactul de coabitare a fost semnat pe 12 decembrie 2012, deci dupa alegeri.

  • Ralu
   4 octombrie 2013 at 20:48

   si eu care stiam ca pactul asta a fost impus de cei ca nu l-au vrut suspendat pe basescu si care au dat cu m….ii in fasole.
   pentru a drege busuiocul au lansat un pact de coabitare in care base trebuia sa stea cuminte ;dar se pare ca base nu poate sta cuminte si nu are cuvant.
   PS. imi pare rau ca Antonescu a inceput sa se semene cu base

   • 4 octombrie 2013 at 20:56

    @Ralu
    Nu stiu ce consilieri are Crin Antonescu, nu stiu ce il sfatuiesc aia dar nu cred ca este bine cum procedeaza, nici pentru el nu este bine, nici pentru PNL, nici pentru votantii USL.

    • Ralu
     4 octombrie 2013 at 21:00

     il are pe niels snecker conilier pentru prezidentiale (asta il uraste pe Ponta)
     in pnl se dau lupte pentru putere si multi vor ca pnl sa iasa din ALDE si sa se afilieze PPE

     • 4 octombrie 2013 at 21:04

      @Ralu
      Este o imensa greseala sa intre in PPE
      Eu una ii urasca pe aia foarte rau
      niels snecker? .. a da, poate se explica asa

 5. Ralu
  4 octombrie 2013 at 21:03

  oops Niels Schnecker

 6. Ralu
  4 octombrie 2013 at 21:10

  @Theodora
  PNL singur moare precum PNT
  Cu cine se mai poate alia ca sa nu fie injurat de romani?

  • 4 octombrie 2013 at 21:24

   @Ralu
   cu cei de dreapta 🙂 adica cu PDL-ul

   • Ralu
    4 octombrie 2013 at 21:43

    adica populari…. ha,
    initiativa liberala(unde sunt destui liberali) s-au unit cu partidul lui mru.
    E curat murdar

    • 4 octombrie 2013 at 22:11

     @Ralu
     Da, este alegerea lor … vor sa ajunga un partid de mase cu politica de dreapta? … greu spre imposibil in Romania … poate peste vreo 50 de ani cine stie 🙂

    • ALM
     5 octombrie 2013 at 9:02

     Liberalismul modern este de centru-dreapta. Poate că maselor nu le plac politicile de dreapta, dar sper că nu le place egalitatea în sărăcie şi viaţa de roboţi. Este unul din motivele pentru care am sperat în soluţia USL. Am scăpat din vedere că trăim în România …

     • 5 octombrie 2013 at 9:32

      @ALM
      mi se pare mie? parca detectez o urma de pesimism
      Intr-o tara in care aproape 85% din populatie este saraca cine sa voteze un partid de dreapta?
      PNL nu are cum sa ajunga un partid de mase … poate peste vreo 50 de ani … cand clasa de mijloc o sa fie mai numeroasa

    • ALM
     5 octombrie 2013 at 10:03

     @Theodora
     Asta spuneam şi eu (indirect), concepţiile populaţiei sărace din România sunt cu 50 de ani în urmă. Conceptul de bază este “să ne dea, să ne facă”! Dar, în capitalism, guvernul nu prea are ce să ne dea. Alţii trebuie să producă ce poate fi dat. Adică, trebuie încurajată libera iniţiativă, trebuie ajutate cu legi societăţile comerciale. Pe scurt, trebuie încurajat liberalismul.
     Dacă populaţia săracă este nostalgică după “petreuşi”, “calculatoare” şi copiţele de porc, eventual şi cartele la făină, zahăr şi ulei, atunci …
     Sigur că este un scenariu care pare imposibil. Numai că, în optimismul meu pesimist (adică realist), văd că influenţa puternică a PSD-ului în actul guvernării nu ajută liberalismul. Văd creşteri continue ale taxelor şi impozitelor, văd că accizele se calculează în euro (?), văd un învăţământ aiurit, incapabil să pregătească forţă de muncă bine calificată, văd o grijă deosebită pentru “servicii” şi o lipsă totală de implicare în crearea de locuri de muncă în economia productivă. Dar, poate nu mai văd eu bine …

    • Rica Venturiano
     6 octombrie 2013 at 21:57

     Nu dle ALM, vedeti bine, chiar foarte bine. Nu se poate guverna in conditiile unei economii de piata, cu mentalitatile de acum 50 ani, . Nostalgia “calculatoareleor”, si a cozilor la lapte, a cartelelor ce asigurau “echitate in consum” nu face niciun serviciu daca o pui sa guverneze. Ce folos ca avem politicieni tineri in toate partidele, daca “dinozaurii epocii de aur” sunt inca la carma.
     Ce vedeti “LIBERAL” in toate masurile luate de USL pana acum? Si PSD-ul inca nu si-a spus “ultimul cuvant”, aveti putintica rabdare, 🙂
     Evolutia politica este imprevizibila, mai ales acum cand Crinutz a realizat ca a “cineva” s-a folosit abil de ambitiile sale si la manipulat exemplar. Ce-o sa iasa oare cand va realiza ca nici presedentia nu mai este asa de sigura, adica “s-a dus puiul cu atza” 😀
     Deja PNL (in marea lui majoritate) nu mai vede presedentia asa de aproape, si au inceput intrebarile, retorice de altfel, “qui prodest” toate aceste compromisuri facute pana acum??
     Vom vedea, cum zi’se orbul, nu??!! Nu ma arog drept un profet (fals) ci doar sunt, la fel ca dvs, un pic (mai mult) realist. Fara pesimismul de rigoare, 🙂

  • 5 octombrie 2013 at 18:44

   Ralu, PNL moare pe mana PSD-ului, pentru ca s-au facut compromisuri impardonabile de la doctrina liberala, doar pentru a se implini un vis absurd al unui lider.. Daca USL a fost utila si benefica pentru a trece o motiune de cenzura, sa remanieze un guvern corupt, nu i-am mai vazut utilitatea dupa aceea. Imaginea era facuta, intentiile (chiar daca au fost doar de fatada) erau clare, asa ca multi ne-am pus speranta ca la alegeri se va merge pe PARTIDE asa cum este normal intr-o tara democrata. Aliantele se fac dupa alegeri, functie de “scaunele” din Parlament, pentru a asigura acea majoritate atat de utila si de necesara pentru a guverna. Acum, vorba lui conu Iancu, se intreaba tot romanul “EU CU CINE AM VOTAT?? Cu PNL, sau cu PSD”? Si sa nu mai vorbim ca am scapat de NISTE corupti, ca sa dam de ALTII.
   PNL trebuia sa mearga la alegerile, atat locale cat si parlamentare, SINGUR!! Coalitia se putea pastra de facto (nu de iure) si in campaniile electorale si dupa alegeri, Si atunci s-ar fi vazut cat valoreaza in voturi fiecare membru din aceasta coalitie. Asa cum le departajezi? Cati din cei ce au votat USL au votat pentru ca vroiau sa-i voteze pe PSD-isti, si cati pe PNL-isti?? Cate voturi a pierdut PNL pentru ca nu putin au vazut anormala aceasta coalitie “stanga cu dreapta” oricat de “centru” ar avea unii? Hai sa nu ne luam dupa “sondaje” care stim cum se fac.
   Oare se intreaba cineva de ce s-a schimbat RADICAL atitudinea lui Crin? Nu cumva din cauza ca si-a vazut visul spulberat si STIE A CA NU MAI ARE NICIO SANSA sa ocupe acel fotoliu mult ravnit? Cam tarziu!! Raul facut PNL-ului se va vindeca in multi ani de acum incolo.
   Ce te mira ca un partid de talia PNTCD-ului a disparut in ceata, cand “fobia papionului” inca mai este la mare moda in Romania, iar taranistii atunci cand au avut posibilitatea nu au condamnat atrocitatile (pseudo)comunismului din Romania, pentru ca si ei la randul lor au fost ocupati cu alte probleme, mai “laice”, cum ar fi retrocedarile, ca sa n u ocup iar tot blogul :D. Poate ca acum n-am mai discuta de “tortionarii” cu pensii nesimtite si cu decoratii de onoare, daca s-ar fi facut .acel “restauratio in integrum” tuturor victimelor politice ale comunismului.
   Se rasucesc adevaratii liberali in mormintele in care au fost bagati de inaintasii PSD-ilor. Ma rog, a unora dintre ei.

 7. Emil Vulcanescu
  4 octombrie 2013 at 21:11

  Noapte Buna Theodora !
  Sa fii iubita …
  Multa Sanatate Parintilor Tai !
  Cu stima Emil

 8. 4 octombrie 2013 at 23:26

  “Daca tac nu inseamna ca sunt de acord.”

  Iac’asa si iar’asa posta propietar(a)ul blogului – mai ieri – in asteptarea limpezirii propriilor ganduri. (se pare ca azi i s-a asezat drojdia).

  Tocmai voiam sa-i spun “n-oi semana tu cu Dora 100%, dar incepi sa te apropii… tine-o’asa!”, cand iata ca se creeaza disputa pe “com.” asupra faptului ca Antonescu a fost de fata la semnarea odiosului pact. Pai…, eu cred ca Antonescu a tacut destul…

  PSD, prin vocea sa pitigaiata Ivan ce Groaznic (jr), acuza declaratii criniste.
  PNL insa, prin vocea sa cea mai autorizata Crin Antonescu acuza FAPTE.

  Permanent lovit, permanent tradat, permanent mintit sfruntat, sfidat de cel ce are pretentia sa-i fii alaturi…
  Cat sa taci?

  Visul tuturor socialistilor este comunismul.
  Bunul simt occidental face ca socialistii din acea parte a Eu s-o faca (visarea) numai in somn…

  Pe aici – cel putin pe acest blog – vad din cei ce viseaza cu ochii deschisi:
  “I-am ras pe taranisti cu pedistii, i-am ras pe pedelisti cu penelistii, ii radem acum pe penelisti – ca ei au mai ramas… Uraaaaa!!! Traiasca viitorul comunist al patriei!”. (Ce zici Ralu? Ti-ar place…Ce hore i-ai trage cu Dora… Mai bine niste sarbe si cu tata-socru).

 9. 5 octombrie 2013 at 15:37

  Justitia este independenta DOAR DACA ATACA PDL, nu-i asa? Cum se leaga de :”actuali” este aservita. Poate e doar coincidenta ca acest scandal a aparut doar dupa ce l-au condamnat pe Felix, dar m-as mira.
  Cu Justitia romaneasca, se merge pe principiul “SI ASA-I RAU, SI ASA NU-I BINE”. Oricum o dai, oricum o intorci, e imposibil sa nu lovesti in interesele “cuiva”. De aici se poate trage o concluzie unica, si anume “CA TOTI NE MINTE, SI IE TOTI MANJITI” 🙂

 10. 5 octombrie 2013 at 17:28

  “Nu-l mai girez pe Victor Ponta pentru că a încălcat grav pactul şi mai ales s-a băgat cu bocancii în justiţie, de dragul lui Dragnea.”
  Cum naiba brusc justitia, pe care au tot schimbat-o de cand au venit la putere este tot basista. Cum drak aceasta justitie este aservita, NUMAI cand da in unii? De ce nu s-au legat de basismul justitiei pana la condamnarea lui Felix? Acum brusc, a iesit pe masa si doasarul lui Dragnea, “un om de-o probitate morala de necontestat”, :D, si gata, : justitia ie basita”.
  Ce-ar fi sa lasam justitia asta sa-i judece pe toti deopotriva, sa vedem si noi de ce este acuzat Dragnea, Videanu, Vosganian. Mai oameni buni, hai sa analizam capetele de acuzare ale DNA-ului, si sa vedem daca sunt, sau nu sunt, DOSARE POLITICE. Ca sa fiu eu al naibii, daca pana acum n-au fost toti hotii astia niste fete mari si un nene rau le-a facut dosare politice la toti.
  Ia sa vedem daca pot d’alde Felix, Dragnea, Videanu, Nastase, Basescu, Cocos, etc, etc, etc (etc = TOATA CLASA POLITICA) sa-si justifice PRIMUL MILION????? Cred ca lista retragerilor de la Caritas-ul din zilele de glorie ne-ar explica multe, nu credeti?? Cine mai crede ca acel Caritas, si toate acele “piramide” ulerioare, au fost “INTAMPLATOARE SI SPONTANE” se insala amarnic si chiar ca merita sa traiasca la cheremul clasei politice din Romania.

 11. 5 octombrie 2013 at 17:44

  Citez:
  “Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, liderul PSD admitand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror si precizand ca, de fapt, conflictul sau este cu Traian Basescu”
  Deci, tov Iliescu l-a certat putintel pe Ponta-cel-tanar-si-fara-de-exeprienta, :), si acesta, ca un “copil” cuminte face penitenta in fata “marelui urs”. 😀
  In al doilea rand, eu credeam ca rolul unui Prim Ministru nu este de avea conflicte dezastruoase ptr tara, ci de a conduce tara cu cap si cu grija ptr TOTI cetatenii ei, nu doar ptr UNII.
  Deci PSD-ul este in continuare condus de “papasha Ilici”, asa cum am mai zis, iar “presedentia de onoare” este asa, ptr fraieri.
  Si de ce sa ne miram ca mergem din rau spre mai rau, pana la victoria finala. A CUI, imporiva CUI??
  Alt circ mediatic, tot asa cum a fost si cu Hidroelectrica, cum este si cu RMGC, si cu atatea altele.
  Dar cu regionalizarea cum ramane domnilor guvernanti? Cu modificarea Constitutie? De aceste doua probleme FOARTE IMPORTANTE, cand va ocupati? Noi cand le vom afla? Dupa ce se adopta de 30% dintre romani??

  • Emil Vulcanescu
   8 octombrie 2013 at 21:24

   Draga Rica Venturiano ! ! !
   Mi-ai pus niste “maimutoi ” care zambesc , N-am INTELES nimic din ce ai vrut sa-mi spui , poate sunt prea “obosit” , te rog sa ma “pui” pe linia de plutire .
   Sa fii iubit ..
   Cu stima Emil

   P.S.
   Regionalizarea inseamna ca voi “sudistii” veti trece Carpatii cu VIZA ! ! !

   • Rica Venturiano
    9 octombrie 2013 at 16:21

    Scuze, uitati, rectific.
    Deci, tov Iliescu l-a certat putintel pe Ponta-cel-tanar-si-fara-de-exeprienta, si acesta, ca un “copil” cuminte face penitenta in fata “marelui urs”. (acum e inteligibil?)
    In pivinta REGIONALIZARII, vi se pare ca as fi partizan? Va inselati. SUNT IMPOTRIVA, de aceea ma si intreb de ce nu se discuta serios despre aceasta chestiune si se prefera alte “subiecte fierbinti”? Oare nu-i treaba noastra, ci e pur si simplu treaba politicienilor pe care i-ati ales? Ca e drept, “nu-i treaba magarilor de unde beau caii apa”, nu-i asa?
    In virtutea a ceea ce spuneti, inseamna ca si Dunarea se va trece cu VIZA?? Adica vara o sa mai respiram si noi? Cred ca ar fi singurul motiv care m-ar face sa ma mai gandesc la utilitatea regionalizarii, Sa vina “nordistii, sudistii, si toti restul” cu viza la mare. Ca Mazare al nostru sigur o sa faca viza scumpa, mai scumpa ca cea de Canada sau America.
    Ha ha ha ha (am renunta la maimutoi zambareti)

    • Emil Vulcanescu
     10 octombrie 2013 at 20:47

     Draga Rica
     Crede-ma ca as fi primul din Romania care as dori regionalizarea dar prin aceasta se doreste dezmembrarea tarii ! , asa ca sunt impotriva EI ! ! ! , ce nu s-a reusit la “revolutie” , incearca guvernul Tonta prin IDIOTUL ( nu de Molier) de Dragnea sa o faca.

     Sa stii ca nu ma mai duc la mare la “mazariche” , ii mai ieftin avionul si cazarea din Cluj la Barcelona decat Cluj – Mamaia.

     Iliescu , Roman , Vacaroiu , Stolojan , Ciorbea , R. Vasile , Isarescu , Nastase si…. sunt buni de pusi la zid ca si sotii Ceausescu .

     Sa fii iubit …
     Cu stima Emil

     P.S. A nu se uita , la zid mai trebuie sa fie si Satanail Cotrocensis.

    • Rica Venturiano
     12 octombrie 2013 at 20:22

     Pai nu? Eu ce am zis mai “antzartz” legat de asta? Ca suna a “DIVIDE ET IMPERA”. Si macar de’ar beneficia locuitorii zonelor respective cu ceva de la aceasta “IMPARTEALA”, dar imi pare ca tot “cei alesi” se vor infrupta, si sa nu mai vb de “altii” (si aici nu ma refer la TOTI) care vor raspunde cu “IGEN” (sau cum naiba se scrie) la intrebarea “VRETI RGIONALIZAREA TARII ROMANILOR?”
     In ce priveste zidul, SUNT TOTAL DE ACORD. Numa’ ca ne trebuie un zid mai mare ca cel chinezesc, sa nu lucreze “puscasii” in schimburi. Odata si bine. PE TOTI. Si pusi nu in ordine alfabetica, cu sa inceapa asa: I, B, R, si restul (sau resturile)
     “Bibliotecarului cel Viteaz” i-as trage cu sare, nu cu Pb, 😀
     Aveti perfecta dreptate cu “mazarichea”. Eu prefer Bodrum-ul. Si daca n-ar fi necesar sa traversez Bulgaria, as face drumul numai cu masina. Dar stati linistit ca si ptr Ski, e mai ieftin in Alpi, decat la Predeal sau Poiana Brasov. A ajuns Romania sa fie scumpa ptr romani.

 12. 6 octombrie 2013 at 23:41

  Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8

  Domne, se pare ca tu asti ala… JOjr, care ai cumparat blogul Dorei…
  Sau ti l-a cumparat SRÎ?

  Nu stiu cum mesteci si amesteci (imbarligi) lucrurile dar pana la urma tot porcotaliu te… faci.

  Te faci ca uiti ca JO(sr) era pregatit sa nu recunoasca la guvernare nici un partid ce n-ar fi avut la parlamentare majoritate simpla iar USL a fost nevoit sa se inscrie la judecatorie (pentru a deveni de jure formatiune politica) si asa se face ca alianta de guvernare nu s-a format ulterior alegerilor (din cauza anormalitatii lui JO). Dar tu imbarligi, fiindca pentru asta ai fost basit si esti platit.

  Continui – ca un basist ce esti – sa sari peste referendumul in care iubitul tau loc de pupat a fost demis de facto si ulterior s-a dovedit ca si de jure.

  Absolut imbarligator, vrei sa ne aiuresti ca nu mai stim cu cine am votat, votand USL, cand oamenii stiu foarte bine impotriva cui au votat votand USL: au votat impotriva posteriorului basedential pe care il pupi tu, pe intuneric, facandu-te – pe lumina – ca nu-l cunosti…

  Te faci – intentionat – ca uiti ca abia in ’96, la 6 ani dupa trecerea la pluripartidism, o alianta (Cheia) in care socialistii lui Iliescu n-au avut ce cauta, a castigat alegerile dar a inceput sa fie sabotata din interior (tradare pe fata) de Basescu si securistii lui, la nici doua saptamani de la instalarea la guvernare. Precis erai si tu pe-acolo, sub oarece acoperire, impiedicand retrocedarile si acu te dai in lighean, lebada de Dambovita (stii tu…la Pompierie), cu “saracul PNTCD…” si “rasucirea liberalilor in morminte”.

  Ar trebui sa se rasuceasca sufletul si constiinta in voi, imbarligatorii, daca nu v-ar fi fost scoase de instructorii vostri de la scoile de imbarligatorie inainte sa va ceauseasca si – mai apoi – sa va baseasca.

  …Si atunci cand spui ca securistii de ieri, imbarligatorii de azi, au fost infiltrati in toate partidele tu ne imbarligi subtil cu “….inclusiv PDL…” cand, de fapt stii bine ca PDL este sediul vostru central, iar “misculatiile” de genul “populara”, “civica”, etc., nu sunt decat… “mai rasfirati, baieti! mai rasfirati!…”

  Faptul ca tu consideri ca comunismul ceausist n-a fost decat unul “pseudo” iti tradeaza originile si evolutia.

 13. Rica Venturiano
  7 octombrie 2013 at 6:50

  Observ ca de cateva luni incoace, sa tot fie cam fo’ doua asa,, daca nu cumva ideea dospea mai de mult, ca se tot vorbeste de “tradare” in USL.
  Theo, te rog sa iti aduci aminte, daca vrei bineinteles, ca in urma cu ceva timp, peste un an, m-ai “certat” ca, PNL-ist fiind, atac alianta si nu am incredre in ea, spunand la vremea respectiva CA PSD-UL VA TRADA, asa cum a facut-o de fiecare data cand a format o alianta. Cum ne-cum, la aproape un an de la alegeri, perioada fatidica ptr orice alianta cu PSD, vad ca si asta scartaie, trosneste, ii sar suruburile si pana la urma tot cu oistea in gard ajunge.
  Eu am spus ca asta prevad, inca de anul trecut, si am fost acuzat ca EU VREAU SA SPARG ALIANTA, de parca eu as fi Alfa si Omega in USL si as avea puteri oculte sau “de alta natura”, 🙂 🙂 :). Ce am prevazut eu, era pur si simplu LOGIC, atata timp cat singurul scop al alaiantei A FOST SA PREIA PUTEREA. Scopul scuza mijloacele, asa spunea un “mare liberal” pe blogul lui, si odata scopul stins, celelalte “daune” sunt colaterale.
  Dar, sa nu disperam, ca maine poate sa fie mai rau, nu-i asa? “Romani, dormiti linisti, USL vegheaza pentru voi” ca tot facem pamflet cu totii. Noi pe blog, si USL face asta zi de zi, cu voia noastra. Pardon, a “voastra” ca eu n-am votat USL. Eu i-am votat pe toti, la pachet, ca tot erau la oferta
  😀

 14. Nita
  7 octombrie 2013 at 15:41

  cred ca vorbiti de partidul lui Cunescu.

 15. Rica Venturiano
  8 octombrie 2013 at 18:55

  O mica lectie de lingvistica.

  PSEUDO- Element de compunere care înseamnă „fals” și care servește la formarea unor substantive și a unor adjective. [Pr.: pse-u-] – Din fr. pseud(o)-.

  PSEUDO- Element prim de compunere savantă însemnând „fals”, „(aparent) asemănător”, „asemănare exterioară”. [Pron. pseu-, var. pseud-, psevdo-. / < fr., it. pseudo-, cf. gr. pseudos – fals].

  PSEUD(O)- elem. „fals”, „(aparent) asemănător”, „înșelător, neadevărat”, „pretins”. (< fr. pseud/o/-, cf. gr. pseudos)

  COMUNÍSM s. n. 1. formațiune social-economică în dezvoltarea societății, caracterizată prin proprietatea de stat asupra tuturor mijloacelor de producție și prin regim totalitar de extremă stânga. ◊ ideologia, teoria înfăptuirii orânduirii comuniste a unei false fericiri generale.

  Deci, conform oricaror reguli, lingvistice, gramaticale, etc, etc, PSEUDO-COMUNISM = comunsim aparent, prin combinarea unor teme și elemente formative ale acestuia.
  Adica era o proprietate comuna asupra mijloacelor de productie, DAR BENEFICIARII ERAU DOAR UNII, era bazat pe fericirea generala a tuturor membrilor societatii, dar loa fel ca si mai sus, acea fericire era la nivelul reprezentantilor.

  Si chiar ca n-ai nevoie de multe diplome ptr asta, doar de un calculator, 😀

  • ALM
   9 octombrie 2013 at 10:30

   Mulţumesc pentru lecţie, domnule Venturiano. Să fie primit!
   Este adevărat că asta cam ştiam. N-am reuşit să aflu care ar fi societatea în care TOŢI membrii sunt fericiţi sau, măcar discrepanţele între nivelele de trai să fie minore. Ce am aflat ar fi că, sigur, nu este economia de piaţă (capitalismul) …

  • 9 octombrie 2013 at 23:43

   Locotenente V8

   Stiu ca e placerea ta sa te usurezi imbracat (pe tine) si sincer , tocmai fiindca iti place, n-as vrea sa fiu eu ala care te stimuleaza dar uite cum ai scris:

   “…taranistii atunci cand au avut posibilitatea nu au condamnat atrocitatile (pseudo)comunismului din Romania,…”

   Las la o parte faptul ca indivizi ca tine nu le-a oferit niciodata posibilitatea de care vorbesti si ma las antrenat de diversiunea ta, limitandu-ma numai le partea de semantica.

   Pentru tine cei cincizeci de ani de comunism au fost “pseudo” adica un comunism fals, conform scremerii tale de a cauta in DEXonline si de a imbarliga – convenabil tie – doua cuvinte ce numai siluite pot fi puse alaturi.

   Poate ne spui si noua cum e comunismul ADEVARAT daca cel stalinist si cel ceausist, in care tu “te-ai scos” (la vedere – mai intai cu Pompieria, mai apoi cu Academia Navala – si mai acoperit – cu scolile ceausiste de imbarligatorie, pana la baSSire).

   Ai siluit cuvantul PSEUDO pe toate gaurile, in schimb, n-ai retinut despre COMUNISM decat ca este o “formatiune social-economica (…) caracterizata prin…”.
   Ce-ar fi sa cauti si despre BASISM. Asta ce fel de “formatiune” e?
   Spune! ca sunt ISM-ele cu care te tot gargarisesti pe aici.

   N-am timp si nici spatiu nu e de teorii semantice si – pe urma – tu ai calculator… Foloseste-l desi, fara un indrumator, cum ai avut la scoala de imbarligatorie, o sa fie greu si chiar risti sa te ratacesti in informatie, fiindca nicaieri ca in virtual nu exista mai multe bifurcatii, cu sanse de a apuca pe un drum gresit.

   Despre COMUNISM iti spun eu: e ideologie socio-economica, docrina, mod politic de a gandi… Mai nou, metaforic, diferenta intre doctrine se face cromatic dar la inceput s-a facut, tot metaforic, olfactiv, dupa ISMA (adica miros). Se pare ca baSSe a readus in politica isma, dar nu menta, pe care se pare ca o freacau cu predilectie politicienii, inca de la inceputurile politicii, ci basina porcului

 16. Emil Vulcanescu
  8 octombrie 2013 at 19:32

  Draga Theodora Iti doresc multa SANATATE tie si parintilor tai
  Eu i-am ” ingropat ” pe amandoi in decurs de 6 luni !
  N-au dus cu ei decat 2 (doi) “metrii ” de pamant .
  NU STIU DE CE ? , actualii guvernanti se cred Nemuritori ?
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

  P.S.Multa Sanatate Va Doresc Domnule @ ALM si tuturor “postacilor”
  Sa fiti iubiti …

  • 9 octombrie 2013 at 8:32

   @Emil Vulcanescu
   Multumesc frumos!
   Multa sanatate si dvs si celor apropiati!
   Asa este. Viata este cea mai importanta

  • ALM
   9 octombrie 2013 at 10:31

   Mulţumesc, la fel, domnule Vulcănescu!

  • Rica Venturiano
   9 octombrie 2013 at 16:08

   Si dvs dle Emil, toate cele bune.
   Aveti mare dreptate. Cand “plecam” luam cu noi doar hainele cu care ne imbraca, daca ne imbraca, cei ce raman dupa noi.
   🙁 In rest, toata agoniseala ramane. Cui? Depinde de fiecare pe cine lasa in urma. Adevarata realizare a fiecaruia dintre noi este ce lasam in urma (si aici nu ma refer la averi materiale), si cum ne vor tine minte cei ce raman “deasupra”
   Sa fiti cu totii iubiti de cei din jur si sa traiti viata cat mai intens.
   😉

 17. 9 octombrie 2013 at 22:36

  Iata ca CSM-ul ne spune ca atributele basist, morarist, macoveist, fac din cei carora le sunt atribuite, persoane ale caror reputatii trebuiesc “reperate”, adica persoane care, pana la decontaminare, sunt “nefrecventabile”.

  Lasandu-i insa pe basisti, moraristi si macoveisti, de o parte, ma intreb cat de frecventabili sunt isisi Basescu, Morar si Macovei.

  Ma intreb de asemeni cat de autorizati sunt acesti nefrecventabili sa faca aprecieri la “frecventabilitatea” altora.

  Ce pot sa remarc e ca acesti nefrecventabili, in ultimul timp dau navala – facand abuz de frecventabilitate – pe misjloacele de comunicare media, cu abjectia lor, etalata intr-un sistem al valorilor numai de ei inteles.

  Priviti la basse, daca e sa ne referim la insusi nefrecventabilul nefrecventabililor.

  …Si priviti cum se baga in seama unul dintre nefrecventabilii nefrecventabilului pe blogul asta…
  Rica fara Frica – alias Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8 a postat de – nu mai putin – 12 (douaspresece ) ori.

  Ce ne spune atat de important Locotenentul V(anturici)8 ?
  Pai, ne spune ca el e contra (si ca ne-a spus de la inceput ca e contra) la tot si toate, numai contra lui baSSe NU!. Nu ne spune ca ar fi pentru, dar nici ca ar fi contra.

  Totusi, muscand pamantul (cu toti cei ce se sfla pe acest pamant) in jurul lui baSSescu, Locotenentul V(anturici)8 se straduieste sa creeze soclu baSSescului – culmea – fara a-l ridica in slavi nici macar cu o grosime de hartie igienica.

  Stie ca daca recunoaste ca e baSSist devine nefrecventabil si de aia nici nu vrea sa recunoasca ca e baSSist. Nu fiindca n-ar mai fi frecventat – caci nici nu e – dar frecventarea de catre el, a diferite bloguri din consemn, ar deveni doar hobby si nu job (o chestie in care sa bage bani si nu sa castige).

  Unui individ a carui reputatie trebuie mai intai reperata si apoi reparata (daca mai e cazul) nu-i mai ies imbarligaturile daca se recunoaste baSSist, morarist sau macoveist pe cand, daca nu indica isma din care se adapa, poate sa mai gargariseasca – dandu-se priveghetoare – pe ici, pe colo, doar pe unde mai canta cioara.

 18. Thommas Anderson
  12 octombrie 2013 at 14:42

  Pentru toti inchinatorii la icoana lui basescu: http://roxanaiordache.wordpress.com/2013/10/11/basea-resapeaza-minciuna-cu-flota/
  Cititi ce scrie Valerian Stan. Daca va aduceti aminte de el…

 19. ALM
  12 octombrie 2013 at 16:06

  Bine aţi mai trecut pe aici, stimată Theodora! Dialogurile între noi au devenit mai complicate decât un dialog între Huston-Texas şi Voyager, acesta din urmă fiind în drum spre Andromeda …

  • 17 octombrie 2013 at 12:36

   @ALM
   Domnule ALM, am o stare ciudata. Nu mai pot sa scriu 🙁
   Bine ca nu trebuie sa imi castig existenta din asta
   Nu vreti dvs sa scrieti ceva? Va rog

   • dorian65
    17 octombrie 2013 at 14:45

    Draga Theodora ,as fi bucuros daca ai comenta pe marginea tampeniei acesta din link-ul pe care o sa-l postez mai jos.
    http://www.juridice.ro/286635/bomba-anaf-asigurarile-de-sanatate.html
    O sa vedem ce va fi dar bine nu prea vad ca va fi.
    Cunosc o gramada de insi care nu sunt in statistici ca someri si isi duc exixtente de pe o zi pe alta si tare curios voi fi cum vor reactiona ei cand vor afla ca au de plata sume enorme datorate asigurarilor de sanatate vor fi executati de portarei sau portarei vor fi linsati ?
    USL a promis ca face dreptate,dar ce dreptate face?

    • ALM
     17 octombrie 2013 at 18:41

     O aiureală provocată prin interpretarea lăutărească a Legii 95/2006, cu ultimele actualizări din 2012. ANAF-ul a preluat administrarea contribuţiile la asigurările de sănătate fiindcă la ei ar trebui să existe cele mai corecte date privind veniturile populaţiei, cuantumul tuturor contribuţiilor fiind mai uşor de stabilit.
     Cine nu plăteşte, cu excepţia celor specificaţi la Art. 213, pierde calitatea de asigurat (Art. 211). Asta înseamnă că nu mai poate beneficia decât de medicina de urgenţă.
     Presupunând că s-ar pune problema încasării unor sume de la persoane fără venituri, adică figurând la ANAF cu ZERO la rubrica venituri, atunci vor fi obligaţi să plătească o cotă de 6,5% din venit 😆 !!! Dar, mergând pe interpretarea dată de nea Udrescu, vreau să văd cum se colectează 6.449 RON de la un boschetar!!! Iar a sărit unu’ gardu’ grădinii lui Dumnezeu …

    • ALM
     17 octombrie 2013 at 18:51

     Am uitat! Ce treabă are USL-ul cu o lege din 2006, chiar dacă tot Nicolăescu era ministru? Dreptatea ar fi aceea că banii nu se mai varsă direct la Casa Naţională de Sănătate, de unde să fie părăduiţi de nişte Duţă, ci sunt administraţi de ANAF într-un cont de trezorerie.

  • 18 octombrie 2013 at 18:54

   @ALM

   – Suntem in 18 octombrie.
   – 4 octombrie – posteaza cel ce-i tine locul Dorei – acum 2 saptamani.
   – Penultimul sau comentariu: in 9 octombrie – maine vor fi 10 zile.
   – Mirarea dvs.: pe 12 octombrie – 3 zile dupa ultimul comentariu.
   – Ieri, !7 Octombrie, JOjr isi anunta starea sa speciala in care el insusi este V(oyager)8 intre Huston si Texas, cu misiune si pe alte site-uri antibaSSiste, numite – criptat – Andromenda.

   Draga mea Dora – stimata Teodora – ma tem ca n-a primit nimic pe blogul sau ci i-a fost luat cu japca, ea nelafaindu-se acum la Playa Larga, in Bahia de Cochinos, ci… cine stie?…Doamne Fereste!…

   Stiu ca s-a incercat si clonarea dvs. dar, in conditiile in care il veti legitima pe acest JOjr ca fiind Teodora Marinescu, voi avea – zic eu – certitudinea ca “operatiunea” lui Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8 si a scutierului sau – Aspirantul 006.5 – s-a incheiat.

   Imi pare rau pentru Dora…
   …mi-ar pare rau pentru dvs…

 20. Thommas Anderson
  12 octombrie 2013 at 18:22
 21. 18 octombrie 2013 at 4:13

  Theodora,
  Vrem articole noi!! 🙂

 22. 18 octombrie 2013 at 16:41

  Theodora,
  Sunt atatea subiecte! Ce faci?

 23. moromete
  3 noiembrie 2013 at 20:47

  Va dau un subiect !.
  Stiti cine-i bun pentru presedentie ? Cercetatorul OPRAN.
  Sigur ar lua din –primul tur ? – fara rival .

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58